فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

پاورپوینت بررسی وب سایت چیست؟

پاورپوینت بررسی وب سایت چیست ؟ در 13 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
پاورپوینت بررسی وب سایت چیست؟

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی وب سایت چیست ؟ در 13 اسلاید قابل ویرایش



1- وب سایت چیست ؟
وب سایت ، مجموعه ای از صفحات مرتبط به یکدیگر است که اطلاعات را در قالب متن،تصویر، صدا، و فیلم در اختیار بازدید کننده وب سایت قرار می دهد.
2- چه کسانی می توانند وب سایت داشته باشند ؟ تمام اشخاص و سازمانها می توانند وب سایت داشته باشند. به جرات می توان گفت که سریعترین و بهترین راه معرفی فعالیتها، محصولات و شرکتها ، وب سایت است. در واقع وب سایت نقش دفتر مجازی شما را بر عهده دارد که در تمام ساعات شبانه روز پذیرای مراجعات مراجعه کنندگان شما است .



- انگیزه ایجاد وب سایت چیست ؟
تصمیم به طراحی و ایجاد یک پایگاه وب معمولاً به عوامل مختلفی مانند : گسترش دسترسی به اطلاعات، بهبود ارتباط با مخاطبان ،‌ صرفه‌جویی در هزینه‌ی روش‌های سنتی تحویل اطلاعات، تا بهبود کارآیی سازمانی متکی است. گاهی عامل انگیزشی ممکن است صرفاً این باشد که "‌همه یک پایگاه دارند" [پس ما هم باید داشته باشیم].
4- برای ایجاد یک وب سایت چه باید کرد ؟
یک وب سایت از چهار قسمت اصلی تشکیل شده
• دامنه (دامین) • وب هاست • طراحی • برنامه نویسی



درگام نخست باید برای شما یک نام (دامین) ثبت کرد . سپس متناسب با نوع وب سایت و فعالیت شما یک طرح گرافیکی طراحی ، تقسیم و برنامه نویسی کرد و در نهایت به یک صفحه وب تبدیل کرده سپس آن صفحه را در کامپیوتری که همیشه به اینترنت متصل است(سرور) ذخیره کنیم (روی فضای اینترنتی که به شما اختصاص داده ایم یا همان وب هاست) و حالا با وارد کردن نام دامنه در نوار آدرس مرورگر خود می توانیم وب سایت خود (همان صفحه وب)را ببینید.
نکته : در بالا ما خیلی ساده توضیح دادیم که این چند قسمت چه هستند و کارایی آنها چیست .
5- دامنه (Domain ) چیست ؟
نام اینترنتی شما است که از دو قسمت تشکیل شده قسمت اول نام دامنه و قسمت دوم پسوند دامنه است و منحصر به فرد است یعنی یک نام با پسوند مشخص را فقط یک نفر می تواند ثبت نماید .
مانند دامنه www.digital.com که متعلق به شرکت hp است




-چگونه می توانم یک دامین داشته باشم ؟
شما باید در گام نخست از آزاد بودن یک دامین برای ثبت آگاه شوید. برای این منظور به آدرس : www.domain.com مراجعه و نام یا نامهای مورد نظر خود را وارد و از آزاد بودن آن مطمئن شوید .
و به ما اطلاع دهید تا ما دامنه مورد نظر شما را برای شما به ثبت برسانیم
7-برای ثبت دامنه از چه کاراکترهایی می توانم استفاده کنم ؟
کارکترهای مجاز عبارتند از : حروف a تا z ، اعداد 0 تا 9 و خط تیره ( - ) ، در ضمن حروف کوچک و بزرگ تفاوتی نمی کند .




8- آیا می توانم Domain خود را برای همیشه به ثبت برسانم ؟
خیر ، می توانید مدت ثبت آن را از 1 تا 10 سال تعیین کنید و قبل از به پایان رسیدن دوره ثبت ، برای تمدید آن اقدام نمائید .
9- یک نام خوب باید چه خصوصیاتی داشته باشد ؟
مراجع شود به قسمت مشاوره ثبت دامنه




10- وب هاست چیست ؟
پس از اینکه دومین خود را به ثبت رساندید ، برای نمایش صفحات وب سایت خود احتیاج به انتخاب سرویسی دارید که بتواند آنها را در تمام مدت شبانه روز و در هر کجای دنیا با اتصال به اینترنت نمایش دهید . این سرویس وب هاست نام دارد .
11- هاست ویندوز بهتر است یا لینوکس ؟
در حقیقت بازدید کننده ای که سایت شما را می بیند و کسی که می خواهد هاست شما را از طریق کنترل پنل کنترل کند ، تفاوتی بین هاست لینوکس و ویندوز حس نمی کند. تفاوت اصلی در تکنولوژی است که وب سایت شما با آن طراحی و پیاده سازی شده است.





19- مزایای استفاده از CMS چه ؟
استفاده از CMS بجای روش قدیمی صفحات ثابت از لحاظ اقتصادی و کیفیت وب سایت مزایای بسیار زیادی دارد مانند: • کاهش مدت زمان ایجاد و بروز رسانی صفحات وب • در اختیار داشتن امکانات بیشتر ( گالری ، لینکستان ، فرمهای ارسال اطلاعات و ... ) • عدم محدودیت در تعداد صفحات و لینکها • عدم نیاز به کمترین دانش فنی و قابلیت انجام کلیه امور توسط اپراتور مبتدی کامپیوتر • انعطاف‌پذیری بیشتر •عدم نیاز صاحبان سایت به طراحان آن , جهت انجام هرگونه تغییر یا به روز رسانی • توزیع مدیریت سایت در سیستم بین چند نفر • کنترل از هر نقطه دنیا بدون داشتن امکانات و نرم افزار های لازم ( فقط با یک کامپیوتر متصل به اینترنت ) • امنیت بالاتر وب‌ سایت • کاهش چشمگیر هزینه‌های نگهداری و طراحی


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد