دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 330 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 48 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 48 صفحه
تاثیر آرایش بادبند ها بر رفتار سازهای فلزی در زلزله
EFFECT OF BRACING POSITION ON BEHAVIOUR OF STEEL STRUCTURE چکیده فصل اول: آشنایی با قابهای فولادی.ضریب رفتار (R)وضریب تشکیل دهنده آن 1-1مقدمه: 1-2 انواع قابهای فولادی 1-3 بررسی رفتار قابها 1-4 رفتار سازه در برابر زلزله 1-5-تعریف واژه های کلیدی 1-6-طریقه بدست آوردن ضریب اضافه مقاومت قدرت جذب انرژی در بار گذاری یک جهته -7-1 1-8-استهلاک انرژی در بارگذاری متناوب و منحنیهای هیسترزیس 1-9- مزایا و معایب انواع مختلف قابهای فولادی 1-10- دیدگاه آییننامهها در خصوص ضریب رفتار 1-11- چگونگی ایجاد و وارد شدن ضریب رفتار در محاسبات 1-12- تعریف عدم تقارن در سازه و اثر آن 1-13- معادلات حرکت 1-14- جمعبندی فصل دوم : بررسی تحقیقات انجامیافته بر روی ضریب رفتار و تأثیرآرایش و نوع مهاربندیها بر روی آن 2-1- مروری بر چند تحقیق انجام شده سازههای فولادی یکی از رایجترین و مناسبترین سیستمهای سازهای در صنعت ساختمان سازی میباشد. سازههای فولادی دارای دو مزیت اساسی نسبت به سیستمهای سازهای دیگر میباشند یکی اینکه فولاد مشخصات مکانیکی بسیار عالی دارد و دیگری اینکه در سازههای فولادی امکان تقسیم کارهای اجرایی به دو مرحله ساخت و نصب میباشد. چکیده: فصل اول: آشنایی با قابهای فولادی.ضریب رفتار (R)وضریب تشکیل دهنده آن فصل اول مقدمه: در طراحی ساختمانها در مناطق زلزله خیز دو موضوع اساسی مد نظر باید باشد:
1-ایجاد سختی و مقاومت کافی در سازه جهت کنترل تغییر مکان جانبی تا از تخریب اعضاء سازهای و غیر سازهای تحت زلزله متوسط یا کوچک جلوگیری به عمل آید.
2-ایجاد شکل پذیری و قدرت جذب انرژی مناسب در سازه به خاطر ممانعت از فرو ریختگی سازه در یک زلزله شدید انواع قابهای فولادی: قاب خمشی (MRF)
قاب با مهار بند هم مرکز (CBF)
قاب با مهار بند خارج از مرکز (EBF)
قاب با مهار بند زانوئی (KBF) 1-2-1-قاب خمشی MRF قابهای خمشی (ممانبرMRF ) که اتصالات آنها در مقابل لنگر مقاوم میباشند، (اتصالات صلب)، دارای خاصیت جذب انرژی فوق العاده خوبی هستند ولی نسبتا انعطافپذیر بوده و چنانچه سختی زیادی لازم باشد دیگر اقتصادی نخواهد بود 1-2-2-قاب با مهار بندی هم مرکز CBF در این نوع مهاربندی محور مهار بندها از محل تقاطع محورهای تیر و ستون عبور میکند و همین نوع آرایش، سختی سازه را نسبت به قاب خمشی معادل به شدت افزایش داده و تغییر مکان جانبی سازه را محدود مینمایند
این مهاربندها در زلزله های شدید بعلت کمانش مهاربندها باعث تسلیم تیرها وستون ها می گردد
اخیرا در آئین نامه ها من جمله آئین نامه ایران جهت بهبود رفتار این قابها توصیه هایی نموده است (در طراحی مهاربندهایX وسایر مهاربند ها که بصورت کششی طراحی می شده اند را به فشاری تغییر دهند وهمچنین لاغری مهاربندی از عدد 300 به عدد 123 محدود گردید ) 1-2-3- قاب با مهار بند خارج از مرکز یا برون محور :
. این سیستم مهاربندی که توسط پوپوف در سال 1978 پیشنهاد گردیده است. با توجه به عملکرد بسیار مناسبی که در آزمایشها، آنالیز و نیز در عمل از خود نشان داده، به عنوان سیستمی مناسب جهت مقابله در برابر نیروهای جانبی، توسعه یافته و وارد اکثر آئیننامههای زلزله جهان و از جمله آئیننامه زلزله ایران شده است. . در این سیستم مهاربندی که در حقیقت ترکیبی از مقاومت و سختی قابهای مهاربندی شده به همراه رفتار غیر الاستیک و جذب انرژی بالای قابهای مقاوم خمشی میباشد. مهاربندها توسط تیرهای پیوند (Link beam) ...
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.