فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

کشور ایران که وسعت آن نزدیک به 165 میلیون هکتار می باشد سرزمینی مرتفع است، 15 درصد آن در به طوریکه بیش از نیمی از این کشور کوهستانی است و بیش از 7 53 درصد آن در اراضی با ارتفاع بین 1000 تا اراضی با ارتفاعی بیش از 2000 متر و 3 2000 متر قرار گرفته است (جغرافیای آ ب های ایران 1386 ) از منظر آبی نیز بر اساس گزارش وزارت نیرو میانگین بارندگی در منا
دسته بندی شیلات
بازدید ها 3
فرمت فایل pdf
حجم فایل 4868 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 190
دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

فروشنده فایل

کد کاربری 14714
کاربر

موضوعات این مقاله

-2-1 تاریخچه تکثیر پرورش ماهی در ایران و جهان
-3-1 مزایای پرورش آبزیان
-4-1 شناخت ماهی قزل آلای رنگین کمان
-1-4-1 بیولوژی
-2-4-1 مورفولوژی

ویژگیهای آب و منابع طبیعی
-1-2 خصوصیات آب
-1-1-2 منابع کمی آب
-2-1-2 منابع کیفی آب
-3-1-2 رابطه فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب و تاثیرات متقابل آنها
-2-2 منابع آبی 24
-1-2-2 چشمه 24
-2-2-2 چاه 26
-3-2-2 قنات 27
-4-2-2 رودخانه 28
-5-2-2 کانال انتقال آب 29
-6-2-2 آبهای ساکن 29

سیستمهای پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان
-1-3 سیستم های پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان 32
-2-3 مزارع منفرد 32
-3-3 مزارع متجمع 35
-4-3 سیستمهای مدار بسته 37
-5-3 استخرهای ذخیره آب کشاورزی 43
-6-3 محیط محصور 46
-7-3 استخر خاکی 60
-8-4 شالیزار 62

پارامترها با عوامل موثر در پرورش
-4 پارامترها با عوامل موثر در پرورش 66
-1-4 تراکم رهاسازی 67
-2-4 ارتقاء آب در حوضجهها 67
-3-4 سرعت جریان آب 68
-4-4 شیب کف استخرها 68
-5-4 ظرفیت نگهداری 69
-6-4 ابعاد استخر 69
-7-4 استفاده از گونههای اصلاح شده 70

اصول طراحی و ساخت مزارع سردآبی
-1-5 نحوه آبگیری 74
-2-5 نحوه انتقال آب به مزارع 74
-3-5 استخرهای پرورش ماهی در تولید ماهی قزلآلای رنگین کمان 74
-4-5 طبقهبندی استخرهای پرورش ماهی 75
-5-5 روشهای نوین(مکانیزاسیون و افزایش تولید ) 85
-6-5 ظرفیت و نگهداری 96
-7-5 ملاحظات 99

مدیریت تامین خوراک و خوراک دهی
-1-6 اجزای تشکیل دهنده غذا .

-2-6 انواع غذاهای ماهیان سردآبی
-3-6 اندازه پلت غذا.
-4-6 مقدار غذادهی و دفعات آن در شبانه روز
-5-6 نگهداری و انبارداری غذا
-6-6 افزودنیهای مجاز
حمل و نقل
-1-7 انتقال تخم ماهی .
-2-7 شمارش تخم ماهی.
-3-7 الزامات انتقال و خرید بچه ماهی
-4-7 حمل و نقل لارو و بچه ماهی.
-5-7 چگونگی رهاسازی بچه ماهی.

زیستسنجی و صید و برداشت
-1-8 زیست سنجی
-1-1-8 محاسبه حجم توده زنده به منظور تعیین حجم غذا
-2-1-8 محاسبه حجم توده زنده به منظور ارزیابی مدلهای رشد
-2-8 صید و برداشت
-1-2-8 ملاحظات بهداشتی در صید

مدیریت بهداشتی و کنترل بیماریهای ماهیان سردابی درمزارع پرورش
1-9 – بیماریهای ویروسی.
-2-9 بیماریهای باکتریایی .
-3-9 بیماریهای قارچی.
-4-9 بیماریهای انگلی.
-5-9 بیماریهای تغذیهای و محیطی


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد