فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

پاورپوینت بوتولیسم botolism

دانلود پاورپوینت بوتولیسم botolism بررسی بوتولیسم botolism پاورپوینت جامع و کامل بوتولیسم botolism کاملترین پاورپوینت بوتولیسم botolism پکیج پاورپوینت بوتولیسم botolism مقاله بوتولیسم botolism تحقیق بوتولیسم botolism
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 670 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت بوتولیسم botolism

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 25 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم botolism بوتولیسم مقدمه نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند
متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند : 1- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند
مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬ شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها. 2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند
مانند ویبریوپارا همولیتیکوس. 3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند. بوتولیسم کلستریدیوم بوتولینیوم کلستریدیوم بوتولینیوم کلستریدیوم بوتولینیوم کلستریدیوم بوتولینیوم نام گونه بوتولینیوم جنس کلستریدیوم از کلمه لاتین بوتولوس به معنی سوسیس نام قدیم بیماری بوتولیسم = بیماری سوسیس بیماری حاصله از این باکتری = بیماری بوتولیسم این باکتری در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی) بهتر رشد می کند ( باکتری در حالت غیر فعال زنده می ماند تا این که در شرایط مناسب برای رشد قرار بگیرد ) کلستریدیوم بوتولینیوم میله ای شکل باکتری بی هوازی گرم مثبت خصوصیات عمومی کلستریدیوم بوتولینیوم دارای 8 تیپ آنتی ژنتیکی تیپ های A/B به طور خاص با مواد غذایی مرتبطند تیپ های C/D در حیوانات ایجاد بیماری می کند تیپ E از ماهی خام یا دودی حاصل می شود کلستریدیوم بوتولینیوم دارای 8 تیپ آنتی ژنتیکی اکولوژی کلستریدیوم بوتولینوم منشاء باکتری خاک است اما گاهی در آب هم دیده می شود٬ که بصورت اسپر به زندگی خفته خود ادامه
می دهد. اسپرهای باکتری پس از آلوده کردن مواد غذایی بیشتر در اثر شوک دمایی و یا شوک های دیگر
به صورت رویشی در می آید و چنانچه شرایط بی هوازی فراهم باشد به رشد و نمو و تکثیر ادامه می دهد٬
و چون شرایط بی هوازی در همه جا فراهم نیست. در مواد غذایی با شرایط خاص تکثیر می کند. کنسروها بویژه کنسروهای خانگی بیشترین موارد آلودگی به این باکتری را نشان می دهند. انواع کنسرو
مانند باقلا٬ لوبیا٬ نخود سبز٬ مارچوبه٬ قارچ٬ ماهی تن٬ و سایر فراورده های گوشتی و غذاهایی مانند دل
و جگر٬ ژامبون٬ سوسیس٬ ماهی دودی٬ میگو در ایجاد بوتولیسم دخالت داشته اند. مواردی از مسمومیت
هم در اثر نگهداری حجم زیادی غذای آلوده به اسپرم که قسمت پایین آن بی هوازی بوده گزارش شده است. بوتولیسم اکولوژی کلستریدیوم بوتولینوم غذاهایی که دارای اسیدیته بالایی باشند برای رشد کلستریدیوم بوتولینوم مناسب نیستند
و اصولا در pH کمتر از 4.5 این باکتری قادر به رشد و نمو نیست. مواردی از مسمومیت در اثر ماهی دودی دیده شده است. بنابراین برای جلوگیری از
مسمومیت از این طریق توصیه می شود که در ماهی دودی مقدار نمک از 3.5% بیشتر
باشد.استفاده از مقداری حدود 200 ppm نیترات سدیم هم موثر است. بوتولیسم سه نوع بوتولیسم نوع کلاسیک بوتولیسم بوتولیسم زخم بوتولیسم نوزادی ورود کلستریدیوم بوتولینیوم به مواد غذایی ورود کلستریدیوم بوتولینیوم به زخم ورود کلستریدیوم بوتولینیوم از طریق عسل به بدن نوزاد با رشد این باکتری در غذا، سم قدرتمندی تولید و ترشح می شود که توانایی جذب از دستگاه گوارش و گسترش به دستگاه عصبی مرکزی را دارد. نوع کلاسیک بوتولیسم غذاهایی که با احتمال بیشتری ممکنه باعث بوتولیسم شوند عبارتند از :

*/ سبزیجات و میوه هایی که در خانه کنسرو می شوند
*/ ماهی، گوشت، کالباس ، سوسیس خوب پخته نشده
*/ گوشت دود داده شده
*/ انواع کنسرو ها
*/ کشک خانگی
*/ محصولات لبنی
*/ عسل خام در شیرخواران زیر یک سال


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد