فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

دانلود پاورپوینت کنترل های کیفی فاضلاب توسط بهداشت محیط

عبارتست از جریان آب زائد ناشی از مصرف آب در فعالیتهای مختلف انسانی که می تواند حاوی آلاینده های مختلف فیزیکی شیمیائی و بیولوژیکی بوده و با آ
دسته بندی محیط زیست
بازدید ها 10
فرمت فایل ppt
حجم فایل 373 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
دانلود پاورپوینت کنترل های کیفی فاضلاب توسط بهداشت محیط

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست
( مصوب 28/3/1353 و اصلاحیه 24/8/1371)
اقدام به هر عملی که موجبات آلودگی محیط زیست را فراهم نماید ممنوع است.
منظور از آلوده ساختن محیط زیست عبارتست از پخش یا آمیختن مواد خارجی به آب یا هوا یا خاک یا زمین به میزانی که کیفیت فیزیکی یا شیمیائی یا بیولوژیک آن را به طوریکه زیان آور به حال انسان یا سایر موجودات زنده و یا گیاهان و یا آثار و ابنیه باشد تغییر دهد.
منشاء حضور آلاینده ها در محیط زیست
Natural
Anthropogenic
منابع آلودگی توسط انسانها
Domestic Wastewaters
Industrial Wastewaters
Agricultural Land drainage
Urban Storm Runoff
Landfills
Underground Storage Tanks
Mining
میزان آب موجود در ایران
فاضلاب؟
پساب؟
Wastewater

Effluent
تعریف فاضلاب
عبارتست از جریان آب زائد ناشی از مصرف آب در فعالیتهای مختلف انسانی که می تواند حاوی آلاینده های مختلف فیزیکی ، شیمیائی و بیولوژیکی بوده و با آلودگی محیط زیست، سلامت انسانها را به مخاطره بیاندازد
انواع فاضلاب
فاضلاب شهری ( فاضلاب خانگی خالص، فاضلاب اماکن عمومی و رستورانها و ..، فاضلاب کارگاههای صنعتی کوچک داخل شهر)
فاضلاب صنعتی
فاضلاب کشاورزی
فاضلاب مربوط به روانابهای سطحی
مصارف آب در صنعت
.1تولید بخار( دیگهای بخار)
.2خنک کردن دستگاهها و سیالات دیگر
.3مصارف مختلف پروسس یا فرآیند ( استفاده مستقیم در تولید محصول)
.4شست و شوی محصول یا مواد اولیه، دستگاهها و سالنهای تولید
.5حمل ونقل مواد ( مثل حمل چغندر در کارخانجات قند)
.6مصارف عمومی و بهداشتی ( آبیاری فضای سبز، حمامها و ..)
.7سایر مصارف متفرقه
ویژگیهای خاص فاضلابهای صنعتی
امکان وجود مواد و ترکیبات شیمیایی سمی در فاضلاب کارخانه بیشتر است
خاصیت خورندگی بیشتری دارد
خاصیت اسیدی و قلیایی زیادی دارد
امکان وجود موجودات زنده در آنها کمتر است
فایل پاورپوینت 40 اسلاید

دانلود پاورپوینت روان شناسی فیزیولوژیکی

بخش عمده روان شناسی فیزیولوژیکی به بررسی عملکرد مغز اختصاص دارد مغز از قسمت های مجزایی تشکیل شده که هر کدام مسئول اعمال خاصی هستند
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید ها 15
فرمت فایل ppt
حجم فایل 8342 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 163
دانلود پاورپوینت روان شناسی فیزیولوژیکی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
روان شناسی فیزیولوژیکی
مترادف با اصطلاحات

Biopsychology

Psychobiology

Physiological psychology

Behavioral neuroscience

هدف ربط دادن زیست شناسی به مسایل روان شناختی
بخش عمده روان شناسی فیزیولوژیکی به بررسی عملکرد مغز اختصاص دارد.
مغز از قسمت های مجزایی تشکیل شده که هر کدام مسئول اعمال خاصی هستند.
وزن مغز نوزاد در هنگام تولد به طور طبیعی حدود 350 گرم است. (به کودکانی که وزن مغز آنها بطور چشمگیری کمتر از 350 گرم است ، میکروسفال می گویند.)
وزن مغز انسان بالغ حدود 1450-1350 گرم است.
افزایش وزن مغز در طی 4 سال اول زندگی انجام می گیرد. به این معنی که وزن مغز یک کودک در سال چهارم زندگی به حدود 1300 تا 1350 گرم می رسد. از آن به بعد تا حدود 19 سالگی تقریبا 10 درصد به آن اضافه می شود.

نتایج:

کلیه آسیب هایی که در 4 سال اول زندگی به مغز و سیستم عصبی وارد آیند، اثرشان در طول زندگی پایدار می ماند.
مسایل مربوط به سوء تغذیه ، بخصوص کودکان زیر 4 سال و شیرخوارگان و مصرف داروهای موثر در دستگاه عصبی می تواند اثر نامطلوب و دراز مدت بر روی رشد مغز داشته باشند.

مثال :

اگر کودک در سال های اول زندگی دچار فقر غذایی(بخصوص کمبود ویتامین های گروه B) گردد، ممکن است از نظر ذهنی و هوشی دچار نقص گردد.
برخی از آنتی بیوتیک ها اگر بی رویه به بچه های زیر 4 سال داده شود، باعث اختلال در هوش کودک می گردد.

مغز پیشین

central nervous system مغز مغز میانی

CNS مغز پسین

دستگاه عصبی مرکزی

نخاع شوکی

دستگاه عصبی

حسی

دستگاه اعصاب تنی حرکتی

دستگاه عصبی پیرامونی

PNS سمپاتیک

peripheral nervous system دستگاه اعصاب خودمختار

پارا سمپاتیک


سیستم اعصاب مرکزی در یک پوشش استخوانی قرار دارد. مغز درون جمجمه و نخاع شوکی در ستون مهره ها واقع شده اند.

مغز ساختاری است نرم و انعطاف پذیر. ساختار بسیار ظریف مغز با توجه به وزن نسبتا زیادی که دارد باید در برابر آسیب های وارده محافظت گردد.

مننژها (meninges)

مغز و نخاع به وسیله غلاف حفاظت کننده ای به نام مننژ پوشیده شده است. مننژ دارای سه لایه است:

.1سخت شامه( dura matter) : لایه بیرونی ضخیم، محکم و انعطاف پذیر که به سطح داخلی جمجمه چسبیده است.
.2عنکبوتیه(arachnoid membrane) : لایه میانی مننژ که نرم و اسفنجی است و درست در زیر سخت شامه واقع شده است.
.3نرم شامه(pia matter) : لایه درونی که با مغز و نخاع شوکی تماس نزدیکی دارد..

بین نرم شامه و عنکبوتیه شکافی وجود دارد به نام فضای زیر عنکبوتیه(subarachnoid space) .

این فضا توسط مایعی به نام مایع مغزی_نخاعی یعنی CSF (cerebrospinal fluid ) پر شده است.

مننژیت: meningitis

عفونت و التهاب یک یا چند تا از لایه های مننژی که معمولا همراه با نشانه های حسی و حرکتی است.

در مننژیت، لایه های مننژ ترشحات سمی ایجاد می کنند که بر روی قشر مغز می نشیند و اگر درمان به موقع صورت نگیرد، آن قسمت مغز از بین می رود و علائمی همچون کری، کوری ، فلجی و ... (بسته به ناحیه مغزی آسیب دیده) ایجاد می کند.

مننژیوم : meningioma

تومورهای اولیه ای که منشاء آنها از پرده های مننژ باشد. در هر بخشی که به وجود آید علایم ویژه ای ایجاد می کند و ممکن است همراه با اختلال روانی، تشنج، سردرد، افزایش فشار داخل جمجمه و موارد دیگر باشند. در بسیاری از موارد که پیشرفت زیادی ندارند با عمل جراحی برداشته می شوند.


فایل پاورپوینت 163 اسلاید


دانلود پاورپوینت چوب

چوب یکی از اولین موادی است که به طور طبیعی و فراوان در دسترس بشر قرار داشته است
دسته بندی صنایع
بازدید ها 11
فرمت فایل ppt
حجم فایل 9001 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53
دانلود پاورپوینت چوب

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
—مقدمه
—تاریخچه چوب
—چوب و ساختمان آن
—ویژگیهای چوب
—آشنایی با انواع چوب
—فرآورده­های چوبی
—کاربرد چوب در معماری داخلی

چوب یکی از اولین موادی است که به طور طبیعی و فراوان در دسترس بشر قرار داشته است. آثار باقیمانده از زمانهای بسیار دور نشان می­دهد که انسانهای قدیم چوب را در وسایل منزل، وسایل کار و ساختمان، بخصوص برای پیایه و پوشش پناهگاه خود به کار می­بردند.

در جوامع انسانی استفاده از چوب برای خانه­سازی، در سازی، دسته­افزار، گهواره، نرده­بام، تختخواب، میز و نیمکت، وسایل کشاورزی، کشتی و قایق­سازی و همچنین وسایل حمل و نقل زمینی قرنهای متمادی- بی آن که تغییر و تحولی چشمگیر بیابد- رایج بوده است.

در قرون معاصر با ساخت اولین ماشین چوب­بری، در صنایع چوب تحولی اساسی صورت گرفت و امکا تبدیل درختان قطور به قطعات نازک فراهم گردید. با کشف نیروی برق و تلگراف، انتقال انرزی و ارتباط نقاط دور و نزدیک به وسیله تیرهای چوبی فراهم گردید. چوب همچنین کاربردهایی دیگر پیدا کرد: تکیه­گاه ریل راه­آهن، شمع و کلاهک در معادن؛ ساخت انواع وسایل حمل و نقل جدید، کبریت­سازی و نظایر آن که این همه، نشانگر اهمیت چوب در تکامل تمدن بشری است.

با توجه به این که در حال حاضر از چوب و فرآورده­های آن در خانه سازی وسایر فعالیتهای ساختمانی به صورت گسترده استفاده می­شود، لازم است فراگیران عزیز به خواص و ویژگیهای گوناگون این ماده طبیعی پی برده با انواع آن آشنا شوند؛ همچنین برای به کارگیری و استفاده صحیح و اصولی از آن دقت و کوشش کافی به عمل آورند.

در دوران قبل از اسلام قطعات بزرگ چوبی به عنوان بخشی از ساختمان به کارمی رفته است. در این دوره چوب به عنوان یکی از فراوان ترین مصالح طبیعی

نقش مهمی در ساخت ابزار فنی و کشاورزی و حتی وسایل خانگی ایفا می کرده است. مهمترین وسایل چوبی که ساخت آنها در قرون اولیه اسلامی متداول بوده عبارتند از:

کلبه ها و ساختمان های چوبی
کلافهای ساختمانی
ستون چوبی سقف های کاذب چوبی قابدار
وسایل ساختمان مثل درب و پنجره
وسایل کاربردی مثل منبر
ابزار آلات صنعتی و کشاورزی...

در آثار چوبی دوره میانی اسلامی که مربوط به حدود قرون پنجم تا دهم هجری است اجزای ساختمان های چوبی مثل ستون و سقف، وسایل متصل به ساختمان مثل در، پنجره، نرده به میزان زیادی به چشم می خورد ولی آثار کوچکتر مثل جعبه، قاب، رحل، وسایل خانگی، ابزار آلات، وسایل جنگی و شکار نیز کم و بیش وجود دارد.

چوب یک بافت سلولزی آلی است که از ساقه، شاخه و ریشه درختان به دست می­آید. این ماده از سلولهای عمدتا دوکی شکل و توخالی تشکیل شده است که به موازات یکدیگر و در راستای طول درخت قرار دارند. بعضی از قسمتها و عناصر تشکیل دهنده ساختمان چوب در تشریح و بیان خواص فیزیکی و مکانیکی چوب نقش مهمی دارند؛ از این رو به بررسی هر یک از آنها می­پردازیم.

الف- پوست درخت که حفاظت تنه و یا شاخه درخت را به عهده دارد شامل دو قسمت پوست بیرونی(لایه مرده) و پوست درونی (لایه زنده) می­باشد.
ب- چوب، حجم عمده تنه درخت را چوب تشکیل می­دهد. این قسمت از تنه درخت قابلیت بازگذاری دارد و از آن برای تهیه انواع چوب استفاده می­شود.
ج- مغز، در مرکز تنه و شاخه­ها مغز چوب تشکیل می­دهد. این قسمت دارای بافت نرم است و قابلیت بارگذاری ندارد.
د- دایره سالانه (حلقه رشد)، روی برش عرضی تنه درخت دایره­های هم مرکزی دیده می­شود که نشان دهنده سن درخت می­باشد.

۱. مغز ساقه ( Pith)‏
۲.
چوب زودرس (Protoxylem)‏
۳.
بافت چوبی (Xylem)‏
۴.
بافت آبکش (Phloem)‏
۵.
بافت سخت (Sclerenchyma)‏
۶.
پوسته (Cortex)‏
۷.
روپوست (Epidermis)

ترکیبات تشکیل دهنده سلول چوب عبارتند از:

کوبوهیدراتها
لیگنین
مواد استخراجی
ترکیبات معدنی
فایل پاورپوینت 53 اسلاید

پاورپوینت سیستم مدیریت عملکرد کارکنان (فصل هشتم کتاب مدیریت منابع انسانی آرین قلی پور)

دانلود پاورپوینت فصل هشتم کتاب مدیریت منابع انسانی آرین قلی پور با موضوع سیستم مدیریت عملکرد کارکنان در قالب pptx و در 16 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تعریف مدیریت عملکرد،اهداف و کارکردهای مدیریت عملکرد، فرایند مدیریت عملکرد، ویژگیهای سیستم ارزیابی عملکرد، فرایند ارزیابی عملکرد، روشهای ارزایابی عملکرد، رویکردهای استاندارد مطلق، روش مقایسه ای رتبه
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 12
فرمت فایل pptx
حجم فایل 581 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
پاورپوینت سیستم مدیریت عملکرد کارکنان (فصل هشتم کتاب مدیریت منابع انسانی آرین قلی پور)

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع سیستم مدیریت عملکرد کارکنان (فصل هشتم کتاب مدیریت منابع انسانی آرین قلی پور)، در قالب pptx و در 16 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تعریف مدیریت عملکرد

اهداف و کارکردهای مدیریت عملکرد

فرایند مدیریت عملکرد

ویژگیهای سیستم ارزیابی عملکرد

فرایند ارزیابی عملکرد

روشهای ارزایابی عملکرد

رویکردهای استاندارد مطلق

روش مقایسه ای رتبه ای

مقیاس رفتاری

روش ثبت وقایع حساس

روش چک لیست رفتاری

مقیاس رتبه بندی توصیفی

انتخاب اجباری

ارزیابی بر مبنای هدف

رویکردهای استاندارد نسبی یا مقایسه ای

خطاهای ارزیابی عملکرد

توزیع اجباری

رتبه بندی فردی

مقایسه زوجی

قسمتی از متن پاورپوینت:

مدیریت عملکرد فرایند مستمر شناسایی، اندازه گیری و توسعه عملکرد افراد و تیمها و همسو کردن آن با اهداف استراتژیک سازمان است؛ بنابراین مستلزم هدف گذاری، مشاهده عملکرد، مربی گری و ارائه بازخور به طور مستمر است تا عملکرد افراد در راستای اهداف سازمان قرار گیرد.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینت فصل هشتم کتاب مدیریت منابع انسانی تألیف دکتر آرین قلی پور با عنوان " سیستم مدیریت عملکرد کارکنان" می باشد که در حجم 16 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


پاورپوینت ارزش آفرینی، رضایت مندی و مدیریت ارتباط با مشتری

دانلود پاورپوینت با موضوع ارزش آفرینی، رضایت مندی و مدیریت ارتباط با مشتری در قالب pptx و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، مدیریت ارتباط با مشتری(CRM)، اهداف CRM، فرایند پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری، CRM و چرخه عمر مشتری، رضایت مشتری، ارزش آفرینی برای مشتری، سه عامل ایجاد رضایت مشتری، استنباط مشتری از کیفیت یک محصول یا خدمت، ارزش دری
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 13
فرمت فایل pptx
حجم فایل 585 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
پاورپوینت ارزش آفرینی، رضایت مندی و مدیریت ارتباط با مشتری

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع ارزش آفرینی، رضایت مندی و مدیریت ارتباط با مشتری، در قالب pptx و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه

مدیریت ارتباط با مشتری(CRM)

اهداف CRM

فرایند پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری

CRM و چرخه عمر مشتری

رضایت مشتری

ارزش آفرینی برای مشتری

سه عامل ایجاد رضایت مشتری

استنباط مشتری از کیفیت یک محصول یا خدمت

ارزش دریافت شده

میزان انتظارات مشتری از کیفیت محصول یا خدمت

دو رهیافت مکمل در زمینه سنجش و تعریف و ارزیابی ارزش مشتری

هنر ارزش آفرینی برای مشتریان

چهار لحظه ی تعیین کننده در کسب و کار که تجربه ای به یادماندنی برای مشتری خلق می کند:

راهکارهای خلق ارزش برای مشتری

فرآورده های برتر

برتری در فرآورش

تمرکز بر مشتری نوازی

منابع

قسمتی از متن پاورپوینت:

اهمیت نقش مشتری در مدیریت یک شرکت در بیست سال گذشته افزایش یافته است. قابلیت های سازمانی شرکت، هم داخلی و هم خارجی از اهمیت فوق العاده ای جهت افزایش ایجاد ارزش مشتری برخوردار است. بنابراین مدیران باید در حال توسعه قابلیت هایی باشند که مشتری را به عنوان یک جزء کلیدی به منظور ایجاد حداکثر ارزش برای سازمان می دانند و این امر با تمرکز بر سه قابلیت استوار است که شامل: بازارگرایی( جهت گیری بازار) ، مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری می باشد(Martelo et al, 2013).

ارزش افرینی برای مشتری، تعهد تلویحی سازمان به مشتریان با هدف فراهم آوردن مجموعه ای ویژه از ارزش ها برای آنها است. این خلق ارزش با ابزارهایی چون قیمت مناسب، کیفیت عالی، ایجاد حق انتخاب، راحتی و سرعت در خرید کالاها و خدمات و غیره تجلی می یابد.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " ارزش آفرینی، رضایت مندی و مدیریت ارتباط با مشتری " می باشد که در حجم 29 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


دانلود پاورپوینت تصفیه و تامین آب در اجتماعات کوچک

ساده ترین روش تصفیه آب با اشعهUV می باشد که فقط نیاز به بطریهای پلاستیکی شفاف یا شیشه ای و نور خورشید دارند
دسته بندی مهندسی شیمی
بازدید ها 13
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2617 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55
دانلود پاورپوینت تصفیه و تامین آب در اجتماعات کوچک

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

تصفیه و تامین آب در اجتماعات کوچک

در آغاز سال 2000 بیش از 1.1 میلیارد نفر عدم دسترسی به آب سالم و کافی

هر سال 4 میلیارد به بیماری اسهال

  1. 2 میلیون نفر در اثر آن می میرند ( غالبا کودکان < 5 سال :

هر 15 ثانیه یک کودک می میرد = سقوط 20 جمبو جت در هر روز

بطورکلی هرسال 15 میلیون کودک در اثر بیماریهای آب تلف می شوند

UV treatment

اشعه UV در طول موج تقریبا 254nm باعث نابودی مخمرها ، ویروسها ، و مانع تولید و تکثیر پروتوزواها

علاوه بر آن روی تعدادی از ترکیبات شیمیایی دارای اثرات منفی بر سلامت ، تاثیر و باعث تجزیه آنها می شود (2003)

ساده ترین روش تصفیه آب با اشعهUV می باشد که فقط نیاز به بطریهای پلاستیکی شفاف یا شیشه ای و نور خورشید دارند

بطریها باید بطور کامل در معرض نور خورشید برای مدت حداقل 3 تا 6 ساعت

  1. 9% باکتریهای کلیفرمی و ویرسهای بیماریزا با این روش ساده غیر فعال می شوند .

برای حذف فعالیتهای بیولوژیکی ، دمای پاستوریزاسیون باید به 150 درجه فارنهایت یا 65 درجه سانتیگراد برسد

تامین این دما برای بطریها به تنهایی مشکل می باشد

راه حل : Solar Box و Solar Pond می باشد

Solar Box شامل : یک جعبه چوبی عایق بندی شده یا مقوایی ، دارای درپوش پلاستیکی یا شیشه ای

بطور متوسط ، یک solar box می تواند حدود یک گالن آب را در مدت 3 ساعت در یک روز آفتابی پاستوریزه کند

Solar pond

شامل یک گودال به ابعاد 4 اینچ عمق و دارای سطح 3 Ft2

یک لایه پلاستیک شفاف و پس از آن یک لایه پلاستیک مشکی برای آستر کردن گودال می توان استفاده کرد

آب به آن افزوده می شود و سپس با لایه دیگری از پلاستیک پوشیده می شود .

مشابه این گودال در یک روز آفتابی در Berkeley,California 17 گالن آب را پاستوریزه و مهیا برای شرب نموده است

تشخیص زمان رسیدن به دمای پاستوریزاسیون

در سال 1988 اندیکاتور تعیین دمای پاستوریزاسیون آب را ابداع کرد . این وسیله ، یک تیوب پلی کربنات که دو طرف آن کاملا بسته میباشد را شامل می شود ، و قسمتی از آن با روغن سویای آبی ( blue soybean fat ) ، پر شده است ، که در دمای of 156 ذوب می شود .

که نشان دهنده رسیدن دمای ، آب پاستوریزه شده می باشد

SODIS ) Solar Disinfection (
Solar water disinfection

SODIS برای تخریب پاتوژنهای موجود در آب که موجب بیماری می شوند استفاده شده است ، و به این طریق باعث اصلاح کیفیت آب می شود . میکرو ارگانیزمهای پاتوژن تحت تاثیر 2 عامل مهم از نور خورشید قابلیت آسیب پذیری دارند : تشعشعات طیف نوری UV-A ( طول موج 320 – 400 nm ) و گرما ( افزایش دمای آب

یک روش تصفیه آب است که SODIS :
* کیفیت میکروبی آب آشامیدنی را بهبود می بخشد
* مزه و طعم آب را تغییر نمی دهد
* در سطح منازل قابل استفاده می باشد
* کاربر آن آسان است
* متکی بر منابع محلی بوده و از انرژی خورشید استفاده می کنند
* برای اجرا نیاز به سرمایه گذاری کمی دارد

اثرات اشعه UV
نور خورشید به 3 دسته طول موج قابل تقسیم است : اشعه UV ، نور قابل مشاهده ، و اشعه مادن قرمز .
خوشبختانه ، غالب تشعشعات UV-C و UV-B که دارای طول موج 200 تا 300 nm هستند بوسیله لایه ازن جذب می شوند .
فقط بخش زیادی از UV-A دارای طول موج 320 تا 400 nm ، نزدیک اشعه بنفش قابل روئیت ، به سطح زمین می رسند .
اشعه UV-A مستقیما با DNA ، اسیدهای نوکلئیک ، و آنزیمهای سلولهای زنده وارد واکنش می شوند ، و باعث تغییر ساختار مولکولی و موجب مرگ سلولها می شوند .
اشعه UV با اکسیژن محلول موجود در آب واکنش داده و تولید اکسیژن با قدرت واکنش بالا ( رادیکالهای اکسیژن آزاد و پر اکسید هیدروژن ) می کنند .

فایل پاورپوینت 55 اسلاید


دانلود پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید کاشی و سرامیک

فرایند تولید کاشی ، فرایند تولید سرامیک ، تولید سرامیک ، تولید کاشی ، ویژگی های کاشی و سرامیک
دسته بندی سرامیک
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4616 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 68
دانلود پاورپوینت آشنایی با فرایند تولید کاشی و سرامیک

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
رس ها
به قطعه مورد نظر قابلیت شکل پذیری وپلاستیسیته و استحکام خام می دهد . مینرالهای رسی از تجزیه سنگ های آتشفشانی مانند گرانیت تشکیل شده اند .
گرانیت ترکیبی برابر از میکای پتاسیم و کوارتز و فلدسپار است. که در این میان فلدسپار پایداری کمتری دارد و تجزیه آن در مجاورت هوا و آب در مدت طولانی باعث تشکیل کائولینیت می شود .
nK2O.AL2O3.6SIO2 +H2O è AL2O3.2SIO2.2H2+K2O+4SIO2
شکل گیری رس ها به دو صورت رخ می دهد گاه در کنار سنگ مادر ته نشین می شوند و گاه به وسیله آب رسوب داده می شوند .
رس های حالت اول را رس های اولیه و حالت دوم را ثانویه می نامند.

کائولینیت

فرمول شیمییایی کائولینیت به صورت AL2 (X2O5) (OH)4بوده ودرآن X می تواند SI , Fe , Al باشد.

ترکیب نظری آن می تواند حاوی عناصر زیر باشد :

SIO2 = 46.54 %

AL2O3 = 39.5 %

H2O = 13.96 %

عمده ترین معادن آن در انگلستان- آلمان- فرانسه- چکسلواکی وامریکا واقع شده است.

صنعت سرامیک تنها مقدار کمی از کائولین تولیدی در دنیا را مصرف می کند و حدود 90% تولید جهانی کائولین در صنعت کاغذ سازی استفاده می شود.

مشخصه های فنی

- انبساط بعد از پرس : زیاد
- استحکام عرضی قطعات پخته نشده :کم
- انبساط حاصل از خشک شدن : زیاد
- در دمای 1020 درجه سانتیگراد نه تنها هیچ موردی مبنی بر انقباظ قطعه مشاهده نشده بلکه حتی قطعه دارای انبساط کمی بوده و جذب آب نیز بسیار بالا ( 25 - 30 درصد ) می باشد .
- در درجه حرارت 1020 درجه مقدار مقاومت مکانیکی در برابر ضربه بسیار کم است ( 30 – 60 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع ) .
- در دمای 1020 درجه ضریب انبساط سه وجهی پایین است .

به طور کلی خاک چینی را می توان به عنوان یک ماده نسوز خوب محسوب نمود .

بال کلی

از دسته رس های ثانویه است و دارای نا خالصی های زیادی است و بر اساس رنگ نمونه خامشان نامگذاری می گردند . آنهایی که دارای مواد عالی بیشتری باشند ( که این از روی پرت حرارتی مشخص می شود ) معمولا پلاستیسیته و استحکام خام و انقباض خشک بیشتری دارند . قلیاییت آنها به روانروی رس ها کمک می کند .

بیشتر بال کلی ها از معادن رو باز به دست می آیند .

بال کلی به آسانی در آب پراکنده نمی شود و ایجاد کلوخه رسی می نماید .

مشخصه های فنی

- هم زدن : سریع می شود
- با قیمانده روی الک : ناچیز
- رطوبت باقی مانده : کاهش داده و آن را کنترل می کند
- استحکام خام : افزایش می یابد
- انبساط بعد از پرس : نسبتا خوب
- استحکام عرضی قطعات پخت نشده : بسیار خوب
- در دمای 1020 میزان تغییر اندازه : حدود 0 تا 2 در صد

2- گدازه آورها
دمای پخت مواد یا ترکیباتی که به آنها اضافه می شوند را پایین می آورند.

دارای مواد قلیایی وقلیایی خاکی هستند. بالاتر بودن جزء قلیایی اثر بیشتری روی گدازآوری آن خواهد داشت.البته تنها مینرالهای قلیایی مهم نیستند و فلاکس باید مقدار کمی اکسید آهن داشته باشد تا تاثیر زیادی روی رنگ پخت ایجاد نکند.

ذرات نرمتر فلاکس واکنش زیاد تری نشان داده و اثرات بیشتری خواهند داشت.

وقتی بدنه ای پخت می شود فلاکسهای گداخته شده ذرات نسوز اطراف خود را خیس می کنند. این سطح خیس شده به وسیله ی فاز مایع نیروی کشش سطحی را افزایش داده و میل به دریافت مواد نسوز و اتصال آنها به یکدیگر را افزایش می دهد.

فایل پاورپوینت 68 اسلاید


دانلود پاورپوینت اصول، عملکرد، راه‏ اندازی و بهره ‏برداری از پمپ و کمپرسور

پمپ به دستگاهی اطلاق می‏گردد که انرژی مکانیکی را از یک منبع خارجی اخذ و به سیال عبوری از آن منتقل می‏کند
دسته بندی مکانیک
بازدید ها 2
فرمت فایل ppt
حجم فایل 7548 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 89
دانلود پاورپوینت اصول، عملکرد، راه‏ اندازی و بهره ‏برداری از پمپ و کمپرسور

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

1- طبقه بندی پمپ ها(کلیات - اساس عملکرد پمپ ها- منحنی های عملکردی)

2-اجزا و قطعات مهم پمپ های گریز از مرکز

( شافت- پروانه- پوسته –بوش شافت -رینگ سایشی پروانه و پوسته-

سیستم آب بندی- یاتان- مکانیکال سیل‏ها–کوپلینگ-محفظه آببندی و ... )

3-اصول راه‏اندازی اولیه وتنظیم دبی انواع پمپها و روشهای بهبود راندمان

4-جلوگیری از بروز پدیده‏های کاویتاسیون، ضربه قوچی و قفل بخار و...

5-سیستم لوله کشی( خطوط مکش و رانش و تجهیزات جانبی)

6-اصول عملکرد پمپ در مدار و سیستم های پمپاژ( موازی و سری نمودن پمپ‏ها و... )

7-تنظیم پمپ و موتور، آببندی شفت پمپ، روغنکاری و بالانس نیروها

8-عیب های روتین پمپ های گریز از مرکز و روش های عیب یابی

پمپ به دستگاهی اطلاق می‏گردد که انرژی مکانیکی

را از یک منبع خارجی اخذ و به سیال عبوری از آن

منتقل می‏کند.

وظیفه پمپ: انتقال سیال به یک ارتفاع معین و یا حرکت سیال

در مدار هیدرولیکی و سیستم لوله کشی است.

اجزای فرعی و کمکی اصلی

1- سیستم آببندی

2-شافت

3-بوش شافت

4-رینگ‏های سایشی پروانه و پوسته

5-یاتاقان‏ها

6-سیستم FLushing

7-کوپلینگ

8-سیکلون

9-فیلتر

فایل پاورپوینت 89 اسلاید


دانلود پاورپوینت آبخیزداری

طور کلی آبخیزداری به مدیریت و بهره برداری بهینه و پایدار از کلیه منابع آب، خاک و سرزمین گفته می شود این مدیریت باید به گونه ای باشد که سبب افزایش رفاه آبخیز نشینان شود
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 491 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 438
دانلود پاورپوینت آبخیزداری

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مفاهیم آبخیز و آبخیزداری

تاریخچه آبخیزداری

تقسیم بندی حوزه های آبخیز در ایران

طبقه بندی آبخیزها و خصوصیات آنها

اهمیت و ضرورت آبخیزداری

مسائل و مشکلات حوزه های آبخیز (سیل و سیل خیزی، خشکسالی و بحران آن – فرسایش خاک و رسوب زایی – تخریب پوشش گیاهی – تخریب منابع طبیعی – مسائل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی )

اهداف آبخیزداری

استراتژی کلان آبخیزداری در ایران

شناسایی عناصر مختلف موثر در حوزه های آبخیز

مطالعات در مورد نیاز در طرح های آبخیزداری

تعریف مدیریت و اصول آن

برنامه ریزی و تنظیم طرح

تنگناها، گزینه ها و استراتژیها

نظارت و ارزیابی فعالیت های آبخیزداری

و برنامه ریزی اجرایی کار GPM

مسایل اقتصادی طرح ها و چگونگی ارزیابی آنها

مشارکت مردم در طرح ها آبخیزداری

ارتباط با سایر بخش های جامعه

روش انجام مطالعات در آبخیزداری

روش سنتز طرح ها و پروژه های آبخیزداری.

آبخیزداری :

برای اولین بار جامعه جنگل بانی آمریکا در کتاب « واژه شناسی جنگل» در سال 1946 تعریفی از آبخیزداری را ارائه نمود. که این تعریف عبارت است از علم اداره منابع طبیعی موجود در یک آبخیز را که به طور عمده برای تولید و حفاظت آب و منابع طبیعی وابسته به آن بکار گرفته می شود آبخیزداری گویند. این علم شامل کنترل خاک و جلوگیری از وقوع سیلاب ها و حفظ ارزش تفرجگاهی منابع نیز می باشد.

به طور کلی آبخیزداری به مدیریت و بهره برداری بهینه و پایدار از کلیه منابع آب، خاک و سرزمین گفته می شود. این مدیریت باید به گونه ای باشد که سبب افزایش رفاه آبخیز نشینان شود.

کلمه پایداری در موارد زیادی استفاده می شود و تعریف روشنی ندارد.

برخی مولفه های پایداری شامل موارد ذیل است:

حفظ و نگهداری شرایط و سطح مطلوب تولیدات حاصل از طبیعت
استحکام بخشیدن به شرایط مطلوب و حفظ نرخ تولید در نزدیکی متوسط آن
بهبود بخشیدن شرایط مطلوب و نرخ تولید

فایل پاورپوینت 438 اسلاید


دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

کشور ایران که وسعت آن نزدیک به 165 میلیون هکتار می باشد سرزمینی مرتفع است، 15 درصد آن در به طوریکه بیش از نیمی از این کشور کوهستانی است و بیش از 7 53 درصد آن در اراضی با ارتفاع بین 1000 تا اراضی با ارتفاعی بیش از 2000 متر و 3 2000 متر قرار گرفته است (جغرافیای آ ب های ایران 1386 ) از منظر آبی نیز بر اساس گزارش وزارت نیرو میانگین بارندگی در منا
دسته بندی شیلات
بازدید ها 3
فرمت فایل pdf
حجم فایل 4868 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 190
دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

فروشنده فایل

کد کاربری 14714
کاربر

موضوعات این مقاله

-2-1 تاریخچه تکثیر پرورش ماهی در ایران و جهان
-3-1 مزایای پرورش آبزیان
-4-1 شناخت ماهی قزل آلای رنگین کمان
-1-4-1 بیولوژی
-2-4-1 مورفولوژی

ویژگیهای آب و منابع طبیعی
-1-2 خصوصیات آب
-1-1-2 منابع کمی آب
-2-1-2 منابع کیفی آب
-3-1-2 رابطه فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب و تاثیرات متقابل آنها
-2-2 منابع آبی 24
-1-2-2 چشمه 24
-2-2-2 چاه 26
-3-2-2 قنات 27
-4-2-2 رودخانه 28
-5-2-2 کانال انتقال آب 29
-6-2-2 آبهای ساکن 29

سیستمهای پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان
-1-3 سیستم های پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان 32
-2-3 مزارع منفرد 32
-3-3 مزارع متجمع 35
-4-3 سیستمهای مدار بسته 37
-5-3 استخرهای ذخیره آب کشاورزی 43
-6-3 محیط محصور 46
-7-3 استخر خاکی 60
-8-4 شالیزار 62

پارامترها با عوامل موثر در پرورش
-4 پارامترها با عوامل موثر در پرورش 66
-1-4 تراکم رهاسازی 67
-2-4 ارتقاء آب در حوضجهها 67
-3-4 سرعت جریان آب 68
-4-4 شیب کف استخرها 68
-5-4 ظرفیت نگهداری 69
-6-4 ابعاد استخر 69
-7-4 استفاده از گونههای اصلاح شده 70

اصول طراحی و ساخت مزارع سردآبی
-1-5 نحوه آبگیری 74
-2-5 نحوه انتقال آب به مزارع 74
-3-5 استخرهای پرورش ماهی در تولید ماهی قزلآلای رنگین کمان 74
-4-5 طبقهبندی استخرهای پرورش ماهی 75
-5-5 روشهای نوین(مکانیزاسیون و افزایش تولید ) 85
-6-5 ظرفیت و نگهداری 96
-7-5 ملاحظات 99

مدیریت تامین خوراک و خوراک دهی
-1-6 اجزای تشکیل دهنده غذا .

-2-6 انواع غذاهای ماهیان سردآبی
-3-6 اندازه پلت غذا.
-4-6 مقدار غذادهی و دفعات آن در شبانه روز
-5-6 نگهداری و انبارداری غذا
-6-6 افزودنیهای مجاز
حمل و نقل
-1-7 انتقال تخم ماهی .
-2-7 شمارش تخم ماهی.
-3-7 الزامات انتقال و خرید بچه ماهی
-4-7 حمل و نقل لارو و بچه ماهی.
-5-7 چگونگی رهاسازی بچه ماهی.

زیستسنجی و صید و برداشت
-1-8 زیست سنجی
-1-1-8 محاسبه حجم توده زنده به منظور تعیین حجم غذا
-2-1-8 محاسبه حجم توده زنده به منظور ارزیابی مدلهای رشد
-2-8 صید و برداشت
-1-2-8 ملاحظات بهداشتی در صید

مدیریت بهداشتی و کنترل بیماریهای ماهیان سردابی درمزارع پرورش
1-9 – بیماریهای ویروسی.
-2-9 بیماریهای باکتریایی .
-3-9 بیماریهای قارچی.
-4-9 بیماریهای انگلی.
-5-9 بیماریهای تغذیهای و محیطی