دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 16 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
مقدمه:
بیماری استئوآرتریت که اصطلاحا" آرتروز نامیده می شود یک اختلال یا نارسایی در مفاصلی است که به شکل طبیعی دارای حرکت هستند .در بیشتر موارد علت خاصی برای بیماری پیدا نمیشود که به اصطلاح این نوع را ایدیوپاتیک یا بدون علت مشخص می نامند.
در مورد انواع ثانویه یا دارای علت مشخص می توان موارد زیر را به عنوان عامل معرفی کرد:
آرتروز بر اساس جنسیت
آرتروز شایع ترین بیماری مفصلی در انسان است.در افراد زیر 18 سال الگوی پراکندگی آرتروز در بین مردان و زنان مشابه است.اما در افراد مسن تر آرتروز هیپ در مردان و آرتروز مفاصل بین انگشتان دست در زنان شایع تر است.بر این اساس جنسیت زن به عنوان یک عامل خطر برای آرتروز محسوب می شود.اما مهمترین عامل خطر برای ابتلا به آرتروز سن است.در زنان زیر 45 سال تنها دو درصد موارد در رادیولوژی علائم آرتروز را نشان میدهند اما بین 45 تا 64 سال 30 درصد افراد در رادیولوژی علائم آرتروز را نشان می دهند.
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 184 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 51 |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه. 1
ارتباط تنگاتنگ ورزش در پیشگیری از ناهنجاریهای جسمانی.. 2
تأثیر ورزش بر دستگاه تنفس.... 3
تأثیر ورزش بر دستگاه گوارش.... 4
تأثیر ورزش بر غدد داخلی.. 5
تأثیر ورزش بر دستگاه عصبی.. 5
بارزترین اثرات مثبت ورزش در سلامتی روح و روان.. 7
تأثیر ورزش در وضعیت جسمی زنان.. 8
چه افرادی نباید ورزش کنند؟ 8
وضعیت قرار گیری بدنی خوب یعنی سلامت مطلوب... 9
کمردرد. 11
علل و عوامل ایجاد کمر درد. 11
پیشآگهی بیماری چیست؟ 14
دلایل کمر درد چیست؟ 14
گودی کمر. 15
چرا گودی بیش از حد در کمر به وجود میآید؟ 17
برخی از علل گودی بیش از حد کمر. 17
علایم کمردرد چیست؟ 18
با کمردرد چه کنیم؟ 20
درمان.. 22
چگونه به کمر درد خود کمک کنیم؟ 22
آیا درست نشسته اید؟!؟ 25
پیشگیری از کمردرد. 26
مروری بر درمان کمردرد. 26
مدت درمان طبی.. 27
درمان در زمانی که کمردرد بهبود نمی یابد. 28
یوگا تمرین کنید. 28
پزشک چه باید بکند؟ آیا نیازی به عکس گرفتن هست؟ 29
آیا ورزش در جلوگیرى از درد مؤثر است؟ 30
ورزشهای هوازی در کاهش کمر درد زنان موثر است... 32
توصیه های پزشکی ـ حرکتی.. 33
چگونه بخوابیم؟ 35
نکاتی در مورد نشستن درست به منظور جلوگیری از دردهای کمر و پشت... 37
نحوه بلند کردن و حمل اشیاء برای جلوگیری از دردهای کمر. 38
چه ورزشهایی برای بیماران مبتلا به کمردرد مفید است ؟ 39
تست... 40
تمرینات ویلیامز. 40
حرکات اصلاحی مناسب برای کمردرد. 43
لطفاً نکات ایمنی را رعایت کنید. 48
توصیه ها 49
نتیجهگیری و پیشنهاد. 51
مقدمه
تسلیم در برابر خداوند، احترام به حقوق انسانها و آمادگی برای خدمات اجتماعی، ارزشهای والای تربیتی هستند که میتوانند در فلسفه آموزش و پرورش قرار گیرند. دانشآموزان در مدارس کشور باید توانائی پایبندی به اصول انسانیت، درک آزادی و صبوری، احترام به حقوق دیگران و درک مفاهیم صلح و امنیت را بدست آورند، با این مفاهیم درگیر گردند و آنها را درک نمایند. وضعیت تربیت بدنی و عوامل تأثیرگذار بر حفظ و توسعه سلامت انسان از موضوعات روز علوم مرتبط با اصول و وضعیت صحیح جسمانی هستند.
تربیت بدنی محسوس ترین و حقیقی ترین نوع آموزش و پرورش است که برای رشد و تکامل جسمی و ذهنی و اجتماعی و روانی، تقویت روحیه و شکلپذیری اخلاق در کودکان ضرورت دارد. حرکت یا الگوهای حرکتی هفتگانه که برای بقای انسان اولیه ضروری و حیاتی بودهاند اساس ساختمان حرکت مهارتی را تشکیل میدهد این فعالیتهای اساسی عبارتند از: دویدن، پریدن، بالا رفتن، حمل کردن، بلند کردن، آویزان شدن، پرتاب کردن.
در طول روز کودکانی را میتوان مشاهده کرد که هرکدام به نحوی به انجام فعالیتهایی از این قبیل مشغول هستند فعالیتهای مذکور بیانگر این مسألهاند که موجود زنده به فعالیت نیاز دارد بنابراین شرکت فعال افراد بخصوص بچهها در ساعات درس تربیت بدنی و حضور در فعالیتهای حرکتی نه تنها موجب رشد همه جانبه فرد میگردد بلکه در کاهش میزان رفتارهای تخریبی افراد که از حرکات بیاصول نشأت میگیرد نیز مؤثر است.
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 29 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
مقدمه
اگر بپذیریم که عقل سالم در بدن سالم است و یک فرد با عقل سالم می تواند فرد مفیدی به حال خود و اجتماع باشد، در آن صورت درمی یابیم که چرا جوامع پیشرفته سرمایه گذاری زیادی بر روی این امرخطیر یعنی ورزش می کنند. در متون تاریخی همواره از از ورزشکاران و پهلوانان بعنوان افرادی جسور و جوانمرد یاد می شود. امروزه اثرات مفید ورزش بر ساختار فرهنگی و اجتماعی یک جامعه بر هیچکس پوشیده نیست. اگر در جامعه ای فرهنگ ورزشی جایگاه مناسب خود را پیدا کند، افرادآن جامعه از سستی و کرختی رهایی می یابند و علاوه بر بالا رفتن نیروی کار، از صرف هزینه های گزاف درمان بیماریها کاسته می شود. چون در هنگام ورزش موادی بنام آندورفین در بدن زیاد می شود و دستگاه گردش خون اکسیژن را به تمام بافتهای بدن به مقدار کافی می رساند، یک ورزشکار همواره شاداب بوده و از نشاط کافی برخوردار است. بنابراین نیازی به مواد مخدر برای دستیابی به نشاط ندارد. از طرفی نشاط ورزشی یک نشاط پایداراست و روز بروز سلامتی و نیروی فرد را افزایش می دهد. اما سرخوشی از مواد مخدر یک سرخوشی کاذب وناپایدار بوده و به مرور نیروی فرد را تحلیل برده و او را به کام مرگ می فرستد. در سایه ورزش افراد اجتماع ، افرادی منطقی، منضبط ، با اخلاق و با گذشت خواهند شد. در هنگام ورزش همراه با سمومی که از طریق عرق کردن از بدن دفع می شوند ، پلیدیها و زشتی ها جای خود را به نشاط ، طراوت و انسانیت خواهند داد و یک روح آزاد پرورش خواهد یافت.
ورزش و ذخیره قلبی
بنا به تعریف ، ذخیره قلبی عبارت است از نیروی مصرف نشده قلب در حال استراحت ، برای رسانیدن اکسیژن به بافتهای بدن. مکانیزمهای ذخیره قلبی شامل تغییرات در : 1- تعداد ضربان قلب ، 2- حجم انقباضی و انبساطی ، 3- حجم ضربه ای ، 4- جذب اکسیژن توسط بافتهای بدن، می باشد. در یک انسان بالغ جوان ورزشکار در خلال ورزش سنگین، برون ده قلب ممکن است از حالت عادی که 6 لیتر در دقیقه است ، به 25 لیتر در دقیقه یا بیشتر برسد، مصرف اکسیژن از 250 میلی لیتر در دقیقه به 1500 میلی لیتر در دقیقه افزایش یابد، و ضربان قلب ممکن است از حالت عادی که 72 تا در دقیقه است به 180 تا در دقیقه افزایش یابد. افزایش نیاز بدن به اکسیژن، به منظور برآورده کردن نیازهای سوخت و ساز در خلال ورزش با افزایش چشمگیر برون ده قلب ( حجم ضربه ای × تعداد ضربان قلب ) و یا جذب بیشتر اکسیژن توسط بافتها از مویرگها برآورده می شود. در یک انسان بالغ جوان ورزشکار در حال استراحت، خون شریانی حاوی 18 میلی لیتراکسیژن در هر دسی لیتر خون و خون وریدی حاوی 14 میلی لیتراکسیژن در هر دسی لیتر خون می باشد. بنابراین اختلاف اکسیژن شریانی و وریدی در حال استراحت در حدود 4 میلی لیتر اکسیژن در هر دسی لیتر خون می باشد. در خلال ورزش ، افزایش در برون ده قلب حتی اگر به حداکثر مقدار ممکن هم برسد به آن اندازه کافی نیست که بتواند احتیاجات متابولیک بدن را برآورده نماید و مکانیزمی که در اینجا به کمک بدن می آید جذب زیاد اکسیژن توسط بافتها از مویرگها در خلال ورزش است که آنقدر اکسیژن را جذب می کند که اکسیژن وریدی بطور چشمگیری کم شده و اختلاف اکسیژن شریانی و وریدی در حال ورزش به 14 میلی لیتر اکسیژن در هر دسی لیتر خون می رسد.
واکنش قلب و عروق به ورزش
در هنگام ورزش جریان خون از پوست ، کلیه ها و احشاء به طرف ماهیچه های در حال فعالیت سرازیر شده ، مقاومت عروق محیطی کاهش می یابد و اختلاف فشار خون ماکزیمم و می نیمم زیاد شده و تعداد تنفس افزایش می یابد.
قلب ورزشی
یک گروه واکنش های فیزیولوژیک در افراد ورزشکار که به ورزشهای سخت و سنگین می پردازند ایجاد می شود. کاهش تعداد ضربان قلب یکی از مشخصات برجسته این افراد است و بزرگ شدن هر دو بطن قلب در عکس ساده قفسه سینه این افراد به وضوح دیده می شود. این بزرگی قلب که در یک فرد غیر ورزشکار ، غیر طبیعی در نظر گرفته می شود، در افراد ورزشکار نباید اشتباها به عنوان یک بیماری قلب در نظر گرفته شود.
فیزیولوژی قلب ورزشی
بزرگی و گشادی قلب از مشخصات برجسته ورزشکاران سخت کوش است. بزرگی و گشادی قلب در ورزشکاران سخت کوش توانایی پمپ کردن قلب را بالا برده و رها شدن اکسیژن در بافتها را چه در هنگام استراحت و چه در هنگام فعالیت افزایش می دهد ، که همه اینها بخاطر بالا رفتن حجم ضربه ای قلب می باشد. افزایش در زمان پر شدن یعنی هنگام انبساط قلب ایجاد می شود. کل مقدار هموگلوبین و حجم خون ورزشکاران سخت کوش هم افزایش می یابد که باعث می شود انتقال اکسیژن به بافتها ساده تر انجام گیرد. تعداد ضربان قلب چه درحال استراحت و چه در ورزشهای سبک در ورزشکاران سخت کوش به طور واضحی کم است.
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 663 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 57 |
دانلود پاورپوینت خلاصه کتاب تحقیق در عملیات (1) تألیف دکتر عادل آذر، در قالب pptx و در 57 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فصل اول: کلیات تحقیق در عملیات
تاریخچه تحقیق در عملیات [OR]
ویژگی های تحقیق در عملیات
مدلها در تحقیق در عملیات
مدلهای ریاضی
فصل دوم: برنامه ریزی خطی ( مدلسازی)
نوشتن مدل ریاضی برای حداکثر کردن سود تابع هدف
محاسبه محدودیت نیروی انسانی
فصل سوم: برنامه ریزی خطی روش هندسی
برنامه ریزی خطی
نقطه بهینه
حالتهای خاص نقطه بهینه
جواب بهینه چند گانه
فاقد ناحیه موجه (جواب)
ناحیه جواب بیکران
جواب تبهگن
جواب بهینه چندگانه
فاقد ناحیه موجه
ناحیه جواب بیکران
جواب تبهگن
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینت " خلاصه کتاب تحقیق در عملیات (1) تألیف دکتر عادل آذر" می باشد که در حجم 57 اسلاید، همراه با توضیحات کامل و مثالهای تشریحی تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1401 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 29 |
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی مدلهای مدیریتی بنگاه: مادر، هولدینگ و سرمایهگذاری، در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
تعریف بنگاه
فلسفه تشکیل بنگاه
استفاده از مزایای سازمانهای بزرگ و اجتناب ازمعایب آن
علل گرایش به بنگاه
تعریف واحد کسب و کار استراتژیک (SBU)
مدلهای مدیریتی بنگاه
مدل 1: بنگاه مالی
مدل 2: هولدینگ (استراتژی و مراقبت)
مدل 3: مادر (مشارکت فعال کارکنان کلیدی)
مدل 4: بزرگ (دخالت عملیاتی یا فرماندهی و کنترل)
پروفایلی از یک بنگاه
نحوه تعاملات تیم مدیریت و فعالیت روزمره آنها
مسؤولیتپذیری و ارزیابی عملکرد
نقشه راهنما (از انتخاب تا نهادینهسازی مدل مدیریتی)
مقدمهای بر استراتژی سطح بنگاه
تجزیه و تحلیل ماتریس پورتفولیو
ماتریس سبد BCG
مدل GE
قسمتی از متن:
تعریف واحد کسب و کار استراتژیک (SBU):
SBU قسمتی از بدنه سازمانی است که به طور مستقل، همه وظایف لازم را برای تحقق رسالت کسب و کار دنبال میکند.
SBU واحدی عملیاتی است که مجموعه متمایزی ازمحصولات یا خدمات را به گروه مشخصی از مشتریان میفروشد و رقبای کاملاً شناخته شده دارد.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع" بررسی مدلهای مدیریتی بنگاه: مادر، هولدینگ و سرمایهگذاری" می باشد که در حجم 29 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 732 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
دانلود پاورپوینت با موضوع امنیت سیستمهای اطلاعات حسابداری، در قالب ppt و در 38 اسلاید، قابل ویرایش ، شامل:
مقدمه
تاریخچه سیستم های حسابداری در ایران
گامهای پیادهسازی سیستمهای امنیت اطلاعات
مهمترین عامل توانایی وقدرت حفاظت از اطلاعات
امنیت اطلاعات
برنامه استراتژیک امنیت اطلاعات
راه حلهای امنیت سیستمها و شبکههای اطلاعاتی
سیستم مدیریت امنیت اطلاعات
پایه های یک سیستم جامع امنیتی
راه حلهای امنیت اطلاعات
امنیت در سیستم های اطلاعاتی حسابداری
چهار نوع تهدید سیستم اطلاعاتی یک شرکت
تکنیکهای سوء استفاده و تقلب رایانه ای
طبقه بندی تقلب رایانه ای
شیوههای کاهش احتمال وقوع تقلب
روشهای امنیتی سیستم ها
امنیت داده ها و اطلاعات
نقش یک «اساسنامه امنیتی» در سازمان
هدف اساسنامه امنیتی
نتیجه گیری
قسمتی از متن:
امنیت اطلاعات به مفهوم حفاظت و مراقبت از اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی در مقابل هرگونه مخاطره وتهدید است. مخاطرات و تهدیدهای این حوزه شامل دسترسی، کاربرد، افشاء، قطع، تغییر یا انهدام غیرمجاز اطلاعات است. امنیت اطلاعات طبق استاندارد ISO27001 حفظ محرمانگی، جامعیت و در دسترس بودن اطلاعات در مقابل مخاطرات، تهدیدها و آسیب پذیری ها تعریف شده است.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع" امنیت سیستمهای اطلاعات حسابداری " می باشد که در حجم 38 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | اقتصاد |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 4065 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 283 |
دانلود پاورپوینت کتاب اصول اقتصاد 2 (اقتصاد کلان) تألیف دکتر مهدی تقوی، در قالب ppt و در 283 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فصل اول: مقدمه
تعریف قتصاد
متغیرها در اقتصاد کلان
روابط بین متغیرهای کلان
الگوهای اقتصاد کلان:
تحول تاریخی اقتصاد کلان
کارل مارکس (1883-1818)
جان هابسون (1884)
موضوعات نظریههای کلان اقتصادی قدیمی
جان مینارد کینز (اقتصاددانان بزرگ انگلیسی)
فصل دوم: حسابهای درآمد و تولید ملی
تولید ناخالص ملی (Gross National Product)
نکات و مشکلات GNP
اجزای تشکیلدهنده GNP
درآمد ملی
درآمد فردی
درآمد قابل تصرف فردی
GNP حقیقی
شاخص قیمت
ویژگی های شاخص قیمت
روشهای محاسبه تولید ملی
ارزش افزوده
سه روش محاسبه تولید ملی
فصل سوم: اقتصاد کلان کلاسیک
تعادل اقتصاد کلان
تعیین قیمت و مقدار در بازار
منحنی عرضه کل
منحنی تقاضای کل
الگوی کلاسیک
نظریه عرضه کلاسیک
بازار کار کلاسیک
اثر تغییر سطح عمومی قیمتها در بازار کار و تولید کل
منحنی عرضه کلاسیک
عوامل موثر بر عرضه
نظریه تقاضای کل کلاسیک
سرعت گردش پول
علت ثابت بودن v در نظریه کلاسیک
منحنی تقاضای کل کلاسیک
منحنی تقاضای کل و جابهجایی آن
سیاستهای تثبیتکننده
سیاستها در الگوی کلاسیک
اثرات سیاست مالی بر عرضه
اثر سیاست مالی بر تقاضا
فصل چهارم: نظریه تقاضای کل کینزی
الگوی ساده کینزی
ارتباط درآمد و مخارج در الگوی کینزی
الگوی دو بخشی
مصرف و پسانداز:
سایر عوامل موثر بر مصرف و پسانداز
سرمایهگذاری
جریان چرخشی درآمد و تولید
تولید تعادلی
فصل پنجم: بخش دولت مفهوم ضریب افزایش و سیاست مالی
الگویی با بخش دولت
الگوی سه بخشی
تولید تعادلی
اثر تغییر در سرمایهگذاری بر روی سطح تولید تعادلی
تغییر در تولید تعادلی
اثر تغییر در مخارج دولت بر روی سطح تولید تعادلی
اثر افزایش در مالیاتها
اثر افزایش در مالیاتها بر روی سطح تولید تعادلی
ضریب افزایش
ضریب افزایش بودجه دولت
تولید تعادلی: الگوی چهار بخشی
نظریه سرمایهگذاری کینز
منحنی IS
استخراج منحنی IS و جابجایی آن
فصل ششم: پول و نرخ بهره
سه مشخصه عمده پول
تعریف پول
پول و کلاسیکها
کینز و بازار پول
* تقاضای پول
سیاست پولی انبساطی
سیاست مالی انبساطی و بیرون راندن بخش خصوصی
ترکیب سیاست پولی و مالی
منحنی LM
استخراج LM و انتقال آن
استخراج تقاضای کل به کمک IS و LM
فصل هفتم: بانکهای تجاری و بانک مرکزی
بانکهای تجاری
وظایف بانکها
ترکیب داراییهای بانکهای تجاری
وظایف بانک مرکزی
ابزارهای سیاست پولی (ابزارهای کنترلی)
انواع سیاست پولی
هدفهای اصلی سیاست پولی
فرایند ایجاد سپرده دیداری
بانکداری در ایران
قوانین بانکداری
فصل هشتم: نظام کامل کینزی: عرضه و تقاضای کل
تقاضای کل
هدف عرضه پول
منحنی تقاضای کل
دلایل تغییر مکان منحنی AD
اثر سیاست پولی انبساطی برAD
عرضه کل
توجیه شیب مثبت عرضه کل
اثر سیاست مالی انبساطی
دلایل تغییر مکان منحنی عرضه
اثر جابجایی منحنی عرضه
مقایسه کلاسیکها و کینز
فصل نهم: بیکاری و تورم
نرخ بیکاری
هزینههای بیکاری
تورم
هزینههای تورم
فصل دهم: تورم و بیکاری- نظر پیروان کینز
تغییر مکان منحنی AD
منحنی فیلیپس
عرضه کل، بیکاری و تورم
جابجایی منحنی عرضه کل
جابجایی منحنی فیلیپس
تغییر مکان منحنی تقاضا به منظور خنثی کردن اثر تغییر مکان منحنی عرضه بر سطح تولید
فصل یازدهم: ضد انقلاب پول گرایان و اقتصاد نئوکلاسیک
مرکز ثقل نظریات پول گرایان
نظر فریدمن
الگوی پول گرایان
اثر افزایش عرضه پول
شیب عرضه کل و پولگرایان
نرخهای طبیعی تولید و اشتغال
منحنی فیلیپس پولگرایان
اثرات افزایش نرخ رشد پول
نتیجهگیری سیاستی پول گرایان
منحنی فیلیپس پولگرایان و مارپیچ تورمی
پول گرایان و سیاستها
اقتصاد نئوکلاسیک بازار کار
انتظارات منطقی و سیاست اقتصادی
اثر سیاست پیشبینی شده
تغییر M پیشبینی نشده
تجویز سیاست اقتصادی
مقایسه چهار الگوی کلاسیک، کنیز، پولگرایان و کلاسیکهای جدید
نتیجه گیریهای سیاستی چهار الگوی اصلی اقتصاد کلان
فصل دوازدهم: سیاست اقتصادی- سیاست پولی
سیاست پولی انبساطی
اثر سیاست پولی انبساطی: نظریه پیروان کینز
اثر افزایش عرضه پول بر نرخ بهره
اثر سیاست پولی انقباضی: نظریه پیروان کینز
اثر افزایش عرضه پول بر نرخ بهره
هدف نرخ بهره
هدف عرضه پول
فصل سیزدهم: سیاست مالی
اهداف سیاست مالی
متعادل بودن بودجه دولت
مرکز ثقل انقلاب کنیزی
سیاست تثبیت نیازمند کسر بودجه
تثبیت کننده مالی خودکار
ضریب تکاثری
انواع کسر بودجه
سیاست مالی غیر محدودکننده- سیاست پولی محدود کننده
کسری بودجه و کسری تراز تجاری
سیاست مالی و عرضه کار
سیاست مالی-کینز
فصل چهاردهم: رشد اقتصادی
رشد اقتصادی
منابع رشد اقتصادی
دلایل افزایش نرخ بیکاری
فصل پانزدهم: اقتصاد کشورهای توسعه نیافته
موانع رشد اقتصادی کشورهای توسعه نیافته
استراتژیهای توسعه
نقش کشورهای صنعتی در توسعه کشورهای در حال توسعه
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینت " کتاب اصول اقتصاد 2 (اقتصاد کلان) تألیف دکتر مهدی تقوی " می باشد که در حجم 283 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 48 |
تعریف سوسیس و کالباس
در فرهنگ نامة دهخدا، تنها واژهای به نام کالباس موجود میباشد که دهخدا آن را چنین تعریف میکند:
«گوشت گاو و چربی خوک و گاهی پرههای سیر که آن را میپزند و درون رود کننده احتمالاً با توجه به فرایند تولید سوسیس و کالباس و یکسانی فرآیند ساخت آنها، دهخدا سوسیس و کالباس را به یک شیوه تعریف کرده است.
اما تعریف سوسیس و کالباس به صورت علمی به شرح زیر میباشد:
سوسیونها (sausages) که در ایران به سوسیس و کالباس مرسوم است به فرآوردههای گوشتی اطلاق میشود که حاوی نمک و چاشنیها (seasoning) باشند.
در تعریفی دیگر سوسیس و کالباس عبارتند از مخلوطی پایدار حاصل از گوشت یک یا چندین حیوان حلال گوشت که همراه با مواد دیگری در داخل پوششهای طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرایند حرارتی مناسب و سایر فرآیندها برای مصرف آماده میگردد.[1]
طبقه بندی سوسیس و کالباس
در یک تقسیم بندی سوسیس و کالباس را به دو رده تقسیم میکنند:
در ایران به فرآوردههای با قطر بزرگ کالباس و با قطر کوچک سوسیس گفته میشود. سوسیس و کالباس نوع بافت درشت دارای ذرت گوشت هستند که فشرده نمیباشد و در سوسیس و کالباسهای با بافت امولسیون شده، چربی از طریق اجزاء گوشت امولسینه و مستحکم میگردد. هر دو نوع این محصولات قابل سرد شدن، عمل آمدن پختن، خشک شدن، یخ زدن یا دودی کردن میباشد.
همان طور که در تعریف سوسیس و کالباس گفته شده، جزء اصلی تشکیل دهندة سوسیس و کالباس گوشت حیوان مورد استفاده میباشد. در سوسیس ماهی یا کالباس میتوان هر 2 نوع فوق را تولید کرد. با توجه به اینکه چربی ماهی در مقایسه با گوشت بسیار کمتر میباشد و یکی از مزایای رقابتی ما در تولید آن وجود چربی مناسب آن است لذا در تولید نوع دوم میتوان کمی تأمل کرد. اگر چه میتوان در نوع دوم به جای چربی ترکیب گوشتهای ماهی و سبز بجا استفاده کرد. توضیحات کاملتر را در بخش مطالعة بازار میتوانید ملاحظه فرمایید.
تاریخچة تولید فرآوردههای گوشتی در ایران
تولید سوسیس و کالباس در ایران سابقهای در حدود 80 سال دارد. در سال 1307 شخصی به نام «آواناسیف» که روسی تبار بود با یک ماشین کوچک دستی شروع به تولید نموده و احتیاجات روزانة اتباع خارجی مستقر در تهران را به این محصولات مرتفع سازد. در سال بعد در سال 1309 هموطن دیگر او «لیشنسکی» کارخانه را به ظرفیت تولید 40 تا 50 کیلوگرم رساند. در سال 1310 آرزومان آوانیسانی که از اراضة ؟ آذربایجان غربی بود، در منزلی واقع در خیابان منوچهری با وسایل دستی و امکانات ابتدایی به همراه 4 کارگر شروع به تولید فرآوردههای گوشتی نمود. در مجموع اولین کارخانة تولید سوسیس و کالباس در ایران با همکاری «آوانیسانی» «لیشنسکی» بنیان گذاری گردید.
میزان تولید سوسیس و کالباس در ایران
دسته بندی | اقتصاد |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 4065 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 283 |
دانلود پاورپوینت کتاب اصول اقتصاد 2 (اقتصاد کلان) تألیف دکتر مهدی تقوی، در قالب ppt و در 283 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فصل اول: مقدمه
تعریف قتصاد
متغیرها در اقتصاد کلان
روابط بین متغیرهای کلان
الگوهای اقتصاد کلان:
تحول تاریخی اقتصاد کلان
کارل مارکس (1883-1818)
جان هابسون (1884)
موضوعات نظریههای کلان اقتصادی قدیمی
جان مینارد کینز (اقتصاددانان بزرگ انگلیسی)
فصل دوم: حسابهای درآمد و تولید ملی
تولید ناخالص ملی (Gross National Product)
نکات و مشکلات GNP
اجزای تشکیلدهنده GNP
درآمد ملی
درآمد فردی
درآمد قابل تصرف فردی
GNP حقیقی
شاخص قیمت
ویژگی های شاخص قیمت
روشهای محاسبه تولید ملی
ارزش افزوده
سه روش محاسبه تولید ملی
فصل سوم: اقتصاد کلان کلاسیک
تعادل اقتصاد کلان
تعیین قیمت و مقدار در بازار
منحنی عرضه کل
منحنی تقاضای کل
الگوی کلاسیک
نظریه عرضه کلاسیک
بازار کار کلاسیک
اثر تغییر سطح عمومی قیمتها در بازار کار و تولید کل
منحنی عرضه کلاسیک
عوامل موثر بر عرضه
نظریه تقاضای کل کلاسیک
سرعت گردش پول
علت ثابت بودن v در نظریه کلاسیک
منحنی تقاضای کل کلاسیک
منحنی تقاضای کل و جابهجایی آن
سیاستهای تثبیتکننده
سیاستها در الگوی کلاسیک
اثرات سیاست مالی بر عرضه
اثر سیاست مالی بر تقاضا
فصل چهارم: نظریه تقاضای کل کینزی
الگوی ساده کینزی
ارتباط درآمد و مخارج در الگوی کینزی
الگوی دو بخشی
مصرف و پسانداز:
سایر عوامل موثر بر مصرف و پسانداز
سرمایهگذاری
جریان چرخشی درآمد و تولید
تولید تعادلی
فصل پنجم: بخش دولت مفهوم ضریب افزایش و سیاست مالی
الگویی با بخش دولت
الگوی سه بخشی
تولید تعادلی
اثر تغییر در سرمایهگذاری بر روی سطح تولید تعادلی
تغییر در تولید تعادلی
اثر تغییر در مخارج دولت بر روی سطح تولید تعادلی
اثر افزایش در مالیاتها
اثر افزایش در مالیاتها بر روی سطح تولید تعادلی
ضریب افزایش
ضریب افزایش بودجه دولت
تولید تعادلی: الگوی چهار بخشی
نظریه سرمایهگذاری کینز
منحنی IS
استخراج منحنی IS و جابجایی آن
فصل ششم: پول و نرخ بهره
سه مشخصه عمده پول
تعریف پول
پول و کلاسیکها
کینز و بازار پول
* تقاضای پول
سیاست پولی انبساطی
سیاست مالی انبساطی و بیرون راندن بخش خصوصی
ترکیب سیاست پولی و مالی
منحنی LM
استخراج LM و انتقال آن
استخراج تقاضای کل به کمک IS و LM
فصل هفتم: بانکهای تجاری و بانک مرکزی
بانکهای تجاری
وظایف بانکها
ترکیب داراییهای بانکهای تجاری
وظایف بانک مرکزی
ابزارهای سیاست پولی (ابزارهای کنترلی)
انواع سیاست پولی
هدفهای اصلی سیاست پولی
فرایند ایجاد سپرده دیداری
بانکداری در ایران
قوانین بانکداری
فصل هشتم: نظام کامل کینزی: عرضه و تقاضای کل
تقاضای کل
هدف عرضه پول
منحنی تقاضای کل
دلایل تغییر مکان منحنی AD
اثر سیاست پولی انبساطی برAD
عرضه کل
توجیه شیب مثبت عرضه کل
اثر سیاست مالی انبساطی
دلایل تغییر مکان منحنی عرضه
اثر جابجایی منحنی عرضه
مقایسه کلاسیکها و کینز
فصل نهم: بیکاری و تورم
نرخ بیکاری
هزینههای بیکاری
تورم
هزینههای تورم
فصل دهم: تورم و بیکاری- نظر پیروان کینز
تغییر مکان منحنی AD
منحنی فیلیپس
عرضه کل، بیکاری و تورم
جابجایی منحنی عرضه کل
جابجایی منحنی فیلیپس
تغییر مکان منحنی تقاضا به منظور خنثی کردن اثر تغییر مکان منحنی عرضه بر سطح تولید
فصل یازدهم: ضد انقلاب پول گرایان و اقتصاد نئوکلاسیک
مرکز ثقل نظریات پول گرایان
نظر فریدمن
الگوی پول گرایان
اثر افزایش عرضه پول
شیب عرضه کل و پولگرایان
نرخهای طبیعی تولید و اشتغال
منحنی فیلیپس پولگرایان
اثرات افزایش نرخ رشد پول
نتیجهگیری سیاستی پول گرایان
منحنی فیلیپس پولگرایان و مارپیچ تورمی
پول گرایان و سیاستها
اقتصاد نئوکلاسیک بازار کار
انتظارات منطقی و سیاست اقتصادی
اثر سیاست پیشبینی شده
تغییر M پیشبینی نشده
تجویز سیاست اقتصادی
مقایسه چهار الگوی کلاسیک، کنیز، پولگرایان و کلاسیکهای جدید
نتیجه گیریهای سیاستی چهار الگوی اصلی اقتصاد کلان
فصل دوازدهم: سیاست اقتصادی- سیاست پولی
سیاست پولی انبساطی
اثر سیاست پولی انبساطی: نظریه پیروان کینز
اثر افزایش عرضه پول بر نرخ بهره
اثر سیاست پولی انقباضی: نظریه پیروان کینز
اثر افزایش عرضه پول بر نرخ بهره
هدف نرخ بهره
هدف عرضه پول
فصل سیزدهم: سیاست مالی
اهداف سیاست مالی
متعادل بودن بودجه دولت
مرکز ثقل انقلاب کنیزی
سیاست تثبیت نیازمند کسر بودجه
تثبیت کننده مالی خودکار
ضریب تکاثری
انواع کسر بودجه
سیاست مالی غیر محدودکننده- سیاست پولی محدود کننده
کسری بودجه و کسری تراز تجاری
سیاست مالی و عرضه کار
سیاست مالی-کینز
فصل چهاردهم: رشد اقتصادی
رشد اقتصادی
منابع رشد اقتصادی
دلایل افزایش نرخ بیکاری
فصل پانزدهم: اقتصاد کشورهای توسعه نیافته
موانع رشد اقتصادی کشورهای توسعه نیافته
استراتژیهای توسعه
نقش کشورهای صنعتی در توسعه کشورهای در حال توسعه
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینت " کتاب اصول اقتصاد 2 (اقتصاد کلان) تألیف دکتر مهدی تقوی " می باشد که در حجم 283 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 48 |
تعریف سوسیس و کالباس
در فرهنگ نامة دهخدا، تنها واژهای به نام کالباس موجود میباشد که دهخدا آن را چنین تعریف میکند:
«گوشت گاو و چربی خوک و گاهی پرههای سیر که آن را میپزند و درون رود کننده احتمالاً با توجه به فرایند تولید سوسیس و کالباس و یکسانی فرآیند ساخت آنها، دهخدا سوسیس و کالباس را به یک شیوه تعریف کرده است.
اما تعریف سوسیس و کالباس به صورت علمی به شرح زیر میباشد:
سوسیونها (sausages) که در ایران به سوسیس و کالباس مرسوم است به فرآوردههای گوشتی اطلاق میشود که حاوی نمک و چاشنیها (seasoning) باشند.
در تعریفی دیگر سوسیس و کالباس عبارتند از مخلوطی پایدار حاصل از گوشت یک یا چندین حیوان حلال گوشت که همراه با مواد دیگری در داخل پوششهای طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرایند حرارتی مناسب و سایر فرآیندها برای مصرف آماده میگردد.[1]
طبقه بندی سوسیس و کالباس
در یک تقسیم بندی سوسیس و کالباس را به دو رده تقسیم میکنند:
در ایران به فرآوردههای با قطر بزرگ کالباس و با قطر کوچک سوسیس گفته میشود. سوسیس و کالباس نوع بافت درشت دارای ذرت گوشت هستند که فشرده نمیباشد و در سوسیس و کالباسهای با بافت امولسیون شده، چربی از طریق اجزاء گوشت امولسینه و مستحکم میگردد. هر دو نوع این محصولات قابل سرد شدن، عمل آمدن پختن، خشک شدن، یخ زدن یا دودی کردن میباشد.
همان طور که در تعریف سوسیس و کالباس گفته شده، جزء اصلی تشکیل دهندة سوسیس و کالباس گوشت حیوان مورد استفاده میباشد. در سوسیس ماهی یا کالباس میتوان هر 2 نوع فوق را تولید کرد. با توجه به اینکه چربی ماهی در مقایسه با گوشت بسیار کمتر میباشد و یکی از مزایای رقابتی ما در تولید آن وجود چربی مناسب آن است لذا در تولید نوع دوم میتوان کمی تأمل کرد. اگر چه میتوان در نوع دوم به جای چربی ترکیب گوشتهای ماهی و سبز بجا استفاده کرد. توضیحات کاملتر را در بخش مطالعة بازار میتوانید ملاحظه فرمایید.
تاریخچة تولید فرآوردههای گوشتی در ایران
تولید سوسیس و کالباس در ایران سابقهای در حدود 80 سال دارد. در سال 1307 شخصی به نام «آواناسیف» که روسی تبار بود با یک ماشین کوچک دستی شروع به تولید نموده و احتیاجات روزانة اتباع خارجی مستقر در تهران را به این محصولات مرتفع سازد. در سال بعد در سال 1309 هموطن دیگر او «لیشنسکی» کارخانه را به ظرفیت تولید 40 تا 50 کیلوگرم رساند. در سال 1310 آرزومان آوانیسانی که از اراضة ؟ آذربایجان غربی بود، در منزلی واقع در خیابان منوچهری با وسایل دستی و امکانات ابتدایی به همراه 4 کارگر شروع به تولید فرآوردههای گوشتی نمود. در مجموع اولین کارخانة تولید سوسیس و کالباس در ایران با همکاری «آوانیسانی» «لیشنسکی» بنیان گذاری گردید.
میزان تولید سوسیس و کالباس در ایران