فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

دانلود پاورپوینت ارزیابی کار و زمان

افزایش بهره وری تجزیه و تحلیل کارایی عملیان تعیین استانداردهای انجام کار جهت برنامه ریزی و کنترل موثر تولید یکی از موثرترین ابزار تحقیقاتی و کنترلی مدیریت بر روی کارایی افراد و سازمان
دسته بندی صنایع
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2272 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 253
دانلود پاورپوینت ارزیابی کار و زمان

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مقدمه

فصل اول- تاریخچه

فصل دوم- مطالعه روش

فصل سوم- تجزیه و تحلیل عملیات و پیشنهاد روشهای بهبود یافته

فصل چهارم- روشهای زمان سنجی مستقیم

فصل پنجم- سیستمهای زمان سنجی پیشرفته

اهداف

آشنایی با:

تاریخچه مطالعه کار و زمان سنجی
نحوه مطالعه روش
ابزار مطالعه روش
تجزیه و تحلیل عملیات در کارهای صنعتی و خدماتی
بالانس کار
مطالعه حرکت و مکانیزه کردن
روشهای زمان سنجی

کاربردهای ارزیابی کار و زمان

افزایش بهره وری
تجزیه و تحلیل کارایی عملیان
تعیین استانداردهای انجام کار جهت برنامه ریزی و کنترل موثر تولید
یکی از موثرترین ابزار تحقیقاتی و کنترلی مدیریت بر روی کارایی افراد و سازمان

فایل پاورپوینت 253 اسلاید


دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه استاین عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است
دسته بندی تغذیه
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 628 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
مقدمه:

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.

هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند.در تمامی فرهنگها در طول برگزاری

جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.

هر فرهنگی برای خود طبقه بندی ویژه ای از غذاها دارد. طبقه بندی اصلی غذایی شامل غذاهای محوری،غذاهای ثانویه و غذاهای موقعیتی می باشد.

غذاهای محوری:غذاهای محوری(مرکزی)منبع اصلی کالری بدن را تامین میکند و معمولا در قاعده هرم غذایی قرار دارند؛مثل دانه های غلات و برنج،گندم،جو،ذرت،ریشه های نشاسته(سیب زمینی) و سبزیجات نشاسته ای(موز پختنی یا موز سبز)

غذاهای ثانویه:سبزیجات،حبوبات،دانه ها،ماهی،تخم مرغ و گوشتها جزٕٕ غذاهای ثانویه در فرهنگ های مختلف به شدت فرق میکند.برای مثال انواع حبوبات مورد استفاده در فرهنگ چینی،دانه ماگ و دانه سویاست.در حالی که در فرهنگ امریکای لاتین شامل سیاه دانه و دانه لوبیا چیتی است.


فایل پاورپوینت 21 اسلاید


دانلود پاورپوینت کاربردهای نانوبیوتکنولوژی در پزشکی

نانوبیوتکنولوژی استفاده از قابلیت های نانوتکنولوژی در کاربردهای زیستی آن است و نانوبیوتکنولوژی این امکان را فراهم می کند که قرار دادن اجزا و ترکیبات در داخل سلولها ساخت نانوبیومواد با استفاده از روش های جدید خودآرایی تولید وسایل نانو بیو ارائه ماشین های هوشمند و روباتها امکان استفاده از داروهای با حلالیت کم به کمک نانوذرات طراحی سیستمها
دسته بندی داروسازی
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 919 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت کاربردهای نانوبیوتکنولوژی در پزشکی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

نانوتکنولوژی

تحقیق و توسعه فناوری در سطح اتم و مولکول‌ها در اندازه‌هایی در حدود 100-1 نانومتر جهت دستیابی به درک اساسی از پدیده‌ها و مواد در سطح نانو و ساخت و استفاده از ساختارها و وسایل و سیستم‌هایی که دارای ویژگیها و عملکرد جدید به دلیل داشتن اندازه‌های کوچک می‌باشند.

نانوبیوتکنولوژی استفاده از قابلیت های نانوتکنولوژی در کاربردهای زیستی آن است.

نانوبیوتکنولوژی این امکان را فراهم می کند که:

قرار دادن اجزا و ترکیبات در داخل سلولها

ساخت نانوبیومواد با استفاده از روش های جدید خودآرایی

تولید وسایل نانو بیو

ارائه ماشین های هوشمند و روباتها

امکان استفاده از داروهای با حلالیت کم به کمک نانوذرات

طراحی سیستمهای نوین هدفمند نانوزیستی در حمل دارو

هدف قراردادن تومورها بعلت عبور ذرات نانو از منافذ تومورها

هدف قراردادن فعال با افزودن لیگاندها به سطح نانوذرات

افزایش تجمع نقطه ای دارو

نانوذرات، ذرات کلوئیدی و جامدی هستند با اندازه کوچکتر از میکرون که شیمی سطح پیچیده ای دارند.

• نانوکپسولها: سیستم های حبابی شکل هستند که در آن دارو در یک حفره قرار داده شده و با یک غشاء پلیمری احاطه شده اند.
•نانوکره ها: سیستم های ماتریکسی هستند که در آن دارو در تمام این ماتریکس توزیع شده است.

فایل پاورپوینت 21 اسلاید


دانلود پاورپوینت طرح توجیهی صنعت نخ فرش ماشینی

کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلف ریسی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد که در بافت قالی دستباف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد
دسته بندی صنایع
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 105 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 37
دانلود پاورپوینت طرح توجیهی صنعت نخ فرش ماشینی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

امروزه صنایع کوچک و متوسط به عنوان بهترین راه حل و مناسب ترین شیوه ایجاد اشتغال و افزایش ارزش افزوده برای کشور ما مطرح می باشد و حجم سرمایه گذاری سرانه برای ایجاد یک شغل در این طبقه از واحدهای تولیدی در مقام مقایسه با واحد های بزرگ بسیار کمتر می باشد.

از جمله صنایعی که در ایجاد شغل و ارزش افزوده می تواند نقش بسیار مهمی را ایفا نماید صنعت نساجی می باشد و در بین تمامی رشته های صنعت نساجی ، صنایع فرش خصوصاً فرش دستباف که کشور ما در این زمینه دارای سابقه هزاران ساله می باشد که یکی از غنی ترین پتانسیل های کشور در زمینه ایجاد اشتغال و ارزش افزوده می باشد .

الف ) ویژگی ها و مشخصات فنی محصول :
کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلف ریسی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد که در بافت قالی دستباف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد.

محصول این واحد را بر اساس نوع کاربر ، مواد اولیه و روش تولید می توان طبقه بندی نمود نخ های مورد استفاده در قالی های ریز باف بسیار ظریف تر از قالی های درشت باف می باشد . همچنین نخ های پشمی جهت پتو و جاجیم می توانند بسیار ضخیم تر از نخ های معمول فرش باشد . نخ های پشمی مورد استفاده بایستی از پشم های نو و تازه گوسفندی تهیه گردد در بعضی از موارد از پشم های دباغی جهت تولید خامه قالی استفاده می گردد که مرغوب نبوده در بافت فرش های درشت باف استفاده می شود .

نوع مواد رنگرزی ( طبیعی یا شیمیایی ) در کیفیت خامه قالی دستباف تأثیر زیادی دارد نخ های رنگ شده با رنگ های طبیعی دارای ثبات رنگ و جلای بالاتر بوده و باعث افزایش ارزش افزوده در تولید فرش دستباف خواهند بود.

محصول نهایی عبارت از عدل هایی به وزن 80 الی 100 کیلو گرم نخ پشمی کلف ریسی شده که توسط دستگاه کلاف کن به صورت کلاف در آمده اند خواهد بود . اصطلاحاً به این عدل ها بقچه می گویند .

فایل پاورپوینت 37 اسلاید


دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1673 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی

. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .

نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .

فرآیند خشک کردن در مواد غذایی

آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد

ماهیت فرآیند خشک کردن

در موادی که رطوبت شان بالای 30 ٪ است تمام حفره های ریز آن از مایع پر شده و سطح ماده از لایه نازکی توسط آب پوشیده شده است در این حالت مایع بخار شده با نفوذ مولکولی از میان لایه گاز اطراف سطح مایع نفوذ کرده و به جریان توده گاز می رسد اگر مقدار رطوبت ماده بیشتر از رطوبت نمگیری باشد درجه حرارت سطح ماده برابر درجه حرارت حباب تر خواهد شد .(دبی خشک در این حالت تقریبا ثابت است . )

پس از آنکه تمام آب سطح ماده تبخیر شده فرآیند تبخیر مایع درون منافذ شروع می شود. اگر رطوبت مقدار ماده کمتر از رطوبت نم گیری باشد دبی خشک بدلیل کاهش سطح تبخیر ، شدیدا کاهش می یابد. چون تبخیر کاهش یافته درجه حرارت سطح ماده بتدریج بالا می رود تا تقریبا به درجه حرارت هوا برسد .

فایل پاورپوینت 30 اسلاید


دانلود پاورپوینت بیوسنسور یا زیست حسگر

ر یک بیوسنسور،عنصر حسگر که به ماده ای بیولوژیکی پاسخ می دهد،دارای طبیعت بیولوژیکی استاین عنصر باید به نوعی مبدل متصل شود تا یک پاسخ قابل مشاهده با چشم را تولید کندبیو سنسور به طور کلی به احساس و اندازه گیری مواد شیمیایی خاصی که ممکن است فیزیولوژیکی نیز باشد،مربوط می شوند
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 909 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
دانلود پاورپوینت بیوسنسور یا زیست حسگر

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
مقدمه
امروزه در زمینه های مختلفی از جمله پزشکی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، مانیتورینگ محیط زیست و تولید محصولات دارویی و بهداشتی از بیوسنسورها بهره می گیرند. این سنسورها ابزاری توانمند جهت شناسایی مولکولهای زیستی می باشند. به عنوان مثال حواس بویایی و چشایی انسان نمونه ای از یک زیست حسگر طبیعی است که به شناسایی بوها و طعمهای مختلف می پردازد. سیستم ایمنی بدن نیز یک زیست حسگر طبیعی است، که میلیونها نوع مولکول مختلف را شناسایی می کند.
در حقیقت زیست حسگرها ابزارهای آنالیتیکی هستند که می توانند با بهره گیری از هوشمندی مواد بیولوژیکی، ترکیب یا ترکیباتی را شناسایی نموده و با آنها واکنش دهند. محصول این واکنش می تواند یک پیغام شیمیایی، نوری و یا الکتریکی باشد.

بیشترین کاربرد زیست حسگرها در تشخیص های پزشکی و علوم آزمایشگاهی است. در حال حاضر بیوسنسورهای گلوکز از موفق ترین بیوسنسورهای موجود در بازار هستند که به اندازه گیری غلظت گلوکز خون می پردازند. در پانکراس بیماران دیابتی به میزان کافی انسولین تولید نمی شود. در اینگونه موارد برای تنظیم مصرف انسولین، سنجش مداوم میزان گلوکز خون ضروری است. این ابزار به بیماران مبتلا به دیابت کمک می کند تا در طول روز به سنجش سطح گلوکز خون خود پرداخته و در زمانهای مورد نیاز انسولین تزریق کنند.

تعریف بیوسنسور
در یک بیوسنسور،عنصر حسگر که به ماده ای بیولوژیکی پاسخ می دهد،دارای طبیعت بیولوژیکی است.این عنصر باید به نوعی مبدل متصل شود تا یک پاسخ قابل مشاهده با چشم را تولید کند.بیو سنسور به طور کلی به احساس و اندازه گیری مواد شیمیایی خاصی که ممکن است فیزیولوژیکی نیز باشد،مربوط می شوند.معمولا این مواد را سوبسترا می نامند،در حالی که واژه ی کلی تر آن آنالیت است.
•یک بیوسنسور را می توان به عنوان ابزاری که از تلفیق یک حسگر بیولیوژیکی متصل به یک مبدل حاصل می شود،تعریف نمود.
بررسی اجزای بیوسنسور

به طور کلی هر بیوسنسور شامل اجزای زیر می باشد:

1-آنالیت
2-عناصر بیولوژیکی
3-مبدل
(4-پردازشگر)
(5-نمایشگر)

فایل پاورپوینت 35 اسلاید


دانلود پاورپوینت اجرای اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی بانک ها

مهم ترین علت استقبال از خصوصی سازی در سطح کشورها، مسائل اقتصادی است؛ اما در کنار آن مسائل اجتماعی و سیاسی و نهادی نیز حائز اهمیت است
دسته بندی حسابداری
بازدید ها 8
فرمت فایل ppt
حجم فایل 422 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 79
دانلود پاورپوینت اجرای اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی بانک ها

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

رسیدن به اهداف کلان اقتصادی و چشم انداز 20 ساله

دستیابی به رشد اقتصادی8 درصد.

اصلاح وتوسعه بازار مالی

تقلیل سهم دولت در اقتصادوکاهش تکیه بانک ها بر دولت

افزایش کنترل دخل و خرج

افزایش دقت در پرداخت وام واعتبارات

کاهش استقراض دولت از پس انداز داخلی وخارجی

تسویه بدهی دولت ،افزایش سرمایه وسرمایه گذاری بانکها وافزایش تسهیلات ودر نتیجه رونق اقتصادی

فایل پاورپوینت 79 اسلاید


دانلود پاورپوینت آتش

آتش شامل یک واکنش شیمیایی است که درآن ماده با اکسیژن ترکیب شده و مقداری انرژی از این واکنش آزاد می‌گردد
دسته بندی مهندسی شیمی
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1146 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
دانلود پاورپوینت آتش

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

آتش انواع آتش آتش فورانی مدل سازی آتش فورانی

مدل سازی آتش فورانی

آتش ناگهانی

آتش کروی

مدل سازی آتش کروی

مدل سازی آتش کروی

آتش استخری

مدل سازی آتش استخری

مدل سازی آتش استخری

مدل سازی آتش استخری

مدل سازی آتش استخری

مدل سازی آتش استخری:

آثار تشعشعی آتش

نقطه افروختن: دمای نقطه افروختن یک مایع اشتعال‌پذیر، حداقل دمایی است که فشار بخار مایع در آن دما به حدی است که یک شعله دائمی را روی مایع در فضای باز ایجاد می‌کند. این دما معمولاً چند درجه بالاتر از دمای نقطه اشتعال است.
دمای خود اشتعالی: دمایی که ماده قابل اشتعال بدون نیاز به منبع جرقه و بواسطه انرژی درونی مولکول‌های خود ‌مشتعل می­شود را دمای خود اشتعالی می‌گویند

فایل پاورپوینت 39 اسلاید


آلبوم عکس از رشته کوه های البرز

این مجموعه تصاویر زیبایی از رشته کوه های البرز است که شامل کوه و درختان وحشرات است و مناطق زیبای ایران را به ما نشان می دهد
دسته بندی تصاویر شاتر
بازدید ها 14
فرمت فایل ppt
حجم فایل 66363 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 63
آلبوم عکس از رشته کوه های البرز

فروشنده فایل

کد کاربری 20852
کاربر

این مجموعه شامل 60 عکس زیبا می باشد که از رشته کوهای البرز ثبت شده و مناطق زیبای البرز را نشان می دهد

توجه =فایلpower point 2016

این مجموعه تصاویر فوق العاده ای از کشور ما را نشان می دهد که ما تا کنون به آنها توجهی نداشتیم

شامل درختان -کوه ها- جنگل ها - خانه ها - مناطق گردشگری- زیبایی های آسمان و غیره

زیبایی های گیاهان البرز و انواع گل های موجود در البرز را نشان می دهد

درختان و رود های زیبا

کوه های سر افراز البرز

آسمان زیبا البرز

اعتماد مشتری الویت ماست


طرح لایه باز برچسب تخم بلدرچین

طرح لایه باز بلدرچین psd بلدرچین فوتوشاپ طرح بلدرچین فتوشاپ طرح بلدرچین برچسب تخم بلدرچین طرح لایه باز فروش تخم بلدرچین لیبل بلدرچین لیبل تخم بلدرچینبرچسب بلدرچین
دسته بندی فایل های لایه باز و PSD
بازدید ها 6
فرمت فایل zip
حجم فایل 23936 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
طرح لایه باز برچسب تخم بلدرچین

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

اندازه 11*15

کیفیت 300

قابل ویرایش

مخصوص دفتر فنی

قابل ویرایش با فتوشاپ

برچسبها :

طرح لایه باز بلدرچین , psd بلدرچین , فوتوشاپ طرح بلدرچین , فتوشاپ طرح بلدرچین