دسته بندی | صنایع |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2272 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 253 |
اهداف
آشنایی با:
کاربردهای ارزیابی کار و زمان
فایل پاورپوینت 253 اسلاید
دسته بندی | تغذیه |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 628 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.
جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.
غذاهای محوری:غذاهای محوری(مرکزی)منبع اصلی کالری بدن را تامین میکند و معمولا در قاعده هرم غذایی قرار دارند؛مثل دانه های غلات و برنج،گندم،جو،ذرت،ریشه های نشاسته(سیب زمینی) و سبزیجات نشاسته ای(موز پختنی یا موز سبز)
غذاهای ثانویه:سبزیجات،حبوبات،دانه ها،ماهی،تخم مرغ و گوشتها جزٕٕ غذاهای ثانویه در فرهنگ های مختلف به شدت فرق میکند.برای مثال انواع حبوبات مورد استفاده در فرهنگ چینی،دانه ماگ و دانه سویاست.در حالی که در فرهنگ امریکای لاتین شامل سیاه دانه و دانه لوبیا چیتی است.
فایل پاورپوینت 21 اسلاید
دسته بندی | داروسازی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 919 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
نانوتکنولوژی
تحقیق و توسعه فناوری در سطح اتم و مولکولها در اندازههایی در حدود 100-1 نانومتر جهت دستیابی به درک اساسی از پدیدهها و مواد در سطح نانو و ساخت و استفاده از ساختارها و وسایل و سیستمهایی که دارای ویژگیها و عملکرد جدید به دلیل داشتن اندازههای کوچک میباشند.
نانوبیوتکنولوژی استفاده از قابلیت های نانوتکنولوژی در کاربردهای زیستی آن است.
نانوبیوتکنولوژی این امکان را فراهم می کند که:
قرار دادن اجزا و ترکیبات در داخل سلولها
ساخت نانوبیومواد با استفاده از روش های جدید خودآرایی
تولید وسایل نانو بیو
ارائه ماشین های هوشمند و روباتها
امکان استفاده از داروهای با حلالیت کم به کمک نانوذرات
طراحی سیستمهای نوین هدفمند نانوزیستی در حمل دارو
هدف قراردادن تومورها بعلت عبور ذرات نانو از منافذ تومورها
هدف قراردادن فعال با افزودن لیگاندها به سطح نانوذرات
افزایش تجمع نقطه ای دارو
نانوذرات، ذرات کلوئیدی و جامدی هستند با اندازه کوچکتر از میکرون که شیمی سطح پیچیده ای دارند.
فایل پاورپوینت 21 اسلاید
دسته بندی | صنایع |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 105 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 37 |
امروزه صنایع کوچک و متوسط به عنوان بهترین راه حل و مناسب ترین شیوه ایجاد اشتغال و افزایش ارزش افزوده برای کشور ما مطرح می باشد و حجم سرمایه گذاری سرانه برای ایجاد یک شغل در این طبقه از واحدهای تولیدی در مقام مقایسه با واحد های بزرگ بسیار کمتر می باشد.
از جمله صنایعی که در ایجاد شغل و ارزش افزوده می تواند نقش بسیار مهمی را ایفا نماید صنعت نساجی می باشد و در بین تمامی رشته های صنعت نساجی ، صنایع فرش خصوصاً فرش دستباف که کشور ما در این زمینه دارای سابقه هزاران ساله می باشد که یکی از غنی ترین پتانسیل های کشور در زمینه ایجاد اشتغال و ارزش افزوده می باشد .
الف ) ویژگی ها و مشخصات فنی محصول :
کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلف ریسی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد که در بافت قالی دستباف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد.
محصول این واحد را بر اساس نوع کاربر ، مواد اولیه و روش تولید می توان طبقه بندی نمود نخ های مورد استفاده در قالی های ریز باف بسیار ظریف تر از قالی های درشت باف می باشد . همچنین نخ های پشمی جهت پتو و جاجیم می توانند بسیار ضخیم تر از نخ های معمول فرش باشد . نخ های پشمی مورد استفاده بایستی از پشم های نو و تازه گوسفندی تهیه گردد در بعضی از موارد از پشم های دباغی جهت تولید خامه قالی استفاده می گردد که مرغوب نبوده در بافت فرش های درشت باف استفاده می شود .
نوع مواد رنگرزی ( طبیعی یا شیمیایی ) در کیفیت خامه قالی دستباف تأثیر زیادی دارد نخ های رنگ شده با رنگ های طبیعی دارای ثبات رنگ و جلای بالاتر بوده و باعث افزایش ارزش افزوده در تولید فرش دستباف خواهند بود.
محصول نهایی عبارت از عدل هایی به وزن 80 الی 100 کیلو گرم نخ پشمی کلف ریسی شده که توسط دستگاه کلاف کن به صورت کلاف در آمده اند خواهد بود . اصطلاحاً به این عدل ها بقچه می گویند .
فایل پاورپوینت 37 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1673 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی
. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .
نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .
فرآیند خشک کردن در مواد غذایی
آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد
ماهیت فرآیند خشک کردن
در موادی که رطوبت شان بالای 30 ٪ است تمام حفره های ریز آن از مایع پر شده و سطح ماده از لایه نازکی توسط آب پوشیده شده است در این حالت مایع بخار شده با نفوذ مولکولی از میان لایه گاز اطراف سطح مایع نفوذ کرده و به جریان توده گاز می رسد اگر مقدار رطوبت ماده بیشتر از رطوبت نمگیری باشد درجه حرارت سطح ماده برابر درجه حرارت حباب تر خواهد شد .(دبی خشک در این حالت تقریبا ثابت است . )
پس از آنکه تمام آب سطح ماده تبخیر شده فرآیند تبخیر مایع درون منافذ شروع می شود. اگر رطوبت مقدار ماده کمتر از رطوبت نم گیری باشد دبی خشک بدلیل کاهش سطح تبخیر ، شدیدا کاهش می یابد. چون تبخیر کاهش یافته درجه حرارت سطح ماده بتدریج بالا می رود تا تقریبا به درجه حرارت هوا برسد .
فایل پاورپوینت 30 اسلاید
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 909 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 35 |
به طور کلی هر بیوسنسور شامل اجزای زیر می باشد:
فایل پاورپوینت 35 اسلاید
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 422 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 79 |
رسیدن به اهداف کلان اقتصادی و چشم انداز 20 ساله
دستیابی به رشد اقتصادی8 درصد.
اصلاح وتوسعه بازار مالی
تقلیل سهم دولت در اقتصادوکاهش تکیه بانک ها بر دولت
افزایش کنترل دخل و خرج
افزایش دقت در پرداخت وام واعتبارات
کاهش استقراض دولت از پس انداز داخلی وخارجی
تسویه بدهی دولت ،افزایش سرمایه وسرمایه گذاری بانکها وافزایش تسهیلات ودر نتیجه رونق اقتصادی
فایل پاورپوینت 79 اسلاید
دسته بندی | مهندسی شیمی |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1146 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
آتش انواع آتش آتش فورانی مدل سازی آتش فورانی
مدل سازی آتش فورانی
آتش ناگهانی
آتش کروی
مدل سازی آتش کروی
مدل سازی آتش کروی
آتش استخری
مدل سازی آتش استخری
مدل سازی آتش استخری
مدل سازی آتش استخری
مدل سازی آتش استخری
مدل سازی آتش استخری:
آثار تشعشعی آتش
نقطه افروختن: دمای نقطه افروختن یک مایع اشتعالپذیر، حداقل دمایی است که فشار بخار مایع در آن دما به حدی است که یک شعله دائمی را روی مایع در فضای باز ایجاد میکند. این دما معمولاً چند درجه بالاتر از دمای نقطه اشتعال است.
دمای خود اشتعالی: دمایی که ماده قابل اشتعال بدون نیاز به منبع جرقه و بواسطه انرژی درونی مولکولهای خود مشتعل میشود را دمای خود اشتعالی میگویند
فایل پاورپوینت 39 اسلاید
دسته بندی | تصاویر شاتر |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 66363 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 63 |
این مجموعه شامل 60 عکس زیبا می باشد که از رشته کوهای البرز ثبت شده و مناطق زیبای البرز را نشان می دهد
توجه =فایلpower point 2016
این مجموعه تصاویر فوق العاده ای از کشور ما را نشان می دهد که ما تا کنون به آنها توجهی نداشتیم
شامل درختان -کوه ها- جنگل ها - خانه ها - مناطق گردشگری- زیبایی های آسمان و غیره
زیبایی های گیاهان البرز و انواع گل های موجود در البرز را نشان می دهد
درختان و رود های زیبا
کوه های سر افراز البرز
آسمان زیبا البرز
اعتماد مشتری الویت ماست
دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 23936 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
اندازه 11*15
کیفیت 300
قابل ویرایش
مخصوص دفتر فنی
قابل ویرایش با فتوشاپ
برچسبها :
طرح لایه باز بلدرچین , psd بلدرچین , فوتوشاپ طرح بلدرچین , فتوشاپ طرح بلدرچین