دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 27 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 9 |
این پرسشنامه جهت بررسی و رتبه بندی عوامل موثر بر پذیرش مالیات الکترونیک طراحی شده است. این عوامل عبارتند از سهولت کاربرد خدمات مالی –مالیاتی اینترنتی، ادراک از مفید بودن خدمات مالیات الکترونیک، امنیت خدمات مالیات الکترونیک ، سرعت خدمات مالیات الکترونیک ، خدمات حمایتی از مشتری در مالیات الکترونیک ، نگرش نسبت به خدمات مالیات الکترونیک ، اثرات بین فردی ، اثرات خارجی ، هنجار ذهنی ، خود اثربخشی ، شرایط تسهیل کننده ، کنترل رفتاری ، پذیرش (قصد استفاده) .
پرسشنامه بر مبنای طیف لیکرت می باشد .
دسته بندی | معماری |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2058 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
فایل پاورپوینت 17 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1849 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
کفیر چیست ؟
کوههای قفقاز
کفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیکی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیک ، فشار خون ، ایکسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم کفیر و خصوصیات فلورمیکروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانکراس و نیز بهبود حرکات پریستاتیک روده ها می گردد .
کفیر در افزایش حرکات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاکتیک و اسید استیک و آنتی بیوتیک موجود در کفیر موجب مهار کردن فرآیند فساد در روده کوچک می گردد.
اسید لاکتیک تولید شده بوسیله باکتری های موثر در کفیر موجب عمل انعقاد کازئین شده معمولا هنگامی که ph به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 که کازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و کلسیم جدا شده با اسید لاکتیک بصورت لاکتات کلسیم وارد ترکیب می شود .
کفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp و دیگر ترکیبات آلی پیچیده می باشد .
ارزش غذایی و درمانی کفیر :
دانه های کفیر شبیه به گل کلم بوده و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارند . دانه های کفیر خوشه هایی از میکرو ارگانیسم ها هستند که به وسیله یک شبکه پلی ساکاریدی کنار هم قرار می گیرند . شبکه دانه های کفیر از یک کمپلکس 13 درصد پروتیین ، 24 درصد پلی ساکارید بعلاوه سلول های متفرقه تشکیل شده است . عمده پلی ساکارید آن محلول در آب است که به آن کفیران می گویند .
تهیه و تولید کفیر
برای ساختن کفیر شیر باید با دانه کفیر تلقیح شود و این تلقیح تا زمانی ادامه یابد که یک مخلوط ماست مانند تهیه شود به مدت 12 ساعت در دمای 18 تا 24 درجه سانتی گراد است .
1 . روش سنتی :
فایل پاورپوینت 17 اسلاید
دسته بندی | معماری |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 58 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
طراحی به صورت فرایندی چند مرحله ای توصیف شده است که در آن نمایش های
داده وساختار برنامه خصوصیات رابط ها وجزییات رویه ای با استفاده از نیازهای
اطلاعاتی سنتز می شوند.
طراحی بر اساس اطلاعات هدایت می شود.روشهای طراحی نرم افزار با در نظر
گرفتن هر یک از سه دامنه مدل تحلیل بدست آمده اند.داده ها عملکرد و دامنه های
رفتاری راهنما یی برای ایجاد طراحی نرم افزار می باشند.
هدف فراهم آوردن روشی سیستماتیک برای ایجاد طراحی معماری است که طراحی
اولیه می باشد که نرم افزار از روی آن ساخته می شود.
1) در مورد چه چیزی بحث می شود؟
2) چه کسی آن را انجام می دهد؟
3) دلیل اهمیت آن چیست؟
4) مراحل انجام آن چیست ؟
5)محصول کاری چیست؟
6)چگونه می توان از صحت انجام آن مطمین شد؟
1) طراحی معماری نشان دهنده ساختار داده ها و مولفه های برنامه می باشد که برای ایجاد سیستم کامپیوتری مورد نیاز می باشند.
2) اگرچه مهندس نرم افزار می تواند داده ها و معماری را طراحی نماید ولی در زمانی که سیستم های بزرگ و پیچیده ایجاد می شوند این کار اغلب به متخصصین داده می شود.
3) دلیل اهمیت آن اینست که طراحی معماری تصویری کلی فراهم می نماید.
4) طراحی معماری با طراحی داده شروع می شود و سپس تا بدست آوردن یک یا چند نمایش از ساختار معماری سیستم ادامه می یابد. شیوه های معماری یا الگوهای--
-- دیگر تحلیل می شوند تا ساختاری را بدست آورند که به بهترین شکل با نیازهای مشتری و صفات کیفیت منطبق شود.پس از انتخاب یکی از شیوه ها با استفاده از یک روش طراحی معماری این معماری کامل می شود.
5) یک مدل معماری شامل معماری محصول و معماری برنامه در ضمن طراحی معماری ایجاد می شود.علاوه بر آن خصوصیات مولفه ها و روابط آنها نیز توصیف میشود.
6) در هر مرحله محصولات کاری طراحی نرم افزار برای وضوح صحت کامل بودن و تطابق با نیازها و با یکدیگر مرور می شوند.
فایل پاورپوینت 51 اسلاید
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1659 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
1- کاهش عملکرد
2-عدم هماهنگی در حرکات
3-افزایش زمان عکس العمل
4- تغییرات فیزیولوژیک(تعریق،افزایش تعداد ضربان قلب،افزایش تنفس،لرزش،تغییررنگ پوست و...)
5-افزایش تحریک پذیری وکج خلقی
6- کاهش انگیزه وفعالیت های روانی
( over training )
فایل پاورپوینت 28 اسلاید
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 6432 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 176 |
جرمهایی از یک عنصر که با جرم ثابتی از عنصر دیگر ترکیب می شوند، با یکدیگر نسبتهای عددی ساده ای را تشکیل می دهند.
بعنوان مثال: ممکن است در اثر واکنش عنصر A با عنصر B، دو ترکیب AB و AB2 تشکیل شود.
در نتیجه در دو ترکیب AB2 و AB ، نسبت جرم عنصر B که با مقدار ثابتی A ترکیب شده است ، 2به 1 می باشد.مثل CO و CO2
فایل پاورپوینت 176 اسلاید
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 487 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
1- تفاوت اجرا هنگام تمرین در مقایسه با مسابقه
2- تحت تاثیر قرار گرفتن عملکرد در حضور تماشاگران
3- تغییرپذیری اعتماد به نفس
4- اضطراب و ترس هنگام مسابقه
5- آگاه نبودن از دلیل و انگیزه شرکت در رقابت
6- نسبت دادن ارزش خود به تواناییها در اجرای ورزشی
7- تغییر پذیری در تمرکز توجه
8- عملکرد ضعیف پس از برگشت به حالت اولیه از آسیب دیدگی
9- توسل به شیوه های مختلف برای رسیدن به اوج عملکرد
10- تاکید نتایج بسیاری از تحقیقات بر اهمیت توجه به ابعاد روان شناختی ورزشکاران
- مدل های استعداد یابی
- مدل های رشد
1 – انگیزش
2 –اعتماد به نفس
3-هدف گزینی
4 – تمرکز توجه
5–برانگیختگی
7- استرس
6- اضطراب
8- پرخاشگری
9- تسهیل اجتماعی
10- خود کلامی
تعریف انگیزش از دید گاه الدرمن :
انگیزش تمایل و آمادگی برای انتخاب و جهت دادن به رفتاری است که به وسیله نتایج احتمالی کنترل وپایداری در رفتار تا رسیدن به هدف را منجر می شود.
تعریف دیگری از انگیزش :
انگیزش یک نیروی درونی است که فرد را برای رسیدن به هدفی به حرکت وا می دارد.
فایل پاورپوینت 31 اسلاید
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2639 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 35 |
فایل پاورپوینت 35 اسلاید
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 997 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
تغذیه قبل از مسابقه
قبل از مسابقه عواملی چون - مسایل روانی
قابلیت هضم غذا را تغییر می دهد.
- هیجانی
موارد قبل از مسابقه ضعف بدنی، انقباضات عضلات شکمی، خشکی دهان، تهوع
با توجه به این موارد باید نوع غذایی را که قبل از مسابقه مصرف می شود مورد توجه قرار داد.
به طور کلی چربی 4 تا 5 ساعت
قند 2 ساعت در معده می ماند
پروتئین 3 ساعت
پس باید رژیم غذایی قبل از مسابقه از غذاهای پرپروتئین و پرچرب کاسته و غذای غنی شده از قند استفاده شود.
غذاهایی که باید در زمان قبل از مسابقه از خوردن آنها اجتناب کرد
1) مصرف مواد سلولزی با حجم بالا چون تخلیه و احساس دفع را زیاد می کند
2) مصرف غذاهای پرچرب چون دیر از معده تخلیه می شود
3) مصرف غذاهایی که ورزشکار نسبت به آن حساسیت دارد
کم آبی
4) مصرف غذاهای پرپروتئین چون
دیر تخلیه شدن از معده
5) مصرف غذاهای تند و سرخ کرده
6) غذای پرکربوهیدرات قبل از مسابقه ← به دلیل ترشح انسولین
غذاهای مایع ← بهترین مواد مغذی قبل از مسابقه و در حین مسابقه اند
ولی باید
1- سریع جذب بشوند
2- حاوی چربی کمی باشند
3- باعث سستی بدن نشوند ← آب آلو باعث سستی
← چای و قهوه (کافئین) سستی بدن
نوشیدن عالی کاکائو + شیر کم چرب
در حین مسابقه های طولانی باید نوشیدنی که غلظت مواد قندی آن بیشتر از 3% درصد میلی لیتر آب نباشد مصرف کرد.
مایع مورد تأیید (3 گرم در 100 میلی لیتر آب)
روش های افزایش ذخایر گلیکوژن عضلات قبل از مسابقات
1) 3 تا 4 روز قبل از مسابقه غذای پرکربوهیدرات ← ذخیره گلیکوژن از 15 گرم به 25 گرم
2) انجام فعالیت های شدید و طولانی باعث تخلیه ذخایر می شود سپس 2 تا 3 روز غذای پرکربوهیدرات مصرف شود ← ذخایر 2 برابرمی شود
3) انجام فعالیت های شدید که باعث تخلیه ذخایر گلیکوژن می شود سپس ورزشکار 3 روز غذای چربی و پروتئین سپس 3 روز غذای پرکربوهیدرات ← ذخایر 3 برابرافزایش می یابد.
روش های افزایش ذخایر گلیکوژن برای رشته های ورزشی کوتاه مدت و انفجاری نیست چون به ازای هر گرم گلیکوژن 7/2 گرم آب ذخیره می شود
فایل پاورپوینت 19 اسلاید
دسته بندی | مهندسی شیمی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1773 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
فایل پاورپوینت 14 اسلاید