فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای

دانلود پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای بررسی بودجه بندی سرمایه ای پاورپوینت جامع و کامل بودجه بندی سرمایه ای کاملترین پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای پکیج پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای مقاله بودجه بندی سرمایه ای تحقیق بودجه بندی سرمایه ای
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 2
فرمت فایل ppt
حجم فایل 612 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 51
پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 51 صفحه

بودجه بندی سرمایه ای
...... مقدمه
بودجه بندی سرمایه ای جزیی از بودجه بندی مالی (بخش دوم بودجه بندی جامع )می باشد . بخش دیگر بودجه بندی جامع ، بودجه بندی عملیاتی است .



تعریف بودجه بندی سرمایه ای بودجه بندی سرمایه ای عبارت از فرایند تصمیم گیری برالی تامین مخارج سرمایه ای در دوره بودجه است .
به عبارت دقیق تر ، بودحه بندی سرمایه ای فرایند تشخیص ، ارزیابی ، طرح ریزی و پشتیبانی مالی پروژه های عمده سرمایه گذاری در واحد های تجاری – تولیدی است . ویژگیهای بودجه بندی سرمایه ای اغلب پروژه های سرمایه ای تخصیص منابع عمده ای را ایجاب می کنند .
تصمیمات بودجه بندی سرمایه ای معمولاً موجب ایجاد تعهدات بلندمدت می شود زیرا پروژه های مورد بررسی اغلب عمر مفیدی بیش از یکسال دارد.
تصمیمات بودجه بندی سرمایه ای ، بر تصمیم گیری های کلی تری در مورد هدفها و سیاستهای بلند مدت واحد تجاری – تولیدی مبتنی است . فرایند بودجه بندی سرمایه ای 1- شناسایی پروژه های سرمایه گذاری
2- برآورد منافع و مخارج هر یک از پروژه ها
3- ارزیابی پروژه های پیشنهادی
4- تهیه و تنظیم بودجه مخارج سرمایه ای
5- ارزیابی مجدد پروژه ها پس از تصویب فرایند بودجه بندی سرمایه ای
1- شناسایی پروژه های سرمایه گذاری

- اولین مرحله بودجه بندی سرمایه ای شناسایی پروژه های بالقوه سرمایه گذاری است .
- در واحدهای تجاری بزرگ این پروژه ها معمولاً توسط بخشهای مختلف تهیه و پیشنهاد می گردد . فرایند بودجه بندی سرمایه ای
2- بر آورد منافع و مخارج هر یک از پروژه ها

- جهت ارزیابی پروژه های سرمایه گذاری پیشنهادی نیاز به داشتن برآوردی از منافع و مخارج آنها می باشد .
- تهیه این گونه برآوردها بویژه در مورد پروژه های بلند مدت نسبتاً مشکل بوده و مستلزم تجزیه و تحلیل های دقیق مالی می باشد .
فرایند بودجه بندی سرمایه ای
3- ارزیابی پروژه های سرمایه گذاری

نظر به اینکه مخارج سرمایه ای ، ازجنبه های مختلف بر آینده واحد تجاری – تولیدی اثر می گذارد ، لذا لازم است که کلیه پروژه ها به نحوی سیستماتیک ارزیابی و منافع و مخارج هر یک بر آورد شود تا بتوان مناسب ترین آنها را انتخاب کرد .
فرایند بودجه بندی سرمایه ای
4- تهیه و تنظیم بودجه مخاج سرمایه ای

بودجه مخارج سرمایه ای شامل کلیه پروژه های سرمایه گذاری تایید شده در دوره بودجه است .
بودجه مخارج سرمایه ای انعکاس نهایی تصمیمات مدیریت در مورد سرمایه گذاریهای دوره بودجه است .
این مدیریت واحد تجاری – تولیدی می باشد که در نهایت در مورد مبالغ سرمایه گذاری و تخصیص منابع ، تصمیم گیری می کند .
در تجزیه و تحلیل پروژه های سرمایه گذاری و بررسی منافع و مخارج آن ،لازم است که پارامترهای دیگری نیز مانند آثار رفتاری قبول یا رد پروژه ها مورد توجه واقع شود . فرایند بودجه بندی سرمایه ای
5- ارزیابی مجدد پروژه ها پس از تصویب

تمامی برآوردهایی که درباره رویداد های آتی انجام می شود ، با احتمال ارتکاب اشتباه همراه است .
افزایش دقت برآوردهای قبلی موجب بهبود برآوردهای جدید می شود.
ضمن ارزیابی مجدد ، مقایسه ای نیز میان پروژه های عملیاتی و سایر پروژه های سرمایه گذاری تحت بررسی انجام می شود . روشهای ارزیابی پروژه ها روشهای ارزیابی پروژه ها به 2 دو دسته تقسیم می شوند :
1- روشهای مبتنی بر تنزیل گردش وجه نقد شامل :
الف – نرخ بازده داخلی (IRR)
ب – ارزش فعلی خالص( (NPV
ج – شاخص سود آوری ( (PI
2- سایر روشهای ارزیابی پروژه ها
الف – دوره بازیافت سرمایه


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بوتولیسم

دانلود پاورپوینت بوتولیسم بررسی بوتولیسم پاورپوینت جامع و کامل بوتولیسم کاملترین پاورپوینت بوتولیسم پکیج پاورپوینت بوتولیسم مقاله بوتولیسم تحقیق بوتولیسم
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1216 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت بوتولیسم

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 25 صفحه

بوتولیسم چرا بوتولیسم یک اورژانس پزشکی است؟ تشخیص سریع ودرمان به موقع آن میتواند در کاهش مرگ و میر و پیشگیری از ابتلا سایر افراد خانوار خصوصاٌ در بوتولیسم ناشی از مصرف مواد غذایی مهم وحیاتی باشد. بیماری بوتولیسم مشمول گزارش فوری ( تلفنی) بوده و باید پس از تشخیص سریعا به مرکز بهداشت منطقه گزارش گردد. محل زندگی کلستریدیوم بوتولینوم کلستریدیوم بوتولینوم را میتوان در خاک ،آب تازه ، رسوبات دریایی ، نمک و حتی گرد وخاک خانه یافت چرا با اینکه باسیل عامل بیماری بوتولیسم در محیط زندگی ما به وفور وجود دارد . موارد بیماری زیاد نیست؟ زیرا بیماری بوتولیسم بدنبال مسمومیت با نوروتوکسین تولید شده از کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می گردد. مکانیسم بیماری زایی کلستریدیوم بوتولینیوم توکسین از راه های مختلف وارد بدن می شود و از راه خون به عصب های محیطی میرسد.
توکسین به گیرنده های انتهایی عصب متصل می شود و مانع آزاد شدن نوروترانسمیتر ها مانند استیل کولین می گردد وهمین امر باعث ضعف یا فلج پائین رونده می شود.
ابتدا عضلاتی که از اعصاب مغزی اثر می گیرند مبتلا می شود . سپس عضلات گردن، بازو ها و پاها را درگیر میکند
چون توکسین روی اعصاب حسی اثر نمی کند بیمار هوشیار می باشد
جلوگیری از آزاد شدن استیل کولین دائمی بوده و بهبود زمانی اتفاق می افتد که اکسون های عصب انتهای جدیدی را ایجاد نماید. تعریف علائم ونشانه های بوتولیسم از نظر CDC 1-بیمار معمولا بدون تب
2-تظاهرات قرینه نورولوژیک
3- بیمار حساس ودارای واکنش بوده (جز تاری دید اختلال حسی دیگری ندارد)
4-ضربان قلب طبیعی یاکند ولی کاهش فشارخون ندارد
مشکوک شروع ناگهانی علائم در ظرف مدت چند ساعت یا چند روز محتمل بیمار فاقد علائم بوده ، اما از غذای مشترک آلوده ای که باعث ایجاد بیماری در اطرافیان شده ، مصرف نموده است.
بیمار دارای علائم مشکوک بوده و موارد بیماری در منطقه رخ داده است ، یا در ارتباط با مورد قطعی بیماری بوده است. آیا ابتلا به بوتولیسم ایمنی در برابر مواجهات بعدی ایجادمی کند خیر انواع بوتولیسم بوتولیسم ناشی از غذا
بوتولیسم اطفال
بوتولیسم ناشی از استنشاق
بوتولیسم بالغین
بوتولیسم زخم
بوتولیسم ناشی از درمان
بوتولیسم غذا راه انتقال: گوارش علت ابتلا : خوردن توکسین منبع : غذای آلوده به توکسین بوتولیسم اطفال راه انتقال: گوارش علت ابتلا : خوردن اسپوروتولید توکسین دردستگاه گوارش
منبع : عسل و غذای آلوده در بوتولیسم شیرخواران یبوست اولین گواه بیماری و از دست دادن کنترل سر علامت بارز آن است. بوتولیسم ناشی از استنشاق راه انتقال: دستگاه تنفس علت ابتلا : استنشاق توکسین منبع : کار با توکسین در آزمایشگاه
بیوتروریسم نمونه های مناسب جهت آزمایش توکسین و میکروارگانیسم کلستریدیوم بوتولینوم سرم
مدفوع
مواد استفراغی
محتویات معده
مواد غذایی مشکوک بهترین نمونه برای بوتولیسم اطفال نمونه مدفوع و مایع تنقیه
بدلیل اینکه به ندرت ازمایش سرم بیمار از نظر توکسین مثبت می شود از هر نمونه چه مقدار تهیه شود؟ اندازه نمونه سرم : 10 تا 15 میلی لیتر سرم
اندازه نمونه مدفوع : 25 تا 50 گرم از مدفوع
در بیماران مبتلا به یبوست تنقیه آب نمک برای تهیه نمونه مدفوع مورد نیاز می باشد
اندازه نمونه محتویات معده: 25 تا 50 میلی لیتر از مایع محتویات معده
اندازه نمونه مواد غذایی مشکوک : 50 گرم


ارسال نمونه ها نمونه ها باید در ظروف غیر قابل نشت ، به طور جداگانه بسته بندی و در درجه حرارت یخچال به آزمایشگاه ارسال گردند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بوتولیسم botolism

دانلود پاورپوینت بوتولیسم botolism بررسی بوتولیسم botolism پاورپوینت جامع و کامل بوتولیسم botolism کاملترین پاورپوینت بوتولیسم botolism پکیج پاورپوینت بوتولیسم botolism مقاله بوتولیسم botolism تحقیق بوتولیسم botolism
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 670 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت بوتولیسم botolism

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 25 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم botolism بوتولیسم مقدمه نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند
متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند : 1- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند
مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬ شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها. 2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند
مانند ویبریوپارا همولیتیکوس. 3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند. بوتولیسم کلستریدیوم بوتولینیوم کلستریدیوم بوتولینیوم کلستریدیوم بوتولینیوم کلستریدیوم بوتولینیوم نام گونه بوتولینیوم جنس کلستریدیوم از کلمه لاتین بوتولوس به معنی سوسیس نام قدیم بیماری بوتولیسم = بیماری سوسیس بیماری حاصله از این باکتری = بیماری بوتولیسم این باکتری در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی) بهتر رشد می کند ( باکتری در حالت غیر فعال زنده می ماند تا این که در شرایط مناسب برای رشد قرار بگیرد ) کلستریدیوم بوتولینیوم میله ای شکل باکتری بی هوازی گرم مثبت خصوصیات عمومی کلستریدیوم بوتولینیوم دارای 8 تیپ آنتی ژنتیکی تیپ های A/B به طور خاص با مواد غذایی مرتبطند تیپ های C/D در حیوانات ایجاد بیماری می کند تیپ E از ماهی خام یا دودی حاصل می شود کلستریدیوم بوتولینیوم دارای 8 تیپ آنتی ژنتیکی اکولوژی کلستریدیوم بوتولینوم منشاء باکتری خاک است اما گاهی در آب هم دیده می شود٬ که بصورت اسپر به زندگی خفته خود ادامه
می دهد. اسپرهای باکتری پس از آلوده کردن مواد غذایی بیشتر در اثر شوک دمایی و یا شوک های دیگر
به صورت رویشی در می آید و چنانچه شرایط بی هوازی فراهم باشد به رشد و نمو و تکثیر ادامه می دهد٬
و چون شرایط بی هوازی در همه جا فراهم نیست. در مواد غذایی با شرایط خاص تکثیر می کند. کنسروها بویژه کنسروهای خانگی بیشترین موارد آلودگی به این باکتری را نشان می دهند. انواع کنسرو
مانند باقلا٬ لوبیا٬ نخود سبز٬ مارچوبه٬ قارچ٬ ماهی تن٬ و سایر فراورده های گوشتی و غذاهایی مانند دل
و جگر٬ ژامبون٬ سوسیس٬ ماهی دودی٬ میگو در ایجاد بوتولیسم دخالت داشته اند. مواردی از مسمومیت
هم در اثر نگهداری حجم زیادی غذای آلوده به اسپرم که قسمت پایین آن بی هوازی بوده گزارش شده است. بوتولیسم اکولوژی کلستریدیوم بوتولینوم غذاهایی که دارای اسیدیته بالایی باشند برای رشد کلستریدیوم بوتولینوم مناسب نیستند
و اصولا در pH کمتر از 4.5 این باکتری قادر به رشد و نمو نیست. مواردی از مسمومیت در اثر ماهی دودی دیده شده است. بنابراین برای جلوگیری از
مسمومیت از این طریق توصیه می شود که در ماهی دودی مقدار نمک از 3.5% بیشتر
باشد.استفاده از مقداری حدود 200 ppm نیترات سدیم هم موثر است. بوتولیسم سه نوع بوتولیسم نوع کلاسیک بوتولیسم بوتولیسم زخم بوتولیسم نوزادی ورود کلستریدیوم بوتولینیوم به مواد غذایی ورود کلستریدیوم بوتولینیوم به زخم ورود کلستریدیوم بوتولینیوم از طریق عسل به بدن نوزاد با رشد این باکتری در غذا، سم قدرتمندی تولید و ترشح می شود که توانایی جذب از دستگاه گوارش و گسترش به دستگاه عصبی مرکزی را دارد. نوع کلاسیک بوتولیسم غذاهایی که با احتمال بیشتری ممکنه باعث بوتولیسم شوند عبارتند از :

*/ سبزیجات و میوه هایی که در خانه کنسرو می شوند
*/ ماهی، گوشت، کالباس ، سوسیس خوب پخته نشده
*/ گوشت دود داده شده
*/ انواع کنسرو ها
*/ کشک خانگی
*/ محصولات لبنی
*/ عسل خام در شیرخواران زیر یک سال


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی

دانلود پاورپوینت بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی بررسی بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی پاورپوینت جامع و کامل بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی کاملترین پاورپوینت بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی پکیج پاورپوینت بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی مقاله بهینه سازی چند هدفه
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2354 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
پاورپوینت بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 38 صفحه

بهینه سازی چند هدفه بر اساس الگوریتمهای جمعیتی

سمینار دوره ای گروه کنترل آزمایشگاه سیستمهای هوشمند ISLAB چند تعریف بهینه سازی روندی است برای یافتن و مقایسه کردن راه حلهای ممکن تا وقتی که پاسخ بهتری پیدا نشود.
پاسخ خوب یا بد با توجه به هدفی یا اهدافی مشخص تعیین می شود.
بهینه سازی چند هدفه و تک هدفه
بهینه سازی مقید و غیر مقید
آزمایشگاه سیستمهای هوشمند ISLAB سوال:کمینه 2 تابع زیر را بیابید: آزمایشگاه سیستمهای هوشمند ISLAB راه حل پرتو 1 / Speed Cost better better یافتن بردار x*=[x1,x2,…,xr]Tبه نحوی که تعداد m قید نامساوی و p قید مساوی را به صورت زیر بر آورده کند:


و نیز بردار تابعی زیر را بهینه نماید:


که در آن برداری از متغیرهای تصمیم است. صورت مساله روشهای بهینه سازی کلاسیک غیرمقید روش گرادیان نزولی
روش نیوتن
روش شبه نیوتن
...


روشهای بهینه سازی کلاسیک مقید روش مجموع وزن دار شده
روش - مقید
روشهای متریک وزن دار شده
روش Benson
روش ....

مشکلات کلاسیک مقید تنها یک پاسخ پرتوی بهینه حاصل می شود.
تمام پاسخهای پرتوی بهینه قابل یافتن نیستند.
تمام روشها نیاز به دانستن اطلاعاتی بیش از صورت مساله هستند همانند وزن مناسب، پاسخ هدف، ...

تقریبا تمام روشهای کلاسیک پیشنهاد تبدیل روش بهینه سازی تک هدفه به چند هدفه را دارند! روشهای بهینه سازی جمعیتی الگوریتمهایی هستند که عموما تقلیدی از اصول تکاملی EA حرکات گروهی حیوانات PSO و .... طراحی و ایجاد می شوند برای ترکیب نمودن روندهای بهینه سازی و جستجو.
به لحاظ گوناگونی روشهای جستجو و بهینه سازی از روشهای کلاسیک بهترند! GA تولید/باز تولید جمعیت
برش
جهش
انتخاب Mask: 0110011000
Parents: 1010001110 0011010010
Offspring: 0011001010 1010010110
Particle Swarm Optimization بررسی رفتار پرندگان بهترین تجربه حرکت ذره در راستای بهترین تجربه کل جمعیت بهترین کلی حرکت ذره در راستای بهترین تجربه خود حرکت ذره در راستای قبلی حرکت جدید چگونگی حرکات ذرات ؟ بهترین محلی حرکت ذره در راستای بهترین تجربه همسایگان (محلی) همسایگان 1 7 9 5 6 8 4 3 2 تنظیم سرعت ذرات c1 & c2 ضرایب مثبت Inertia Weight : Clerc and Kennedy 2002


MultiObjective Optimization بهینه سازی چند هدفه مجموعه پرتو بهینه
بردار تصمیم x1 متعلق به مجموعه مجاز F یک پاسخ پرتو بهینه است، اگر بردار تصمیم دیگری مانند x2 متعلق به مجموعه مجاز F وجود نداشته باشد که بر آن غلبه کند.
ارزیابی به منظور بررسی روش مطرح شده، از توابع استاندارد ZDT1~ZDT4 استفاده گردیده است . تابع ZDT1 دارای جبهه پرِتو مقعر، تابع ZDT2 دارای جبهه پرِتو محدب، تابع ZDT3 دارای جبهه پرِتو گسسته و تابع ZDT4 یک مساله مالتی مدال می باشد که به علت داشتن تعداد 219 پرِتو محلی، دست یابی به جبهه اصلی برای بسیاری از الگوریتمها دشوار می باشد. فرم ریاضی و شکل جبهه پرتو این توابع به شرح زیر می باشد که در تمامی آنها مقدار جبهه پرِتو با قرار دادن حاصل می گردد : توابع تست 1 توابع تست 2 توابع تست 3 ارزیابی (GD) Generati


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران

دانلود پاورپوینت بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران بررسی بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران پاورپوینت جامع و کامل بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران کاملترین پاورپوینت بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران پکیج پاورپوینت بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران مقاله بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی ع
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1322 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 156
پاورپوینت بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 156 صفحه

بهسازی اصولی سازه و ساختمان در مهندسی عمران

ترتیب مطالعات و ارائه گزارشات مرحله اول: ارزیابی آسیب پذیری
ارزیابی کیفی آسیب پذیری
ارزیابی کمی آسیب پذیری

مرحله دوم: ارائه طرح بهسازی ارزیابی کیفی آسیب پذیری: گزارش مرحله اول:
گردآوری اطلاعات اولیه
هدف: بدست آوردن مشخصات کلی ساختمان، وضعیت عمومی ساختمان و مشخصات ساختگاه با تکمیل فرمهای ارزیابی اولیه میباشد
ارزیابی کیفی آسیب پذیری: گزارش مرحله دوم:
تعیین هدف بهسازی
هدف: با توجه به سطوح عملکرد مورد انتظار از ساختمان
هدف بهسازی تعیین می گردد.
نتیجه ارزیابی کیفی : نیاز یاعدم نیاز به بهسازی
در صورت نیاز به بهسازی:
درخواست آزمایشات و سونداژها با توجه به هدف بهسازی
انجام تحلیل خطر با توجه به سطوح خطر مورد نظر
ارزیابی کمی آسیب پذیری: گزارش مرحله سوم:
تحلیل خطر زلزله و تعیین طیف طرح


نتیجه: ارائه طیف طرح در سطوح مختلف

ارزیابی کمی آسیب پذیری: گزارش مرحله چهارم:
تهیه اطلاعات تفصیلی وضعیت موجود ساختمان

هدف:جمع اوری اطلاعات موجود، تعیین پیکربندی و بدست آوردن خواص مصالح و مشخصات ساختگاه

نتیجه: تعیین کرانه پایین و مقاومت مورد انتظار مصالح
تعیین پیکربندی ساختمان، تعیین ضریب آگاهی
ارزیابی کمی آسیب پذیری: گزارش مرحله پنجم:
ارزیابی وضعیت موجود ساختمان و شرایط ساختگاه

هدف: ارزیابی ضعفها و ارزیابی پیکربندی ساختمان و ساختگاه، ارزیابی محدودیتهای بهسازی

نتیجه: تعیین هدف بهسازی نهایی


ارزیابی کمی آسیب پذیری: گزارش مرحله ششم:
ارزیابی تفصیلی نیاز ساختمان به بهسازی

هدف: بررسی رفتار ساختمان در سطوح خطر مختلف

نتیجه: مشخص شدن نقاط ضعف ساختمان ارائه طرح بهسازی گزارش مرحله اول: تهیه طرح مقدماتی

گزارش مرحله دوم: تهیه طرح نهایی

گزارش مرحله سوم: تهیه طرح اجرایی پروژه اول ساختمان اسکلت فولادی
دارای مهاربند در هر دو جهت مشخصات ساختمان: مساحت ساختمان: 2400 متر مربع
تعداد طبقات : 3 طبقه
اسکلت ساختمان : فولادی
سیسنم باربر جانبی : در هر دو جهت مهاربند هم مرکز
سیستم سقف: تیرچه بلوک
نوع فونداسیون: منفرد نمای سه بعدی از ساختمان هدف بهسازی: مبنا کنترل ایمنی جانی طرح در سطح خطر یک 1- انتخاب مدل تحلیلی مدل سه بعدی با توجه به قابلیت نرم افزارهای موجود
نرم افزار ETABS 2000

ایجاد مدل هندسی ساختمان و بارگذاری مطابق جزئیات برداشت شده و مقررات ملی ساختمان مبحث 6 بارگذاری قابهای ساختمان مشخصات هندسی اعضا 2- تعیین کرانه پایین مقاومت و مقاومت مورد انتظار مصالح FYLB=2400 kg/cm2


FYE=2640 kg/cm2 3- تعیین کرانه پایین ظرفیت اجزاء جزییات محاسبه کرانه پایین ظرفیت درستونها 1- محاسبه لاغری
2- محاسبه تنش مجاز فشاریFa
3- محاسبه کرانه پایین ظرفیت
در محاسبه Fa ازFYLB استفاده می گردد . کرانه پایین ظرفیت در ستونها 4- تعیین ظرفیت مورد انتظار اجزاء PYE=A.FYE مقاومت مورد انتظار در ستونها مقاومت مورد انتظاردر کشش در مهاربندها Pt=A.FYE محاسبه ظرفیت مورد انتظار در فشار درمهاربندی ها در محاسبه Fa ازFye استفاده می گردد . 1- محاسبه لاغری
2- محاسبه تنش مجاز فشاریFa
3 محاسبه ضریب B
4- محاسبه تنش مجاز کاهش یافته
5- محاسبه ظرفیت ظرفیت مورد انتظار در فشار در مهاربندی ها 5- انتخاب روش تحلیل سازه روش تحلیل استاتیکی خطی

روش تحلیل دینامیکی خطی

روش تحلیل استاتیکی غیر خطی

روش تحلیل دینامیک


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهداشت کار قالیبافان

دانلود پاورپوینت بهداشت کار قالیبافان بررسی بهداشت کار قالیبافان پاورپوینت جامع و کامل بهداشت کار قالیبافان کاملترین پاورپوینت بهداشت کار قالیبافان پکیج پاورپوینت بهداشت کار قالیبافان مقاله بهداشت کار قالیبافان تحقیق بهداشت کار قالیبافان
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 625 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
پاورپوینت بهداشت کار قالیبافان

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 35 صفحه


بهداشت کار قالیبافان

تامین شرایط فیزیکی برای قالیبافان تامین شرایط مناسب دما و رطوبت
تامین روشنایی مناسب شرایط جوی محیط کار کمیات‌ مهم‌ و اصلی‌ در ارزیابی‌ شرایط جوی‌ محیط کار: درجات‌ حرات‌: شامل‌ دمای‌ خشک ‌ ta، دمای‌ تر tw، دمای‌ گویسان‌ tg دمای بدن و میانگین‌ دمای‌تشعشعی‌ MRT.
سرعت‌ جریان‌ هوا: در استرس‌ برودتی‌ و حرارتی‌ هر دو مهم‌ است‌.
رطوبت‌ نسبی‌: در محیط گرما، میزان‌ رطوبت‌ نسبی‌ اهمیت‌ زیادی‌ دارد.
متابولیسم‌: شامل‌ متابولیسم‌ پایه‌ و متابولیسم‌ شغلی‌): هرچه‌ میزان‌ متابولیسم‌ بیشتر باشدنشان‌ دهنده‌ سنگینی‌ کار و بالطبع‌ تولید گرمای‌ بیشتردر بدن‌ خواهد بود.
فشار هوا: تأثیر آن‌ از بقیه‌ کمتر است‌.

با داشتن‌ کمیات‌ فوق‌ متناسب‌ با نوع‌ کار به‌ شاخص‌هایی‌ دست‌ می‌یابیم‌ که‌ می‌توانند نمایانگروضعیت‌ محیط کار باشند. پس‌ از تعیین‌ حدود مواجهه‌ کارگر و مقایسه‌ با استانداردها ارزیابی‌محیط کار و برنامه‌ کار-استراحت‌ و نیز چگونگی‌ کنترل‌ مخاطرات‌ تعیین‌ می‌گردد. روشنایی در محیط کار سیستم روشنایی مطلوب: ویژگیهای روشنایی مطلوب صرف‌نظر از منبع تأمین آن در موارد زیر خلاصه می‌گردد.
شدت روشنایی مطابق استاندارد (عمومی و موضعی)
رنگ‌دهی مناسب (کامل بودن طیف – کافی بودن طیف)
عدم وجود سایه روشن محسوس
عدم وجود سطوح انعکاس دهنده مزاحم
عدم قرارگیری منابع روشنایی در دید مستقیم کارگر
انعکاس مناسب سطوح داخلی بمنظور توزیع روشنایی
آیا سیستم روشنایی کارگاه از نظر بهداشتی مطلوب است؟ 1 -روشنایی مطلوب:
واجد تمام معیارهای مطلوبیت

2- روشنایی معیوب:
واجد برخی از معیارهای مطلوبیت و قابل اصلاح

2- روشنایی نامطلوب:
واجد برخی از معیارهای مطلوبیت و غیر قابل اصلاح
نیاز به طراحی مجدد دارد

پیامدهای کار در تحت سیستم روشنایی نامطلوب:
خستگی چشم
اشکال در تطابق و دید اشیاء و رنگها
کاهش بهره‌وری
خیرگی
افزایش حوادث
بیماری چشمی
عوارض روانی
اختلالات اسکلتی عضلانی عوامل مؤثر بر دیدن: علاوه بر سلامتی چشم و مواردی که در خصوص روشنایی مطلوب گفته شد عوامل زیر در روئیت اشیاء و تصاویر نقش اساسی دارند:
1- اندازه شئ یا تصویر
2- تباین
3- طول زمان روئیت
4- شدت روشنایی
5- انعکاس سطوح
6- طول موج نور یا طیف بازتابی آمار چه می‏گوید؟ بررسی انجام شده توسط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در کارگاههای بالای 10 نفر کارگر نشان داد که:
18% کارگاهها دارای شدت روشنایی کمتر از معیار استاندارد

16% کارگران در معرض روشنایی ناکافی قرار دارند نتایج تحقیقات میدانی از مجموع 297 کارگاه مورد بررسی با جمعیت کارگری 16914 نفر،
تنها 5007 نفر معادل 6/29% در محیطهای کاری با روشنایی مطلوب مشغول کار بوده‏اند. طیف نور مرئی در محیط‌های مسکونی، تجاری، عمومی و صنعتی برای آسایش افراد، شدت روشنایی در جداول مخصوصی بیان گردیده است. برای محیطهای کاری مسقف و کار معمولی 300-200 لوکس و برای کار دقیق 500-300 لوکس لازم است. هر چه دقت کار بیشتر باشد شدت روشنایی بیشتری لازم است بطوری که برای اتاق عمل روی میز جراحی 8000 لوکس پیشنهاد شده است. حداقل شدت روشنایی قابل قبول 50 لوکس است استانداردهای شدت روشنایی اصول مهم در طراحی و نگهداری سیستم روشنایی طبیعی و مصنوعی اصول طراحی روشنایی ...


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهداشت ورزشی

دانلود پاورپوینت بهداشت ورزشی بررسی بهداشت ورزشی پاورپوینت جامع و کامل بهداشت ورزشی کاملترین پاورپوینت بهداشت ورزشی پکیج پاورپوینت بهداشت ورزشی مقاله بهداشت ورزشی تحقیق بهداشت ورزشی
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 471 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 92
پاورپوینت بهداشت ورزشی

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 92 صفحه

بهداشت ورزشی فصل اول اهداف کلی و رفتاری: آگاهی از تاریخچه تکوین بهداشت عمومی.

آگاهی از تعاریف بهداشت از دیدگاههای مختلف.

شناخت اهداف آموزش بهداشت.

آگاهی از شاخصهای بهداشتی. تصویر بهداشت قبل از قرن نوزدهم رسیدن به حیات طولانی و سلامت جسمی مورد توجه بشر بوده است.
در شناسایی و طبقه بندی اکثر بیماری ها دقت لازم را نداشتند.
آمار قابل اعتمادی از مرگ و میر در دست نبود.
وضع سلامت جوامع چندان رضلیت بخش نبود. عوامل اثرگذار بر روند رشد آرام جمعیت درگذشته مرگ میرناشی ازبیماریهایی مانندطاعون، آبله، تیفوس.
کشتن نوزادان دختروسقطهای عمدی قبایل آفرقایی،هندوجنوب غربی آسیا.
وجودبیماریهای مزمن مانند سل ومالاریا.
علت اصلی همان شیوع بیماریهای همه گیربود.
طول عمرووضعیت بهداشت ▪ متوسط طول عمرازشاخصهای اصلی بهداشت است.
▪ درقرون وسطی متوسط عمر٢٠ تا٣٠ سال بود.
▪ درآمریکاقرن شانزدهم 21، قرن هجده 33 ودرقرن بیستم ٥٤ تا٦٠ سال بوده است.
▪ درانگلستان وممالک اسکاندیناوی ٧٠ ،٨٠ وگاهی ٩٠ سال است.
توجه بشربه بهداشت ▪ درجوامع باستانی به حمام وفاضلاب شهری توجه شده است.
▪ دریونان باستان جذامخانه تاسیس شده بود.
▪ شناساندن بیماریهای مسری ازطریق آب درکتاب قانون بوعلی سینابه بشر.
▪ درتمدنهای قدیم مصر ، یونان و روم شواهدی ازرعایت بهداشت وجود دارد . اشاعه دهندگان تفکربهداشت ▪ ارائه تفکربهداشت حافظ سلامتی وطبابت ترمیم کننده آن دراروپا(توماس مور١٥١٦).
▪ تجزیه وتحلیل مرگ ومیردرانگلستان برای اولین بار(گرانت ١٦٦٢).
▪ تعیین بیماریهای حرفه ای وبیماریهای طبقات اجتماعی درایتالیا(رامازی تین١٧٠٠).
▪ توجه به بهداشت محیط وبیماریهای روانی درجوامع اروپایی (فرانک وچارویک ).
تاریخ تکوین بهداشت عمومی ▪ اولین شبکه خدمات بیمارستانی فرانسه پایه ریزی شد.(١٨٤٠)
▪ جان شو و ولیام باد انتقال و با وتیفوئید راازطریق آب مطالعه و به اثبات رساندند(١٨٤٩ تا١٨٥٤).
▪ اکثربیماریهای عفونی کنترل شد(نیمه دوم قرن نوزدهم ).
▪ باپیشنهادبرزیل وچین سازمان بهداشت جهانی ایجادشد(١٩٤٦) .
▪ ایران بعد از برزیل ، چین و انگلستان به عضویت این سازمان درآمد.
فرهنگ جامعه وبهداشت ▪ آداب وروش حفظ تندرستی وتشخیص فردبیمارازطریق فرهنگ تعیین میشود.
▪ تغییرات فرهنگی تندرستی وبهداشت راهم تحت تاثیرقرارمی دهد.
▪ اعتقادات میتواندبرسطح بهداشت اثرگذارباشد.
▪ خانواده ومدرسه بابهداشت فردی واجتماعی رابطه نزدیک دارند. تعاریف کلی بهداشت ▪ هنرودانش تامین سلامتی مردم ،حمایت وبهترکردن آن.
▪ حالت کامل جسمی ، روانی واجتماعی است.(سازمان بهداشت جهانی).
▪ احساس شادابی جسمی وروحی است .(بروکنیگتون).
▪ علم وهنرپیشگیری ازبیماریها،افزایش طول عمر و... می باشد.(وینلسون ).
اهمیت بهداشت ▪ دامنه اهمیت آن ازسال ١٩٢٠ شروع شد.
▪ اهمیت بهداشت کمترازشناسایی میکروب نیست .(وینلسون).
▪ هرشهرمی بایست یک ماموررسمی اموربهداشت داشته باشد.(ارسطووافلاطون)
▪ بهداشت به اندازه درمان بیماری اهمیت دارد.
▪ آموزش میبایست رکن اساسی بهداشت باشد.
اهداف آموزش بهداشت ١- هدف اجتماعی
▪ تضمین حیات وزندگی اجتماعی .
2- هدف اقتصادی
▪ ایجادامکان سرمایه گذاری بیشتروتامین اهداف وانتظارات ازپیش تعیین شده.
٣- هدف دفاعی
▪ قابلیت آمادگی افرادجامعه دردفاع ازکشور.


نکات عمده بهداشت فردی اجتماعی ١-نظافت وبهداشت بدن.
2-بهداشت موادغذایی.
٣-خواب ، استراحت ، ورزش وتفریح.
٤- عدم اعتیاد به مواد محرک و مخدر.
٥-مراقبتهای بهداشتی.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهداشت و مدیریت

دانلود پاورپوینت بهداشت و مدیریت بررسی بهداشت و مدیریت پاورپوینت جامع و کامل بهداشت و مدیریت کاملترین پاورپوینت بهداشت و مدیریت پکیج پاورپوینت بهداشت و مدیریت مقاله بهداشت و مدیریت تحقیق بهداشت و مدیریت
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1443 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 91
پاورپوینت بهداشت و مدیریت

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 91 صفحه

بهداشت و مدیریت:
برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی ، یکی از حقوق مسلم فردی و اجتماعی است و تامین سلامت جسم و روان هم ابزاری برای تکامل انسان است و هم از دید گاه اقتصادی اهمیت دارد
باتوجه به این مهم این مجموعه در سه بخش تدوین شده است:
1- سیاستها و کلیات بهداشت عمومی
2- بهداشت فردی
3- بهداشت محیط بخش اول برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی بهداشت عمومی عبارتست از علم و فن پیشگیری از بیماریها، افزایش طول عمر و ارتقای سطح سلامتی و توانائی انسان از طریق کوشش های دسته جمعی افراد جامعه ، به طوری که هر فردی از جامعه از حق طبیعی خود، یعنی سلامتی و عمر طولانی بهرمند گردد. اهداف و دامنه فعالیتهای بهداشت عمومی : 1- آموزش بهداشت عمومی
2- بهداشت مادر و کودک
3- بهداشت محیط
4- پیشگیری و کنترل بیماریهای واگیردار و مزمن
5- خدمات آزمایشگاهی
6- خدمات پزشکی و پرستاری
7- خدمات مرتبط با امور جمعیت و تنظیم خانواده
8- نظارت بر مواد خوراکی ، بهداشتی و داروئی
9- خدمات بهداشتی در شرایط اضطراری
10- بررسیهای آماری ، تحقیقات و ارزشیابی در امور بهداشتی اولین کنگره بین المللی بهداشت عمومی در سال 1851 در پاریس تشکیل گردید. در فاصله بین سالهای 1849 تا 1854 جان-اسنوکه در لندن طبابت می کرد اپیدمیولوژی وبا را مورد مطالعه قرار داد و در سال 1856 ویلیام باد نظیر همین مطالعه را در مورد تیفوئید انجام داد تاریخچه بهداشت عمومی در ایران :
در دوران هخامنشیان رعایت بهداشت همواره مورد نظر بوده . در دین زرتشت ، آتش رمز پاکی و شایسته احترام بوده و آلوده کردن آب و خاک به پلیدی ممنوع بوده است همچنین مطالب و دستورات بهداشتی زیادی در دین اسلام وجود دارد. در سال 1320 شمسی، وزارت بهداری تاسیس گردید در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مسئله سلامت مردم به عنوان یکی از حقوق مسلم آنان مورد توجه است و در اصول سوم ، بیست و نهم و چهل و سوم از قانون اساسی بر ضرورت تامین بهداشت و درمان برای آحاد مردم ایران تاکید شده است اهمیت بهداشت در کنترل بیماریها و تامین سلامت افراد با پیشرفت علم مردم بتدریج از عوامل مولد بیماری و تاثیر آنها بر تندرستی آگاه شدند و بشر آموخت با رعایت اصول بهداشتی از مسائلی که تندرستی وی را تهدید می کند دوری جوید و با به کارگیری اصول پیشگیری افراد سالم را در برابر بیماری مصون سازد تعریف سلامت و بیماری از دیدگاه پزشک ، سلامتی عبارت است از مطابقت با معیارهای معین نظیر شاخصهای فیزیکی ، هنجارها و میزانهای بیوشیمیائی ، معیارهای فیزیولوژیکی و غیره
بیماری دلالت بر شرایطی دارد که جسم انسان را مریض کرده و عملکرد طبیعی بدن را بر هم می زند. طیف تندرستی – بیماری اگر افراد جامعه را بر حسب حالت تندرستی یا شدت بیماری گروه بندی کنیم، جدولی ایجاد می شود که به آن طیف تندرستی- بیماری می گویند. عوامل موثر در پیدایش بیماریها عبارتند از عوامل میزبان و عوامل محیطی (محیط زیستی، اجتماعی و فیزیکی) و از میان مدلهای متعددی که برای ترسیم چگونگی تاثیر عوامل میزبان و محیطی ارائه شده اند ، می توان مثلث اپیدمیولوژی، شبکه علیت و مدل چرخ را مورد بحث قرار داد. عوامل موثر در بهداشت و سلامت انسانها عبارتنداز :
1- وراثت
2- محیط زیست
3- سبک زندگی
4- وضعیت اقتصادی – اجتماعی (شامل وضعیت اقتصادی، سطح آموزش ، سطح اشتغال- نظام سیاسی کشور)
5- خدمات بهداشتی درمانی و غیره تیم و گروه بهداشت: گروهی از اشخاص که هدف بهداشتی و مقاصد معین و مشترک دارند و در جهت دستیابی به آن ، هر یک از افراد، مطابق با مهارتها و شایستگی های خود


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

دانلود پاورپوینت بهداشت مواد غذایی بررسی بهداشت مواد غذایی پاورپوینت جامع و کامل بهداشت مواد غذایی کاملترین پاورپوینت بهداشت مواد غذایی پکیج پاورپوینت بهداشت مواد غذایی مقاله بهداشت مواد غذایی تحقیق بهداشت مواد غذایی
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 40 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 72
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 72 صفحه

بهداشت مواد غذایی تعریف غذا : به کلیه مواد خوردنی ، آشامیدنی که بوسیله موجودات زنده مصرف و به عنوان منبعی از انرژی و مواد مغذی به مصرف سوخت و ساز بدن می رسد غذا گفته می شود . مقدمه : - یکی از عوامل موثر درحیات هر موجود زنـــــده غذا می باشد و ادامه زندگی بدون دسترسی به غذای مناسب امکان پذیر نیست . - همین ماده غذایی در صورتی که ناسالم و غیر بهداشتی باشد نه تنها برای تامین نیازهای بدن مفید نیست بلکه می تواند عامل بـــروز بیماریهای گوناگونی از جمله مسمومیتها ، بیماریهای روده ای آلرژی ، سوء تغذیه و غیره شود . - طی تحقیقاتی که در کشور ما شده است حدود 25 % مواد غذایی تولید شده به دلیل فساد آنها تبدیل به زباله می شود . - رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل : تهیه و تولید ، توزیع و عرضه موجب میشود تا ماده غذایی سالم با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کننده برسد . - بیشتـرین آلودگی در مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در مراحل مختلف بوجود می آید داشتن اطلاع از اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده و توجه به مشخصات وبرچسب مواد غذایی به استفاده از مواد غذایی سالم کمک می کند اصول و روش های نگهداری مواد غذایی : برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده و فاسد کننده با در نظر گرفتن نوع آلودگی روشهای مختلفی استفاده می گردد . بر اساس نوع ماده غذایی ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی و طول مدت زمان نگهداری و جنبه های اقتصادی و تکتولوژی برای هر نوع روش خاصی به کار می رود . برای نگهداری پاره ای از مواد غذایی فقط از یک روش استفاده می شود در حالیکه برای تعدادی از مواد غذایی دو یا چند روش نگهداری بکار می رود . اماباید دید هدفهای روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی چه هستند . این اهداف بطور کلی عبارتند از : الف – از بین بردن میکروبهای موجوددر مواد غذایی بطور کامل و یا از بین بردن میکروبهای بیماریزا خطرناک ب – جلوگیری از رشد و تکثیر میکروبها در زمانی معین ، زیرا در بعضی از مواد غذایی میکروبها در حالت بود و به محض اینکه شرایط آماه شروع به رشد تکثیر می نمایند که بوسیله تعدادی از روشهای نگهداری می توان مانع این عمل شد . 1- حرارات دادن : حرارات زیاد ( بالاتراز 65 درجه باعث از بین رفتن میکروبها آنزیم ها می شود . اگر میکروبهای موجود در مواد غذایی را با حرارت دادن از بین ببریم و از ورود میکروبهای جدید به آن جلوگیری کنیم می توانیم ماده غذایی حرارت دیده را به مدت طولانی تری نگهداری کنیم زیرا میکروبها و آنزیم ها در حرارتهای متفاوتی غیر فعال و یا از بین می رود . میکروبهای اسپوردار یا هاگ مقاومت زیادی حتی در مقابل نقطه جوش دارند و برای از بین بردن آنها باید حرارت همراه با فشار استفاده کرد . متداولترین روش پاستورریز اسیون واستریلیزه اسیون می باشد . تعریف پاستوریزه کردن : از بین بردن میکروبهای بیماریزا موجود در مواد غذایی که درجه حرارات 65 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه و یا 72 درجه به مدت 15 تا 20 ثانیه استفاده می شود . تعریف استریلیزه کردن : از بین بردن کلیه میکروبهای بیماریزا و غیر بیماریزا موجود در مواد غذایی که درجه حرارت 150-135 درجه سانتی گراد به مدت چند ثانیه استفاده و بلافاصله مواد غذایی (شیر ) سرد می شود تا کیفیت آن تغییر نکند و برای استریلیزه کردن کنسرو حرارت 121 درجه به مدت 15 دقیقه تحت فشار ؟ استفاده میشود 2 - استفاده از سرما و انجماد : یکی از مهمترین روش هـای نگهداری مواد غذایی استفاده از سرما و انجماد است . بعضی از مواد غذایی که قرار است در مدت چند روز مصرف شود . در دمای بالای صفر نگهداری مــی شود مثل میوه ها ، سبزی ها در دمای یخچال ( 10-0درجه سانتی گراد ) تا چند ماه قابل نگهداری هستند .


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


پاورپوینت بهداشت مسکن

دانلود پاورپوینت بهداشت مسکن بررسی بهداشت مسکن پاورپوینت جامع و کامل بهداشت مسکن کاملترین پاورپوینت بهداشت مسکن پکیج پاورپوینت بهداشت مسکن مقاله بهداشت مسکن تحقیق بهداشت مسکن
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 108 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
پاورپوینت بهداشت مسکن

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 20 صفحه

بهداشت مسکن بهداشت مسکن اگر چه رعایت اصول بهداشت فردی میتواند تا حدودی ضامن سلامت انسان باشد اما به تنهایی کافی نیست بلکه مراعات اصول بهداشت در تمام ارکان زندگی از جمله مسکن و اماکن عمومی باید مد نظر قرار گیرد تعریف بهداشت مسکن بهداشت مسکن یا بهداشت محل سکونت به ویژگیهای کیفی و کمی گفته می شود که تحت آن شرایط احتیاجات جسمی و روحی ساکنین درآن تامین گردد و نیز از بروز و انتقال بیماریهای واگیردار سوانح و حوادث ناگوار تا حد امکان جلوگیری نماید چهار اصل مورد توجه در یک مسکن بهداشتی 1- تامین احتیاجات اساسی جسمی
2- تامین احتیاجات اساسی روحی
3-جلوگیری از بروز و انتقال بیماریهای واگیردار
4-جلوگیری از بروز سوانح و حوادث مسکن غیر بهداشتی مسکنی است که بدون در نظر گرفتن نیازهای اساسی افراد ساکن در آن ساخته می شود معمولا در مناطق روستایی مسکن صرفا به عنوان یک سرپناه برای خانوار است و هیچ گونه دقتی در طراحی و معماری آن صورت نمیگیرد منازل روستایی اغلب فاقد اتاقهای مجزا هستند فضای خانه نور کافی ندارد تهویه مناسبی ندارد اکثرا مرطوب وفاقد دستشویی توالت و حمام بهداشتی می باشد اغلب روستاییان دام ها و طیور رادر محیط خانه نگهداری میکنند وبرای دفع فضولات حیوانی ونیز دفع زباله محل معینی ندارند فضولات یا در فضای خانه پراکنده است ویا با وضع غیر بهداشتی در نزدیکی منزل انباشته می شود تا به مصرف کود یا سوخت برسد بدیهی است که اینگونه منازل محل مناسبی برای تکثیر مگس و سایر حشرات ودر نتیجه انتقال بسیاری از بیماریها خواهد بود در این مکانها خصوصا کودکان در معرض ابتلاءبه بیماریهای مختلف هستند لذا بخشی از درامد خانواده صرف درمان و دارو می شود مشخصات یک مسکن بهداشتی از نظر موقعیت ساختمان ، وضعیت آب آشامیدنی ، دفع مدفوع وفاضلاب ، جمع آوری زباله قابل قبول باشد و مشخصات ساختمان از نقطه نظر نور ، تهویه ، حرارت ، رطوبت وسروصدا آنچنان باشدکه سلامت جسمی وروحی ساکنین را تأمین کند و از بروز وانتقال بیماریهای واگیر و همچنین از بروز حوادث و سوانح تاحد امکان جلوگیری نماید تأمین احتیاجات اساسی جسمی الف – انتخاب زمین محل ساختمان:
انتخاب زمین در محدوده روستا یا شهرباشد. زمین در محل پست ومرطوب نباشد ،‌سطح آب زیر زمینی پائین باشد در مناطقی که سطح آب بالاست عایق کاری انجام گردد. ساختمان مسکونی درجهت بادهای موسمی و دائمی حتی الامکان بنا نشود بویژه در مناطق کویری محل سکونت از محل نقاط پرسرو صدا دورباشد .ویا نزدیکی ایستگاه راه آهن ویا فرودگاه و... نباشد عرض کوچه کمتر از 8 متر نباشد ب – تهویه
وجود هوای تازه و کافی در محیط مسکونی یکی از اصول مهم بهداشت مسکن است هوای محل سکونت باید عاری از هر گونه آلودگی نظیر دود بوی نامطبوع ذرات گرد و غبار و گازهای مضر باشد در اتاقهایی که فاقد تهویه مناسب باشد به علت تنفس افراد اکسیژن اتاق به تدریج مصرف شده و گاز دی اکسید کربن جای آن را می گیرد که بسیار مضر است
پنجره های اتاق طوری ساخته شوند که هوای موجود در اتاقها بطورمرتب تهویه و عوض گردد (پنجره های اتاق طوری می بایست ساخته شوند که بالاترین قسمت آن پنجره باز شو داشته باشد)
. ج- حرارت و رطوبت
منزل مسکونی می بایست طوری ساخته شود که نگهداری حرارت در آن به آسانی امکان پذیر باشد و افرادی که در آن زندگی می کنند از لحاظ گرما و سرما احساس آرامش داشته باشند حرارت ساختمان درفصول سرد حدود 18 درجه سانتی گراد و درفصول گرم 21 درجه سانتی گراد ورطوبت 40 درصد توصیه میشود. برای گرم کردن منازل از دو روش می توان بهره برد :
1-روش مستقیم :منبع حرارت داخل اتاق می باشد مثل بخاری و کرسی
2-روش غیر مستقیم : منبع حرارت خارج اتاق می باشد مثل شوفاژ د- نور و روشنایی و رنگ درمسکن


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.