فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

دانلود پاورپوینت سدهای لاستیکی

اولین سد لاستیکی در کشور در استان مازندران در سال هفتادوپنج در حاشیه دریای مازندران بر روی رودخانه بابل بنام سد لاستیکی بابل توسط شرکت لاستیک سازی satujo ساخته شده است
دسته بندی عمران و معماری
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1778 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
دانلود پاورپوینت سدهای لاستیکی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
تاریخچه استفاده از سدهای لاستیکی :
تخمین زده می شود که در حال حاضر بیش از 4000 سد لاستیکی در مناطق مختلف دنیا ساخته شده ودر حال بهره برداری است.
اولین سد لاستیکی در کشور در استان مازندران در سال 1375 در حاشیه دریای مازندران بر روی رودخانه بابل بنام سد لاستیکی بابل توسط شرکت لاستیک سازی satujo ساخته شده است.
هدف : جلوگیری از تداخل آب شور دریای مازندران
ارتفاع این سد در حدود10/3 و طول آن 60 متر و از نوع بادی می باشد
تکنولوژی نسبتاً جدیدی است
فکر ساخت سد از مواد مصنوعی از جمله مواد لاستیکی از سال 1950 برای اولین بار توسط Norman imberston رئیس دپارتمان مهندسی آب و نیرو در شهر لوس آنجلس مطرح و چندی بعد در سال 1958 اولین سد لاستیکی در این شهر توسط کمپانی لاستیک سازی بریجستون طرح و ارائه گردید.

اهداف کلی از ساخت سدهای لاستیکی:
ذخیره موقت دبی پایه رودخانه ها برای تأمین آب کشاورزی
افزایش سطح تراز آب در رودخانه و کاهش هزینه پمپاژ آب به اراضی کشاورزی در این رودخانه ها
جداسازی آبهای آلوده یا شور از آب شیرین
استفاده از سدهای لاستیکی برای افزایش حجم ذخیره سدهای بزرگ
اهداف کلی از ساخت سدهای لاستیکی:

l

استفاده از تیوپهای لاستیکی به جای دریچه های فولادی

در سدها


کاهش فرسایش در رودخانه های با شیب تند و زیاد

فایل پاورپوینت 27 اسلاید


دانلود پاورپوینت ساختار شبکه GSM و عملکرد هر کدام از اجزای آن

ساختار شبکه Mobile باید به صورتی باشد که در هر مکانی به مشترک سرویس دهی شود با هر سرعتی مشترک سرویس دهی شود مکان مشترک مشخص شود هویت مشترک مشخص
دسته بندی الکترونیک و مخابرات
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1217 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
دانلود پاورپوینت ساختار شبکه GSM و عملکرد هر کدام از اجزای آن

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
ساختار شبکه Mobile باید به صورتی باشد که :
در هر مکانی به مشترک سرویس دهی شود
با هر سرعتی مشترک سرویس دهی شود
مکان مشترک مشخص شود
هویت مشترک مشخص شود
سرویسی مورد درخواست مشترک ارایه شود
با تمام شبکه های دیگر ارتباط و تبادل داشته باشد

GSM Subsystem & relationships
GSM Architecture
Mobile Station (MS)
The MS (Mobile Station) is a combination of terminal equipment and subscriber data.
ME (Mobile Equipment )
SIM( Subscriber Identity Module)

Function of Mobile station

Used by the subscriber to access the GSM network via the air interface
Terminal for the use of GSM services
Contains the hardware and software specific to the radio interface
A mobile station (MS) comprises several functional groups
MT (Mobile Terminal):
offers common functions used by all services the MS offers
corresponds to the network termination (NT) of an ISDN access
end-point of the radio interface (Um)
TA (Terminal Adapter):
Øterminal adaptation, hides radio specific characteristics•TE (Terminal Equipment):
peripheral device of the MS, offers services to a user
does not contain GSM specific functions
nSIM card
Uniquely Associated To A User
Stores User And Location Addresses
Supports Authentication And Encryption Mechanisms
Contains Personal Data
list of subscribed services
RAM for user directory, SMS
Smart Card Anatomy
پایه های سیم کارت
پایه Vcc
پایه GND
پایه CLK
پایه RST
پایه I/O
پایه Vpp
Microprocessor Cards
Typical specification
16 bit CPU
128 K ROM
1 K bytes RAM
32K EEPROM
Smart Card Technology
Based on ISO 7816 defining
Card size, contact layout, electrical characteristics
I/O Protocols: byte/block based
File Structure
nمیکروکنترلر اجزای تشکیل دهنده
Stored data in SIM Card
Stored data in SIM Card
nاستانداردهای مربوط به سیم کارت
GSM
GSM 11.11 (SIM interface spec)
GSM 11.14 (SIM toolkit)
GSM 03.48 (OTA communication)
GSM11.17(SIM TEST APPROACH)
ISO
ISO 7810
ISO 7816
فایل پاورپوینت 40 اسلاید

پاورپوینت تغذیه در بحران

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران در قالب ppt و در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل چرا غذا می خوریم، نیازهای غذایی، تعریف غذا، منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست، گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی، گروه نان و غلات، گروه سبزیها، گروه میوه ها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت و حبوبات، چربیها، روغنها و شیرینی‌ها، بعضی عادتهای درست غذایی،
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2308 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 86
پاورپوینت تغذیه در بحران

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران، در قالب pptو در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


چرا غذا می خوریم ؟

نیازهای غذایی

تعریف غذا

منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست؟

گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی

گروه نان و غلات

گروه سبزیها

گروه میوه ها

گروه شیر و لبنیات

گروه گوشت و حبوبات

چربیها ، روغنها و شیرینی‌ها

بعضی عادتهای درست غذایی

بعضی عادتهای غلط غذایی

برنامه تغذیه همگانی

برنامه تغذیه تکمیلی

برنامه تغذیه درمانی

آموزش تغذیه به مدیران و افرادی که در ارتباط با آماده سازی برای شرایط بحران ملی و پاسخگویی به آنها درگیر هستند و به کل جمعیت

سبد غذایی یکنفر در شرایط بحران

سبد غذایی پیشنهادی جهت تأمین کلیه نیازهای غذایی

کودکان 6 تا 12 ماهه

نگهداری مواد غذایی در انبار یا چادر امدادی

شناسایی کنسروجات و قوطی‌های فاسد

تهیه و توزیع مواد غذایی

شستشو ی ظروف و آشپزخانه

مواردی که در انتخاب مواد غذایی و چیدن آنها در کنار یکدیگر باید مورد توجه قرار گیرند:

پیشنهادات برای بسته بندی به صورت واحد

قسمتی از متن پاورپوینت:

غذا به مواد مایع یا جامدی گفته می شود که از راه دهان مصرف می شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگی نیازهای بدن را نیز تأمین می کنند.

بنابراین غذا اعمال زیر را انجام می دهد :

انرژی یا حرارت لازم برای انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشیدن و فعالیتهایی مثل فکر کردن یا ورزش و. را تأمین می کند .

تأمین مواد اولیه برای رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)

ترمیم و جانشین کردن سلولها و بافتهای مختلف بدن که در اثر فرسودگی از بین می روند .

غذاها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که وجود هریک از آنها برای سلامت انسان لازم است.

تغذیه درست یعنی خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافی از هریک از موادی نظیر ویتامینها، آهن، کلسیم و ... که باعث تندرستی می گردند .(رفع نیازهای غذایی)

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " تغذیه در بحران" می باشد که در حجم 86 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت در قالب ppt و در 17 اسلاید، قابل ویرایش، شامل آب و غذای سالم، بهداشت مواد غذایی، فساد مواد غذایی، دسته بندی مواد غذایی از لحاظ فساد پذیری، عواملی که موجب آلودگی یا فساد مواد غذایی می شوند، روشهای پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی، زمان نگهداری انواع گوشتها در فریزر، رعایت اصول بهداشت
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 729 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت، در قالب ppt و در 17 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

آب و غذای سالم

بهداشت مواد غذایی

فساد مواد غذایی

دسته بندی مواد غذایی از لحاظ فساد پذیری

عواملی که موجب آلودگی یا فساد مواد غذایی می شوند

روشهای پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی

زمان نگهداری انواع گوشتها در فریزر

رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی

رعایت بهداشت فردی

رعایت بهداشت غذا

رعایت نکات سالم بودن غذا

بهسازی بوفه ها و استاندارد سازی آنان

قسمتی از متن پاورپوینت:

خوردن آب و غذایی که به هر یک از این مواد آلوده باشند موجب بروز مسمومیت و بیماری می شود.

گاهی عوارض ناشی از مصرف غذا یا آب آلوده به سرعت مشخص می شود ولی گاهی این عوارض بتدریج و به آرامی ظاهر می شود.

بیماریهای که از طریق آب و غذای آلوده به انسان منتقل می شود بسیار زیاد و متجاوز از 300 نوع است.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت" می باشد که در حجم 17 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی در قالب ppt و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، تعریف غذا، اصول و روش های نگهداری مواد غذایی، تعریف پاستوریزه کردن، تعریف استریلیزه کردن، فن آوری انجماد، استفاده از روش خشک کردن، استفاده از مواد شیمیایی، استفاده از غلیظ کردن، دود دادن مواد غذایی، استفاده از اشعه، استفاده از انبار و سیلو، استفاده ا
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 723 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 74
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی ، در قالب ppt و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
تعریف غذا

اصول و روش های نگهداری مواد غذایی

تعریف پاستوریزه کردن

تعریف استریلیزه کردن

فن آوری انجماد

استفاده از روش خشک کردن

استفاده از مواد شیمیایی

استفاده از غلیظ کردن

دود دادن مواد غذایی

استفاده از اشعه

استفاده از انبار و سیلو

استفاده از تخمیر

شرایط نگهداری چند نمونه مواد غذایی در انبار

نگهداری غذای کنسرو شده

نگهداری روغن جامد و مایع

نگهداری غلات و حبوبات

نگهداری نان

نگهداری قند و فرآوردهای قنادی

نگهداری مواد غذایی در سردخانه

شرایط نگهداری چند نمونه مواد غذایی در سردخانه

نگهداری مواد غذایی در سردخانه های بالای صفر

نگهداری گوشت مرغ

نگهداری ماهی

تخم مرغ

نگهداری پنیر

نگهداری مرکبات

نگهداری شیر و ماست و کشک

نگهداری سیب زمینی

نگهداری پیاز

نگهداری مواد غذایی در سردخانه زیر صفر

نگهداری گوشت منجمد

نگهداری ماهی

نگهداری مرغ منجمد

نگهداری کره

تاریخ تولید و انقضاء

مدت زمان نگهداری مواد غذایی در درجه حرارت مختلف

بهداشت گوشت

عوامل آلوده کننده گوشت

فرق بین گوشت قرمز سالم و ناسالم

فرق بین مرغ سالم و ناسالم

گوشت ماهی

فرق بین ماهی سالم باماهی کهنه و فاسد

رعایت بهداشت گوشت

مشخصات کالباس ، سوسیس و نحوه تشخیص فساد در آنها

بهداشت روغن

روش نگهداری روغن

روش مصرف روغن

بهداشت برنج

بهداشت سبزی ها

بهداشت میوه ها

عواملی که باعث آلودگی مواد غذایی

عوامل میکروبیولوژیکی

عوامل انگلی در مواد غذایی

اثر حشرات و جوندگان

اثر عوامل فیزیکی

اثر انسان و وسائل وابزار کار

اثر عوامل شیمیایی و بیو شیمیایی بر مواد غذایی

طرز تشخیص فساد مواد غذایی

استفاده از آزمایشات مواد غذایی در تشخیص فساد و مواد غذایی

مواد غذایی مورد عرضه در مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی از نظر کیفیت

مشخصات مواد غذایی بسته بندی مجاز

قسمتی از متن پاورپوینت:

یکی از عوامل موثر درحیات هر موجود زنـــــده غذا می باشد و ادامه زندگی بدون دسترسی به غذای مناسب امکان پذیر نیست . همین ماده غذایی در صورتی که ناسالم و غیر بهداشتی باشد نه تنها برای تامین نیازهای بدن مفید نیست بلکه می تواند عامل بـــروز بیماریهای گوناگونی از جمله مسمومیتها ، بیماریهای روده ای آلرژی ، سوء تغذیه و غیره شود .

طی تحقیقاتی که در کشور ما شده است حدود 25 % مواد غذایی تولید شده به دلیل فساد آنها تبدیل به زباله می شود .

رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل : تهیه و تولید ، توزیع و عرضه موجب میشود تا ماده غذایی سالم با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کننده برسد .

بیشتـرین آلودگی در مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در مراحل مختلف بوجود می آید داشتن اطلاع از اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده و توجه به مشخصات وبرچسب مواد غذایی به استفاده از مواد غذایی سالم کمک می کند.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت مواد غذایی " می باشد که در حجم 74 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن در قالب ppt و در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تعریف گوشت، تولید گوشت، مصرف سرانه گوشت، بازده گوشتی، عوامل موثربربازده گوشتی، بازده حقیقی لاشه، ترکیب شیمیایی گوشت، پروتئین های میوفیبریلی، میوزین، اکتین، پروتئین های بافت پیوندی، کلاژن، الاستین، آمین های بیوژن، موادچربی، مواد قندی گوشت، ویت
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 9439 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 73
پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن، در قالب pptو در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


تعریف گوشت

تولید گوشت

مصرف سرانه گوشت

بازده گوشتی

عوامل موثربربازده گوشتی

بازده حقیقی لاشه

ترکیب شیمیایی گوشت
پروتئین های میوفیبریلی

میوزین

اکتین

پروتئین های بافت پیوندی

کلاژن

الاستین

آمین های بیوژن

موادچربی

مواد قندی گوشت

ویتامین های موجود درگوشت

تشکیل وتجزیه اکتومیوزین
اثرنرم کنندگی ATPیا تجزیه اکتومیوزین

صلابت نعشی(جمودنعشی)
عوامل موثر در ریگور مورتیس

گوشت های تیره ، سفت وخشک (گوشت های DFD)

گوشت های رنگ پریده ، نرم ومرطوب (گوشت های PSE)

تردی گوشت (Tenderness)

عوامل موثر بر تردی

تردی مصنوعی

کیفیت خوراکی گوشت

عوامل موثر بر نرمی و آبدار بودن گوشت

تاثیرترکیبات گوشت روی WBC

منابع

قسمتی از متن پاورپوینت:

گوشت عبارتست از مجموعه ای از بافت های عضلانی ، چربی ، پیوندی واستخوانی که از لاشه یا حیوانات یا دام های گوشتی به دست می آید .این تعریف معمولا اندام های خوراکی (کبد، کلیه، قلب وزبان ) را شامل می شود.

اندام های خوراکی دام معمولا“ اندام گوشتی نیز نامیده می شوند.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن" می باشد که در حجم 73 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


نرم افزار ارسال بی نهایت بازدید برای وب سایت

نرم افزار ارسال هزاران بازدید برای وب سایت شما
دسته بندی نرم افزار
بازدید ها 4
فرمت فایل zip
حجم فایل 6865 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
نرم افزار ارسال بی نهایت بازدید برای وب سایت

فروشنده فایل

کد کاربری 14714
کاربر

نرم افزار ارسال بی نهایت بازدید برای وب سایت خود ارسال کنید این نرم افزار اتوماتیک هست فقط کافی هست دکمه شروع رو فشار دهید .با این نرم افزار که امار بازدید سایت شما رو بالا می بره و باعث کاهش رتبه اکسای شما می شود بازدید های ارسال هم 100% واقعی هست این نرم افزار تست شده می باشد این نرم افزار قابلیت های زیادی داره از جمله

ارسال بازیدی کننده از سایت های مختلف

ارسال بازید کننده از طریق ای پی

تعیین مقدار بازدید کننده در دقیقه

تعیین مقدار بازدید کننده در ثانیه

تعیین مقدار بازدید کننده بر حسب تعداد کلیک


پاورپوینت بهداشت آب

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت آب، در قالب pptx و در 36 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، آب آشامیدنی سالم، آلودگی آب، خطرهای زیست شناختی، خطرهای شیمیایی، خصوصیات باکتریولوژی آب آشامیدنی، گندزدایی آب مخازن و منابع، میزان کلر باقیمانده توصیه شده در آب آشامیدنی در سیستم های مختلف آبرسانی، گندزدایی آب با کلر ذخیره 1%، گندزدایی آب انبارها و مخازن ب
دسته بندی بهداشت عمومی
بازدید ها 4
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1671 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
پاورپوینت بهداشت آب

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت آب ، در قالب pptx و در 36 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


مقدمه

آب آشامیدنی سالم

آلودگی آب

خطرهای زیست شناختی

خطرهای شیمیایی

خصوصیات باکتریولوژی آب آشامیدنی

گندزدایی آب مخازن و منابع

میزان کلر باقیمانده توصیه شده در آب آشامیدنی در سیستم های مختلف آبرسانی

گندزدایی آب با کلر ذخیره 1% (کلر مادر)

گندزدایی آب انبارها و مخازن با استفاده از محلول کلر

نمونه برداری آب

ظروف نمونه برداری

سترون سازی ظروف(بطری ها)

غیرفعال سازی ماده گندزدا با تیوسولفات سدیم

کنترل کیفی ظروف نمونه برداری

نمونه برداری از شیر برای اهداف مختلف

آب در تصفیه خانه و مخازن ذخیره

آب چشمه و چاه

آب استخرهای شنا

فاضلاب

برگه های نمونه برداری

حداقل تعداد نمونه برای آزمون باکتریهای نشانگر آلودگی در شبکه توزیع

مقادیر پیشنهادی و قابل قبول برای حداکثر زمان و درجه حرارت نگهداری نمونه آب

نمونه برداری آزمون های فیزیکو شیمیایی

قسمتی از متن پاورپوینت:

پیامد های نامطلوب بهداشتی در نتیجه مصرف آب ناسالم ،عدم کفایت بهسازی محیط و پایین بودن سطح بهداشت ، بروز خواهد کرد. اسهال های عفونی به تنهایی سهم بزرگ دربیماریهای مرتبط با آب ناسالم دارند.گندزدایی آب در محل مصرف با استفاده از کلر(گندزداها ) بموازات تهیه و تدارک مخازن مطمئن برای مردمی که با آب سالم بطور معمول دسترسی ندارند ، همچنین انجام آموزشهای بهداشتی ، صورت می گیرد.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت آب " می باشد که در حجم 36 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


دانلود پاورپوینت روش های طراحی CPU

CPU در رایانه به عنوان مغز آن کاربرد دارد و تمامی پردازش های کامپیوتر را نیز به عهده دارد
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 479 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 48
دانلود پاورپوینت روش های طراحی CPU

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

وظائف
ALU : مجری دستورات

CU : ایجاد سیگنالهای کنترلی لازم

REGISTERS : ذخیره داده های میانی
روش های طراحی
سازمان تک انباره ای

سازمان چند ثباتی

سازمان پشته ای
سازمان تک انباره ای
یک آکومولاتور
مشابه با کامپیوتر پایه

سازمان ثبات عمومی
GENERAL REGISTER

تمامی ثباتها می توانند به عنوان اپراند دستورالعملهای ALU بکار برده شوند

مثال : رجیسترهای داده در پردازنده پنتیوم

قالب دستورالعملها
انتخاب عمل در ALU
انتخاب رجیسترهای مبدا
مولتی پلکسر 1
مولتی پلکسر 2
انتخاب رجیستر مقصد
دیکدر

ارتباط با حافظه
سازمان پشته
ساختار LIFO
PUSH
POP
دسترسی فقط به عنصر بالای پشته امکانپذیر است
فقط یک اشاره گر نیاز داریم
SP = STACK POINTER
PUSH
SP ← SP+1
M[SP] ← DR
IF ( SP=0) THEN (FULL←1)
EMPTY ← 0
POP
DR ← M[SP]
SP ← SP-1
IF ( SP=0) THEN ( EMPTY ←1)
FULL ← 0
کاربرد
عبارات محاسباتی
A*B+C/D
PULISH NOTATION
AB*CD/+
AB*CD/+
PUSH A
PUSH B
MUL (POP,POP, PUSH A*B)
PUSH C
PUSH D
DIV (POP,POP,PUSH C/D)
ADD (POP,POP, PUSH RESULT)

فایل پاورپوینت 48 اسلاید


دانلود پاورپوینت حافظه های الکتریکی

اولین کامپیوتر الکترونیکی همه منظور که در دهة چهل میلادی ساخته شد از لامپهای خلاء استفاده می کرد این لامپها نسبتاً بزرگ بوده و هر یک قادر بودند فقط یک بیت را نگداری کنند
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4866 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
دانلود پاورپوینت حافظه های الکتریکی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
تکنولوژِی ساخت حافظه های الکتریکی

اولین کامپیوتر الکترونیکی همه منظور که در دهة 1940 میلادی ساخته شد
از لامپهای خلاء استفاده می کرد .
این لامپها نسبتاً بزرگ بوده و هر یک قادر بودند فقط یک بیت را نگداری کنند .
لذا ظرفیت حافظه آنها اندک بود . متداولترین کامپیوتر در اواسط دهة 1950
میلادی نیز از یک استوانة گردان که بایک مادة قابل مغناطیس شدن پوشانده
شده بود و به عنوان حافظة اصلی استفاده می شد .
در طی 15 سال در سالهای 1960 تا 1975 میلادی طراحان از حلقه های
مغناطیسی در واحد حافظة اصلی استفاده کردند . عبور جریان در یک جهت
میدان مغناطیسی در جهت حرکت عقربه های ساعت ایجاد می کند که معرف
بیت (1)می باشد و عبور جریان در جهت مخالف میدان مغاطیسی در جهت
عکس حرکت عقربه های ساعت ایجاد می کند که معرف بیت ( 0) می باشد.

با پیشرفت تحقیقات بر روی مواد نیمه هادی ( سیلیکن و ژرمانیم ) ،
ترانزیستور به وجود آمد . که آنها عناصر الکترونیکی کم مصرف ، کوچک و
پردوام هستند . با کاربرد این عناصر نیمه هادی در مدارات کامپیوتر از جمله
مدارات حافظه ها دارای سرعت بالا ، حجم کوچک ، قابلیت اطمینان وارزان
قیمت بودند . درسال 1959 میلادی تحول مهم دیگری صورت گرفت هنگامی
که یک مدار به طور کامل بر روی یک تراشه از جنس سیلیکن قرار گرفت .
یک مدار مجتمع شامل عناصر الکترونیکی ( مانند ترانزیستور ، مقاومت ، خازن ، ...)
است که برروی یک تراشه از یک ماده نیمه هادی ( سیلیکن ) قرار می گیرد .
بدین ترتیب به صورت تراشه حافظه عرضه شده اند .
استفاده از حافظه صرفا" محدود به کامپیوترهای شخصی نبوده و در
دستگاههای متفاوتی نظیر : تلفن های سلولی، PDA ، رادیوهای اتومبیل ،
VCR ، تلویزیون و ... نیز در ابعاد وسیعی از آنها استفاده بعمل می آید.هر
یک از دستگاههای فوق مدل های متفاوتی از حافظه را استفاده می نمایند.

فایل پاورپوینت 45 اسلاید