فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

پاورپوینت تعادل اسید و باز و بیماری های مرتبط

اسلاید های مربوط به تحقیق درس بیوشیمی بالینی جهت مبحث تعادل اسید و باز در بدن که به صورت کاملا انگلیسی برای ارائه در سطح دانشجویان ارشد و کارشناسی و دکتری عمومی پزشکی و داروسازی بوده و شامل موارد زیر می باشد
دسته بندی پزشکی
بازدید ها 17
فرمت فایل pptx
حجم فایل 8331 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 82
پاورپوینت تعادل اسید و باز و بیماری های مرتبط

فروشنده فایل

کد کاربری 21855
کاربر

محتویات فایل پاورپوینت به زبان انگلیسی می باشد.

اسلاید های مربوط به تحقیق درس بیوشیمی بالینی جهت مبحث تعادل اسید و باز در بدن

که به صورت کاملا انگلیسی برای ارائه در سطح دانشجویان ارشد و کارشناسی و دکتری عمومی پزشکی و داروسازی بوده و شامل موارد زیر می باشد:

مفاهیم پایه تعادل اسید و باز و مکانیسم های حفظ آن

سیستم های تنظیمی بدن شامل ( سیستم تنفسی ، سیستم کلیوی و بافرهای دخیل)

بیماری های موثر در برهم زدن تعادل اسید باز

روش تشخیص سریع بیماری های دخیل در برهم خوردگی تعادل اسید باز


تاریخچه پوشاک ایرانیان قبل از اسلام

بعد از ظهور اسلام و گسترش آن در ایران تغییراتی در سبک پوشش رایج ایرانیان بوجود آمد ولی سنت های ایرانیان از دوران باستان در قالبی نو در ایران بعد از اسلام خود را حفظ کرده و شکلی جدید به خود گرفته اند لذا آگاهی از نحوه پوشش و سبک پوشاک و نیز طریقه حضور زن و مرد ایرانی در جامعه تا قبل از گسترش اسلام در ایران راهگشای حفظ اصالت و فرهنگ ایرانی در دوران
دسته بندی باستان شناسی
بازدید ها 23
فرمت فایل pptx
حجم فایل 10579 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 56
تاریخچه پوشاک ایرانیان قبل از اسلام

فروشنده فایل

کد کاربری 21855
کاربر

"بسیاری از باور های ذهنی ما در پوشش و لباسی که بر تن داریم بروز می کند." جی جی مارکس

پیشینیان ما در دوران پیش از اسلام دارای فرهنگی غنی و طرز تفکری مترقی بوده اند و این مورد در لباس ها و دستار ها و زیورآلات متنوعی که در اجتماع آن دوران مورد استفاده قرار میگرفته است مشهود می باشد.

بعد از ظهور اسلام و گسترش آن در ایران تغییراتی در سبک پوشش رایج ایرانیان بوجود آمد ولی سنت های ایرانیان از دوران باستان در قالبی نو در ایران بعد از اسلام خود را حفظ کرده و شکلی جدید به خود گرفته اند.

لذا آگاهی از نحوه پوشش و سبک پوشاک و نیز طریقه حضور و ظهور زن و مرد ایرانی در جامعه تا قبل از گسترش اسلام در ایران راهگشای حفظ اصالت و فرهنگ ایرانی در دوران فعلی می باشد.

فایل حاضر نتیجه تحقیق کتابخانه ای است که اینجانب در سال 1390 در مورد نحوه پوشش ایرانیان قبل از اسلام انجام داده ام. تمامی عکس ها و مطالب تحقیق از منابع مورد ذکر، اسکن و برداشت شده است به جز مواردی که ابراز نظر از این جانب بوده است.

در نهایت امیدوارم این پاورپوینت سراسر تصویر قدرت مقایسه و یافتن الگوهای جدید را برای دانشجویان و محققان فراهم نماید


دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود که پاستور دانشمند معروف فرانسوى اکتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز کرد از آن زمان بود که علم و دانش دست به کار شد تا پنیرهایى بسازد که از جهتى بهداشتى باشد و حداکثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 11
فرمت فایل ppt
حجم فایل 168 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
تاریخچه اى از پنیر:

تاریخ پنیر به عهد عتیق مى رسد و این موضوع محقق است که کشف پنیر به دنبال اهلى کردن چهار پایان شیرده مثل بز، شتر یا گاومیش صورت گرفته است .

در مناطقى بین آسیا و اروپا و هم چنین در تبت و ایران شیر را هنوز هم مثل عهد قدیم تخمیر مى کنند و از آن ماست و پنیر درست مى کنند. در قدیم انسان وقتى دوشیدن شیر را یاد گرفت و به حکم اتفاق انعقاد شیر را دید از آن چیزهاى مختلفى ساخت که یکى پنیر است .

مى گویند اولین مایه پنیر از شیره درخت انجیر به دست آمد و انسانهاى قدیمى بعد از آن که برگهاى درختان انجیر را در شیر مى انداختند تا شیر ببندد آن را روى سنگ مى ریختند و پس از این که سفت مى شد، براى این که آب آن کاملا گرفته شود، سنگ دیگرى روى آن مى گذاشتند. بعدها انسان یاد گرفت که از شکم حیوانات شیرخوار، مخصوصا خرگوشهاى وحشى ، مایه پنیر را به دست آورد و وقتى پنیر ساخته شد آن را در آفتاب خشک کند و نمک بزند و در لاى برگ درختان بپیچد و آن را براى روزها و ماههاى آینده مورد استفاده قرار دهد.

ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود که پاستور دانشمند معروف فرانسوى اکتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز کرد. از آن زمان بود که علم و دانش دست به کار شد تا پنیرهایى بسازد که از جهتى بهداشتى باشد و حداکثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید.
خواص غذایى پنیر هم از زمانهایى بسیار قدیم شناخته شده بود. چنانکه هرودوت ، پدر تاریخ ، مى نویسد که سربازان داریوش غذاى ملى داشتند که عبارت بود از نان و پنیر با بولاغ اوتى یا شاهى آبى که در چشمه سارها مى رویید و این سربازان با این غذا از قدرت و نیرومندى کاملى برخوردار بودند.
((بلانش دوناوار)) زن هنرى چهارم در مدارکى که درباره پنیر خود باقى گذاشته شده است تصریح مى کند که در آن زمان دویست نوع مختلف پنیر در فرانسه ساخته مى شد. در سال 1922 شیرینى سازان فرانسه نان شیرینى مخصوصى از پنیر درست کردند که به نام ((تارت پنیر)) معروف بود و موفقیت زیادى پیدا کرد و همه جا مشهور شد زیرا پنیر برعکس خامه و کره مدت زیادى مى ماند.
((تالیران )) سیاست مدار معروف فرانسه پنیر را ((بهترین غذا)) مى دانست . کلمه پنیر در فرانسه از کلمه لاتینى ظرف پنیر گرفته شده است که پنیر در آن ظرف شکل مى گیرد و بوجود مى آید.
ارزش غذایى پنیر:
پنیر غذاى پروتئین دار کاملى است و کاملا مى تواند جاى گوشت را بگیرد. به همین جهت گیاهخواران که گوشت نمى خورند به جاى آن پنیر مصرف مى کنند.
پنیر به استثناى لاکتوز، موادى دارد که در شیر موجود است مثل مواد سفیده اى (پروتئینها)، مواد چربى ، ویتامین مخصوصا ویتامینهاى ((آ)) و ((ب )) و ((ب 2)) و ((پ پ )) و (اسید پانتوتتیک ) و املاح معدنى مخصوصا کلسیم و فسفر به مقدار قابل توجه .

پنیر بر شیر این مزیت را دارد که زودتر هضم مى شود. به استثناى پنیرهاى خیلى چرب و یا خیلى تخمیر شده ، پنیر بطور کلى براى همه قابل هضم است حتى کسانى که شیر را نمى توانند هضم کنند پنیر را به خوبى هضم مى کنند.
دیر یا زود هضم شدن پنیر بستگى به طرز تهیه و ساختن آن دارد. در فرانسه چهار درصد نوع پنیر مختلف درست مى کنند. پنیر از غذاهاى پر کالرى است ، چنان که حساب کرده اند صد گرم پنیر داراى پانصد کالرى است . پنیر غذایى است که در حجم کم داراى مقدار زیادى چربى و مواد سفیده اى است .

مصرف پنیر براى چه کسانى مجاز است و تاءکید مى شود؟

بچه ها و اشخاص بزرگسال باید پنیر را بخورند زیرا پنیر داراى مقدار زیادى کلسیم و ویتامین عامل رشد است . شاید شما هم دیده اید که بچه ها با میل زیادى پنیر مى خورند زیرا بدن آنها احتیاج با آن دارد.

اشخاصى که کار فکرى مى کنند، کسانى که در اثر کار زیاد خسته مى شوند و کسانى که زود خسته مى شوند باید پنیر بخورند زیرا پنیر داراى فسفر است و فسفر غذایى مطلوب براى این دسته از اشخاص است .


کسانى که بیمارى قند دیابت دارند باید پنیر بخورند زیرا پنیر مواد قندى ندارد. مادرانى که بچه هاى خود را شیر مى دهند، خانمهاى باردار، کسانى که از بستر بیمارى برخاسته و دوران نقاهت را مى گذرانند باید نوع پنیرى را که زود هضم است انتخاب کرده و بخورند.

اولین کارخانه پنیر:
اولین کارخانه تولید پنیر درسوم فوریه سال 1815م در سوئیس کار خود را آغاز نمود. فرانسه و ایتالیا دو کشوری هستند که بیشترین تنوع را در تولید پنیر دارند (تقریباً هرکدام 400 تا 450 نوع پنیر محلی تولید می کنند). بر اساس یک ضرب المثل فرانسوی، برای هر روز از سال، یک نوع متفاوت از پنیرهای فرانسوی وجود دارد.


فایل پاورپوینت 35 اسلاید


دانلود پاورپوینت کتاب حقوق اسلامی

حقوق در لغت جمع حق است مفهوم اصلی و جامع واژه « حق» در کاربرد مصدری ثبوت و در کاربرد وصفی« ثابت» می باشد و در همین معناست که در برابر باطل به کار می رود جاء الحق و زهق الباطل انحصار حقانیت در خداوند در آیاتی نظیر ذلک بان الله هو الحق و ان ما یدعون من دونه الباطل بدین معناست که خداوند وجود ثابت از جمیع جهات است
دسته بندی حقوق
بازدید ها 10
فرمت فایل ppt
حجم فایل 463 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49
دانلود پاورپوینت کتاب حقوق اسلامی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
—فصل اول : انسان و حقوق
انسان و جامعه
انسان موجودی اجتماعی است. احساس نیاز به زندگی جمعی نه فقط از جنبه غریزی- همانند سایر حیوانات جمعی زیست- مورد توجه قرار می گیرد بلکه عوامل دیگری نیز در این زمینه موثرند که می توان آنها را این گونه فهرست نمود:
1- گرایش به بهرمندی هر چه بیشتر از مواهب طبیعت.
2- محدودیت منابع و امکانات در طبیعت.
3- محدودیت توان انسان با وجود برخورداری از امتیاز انحصاری اندیشه و تعقل.
4- آسیب پذیری در برابر انبوه مشکلات زندگی؛
5- ضرورت به فعلیت رساندن استعدادهایی که جز در سایه زندگی اجتماعی امکان پذیر نمی باشد.
—این عوامل سبب می گردد که برخورداری انسان از رفاه مادی و رشد معنوی و توسعه فراگیر و ورود به زندگی جمعی جز با تشریک مساعی دیگران امکان پذیر نباشد. جامعه با گردهمایی افراد و گروه ها و برقراری ارتباط میان آنان بوجود می آید. بسته به میزان حضور افراد و نوع رابطه حاکم میان آنها شکل گیری جامعه متفاوت خواهد بود.
الف) خانواده
خانواده کوچک ترین واحد اجتماعی است. کانون بروز و ظهور عواطف و اولین سنگ بنای تشکیل جامعه می باشد. بنایی است که محبوب تر از آن در اسلام پی ریزی نگشته است و پی ریزی غریزی آن، همراه با انگیزه های الهی و تدبیر و همبستگی اعضای آن، قوام و دوام آن را پی خواهد داشت. با تشکیل خانواده، هر عضو این جامعه کوچک در صورتی که به درستی ایفاگر نقش خویش باشد، روابط خانوادگی را از انسجام، استحکام و صمیمیت برخوردار می سازد و در نوع رفتار اعضا در بیرون از خانواده نیز تاثیر مفید خواهد گذاشت.
—ب) جامعه
نیاز انسان به امنیت، رفاه و تامین معیشت، تعلیم و تربیت، عدالت و به فعلیت رساندن استعدادهای بالقوه او را به برقراری تماس با همنوعان خود و تشکیل اجتماعات مختلف و فعالیتهای گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و علمی وادار می کند. در روابط اجتماعی هر کس با توجه به توانایی، استعداد، ذوق و سلیقه و تخصس خود در جایگاهی قرار می گیرد و سهمی را در به حرکت در آوردن چرخ اجتماعی به خود اختصاص می دهد.
از آنجا که در جوامع پیچیده امروزی، شبکه گسترده ای از روابط اجتماعی میان افراد جامعه وجود دارد ساماندهی اجتماع و قرار گرفتن آن در یک مسیر معقول به گونه ای که در بردارنده تامین منافع مردم و دسترسی آنان به اهداف مورد نظرشان باشد نیازمند دو عنصر « قانون» و « قدرت» است. این دو عنصر در گذشته نیز در میان قبایل، اقوام و جوامع بسیط و غیر صنعتی وجود داشته است، اما آنچه ما امروز مشاهده می کنیم شکل خاصی از قدرت و « قانون» است که در جوامع سیاسی اداره امور را در دست دارد. این قدرت به نحوی خاص شکل می گیرد، به جریان می افتد، به وضع قانون می پردازد و ارداده خود را بر همه اعضای جامعه تحمیل می کند.
نظام سیاسی
نهادینه شدن عناصر « قدرت» و « قانون» نیازمند وجود « نظام های سیاسی» در جوامع سیاسی مختلف می باشد.
—
—جامعه سیاسی، جامعه ای است با مشخصات زیر:
—1- فراگیری و کلیت

در جوامع خرد و غیر سیاسی نظیر جامعه پزشکان یا ورزشکاران یک فعالیت خاص مورد توجه قرار می گیرد؛ در حالی که «جامعه سیاسی» در برگیرنده کل فعالیتهای انسانها است. این شمول و فراگیری در هیچ جامعه دیگری وجود ندارد.

—2- عضویت قهری و غیر ارادی

عضویت در جوامع خاص، اختیاری است و به اراده افراد بستگی دارد؛ در حالی که عضویت در جامعه سیاسی ارادی نیست. زندگی در چنین جامعه ای از تولد آغاز می گردد و همزمان همه قوانین و مقررات متوجه انسان می شود و هیچ گریزی از آن وجود ندارد در صورتی که فردی خواهان ترک عضویت از یک جامعه سیاسی باشد به ناچار باید وارد جامعه سیاسی دیگری گردد که اراده خود را بر او تحمیل خواهد نمود.

—
—3- قدرت بی منازع سیاسی

در هر جامعه سیاسی، با بهره گیری از ابزارها و امکانات مادی، ساختار تشکیلاتی و نیروی به خدمت گرفته شده انسانی، قدرتی سیاسی به وجود می آید که برای انتظام امور جامعه و تامین و تضمین حقوق مردم وارد عمل می گردد و هیچ قدرتی در برابر آن تاب مقاومت ندارد.

بدین ترتیب روشن می گردد که هر جامعه سیاسی به ناجار باید در پناه یک « نظام سیاسی» به حیات خود ادامه دهد. درون مایه هر نظام سیاسی « قدرت» است. منشا مشروعیت قدرت یا نهایدنه شدن قدرت در نظامها است؛ یعنی چگونگی شکل قدرت، توزیع، اعمال، محدود شدن و امکان دستیابی به آن مشخص می گردد. ده ها مسئله دیگر در باب قدرت سیاسی وجود دارد که تا نظام سیاسی وجود نداشته باشد پرسش از آنها بی فایده خواهد بود.

—
—نظام سیاسی نیز در درون خود پدید آورنده « نظام حقوقی» است. همچنین قدرت نهادینه شده را به کمک
« قانون» تامین و تضمین می کند.
—نظام حقوقی
—لزوم وجود قوانین و مقررات در روابط اجتماعی نیاز به اثبات ندارد. نظم بخشیدن به روابط میان انسانها، تامین نیازمندی ها، حل و فصل اختلافات، ایجاد امنیت و از همه مهم تر تامین عدالت اجتماعی، سبب گردیده است که بشر از دیر باز یک سلسله قوانین و مقررات را بر زندگی اجتماعی خود حاکم گرداند.
—« نظام حقوقی» به مجموعه ای از قوانین و مقررات گفته می شود که به صورتی انسجام یافته با تکیه بر مبانی و منابع مشخص و با توجه به هدف خاص تنظیم شده و بر روابط میان اشخاص در جامعه ای معین حکومت می کند.
—« رشته حقوق» در هر نظام سیاسی به برکت « نظام حقوقی» پدید می آید و البته پس از پیدایش در آن تاثیر نیز می گذارد.
—
—ویژگیهای نظام حقوقی

به طور کلی می توان در شکل گیری هر نظام حقوقی ویژگی های زیر را مورد توجه قرار دارد:

—1- وجود مبانی و منابع حقوقی.
—2- قواعد عام و اصول کلی.
—3- مجموعه فراگیر قوانین و مقررات که بر قواعد عام و اصول کلی استوار است.
—4- جامعیت، انعطاف پذیری و قابلیت انطباق اصول کلی بر موارد خاص و پاسخ گویی به نیازهای نوظهور.
—5- ضمانت اجرایی نسبت به قوانین و مقررات و جلوگیری از تجاور به حقوق.

چنانچه خواهیم دید اسلام همه ویژگی های نامبرده را دارا بوده، از یک نظام حقوقی منسجم برخوردار است.

—
—گزیده مطالب این فصل
—1- انسان موجودی است اجتماعی، عوامل مختلفی مانند لزوم به فعلیت رسیدن استعدادها و توان بالقوه او در ابعاد مختلف مادی و معنوی و نیز آسیب پذیری اشت در برابر مشکلات زندگی، در گرایش او به تشکیل خانواده و حضورش در جامعه نقش ایفا می کنند.
—2- ساماندهی روابط گسترده و پیچیده اجتماعی نیازمند دو عنصر« قانون» و « قدرت» است.
—3- هر نظام سیاسی با تکیه بر « قدرت» نهادینه شده به وضع « قانون» می پردازد و اجرای آن را نیز تضمین می کند.
—4- نظام حقوقی به مجموعه ای از قوانین و مقررات گفته می شود که به صورتی منسجم با تکیه بر مبانی و منابع خاص و با توجه به اهداف تنظیم شده، بر روابط میان اشخاص در ج امعه ای معین حکومت می کند.
—5- ویژگی های لازم برای تحقق« نظام حقوقی» عبارت است از : وجود مبانی حقوقی، اصول کلی، جامعیت، قابلیت انطباق کلی بر موارد خاص و مجموعه فراگیر قوانین و مقررات که دارای ضمانت اجرایی است.
—فصل دوم : مفهوم حقوق
—« حقوق» در لغت جمع «حق» است. مفهوم اصلی و جامع واژه « حق» در کاربرد مصدری « ثبوت» و در کاربرد وصفی« ثابت» می باشد و در همین معناست که در برابر «باطل» به کار می رود. « جاء الحق و زهق الباطل». انحصار حقانیت در خداوند در آیاتی نظیر « ذلک بان الله هو الحق و ان ما یدعون من دونه الباطل» بدین معناست که خداوند وجود ثابت از جمیع جهات است.
—وجود او « ثبوتش» مقید به هیچ قید و مشروط به هیچ شرطی نیست؛ در حالی که سایر موجودات، موجودیتی وابسته به علت خویش داشته، قائم به ذات خود نمی باشند.
—از آنجا که « حقیقت» هر چیز همان « ثبوت » آن است « ثبوت» همه اشیا از خداوند است ( و به تتحقق الاشیاء)، « حق بالذات» فقط اوست و جز او – هر و هر چه- در وجود و هستی خود به او تکیه می کند.
—« حق » با ملاحظات خاصی در معنای دیگری همچون اعتقاد مطابق با واقع، کار مطابق با واقع، واجب، عدل، بهره و سهم و سخن مطابق با واقع نیز به کار رفته است. در همه معانی یاد شده از حق، مفهوم پایداری و پابرجایی و ثبات نهفته است. واژه حقیقت نیز رساننده همین مفهوم است.
—
—

فایل پاورپوینت 49 اسلاید


دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 9
فرمت فایل ppt
حجم فایل 746 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)

با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :

1- نسبت کمتر رطوبت به Pro

2- آزاد سازی کمتر چربی آزاد در طی پخت و ایجاد لایه ی پلاستیکی نامطلوب روی پنیر

3- ذوب شدن دیرتر پنیر

4- پروتئولیز کمتر و بافت سفت

5- رنگ روشن تر

6- بی مزگی طعم (بدلیل کاهش اسیدهای چرب + شستن پنیر) (8)

روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب :

1- پردازشی (رطوبت – pH – Ca – دما و ...)

2- انتخاب کشت آغاز گر (S.thermophilus )

3- استفاده از جایگزین های چربی ( Simplesse – Salatrim – Stareh و ....) (4)

-روشهای پردازشی :

1- استفاده از دمای پخت پائین oc (25 – 30 ) و بکار گیری از Ph بالا برای حفظ رطوبت

2- شستن دلمه با آب سرد (oc 22) : به منظور حفظ رطوبت و قابل حل کردن کلسیم که به نرمی بافت کمک می کند.

3- وارد کردن 5% دوغ کره شیرین (sweet butter milk) که با روش اولترافیلتراسیون تغلیظ شده :

به منظور حفظ رطوبت – این پنیرها باعث کاهش درصد چربی آزاد شده و بهترین ساختار بافتی را از خود نشان دادند.

4- هموژنیزاسیون خامه : به منظور کاهش اندازه گلبولهای چربی و بافت یک نواخت تر و بازده بالاتر

هموژنیزاسیون خامه تأثیری در ذوب شدگی پنیر نداشت اما ورود دوغ کره اولترافیلتره شده ، قابلیت ذوب شدن را کاهش داد. ( 6 و4 )

فایل پاورپوینت 29 اسلاید


دانلود پاورپوینت خط در گرافیک یا تایپوگرافی

تایپوگرافی هنری است که در آن طراح می کوشد با تغییر عناصر متن ، مثل اندازه ، فاصله حروف ، شکل حروف ، فاصله خطوط ، پاراگراف بندی و مواردی از این دست زبان بصری برای تایپ به وجود آورد تایپوگرافی در طیف گسترده ای از امور هنری ، مثل ساخت تیتراژ فیلم ، طراحی گرافیک ، طراحی کتاب های کمیک ، طراحی مالتی مدیا و… کاربرد دارد تایپوگرافی با خطاطی و دست نویس تف
دسته بندی هنر و گرافیک
بازدید ها 11
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1177 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت خط در گرافیک یا تایپوگرافی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
مقدمه

تایپوگرافی هنری است که در آن طراح می کوشد با تغییر عناصر متن ، مثل اندازه ، فاصله حروف ، شکل حروف ، فاصله خطوط ، پاراگراف بندی و مواردی از این دست زبان بصری برای تایپ به وجود آورد . تایپوگرافی در طیف گسترده ای از امور هنری ، مثل ساخت تیتراژ فیلم ، طراحی گرافیک ، طراحی کتاب های کمیک ، طراحی مالتی مدیا و… کاربرد دارد تایپوگرافی با خطاطی و دست نویس تفاوت دارد ، هر چند طراح تایپ می تواند از خط و دست نویس نیز برای

تایپوگرافی بهره ببرد .

تاریخچه

در این بخش، به تاریخچه ای مختصر از تایپوگرافی در دنیای اسلام و غرب خواهیم پرداخت.

سابقه استفاده ازحروف ونوشتار به مثابه یک عنصرمستقل تصویری درطراحی گرافیک به چند دهه قبل بازمی گردد.

پیش از آن کلمات و نوشتار به عنوان یک جزء و عنصری مکمل در کنار تصویر قرار می گرفت.برای آشنایی با جزییات بیشتر این مبحث به صفحات بعدی مراجعه نمایید.

دنیای غرب
کشورهای اسلامی

آموزش خط در گرافیک-تعریف تایپوگرافی

در آثار گرافیکی، تصاویر و حروف، بار پیام رسانی اثر را بر عهده دارند. در بسیاری از موارد، پیام نوشتاری با استفاده از حروف و متن به شکلی ارائه می شود که القای فرم(شکل) و تصویر را در اثر می نماید. «تایپوگرافی» یا «خط نگاری» و «خط نگاره» اثری گرافیکی است که حروف و کلمات ، ساختار اصلی آن را تشکیل می دهد و در واقع کم و کیف ترکیب بندی اثر، به اعتبار نوشتار و یا حروف شکل می گیرد.

آموزش خط در گرافیک-تعریف تایپوگرافی

«گرافیک» به حوزه نوین و گسترده ای شامل پوستر، تایپوگرافی، نشانه ، مصور سازی، صفحه آرایی و ... که با عملکردهای خود یک پیام یا اطلاعات خاصی را به صورت بصری ارائه می‌کنند، اطلاق می‌گردد. امروز طراح گرافیک می‌کوشد تا با طراحی یا انتخاب علائم بصری و مجموعه تصاویر، رنگ و نوشتار و درکنار هم قرار دادن آنها ، اثری خلق کند تا پیام مشخصی را به مخاطبین خویش منتقل سازد.


تایپوگرافی همانگونه که اشاره شد، یکی از جلوه های بارز و با قدمت هنر گرافیک است. واژه‌ی «تایپوگرافی» در گذشته معادل طراحی حروف و آن دسته از آثار نوشتاری می شد که با فرایند چاپ و تکثیر به صورت تک رنگ ایجاد و تقریباً در همین حدود خلاصه می شد . اما امروز این واژه شامل آثاری می شود که با استفاده از خط و یا خط و تصویر با رعایت اصول زیبا شناسی، اثری واحد را ایجاد کند که بیانگر اطلاعات و یا پیامی باشد . در بسیاری

از موارد، استفاده از حروف و متن به شکلی ارائه می گردد که القایفرم(شکل) و تصویر را در اثر می نماید.


طراحان در آثار خود با بزرگ نمایی، فشردگی و چیدن حروف در کنار هم، و گاهی تنها با دخل و تصرف در فیزیک حروف، ارتباط عمیقی با موضوع به وجود می آورند.

در دهه‌های اخیر در تلاشی دیگر هنرمندان گرافیک سعی در تقویت ویژگی بصری حروف و نزدیک کردن نوشتار به وجه تصویری، چه به صورت مفهومی که مخاطب بتواند بار معنایی آن را به راحتی درک کند و یا بصورت تصویر انتزاعی که بتواند نظر مخاطب به وسیله‌ی فرم، رنگ و .... را جلب کند. این نوعِ نگارش در قلمرو «تایپوگرافی» در اندک زمانی، حوزه محدود «تایپوگرافی» سنتی را در هنر گرافیک، به ویژه در مغرب زمین، گسترش غیر قابل تصوری داد . با این حرکت و جهش سریع، تایپوگرافی به قلمرویی مستقل و دارای تعریف، اصول و حتی تاریخچه ای

نوین دست یافت.

«تایپوگرافی» در حوزه های مختلف هنر گرافیک شامل پوستر، طراحی حروف، نشانه و ... حضوری پر رنگ و گاهی هم به عنوان تنها عنصر تصویری غالب هویدا گشت.

همانطوری که اشاره شد تایپوگرافی یا «خط نگاری» و «خط نگاره» اثر گرافیکی است که نوشتار، شکل اصلی آن را تشکیل می دهد و در واقع، کیفیت ترکیب اثر به اعتبار نوشتار و حروف ایجاد می‌شود. طراحی و ابداع شیوه‌های جدید نگارش و نحوه ی کاربری های آنها از دیگر عملکرد های تایپوگرافی،است. از طرفی دیگر شاید هدف اصلی تایپوگرافی، سرعت بخشیدن به ارسال هر چه سریع تر پیام و برقراری ارتباط به صورت «زبان

تصویری» نسبت به نوشتاری عادی باشد.

فایل پاورپوینت 21 اسلاید


دانلود پاورپوینت تجزیه و تحلیل دوی سرعت و اسپک والیبال

تجزیه و تحلیل دوی سرعت اسپک والیبال تحلیل بیومکانیکی آنالیز بیومکانیکی والیبال دوی سرعت
دسته بندی تربیت بدنی
بازدید ها 10
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2344 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
دانلود پاورپوینت تجزیه و تحلیل دوی سرعت و اسپک والیبال

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
استارت کوتاه: در این نوع استارت دو بلوکه از یکدیگر فاصله کمی دارند(30 سانتی متر). مزایای بیو مکانیکی استارت کوتاه: مرکز ثقل بالاتر قرار گرفته، در نتیجه فرد تعادل کمتری داشته و سریع از جای خود بلند شده و اولین گام را با سرعت بیشتری برمی دارد.

معایب بیومکانیکی استارت کوتاه: چون پاهای دونده زمان نسبتاً کوتاهی با بلوکه ها در تماس است، ضربه کمتری بر بلوکه ها وارد می نمایند، در نتیجه سرعت دونده به هنگام ترک بلوکه محدود می شود.

استارت متوسط: در این نوع استارت دو بلوکه از یکدیگر 40 سانتی متر فاصله دارند.

ویژگی استارت متوسط: دونده مدت زمان بیشتری بر بلوکه ها نیرو وارد می نماید و باسرعت بیشتر از بلوکه ها جدا می شود. وزن بدن روی دست ها و پاها تقسیم شده و بیشتر بر روی دست ها می باشد.

استارت بلند: در این نوع استارت دو بلوکه از یکدیگر 50 سانتی متر فاصله دارند.
ویژگی استارت بلند: دونده مدت زمان بیشتری بر بلوکه ها نیرو وارد می نماید و باسرعت بیشتر از بلوکه ها جدا می شود. مرکز ثقل به زمین نزدیک شده وسطح اتکا افزایش می یابد در نتیجه جا به جایی کند تر صورت می گیرد.

شروع دوی سرعت با تنه خم و گام های متوالی زیاد، باعث غلبه بر لختی بدن شده و اندازه حرکت زیادی به دونده می دهد. تمایل بدن مستقیماً نتیجه شتاب دونده است.

بیشترین انرژی هنگام فشار رو به عقب ایجاد می شود. برای بالا بردن زانو و مرحله اتکا نیز انرژی لازم است. ورزشکاری که سریع می دود برای مقابله با هوا باید انرژی بیشتری مصرف کند. بادی که از مقابل می وزد به این مقاومت می افزاید. کفش میخی سبک و زمین های سفت بیشتر فرد را به جلو می راند.

سرعت خطی آبشارزن در جهت آبشار
چرخش بدن و ستون فقرات برای اعمال نیرو
سرعت دست در هنگام تماس با توپ
سرعت سقوط قبل از ضربه زدن به توپ
جرم دست آبشارزن
استحکام و سختی دست آبشارزن
در صد نیروی کاربردی آبشازن بر روی توپ
فایل پاورپوینت 16 اسلاید

دانلود پاورپوینت تثبیت بیولوژیکی نیتروژن در مزارع برنج

ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی استبرخلاف سنبلچه های گندم و جو و ذرت که فشرده و نزدیک به هم هستند، سنبلچه های برنج به صورت غیرفشرده روی محورهای اصلی و فرعی گل آذین قرار می گیرد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 12
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2055 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 43
دانلود پاورپوینت تثبیت بیولوژیکی نیتروژن در مزارع برنج

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مشخصات گیاه برنج

ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ارتفاع ساقه به 60 تا 200 سانتی متر می رسد. برنج علاوه بر ساقه اصلی، 4 تا 5 ساقه فرعی دارد. برگهای برنج به صورت متناوب در دو ردیف در دو طرف ساقه گرفته اند. برگ برنج دارای غلاف، پهنک، زبانک و گوشوارک است. همچنین برنج مانند گندم، دارای گل آذین خوشه ای می باشد که دانه ها در آن قرار می گیرند.

برخلاف سنبلچه های گندم و جو و ذرت که فشرده و نزدیک به هم هستند، سنبلچه های برنج به صورت غیرفشرده روی محورهای اصلی و فرعی گل آذین قرار می گیرد. میوه برنج دارای غلافی سفید رنگ، قهوه ای، کهربایی، قرمز یا بنفش است که این میوه را به همراه غلاف آن، شلتوک می نامند. برای قابل استفاده شدن برنج برای انسان، باید شلتوک را پوست کنند، یعنی غلاف را از دانه جدا نمایند.

کشت برنج
کشت برنج در نقاط مختلف

شواهد نشان می دهند که تقریباً 4000 سال قبل از میلاد، در کشورهای هند و چین، کشت برنج متداول بوده است. پس از گندم، برنج دومین غله مهم در دنیا به حساب می آید. نزدیک به 90 درصد سطح زیرکشت و تولید برنج متعلق به کشورهای خاور دور می باشد. بیش از نصف محصول برنج هم در دو کشور هند و چین تولید می شود. بطور کلی، کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری برمه، تایلند، ویتنام، لائوس، اندونزی، فیلیپین، پاکستان، هند، آمریکا، ژاپن، ایتالیا، مصر، چین، برزیل، کوبا، مکزیک و استرالیا از تولید کنندگان برنج به شمار می آیند.

کشت برنج در ایران

کشت برنج در ایران در نواحی شمالی بویژه رودسر و استان خوزستان تاریخچه طولانی دارد. شواهد نشان می دهد که این محصول در این ناحیه قرنها پیش از میلاد مسیح و در زمان هخامنشیان رواج داشته است. البته امروزه با توجه به رشد روز افزون جمعیت ایران، تولید داخلی برنج پاسخگوی نیاز مردم نیست و به همین دلیل، مقادیر قابل توجهی از این محصول از خارج وارد می شود.

انواع برنج

برنجهای یک ساله در شرایط مساعد آب و هوایی قادرند رشد مجدد خود را پس از برداشت محصول اول، آغاز نمایند و محصول دوم و گاهی حتی تا چند سری، محصول تولید کنند. برنجهای وحشی یک ساله در نقاط مرتفع یا باتلاقهای غیردائمی کم عمق رشد می کنند.

برنجهای یکساله کلاً نسبت به کم آبی مقاوم ترند. برنجهای وحشی چندساله اغلب در مناطق پست و باتلاقهای دائمی کشت می شوند.

شرایط مناسب برای کشت برنج

دما: میانگین دمای مورد نیاز برنج هنگام رشد باید بین 20 تا 37 درجه سانتیگراد باشد. پایین بودن دما در اوایل فصل زراعی یا آبیاری مزرعه با آب سرد سبب می شود که زمان رسیدن دانه ها با تاخیر افتد. بالا بودن دما هم موجب کاهش تعداد سنبلچه های بارور وزن دانه ها می شود.

نور: نور هم یکی از عوامل موثر در رشد گیاه است. شدت نور در اوایل فصل زراعی شاید عامل محدود کننده ای برای رشد برنج به حساب آید. اما با نزدیک شدن به پایان فصل زراعی، بویژه موقع تشکیل خوشه رقابت برای جذب نور بین بوته ها افزایش می یابد.

رطوبت:‌ مناسب ترین میزان رطوبت برای گلدهی گیاه برنج، 70 تا 80 درصد است. رطوبت کمتر از 40 درصد، عامل بازدارنده ای برای گلدهی گیاه به شمار می رود. وزش باد و ریزش باران و تگرگ، در زمان گلدهی زیانبار است. همچنین بارندگی موقع برداشت محصول هم عملیات مربوط به خشک شدن محصول را به تأخیر می اندازد.

آب: آب مورد نیاز برنج از سایر غلات بیشتر است. هشتاد درصد آب مورد نیاز محصول برنج تولید شده در جهان بویژه در نقاط استوایی، از آب باران تأمین می گردد. 20 درصد باقی مانده را از آب رودخانه و آب چاه تأمین می نمایند.

خاک: برنج در خاکهای مختلف، از فقیر تا غنی که تنها آب مورد نیاز گیاه تأمین باشد به عمل می آید. البته مقدار آب مصرفی در خاکهای سبک بیش از خاکهای سنگین است. مناسب ترین خاک برای کشت برنج، خاک رسی با لایه غیرقابل نفوذ در عمق 50 تا 150 سانتی متری و همراه با مقدار زیادی مواد آلی است. برنج اصولاً نسبت به شوری خاک و شوری آب مقاوم است. در صورتی که آب کافی برای شستشوی نمک خاک وجود داشته باشد، می توان از برنج برای اصلاح خاکهای شور استفاده نمود.

کشت برنج

روش مستقیم: بذر را مستقیماً داخل خاک آماده می کارند.

روش نشاء:‌ بذر خیس شده را داخل زمین مخصوصی به نام خزانه می کارند و سپس، بوته یا نشای بدست آمده را به زمین اصلی مزرعه منتقل می نمایند.

بیماریها و آفات برنج
بلاست ساقه برنج

این بیماری را قارچی به نام Pyricularia oryzae ایجاد می کند. یکی از مخرب ترین بیماریهای گیاه برنج است که با خشکاندن، شکستن و خواباندن ساقه قادر است میزان تولید برنج را به میزان چشمگیری کاهش دهد. سمپاشی مزرعه با سولفات مس و ترکیبات آلی جیوه در کنترل این بیماری تا حدی مؤثرند.

پوسیدگی طوقه برنج

این بیماری که به ژیگانتیسم هم معروف است، بوسیله قارچ Gibberia fugikuria ایجاد می شود که این قارچ، سبب رشد فوق العاده ساقه و نازک شدن آن و در نهایت مرگ بوته برنج می شود. دمای بیش از 20 درجه سانتیگراد بویژه در لایه بالایی خاک می تواند شرایط مساعد برای فعالیت این قارچ را فراهم نماید. ضدعفونی نمودن بذر با اگروزان می تواند خسارت ناشی از این قارچ را کاهش دهد.

فایل پاورپوینت 43 اسلاید


دانلود پاورپوینت تاکتیک و تکنیک های تبلیغاتی

ساختار و ابزار تاثیر گذاری تبلیغات بیش از هر چیز وابسته به انتخاب تاکتیک ها و تکنیک های است وعناصرتبلیغاتی است
دسته بندی بازاریابی و امور مالی
بازدید ها 14
فرمت فایل ppt
حجم فایل 541 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
دانلود پاورپوینت تاکتیک و تکنیک های تبلیغاتی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مقدمه:

ساختار و ابزار تاثیر گذاری تبلیغات بیش از هر چیز وابسته به انتخاب تاکتیک ها و تکنیک های است وعناصرتبلیغاتی است.

اکثر شرکت ها از آژانس های تبلیغاتی برای ایجاد آگاهی در رابطه با برندشان استفاده می کنند، یا به تیم تبلیغاتی درون شرکت متکی هستند.
رسانه هایی که برای انتشار اطلاعات استفاده می شوند شامل تلویزیون، رادیو، سینما، بازی های ویدئویی، اینترنت، ارتباط های تلفنی، بنر، بیلبورد، و رسانه های چاپی مانندروزنامه و مجله می باشد

تبلیغ:

در لغت در واژه عربی به نام بَلَغَ به معنی رسیدن، وصل کردن، دعوت و اعلام و... و تبلیغ از باب تفعیل به معنی رساندن چیزی است.
در زبان فارسی نخستین بار توسط ملک الشعرای بهار از واژه آوازه گری به جای تبلیغ استفاده شد که اقبتال از آن صورت نگرفت

تاکتیک ها و تکنیک های تبلیغاتی

در این قسمت با مهتمرین تاکتیک های تبلیغاتی آشنا می شویم به طور مکرر مورد استفاده مبلغان صاحبان کالا قرار می گیرد ابته برخی از این تاکتیک ها در تبلیغات سیاسی و برخی در تبلیغات اقتصادی و بازرگانی کاربرد بیشتری دارند.

1)برجسته سازی(بزرگنمایی):
برجسته سازی در تبلیغات سیاسی، مباحثات، مناظرات، تبلیغاتو اخبار تجاری، نظام حقوقی و محاکمات،نقش وتاثیر گروه ها در کنترل مخاطبان و افکار عمومی و روابط عمومی کاربرد دارد

2)تکرار، تاکید و تایید:
با این روش مبلغ تلاش می کند با شیو ه های گوناگون و به تکرار در مراکز واماکن و رسانه های متنوع مشتری را با تبلیغ کالا آشنا کند. البته مبلغ باید هوشیار باشد تبلیغ بیش از حد مخاطب را خسته نکند این نوع تبلیغ از تئوری کشت استفاده می کند یعنی با چند سری تکرار در شرایط مساعد آن چه کشت شده است می روید.

3)تازگی وتفاوت:
دیدن شدن در میان انبوه تبلیغات نیاز به متمایز بودن و جذابیت دارد باید متفاوت باشیم تا دیده شویم . باید بتو انیم این تفاوت را نشان دهیم و مخاطب این تفاوت را احساس کند
4)فراوانی و کثرت:
در این تاکتیک با استفاده از آمار و ارقام مثلا پر فروش و افزایش در تولید؛ قویترین و عموما از ترین ها کمک می گیرد
5)احتمال و شانس و انگیزه:
در این تاکتیک از روش قرعه کشی بین مشتریان یا متقاضیان استفاده می شود

6)تضاد:
} خوش تیب ها از این ادکلن استفاده می کنند{ شعاری است که به افراد می گوید اگر استفاده نکنید خوش تیب نیستید.
7)تاکتیک تظاهر به بی طرفی:
این روش سعی دارد از زبان شخص سوم تبلیغ کند«ما نمی گوییم دیگران می گویند» به همین طریق از افراد مشهور و معروف استفاده می کنند.
8)تاکتیک کلی بافی:
استفاده از الفاظی همچون بهترین قدیمی ترین و... تاکتیکی که به آن کلی بافی می گوییم از این روش بیشتر شرکت های نوپا استفاده می کنند وفرق آن با تاکتیک بزرگنمایی از الفاظ به جای آمار استفاده میکند

فایل پاورپوینت 19 اسلاید


دانلود پاورپوینت تاریخچه ایمنی، حفاظت و بهداشت کار

بهبود شرایط کار و استقرار عدالت اجتماعی در سطح بین المللی، در طول سالیان دراز دلمشغولی بسیاری از افراد بوده است
دسته بندی کار و امور اجتماعی
بازدید ها 11
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3029 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 283
دانلود پاورپوینت تاریخچه ایمنی، حفاظت و بهداشت کار

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

فرایند صنعتی شدن، موجب استفاده فزاینده از ابزار و ماشین آلات فنی شده است. عدم رعایت اصول صحیح در ساخت یا استفاده از وسایل، حوادث ناشی از کار را افزایش داده است. بنابر بیانیه آمارسازان بین المللی کار در سال 2003 روزانه هزار نفر در اثر حوادث ناشی از کار جان می دهند و خسارت سالانه بالغ بر 109 * 1250 $ می شود.

وقوع انقلاب صنعتی 1760-1830 در انگلستان ( اختراع ماشین بخار 1782 جیمزوات) و سرایت به دیگر کشورهای اروپایی و استفاده از نیروی محرکه مکانیکی و الکتریکی موجب تبدیل کارهای دستی به ماشینی گردید و باعث تقسیم کار، افزایش تولیدات و سرعت در انجام کار شد که نتیجه آن افزایش خطر در محیطهای صنعتی بوده است.

بهبود شرایط کار و استقرار عدالت اجتماعی در سطح بین المللی، در طول سالیان دراز دلمشغولی بسیاری از افراد بوده است. رابرت آون انگلیسی در سال 1818 پیشنهاد نمود که مسائل مربوط به کار " در کمیسیون کار" در سطح بین المللی بررسی شود. اما اولین گامی که در این زمینه برداشته شد کنفرانس بین المللی در سال 1890 با حضور 14 کشور در برلین بود که نتیجه آن توصیه هایی در زمینه شرایط کار در معادن و تجدید کار اطفال و زنان و تعطیل هفتگی بود. در سال 1900 جامعه بین المللی حمایت قانونی از کارگران تشکیل شد.

سرانجام در سال 1919 سازمان بین المللی کار در پایان جنگ جهانی اول بموجب ماده 13 قرارداد صلح ورسای برای حمایت از حقوق کارگران، ایجاد شرایط مساعد کار و امکانات کافی برای اشتغال و سطح زندگی مناسب برای کارگران سراسر دنیا تأسیس شد و هدف از تأسیس آن استقرار عدالت اجتماعی، آزادی و امنیت اقتصادی و ایجاد فرصت های مساوی برای آحاد ملتها بوده است. در بدو تأسیس 45 کشور به عضویت این سازمان در آمدند و در حال حاضر 174 کشور عضو این سازمانند.

این سازمان سه جانبه است یعنی اعضایی از کارگران، کارفرمایان و دولتها در آن عضویت دارند.

حادثه ناشی از کار عبارتست از رویدادی غیر منتظره که در هنگام کار روی می دهد و جریان عادی کار را متوقف می سازد. حادثه ممکن است دارای پیامدهای جسمی و روانی برای کارکنان و خسارات اقتصادی برای سازمان باشد.

دریک مفهوم وسیع حوادث ناشی از کار کلیه حوادثی را که در ضمن کار و نیز در حین رفت و آمد به محل کار به وقوع می پیوندد در برمی گیرد و برای اینکه حادثه ناشی از کار تلقی شود باید هم در حین انجام وظیفه رخ دهد و هم به سبب انجام وظیفه رخ دهد.

انواع حادثه

حوادثی که مستقیماً سبب آسیب دیدگی می شود در کنفرانس جهانی 1962 بشرح زیر احصاء شده است:

1- سقوط اشخاص

2- سقوط اشیاء

3- راه یافتن و تصادم یا اشیاء

4- گیرکردن و قرارگرفتن بین اشیاء

علل مستقیم :

•انجام غیر صحیح کار مانند سرعت غیر مجاز، تجهیزات ناقص
•سهل انگاری و قصور مانند قصور مدیریت در ایجاد وضعیت امن، سهل انگاری در آگاه سازی و نصب علائم هشداردهنده و استفاده نکردن از وسایل حفاظتی

سازمان تأمین اجتماعی حادثه حین انجام وظیفه را در یکی از حالات زیر می داند:

الف: در کارگاه یا مؤسسات وابسته و محوطه آن مشغول خدمت باشد.

ب: بدستور کارفرما در خارج از محوطه کارگاه مأمور انجام وظیفه باشد. این مأموریت باید در ارتباط با کارگاه و وظایف قانونی وی و مقررات و عرف کار منطبق باشد.

ج: حوادثی که هنگام رفت وآمد از منزل به کارگاه و بالعکس رخ می دهد مشروط بر آنکه در اوقات متعارف کار رخ دهد.

فایل پاورپوینت 283 اسلاید