دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 290 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
بلاک دیاگرام واحدکنترل
فایل پاورپوینت 38 اسلاید
دسته بندی | مهندسی شیمی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 115 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
در طی تکامل صنعتی کراکینگ کاتالیستی انواع مختلفی از کاتالیست ها مورد استفاده قرار گرفته است. کاتالیستهای مورد استفاده در واحدهای کراکینگ، عموماً مواد جامد مانند زئولیتها، هیدروسیلیکات آلومینیوم، بنتونیت، بوکسیت و سیلیکا – آلومینا به شکل پودر، پلت، اکسترود
و ... میباشد. علاوه بر آن از فلزات فعال پلاتین (Pt) و رنیوم (Re) روی پایه های آلومینا و زئولیت نیز استفاده می شود.
فایل پاورپوینت 14 اسلاید
دسته بندی | صنایع |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 891 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 35 |
فولاد ابزار چیست؟
از نظر کاربرد:هر فولادی که برای ساختن ابزارهای برش شکل دادن یا به عبارتی شکل دادن مواد به صورت قطعات با کاربردهای مشخص به کار رود.
از نظر ترکیب شیمیایی:فولاد های ابزار فولاد های کربنی یا آلیاژی اند که قدرت سخت شدن وبازپخت را دارند.
بعضی از خواص مطلوب فولاد های ابزار مقاومت سایشی و سختی زیاد مقاومت گرمایی خوب واستحکام کافی برای کار روی مواد است.
به طور کلی انتخاب یک فولاد ابزار در یک مورد خاص تنها به یک فولاد و یا حتی گروه مشخصی از فولادها محدود نمی شود. بلکه به عوامل زیر بستگی دارد:
هزینه
سهولت ماشین کاری
امکان ساخت
خواص مکانیکی مورد نظر
کارکرد فولادهای ابزار در خطوط سرویس به 4 عامل بستگی دارد:
- طراحی قطعه
- کیفیت ساخت قطعه
- انتخاب نوع فولاد
- عملیات حرارتی
با کمی تفاوت در نوع عملیات حرارتی، فولادهای ابزار برای رسیدن به خواص مطلوب مثل مقاومت به تغییر شکل، سایش و شکست باید عملیات حرارتی شوند. تنها شکل های ساده و آن هم در موارد جزیی به صورت مستقیم مورد استفاده قرار می گیرند.
اولین تقسیم بندی توسط انجمن آهن و فولاد آمریکا (AISI) بر اساس روش عملیات حرارتی, کاربرد و خواص ارائه شد.
از دیگر استانداردهای مهم می توان به انجمن مهندسان خودرو(SAE) اشاره نمود که تقریبا مشابه اولی می باشد.
فایل پاورپوینت 35 اسلاید
دسته بندی | مهندسی شیمی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 5053 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
جهت تطبیق شرایط فیزیکی گاز انتقال داده شده به مبادی مصرف با شرایط مطلوب مصرف کنندگان نیاز به تاسیساتی است که به صورت اتوماتیک این شرایط را کنترل و اندازه گیری نماید .
ایستگاههای تقلیل فشار گاز
قبل از پرداختن به مبانی و اصول طراحی ایستگاههای گاز لازم است که به پیش نیاز های مهندسی در این مقوله اشاره کوتاهی گردد :
انواع ایستگا ه های گاز
شرایط طراحی ایستگاه :
اجزاء ایستگاه های گاز
اتصال عایقی :
برای صنعت گاز طبیعی یکی از راه های رعایت ایمنی تشخیص سریع و مطمئن آن است که راحت ترین راه آن بودار کردن آن (تشخیص توسط حس شامه ) می باشد .
بودار کننده گاز Gas Odorizer
اسکرابر به دلیل کوچکی سهولت در نصب راهبری و نیز به دلیل سرمایه گذاری اولیه کم از دستگاههای مهم و مطرح در پروسه جداسازی مایعات و ذرات جامد بویژه جامد درست از گاز طبیعی در مدخل ایستگاه ها میباشد.
اسکرابر SCRUBBER
سپراتور ها که امروزه تحت عنوان فیلتر اسپراتور در واحد های مختلف ایستگاه های ثقیل فشار به کار برده می شود یکی از واحد های تشکیل دهنده بسیار مهم ایستگاه های بزرگ می باشند . این فیلتر ها در صنعت در سه نوع :
فیلتر سپراتور (Filter Separator)
چنانچه دیدیم دستگاه های مذکور قار به حذف ذرات کوچکتر از نمی باشند . از طرفی ذرات با قطر بزرگتر از 5 میکرون موجب اختلال در کار دستگاه های اندازه گیری و کنترل فشار می گردند . لذا از فیلتر های کارتریجی که معمولا که دارای الیاف بافته شده متراکم Comoact Diber می باشند جهت حذف این ذرات استفاده می گردد .
فیلتر خشک DRY GAS FIL TER
فایل پاورپوینت 19 اسلاید
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 267 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 32 |
فایل پاورپوینت 32 اسلاید
دسته بندی | تربیت بدنی |
بازدید ها | 5 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 65 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 37 |
تعاریفی از ورزش
اشنایدر و اشیرایتزر (1998): ورزش را فعالیت های جسمی آدمی که تحت قوانین مدون انجام می گیرد تعریف کرده اند .
واندر زواگ (1988) : ورزش نوعی فعالیت جسمی رقابتی است که تجهیزات و امکانات ویژه ای با ابعاد زمانی و مکانی واحدی بهره می گیرد و تلاش برای کسب رکورد اهمیت بسیار چشمگیری دارد.
پیتر فیلدینگ و میلر: هر گونه فعالیت, تجربه , فعالیت های شرکت های تجاری در جهت ایجاد تناسب اندام , تفریح , فعالیت های قهرمانی یا اوقات فراغت
تیم ورزشی عبارتست از یک مجموعه که برای دستیابی به
یک هدف واحد تلاش می نمایند
ساختار اداری :
1- مسئول امور اداری و پشتیبانی
2- مسئول امور مالی
3- مسئول روابط عمومی و تبلیغات
4- مسئول امور فرهنگی
5-مسئول امور بازرگانی و بازار یابی
1- سر مربی 2- مربی یا مربیان 3- مربی بدنساز
4- ماساژور 5- روانشناس 6- کارشناس تغذیه
7- فیزیو تراپ 8- پزشک
کار کردن با افراد و به وسیله افراد را برای تحقق هدفهای سازمانی مدیریت می گویند .
- تعریف دیگر مدیریت عبارت است از دستیابی به هدفهای سازمان از طریق هدایت و رهبری
مدیریت عبارت است از کنترل عملیات سازمان , بطوری که بتوان در جهت تحقق اهداف سازمان به گونه ای موثر تر و با نهایت صرفه جویی گام برداشت .
تفاوت مدیریت با سرپرستی :
حیطه وظایف مدیریت در برنامه ریزی,کنترل و نظارت خلاصه می شود در حالیکه وظیفه سرپرست غالباً اجرایی است
ویژگیهای شخصیتی سرپرست:
انرژی : سرپرستان بخاطر اینکه از عهده وظایف و مسئولیتی که درقبال بازیکنان , کادر فنی و مسئولین دارند نیازمند انرژی و تلاش گسترده ای هستند . تا بتوانند از عهده ساعت ها کار و تلاش بر آیند .
فایل پاورپوینت 37 اسلاید
دسته بندی | عمران و معماری |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1778 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
l
در سدها
فایل پاورپوینت 27 اسلاید
دسته بندی | الکترونیک و مخابرات |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1217 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 40 |
Function of Mobile station
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2308 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 86 |
دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران، در قالب pptو در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
چرا غذا می خوریم ؟
نیازهای غذایی
تعریف غذا
منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست؟
گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی
گروه نان و غلات
گروه سبزیها
گروه میوه ها
گروه شیر و لبنیات
گروه گوشت و حبوبات
چربیها ، روغنها و شیرینیها
بعضی عادتهای درست غذایی
بعضی عادتهای غلط غذایی
برنامه تغذیه همگانی
برنامه تغذیه تکمیلی
برنامه تغذیه درمانی
آموزش تغذیه به مدیران و افرادی که در ارتباط با آماده سازی برای شرایط بحران ملی و پاسخگویی به آنها درگیر هستند و به کل جمعیت
سبد غذایی یکنفر در شرایط بحران
سبد غذایی پیشنهادی جهت تأمین کلیه نیازهای غذایی
کودکان 6 تا 12 ماهه
نگهداری مواد غذایی در انبار یا چادر امدادی
شناسایی کنسروجات و قوطیهای فاسد
تهیه و توزیع مواد غذایی
شستشو ی ظروف و آشپزخانه
مواردی که در انتخاب مواد غذایی و چیدن آنها در کنار یکدیگر باید مورد توجه قرار گیرند:
پیشنهادات برای بسته بندی به صورت واحد
قسمتی از متن پاورپوینت:
غذا به مواد مایع یا جامدی گفته می شود که از راه دهان مصرف می شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگی نیازهای بدن را نیز تأمین می کنند.
بنابراین غذا اعمال زیر را انجام می دهد :
انرژی یا حرارت لازم برای انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشیدن و فعالیتهایی مثل فکر کردن یا ورزش و. را تأمین می کند .
تأمین مواد اولیه برای رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)
ترمیم و جانشین کردن سلولها و بافتهای مختلف بدن که در اثر فرسودگی از بین می روند .
غذاها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که وجود هریک از آنها برای سلامت انسان لازم است.
تغذیه درست یعنی خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافی از هریک از موادی نظیر ویتامینها، آهن، کلسیم و ... که باعث تندرستی می گردند .(رفع نیازهای غذایی)
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " تغذیه در بحران" می باشد که در حجم 86 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 729 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت، در قالب ppt و در 17 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
آب و غذای سالم
بهداشت مواد غذایی
فساد مواد غذایی
دسته بندی مواد غذایی از لحاظ فساد پذیری
عواملی که موجب آلودگی یا فساد مواد غذایی می شوند
روشهای پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی
زمان نگهداری انواع گوشتها در فریزر
رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی
رعایت بهداشت فردی
رعایت بهداشت غذا
رعایت نکات سالم بودن غذا
بهسازی بوفه ها و استاندارد سازی آنان
قسمتی از متن پاورپوینت:
خوردن آب و غذایی که به هر یک از این مواد آلوده باشند موجب بروز مسمومیت و بیماری می شود.
گاهی عوارض ناشی از مصرف غذا یا آب آلوده به سرعت مشخص می شود ولی گاهی این عوارض بتدریج و به آرامی ظاهر می شود.
بیماریهای که از طریق آب و غذای آلوده به انسان منتقل می شود بسیار زیاد و متجاوز از 300 نوع است.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت" می باشد که در حجم 17 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.