فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی در قالب ppt و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، تعریف غذا، اصول و روش های نگهداری مواد غذایی، تعریف پاستوریزه کردن، تعریف استریلیزه کردن، فن آوری انجماد، استفاده از روش خشک کردن، استفاده از مواد شیمیایی، استفاده از غلیظ کردن، دود دادن مواد غذایی، استفاده از اشعه، استفاده از انبار و سیلو، استفاده ا
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 723 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 74
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی ، در قالب ppt و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
تعریف غذا

اصول و روش های نگهداری مواد غذایی

تعریف پاستوریزه کردن

تعریف استریلیزه کردن

فن آوری انجماد

استفاده از روش خشک کردن

استفاده از مواد شیمیایی

استفاده از غلیظ کردن

دود دادن مواد غذایی

استفاده از اشعه

استفاده از انبار و سیلو

استفاده از تخمیر

شرایط نگهداری چند نمونه مواد غذایی در انبار

نگهداری غذای کنسرو شده

نگهداری روغن جامد و مایع

نگهداری غلات و حبوبات

نگهداری نان

نگهداری قند و فرآوردهای قنادی

نگهداری مواد غذایی در سردخانه

شرایط نگهداری چند نمونه مواد غذایی در سردخانه

نگهداری مواد غذایی در سردخانه های بالای صفر

نگهداری گوشت مرغ

نگهداری ماهی

تخم مرغ

نگهداری پنیر

نگهداری مرکبات

نگهداری شیر و ماست و کشک

نگهداری سیب زمینی

نگهداری پیاز

نگهداری مواد غذایی در سردخانه زیر صفر

نگهداری گوشت منجمد

نگهداری ماهی

نگهداری مرغ منجمد

نگهداری کره

تاریخ تولید و انقضاء

مدت زمان نگهداری مواد غذایی در درجه حرارت مختلف

بهداشت گوشت

عوامل آلوده کننده گوشت

فرق بین گوشت قرمز سالم و ناسالم

فرق بین مرغ سالم و ناسالم

گوشت ماهی

فرق بین ماهی سالم باماهی کهنه و فاسد

رعایت بهداشت گوشت

مشخصات کالباس ، سوسیس و نحوه تشخیص فساد در آنها

بهداشت روغن

روش نگهداری روغن

روش مصرف روغن

بهداشت برنج

بهداشت سبزی ها

بهداشت میوه ها

عواملی که باعث آلودگی مواد غذایی

عوامل میکروبیولوژیکی

عوامل انگلی در مواد غذایی

اثر حشرات و جوندگان

اثر عوامل فیزیکی

اثر انسان و وسائل وابزار کار

اثر عوامل شیمیایی و بیو شیمیایی بر مواد غذایی

طرز تشخیص فساد مواد غذایی

استفاده از آزمایشات مواد غذایی در تشخیص فساد و مواد غذایی

مواد غذایی مورد عرضه در مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی از نظر کیفیت

مشخصات مواد غذایی بسته بندی مجاز

قسمتی از متن پاورپوینت:

یکی از عوامل موثر درحیات هر موجود زنـــــده غذا می باشد و ادامه زندگی بدون دسترسی به غذای مناسب امکان پذیر نیست . همین ماده غذایی در صورتی که ناسالم و غیر بهداشتی باشد نه تنها برای تامین نیازهای بدن مفید نیست بلکه می تواند عامل بـــروز بیماریهای گوناگونی از جمله مسمومیتها ، بیماریهای روده ای آلرژی ، سوء تغذیه و غیره شود .

طی تحقیقاتی که در کشور ما شده است حدود 25 % مواد غذایی تولید شده به دلیل فساد آنها تبدیل به زباله می شود .

رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل : تهیه و تولید ، توزیع و عرضه موجب میشود تا ماده غذایی سالم با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کننده برسد .

بیشتـرین آلودگی در مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در مراحل مختلف بوجود می آید داشتن اطلاع از اصول نگهداری صحیح مواد غذایی و استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده و توجه به مشخصات وبرچسب مواد غذایی به استفاده از مواد غذایی سالم کمک می کند.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت مواد غذایی " می باشد که در حجم 74 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن در قالب ppt و در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تعریف گوشت، تولید گوشت، مصرف سرانه گوشت، بازده گوشتی، عوامل موثربربازده گوشتی، بازده حقیقی لاشه، ترکیب شیمیایی گوشت، پروتئین های میوفیبریلی، میوزین، اکتین، پروتئین های بافت پیوندی، کلاژن، الاستین، آمین های بیوژن، موادچربی، مواد قندی گوشت، ویت
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 8
فرمت فایل ppt
حجم فایل 9439 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 73
پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن، در قالب pptو در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


تعریف گوشت

تولید گوشت

مصرف سرانه گوشت

بازده گوشتی

عوامل موثربربازده گوشتی

بازده حقیقی لاشه

ترکیب شیمیایی گوشت
پروتئین های میوفیبریلی

میوزین

اکتین

پروتئین های بافت پیوندی

کلاژن

الاستین

آمین های بیوژن

موادچربی

مواد قندی گوشت

ویتامین های موجود درگوشت

تشکیل وتجزیه اکتومیوزین
اثرنرم کنندگی ATPیا تجزیه اکتومیوزین

صلابت نعشی(جمودنعشی)
عوامل موثر در ریگور مورتیس

گوشت های تیره ، سفت وخشک (گوشت های DFD)

گوشت های رنگ پریده ، نرم ومرطوب (گوشت های PSE)

تردی گوشت (Tenderness)

عوامل موثر بر تردی

تردی مصنوعی

کیفیت خوراکی گوشت

عوامل موثر بر نرمی و آبدار بودن گوشت

تاثیرترکیبات گوشت روی WBC

منابع

قسمتی از متن پاورپوینت:

گوشت عبارتست از مجموعه ای از بافت های عضلانی ، چربی ، پیوندی واستخوانی که از لاشه یا حیوانات یا دام های گوشتی به دست می آید .این تعریف معمولا اندام های خوراکی (کبد، کلیه، قلب وزبان ) را شامل می شود.

اندام های خوراکی دام معمولا“ اندام گوشتی نیز نامیده می شوند.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن" می باشد که در حجم 73 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


نرم افزار ارسال بی نهایت بازدید برای وب سایت

نرم افزار ارسال هزاران بازدید برای وب سایت شما
دسته بندی نرم افزار
بازدید ها 7
فرمت فایل zip
حجم فایل 6865 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
نرم افزار ارسال بی نهایت بازدید برای وب سایت

فروشنده فایل

کد کاربری 14714
کاربر

نرم افزار ارسال بی نهایت بازدید برای وب سایت خود ارسال کنید این نرم افزار اتوماتیک هست فقط کافی هست دکمه شروع رو فشار دهید .با این نرم افزار که امار بازدید سایت شما رو بالا می بره و باعث کاهش رتبه اکسای شما می شود بازدید های ارسال هم 100% واقعی هست این نرم افزار تست شده می باشد این نرم افزار قابلیت های زیادی داره از جمله

ارسال بازیدی کننده از سایت های مختلف

ارسال بازید کننده از طریق ای پی

تعیین مقدار بازدید کننده در دقیقه

تعیین مقدار بازدید کننده در ثانیه

تعیین مقدار بازدید کننده بر حسب تعداد کلیک


پاورپوینت بهداشت آب

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت آب، در قالب pptx و در 36 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، آب آشامیدنی سالم، آلودگی آب، خطرهای زیست شناختی، خطرهای شیمیایی، خصوصیات باکتریولوژی آب آشامیدنی، گندزدایی آب مخازن و منابع، میزان کلر باقیمانده توصیه شده در آب آشامیدنی در سیستم های مختلف آبرسانی، گندزدایی آب با کلر ذخیره 1%، گندزدایی آب انبارها و مخازن ب
دسته بندی بهداشت عمومی
بازدید ها 5
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1671 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
پاورپوینت بهداشت آب

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت آب ، در قالب pptx و در 36 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


مقدمه

آب آشامیدنی سالم

آلودگی آب

خطرهای زیست شناختی

خطرهای شیمیایی

خصوصیات باکتریولوژی آب آشامیدنی

گندزدایی آب مخازن و منابع

میزان کلر باقیمانده توصیه شده در آب آشامیدنی در سیستم های مختلف آبرسانی

گندزدایی آب با کلر ذخیره 1% (کلر مادر)

گندزدایی آب انبارها و مخازن با استفاده از محلول کلر

نمونه برداری آب

ظروف نمونه برداری

سترون سازی ظروف(بطری ها)

غیرفعال سازی ماده گندزدا با تیوسولفات سدیم

کنترل کیفی ظروف نمونه برداری

نمونه برداری از شیر برای اهداف مختلف

آب در تصفیه خانه و مخازن ذخیره

آب چشمه و چاه

آب استخرهای شنا

فاضلاب

برگه های نمونه برداری

حداقل تعداد نمونه برای آزمون باکتریهای نشانگر آلودگی در شبکه توزیع

مقادیر پیشنهادی و قابل قبول برای حداکثر زمان و درجه حرارت نگهداری نمونه آب

نمونه برداری آزمون های فیزیکو شیمیایی

قسمتی از متن پاورپوینت:

پیامد های نامطلوب بهداشتی در نتیجه مصرف آب ناسالم ،عدم کفایت بهسازی محیط و پایین بودن سطح بهداشت ، بروز خواهد کرد. اسهال های عفونی به تنهایی سهم بزرگ دربیماریهای مرتبط با آب ناسالم دارند.گندزدایی آب در محل مصرف با استفاده از کلر(گندزداها ) بموازات تهیه و تدارک مخازن مطمئن برای مردمی که با آب سالم بطور معمول دسترسی ندارند ، همچنین انجام آموزشهای بهداشتی ، صورت می گیرد.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " بهداشت آب " می باشد که در حجم 36 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


دانلود پاورپوینت روش های طراحی CPU

CPU در رایانه به عنوان مغز آن کاربرد دارد و تمامی پردازش های کامپیوتر را نیز به عهده دارد
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 6
فرمت فایل ppt
حجم فایل 479 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 48
دانلود پاورپوینت روش های طراحی CPU

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

وظائف
ALU : مجری دستورات

CU : ایجاد سیگنالهای کنترلی لازم

REGISTERS : ذخیره داده های میانی
روش های طراحی
سازمان تک انباره ای

سازمان چند ثباتی

سازمان پشته ای
سازمان تک انباره ای
یک آکومولاتور
مشابه با کامپیوتر پایه

سازمان ثبات عمومی
GENERAL REGISTER

تمامی ثباتها می توانند به عنوان اپراند دستورالعملهای ALU بکار برده شوند

مثال : رجیسترهای داده در پردازنده پنتیوم

قالب دستورالعملها
انتخاب عمل در ALU
انتخاب رجیسترهای مبدا
مولتی پلکسر 1
مولتی پلکسر 2
انتخاب رجیستر مقصد
دیکدر

ارتباط با حافظه
سازمان پشته
ساختار LIFO
PUSH
POP
دسترسی فقط به عنصر بالای پشته امکانپذیر است
فقط یک اشاره گر نیاز داریم
SP = STACK POINTER
PUSH
SP ← SP+1
M[SP] ← DR
IF ( SP=0) THEN (FULL←1)
EMPTY ← 0
POP
DR ← M[SP]
SP ← SP-1
IF ( SP=0) THEN ( EMPTY ←1)
FULL ← 0
کاربرد
عبارات محاسباتی
A*B+C/D
PULISH NOTATION
AB*CD/+
AB*CD/+
PUSH A
PUSH B
MUL (POP,POP, PUSH A*B)
PUSH C
PUSH D
DIV (POP,POP,PUSH C/D)
ADD (POP,POP, PUSH RESULT)

فایل پاورپوینت 48 اسلاید


دانلود پاورپوینت حافظه های الکتریکی

اولین کامپیوتر الکترونیکی همه منظور که در دهة چهل میلادی ساخته شد از لامپهای خلاء استفاده می کرد این لامپها نسبتاً بزرگ بوده و هر یک قادر بودند فقط یک بیت را نگداری کنند
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4866 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
دانلود پاورپوینت حافظه های الکتریکی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
تکنولوژِی ساخت حافظه های الکتریکی

اولین کامپیوتر الکترونیکی همه منظور که در دهة 1940 میلادی ساخته شد
از لامپهای خلاء استفاده می کرد .
این لامپها نسبتاً بزرگ بوده و هر یک قادر بودند فقط یک بیت را نگداری کنند .
لذا ظرفیت حافظه آنها اندک بود . متداولترین کامپیوتر در اواسط دهة 1950
میلادی نیز از یک استوانة گردان که بایک مادة قابل مغناطیس شدن پوشانده
شده بود و به عنوان حافظة اصلی استفاده می شد .
در طی 15 سال در سالهای 1960 تا 1975 میلادی طراحان از حلقه های
مغناطیسی در واحد حافظة اصلی استفاده کردند . عبور جریان در یک جهت
میدان مغناطیسی در جهت حرکت عقربه های ساعت ایجاد می کند که معرف
بیت (1)می باشد و عبور جریان در جهت مخالف میدان مغاطیسی در جهت
عکس حرکت عقربه های ساعت ایجاد می کند که معرف بیت ( 0) می باشد.

با پیشرفت تحقیقات بر روی مواد نیمه هادی ( سیلیکن و ژرمانیم ) ،
ترانزیستور به وجود آمد . که آنها عناصر الکترونیکی کم مصرف ، کوچک و
پردوام هستند . با کاربرد این عناصر نیمه هادی در مدارات کامپیوتر از جمله
مدارات حافظه ها دارای سرعت بالا ، حجم کوچک ، قابلیت اطمینان وارزان
قیمت بودند . درسال 1959 میلادی تحول مهم دیگری صورت گرفت هنگامی
که یک مدار به طور کامل بر روی یک تراشه از جنس سیلیکن قرار گرفت .
یک مدار مجتمع شامل عناصر الکترونیکی ( مانند ترانزیستور ، مقاومت ، خازن ، ...)
است که برروی یک تراشه از یک ماده نیمه هادی ( سیلیکن ) قرار می گیرد .
بدین ترتیب به صورت تراشه حافظه عرضه شده اند .
استفاده از حافظه صرفا" محدود به کامپیوترهای شخصی نبوده و در
دستگاههای متفاوتی نظیر : تلفن های سلولی، PDA ، رادیوهای اتومبیل ،
VCR ، تلویزیون و ... نیز در ابعاد وسیعی از آنها استفاده بعمل می آید.هر
یک از دستگاههای فوق مدل های متفاوتی از حافظه را استفاده می نمایند.

فایل پاورپوینت 45 اسلاید


دانلود پاورپوینت جوشکاری زیر آب

جوشکاری مرطوب که در زیر آب به صورت دستی صورت می‌گیرد در مرمت و بازسازی سازه‌های فراساحلی در سال‌های اخیر به سرعت در حال رشد و گسترش است
دسته بندی صنایع
بازدید ها 7
فرمت فایل ppt
حجم فایل 870 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
دانلود پاورپوینت جوشکاری زیر آب

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مزایای جوشکاری مرطوب

—جوشکاری مرطوب که در زیر آب به صورت دستی صورت می‌گیرد، در مرمت و بازسازی سازه‌های فراساحلی در سال‌های اخیر به سرعت در حال رشد و گسترش است.
—از جمله فواید جوشکاری مرطوب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
—چند کاره بودن و داشتن هزینه کمتر در جوشکاری مرطوب باعث شده که میل و اشتیاق بیشتری به این روش وجود داشته باشد.
—برخورداری از سرعت مناسب در هنگام اجرای طرح از دیگر مزایای این روش است.
—در مقایسه با جوشکاری خشک هزینه کمتری دارد.
—در این روش جوشکار می‌تواند به قسمت‌هایی از سازه‌های فراساحلی دسترسی داشته باشد که با استفاده از روش‌های دیگر قابل جوشکاری نیست.
—احتیاج به هیچ نوع محصورسازی نیست. بنابراین زمانی نیز برای آن تلف نخواهد شد، تجهیزات و دستگاه‌های استاندارد مرسوم به آسانی قابل استفاده است.
—به وسایل زیادی برای انجام یک کار جوشکاری موردنیاز نیست.
—
—
—

معایب جوشکاری مرطوب

—اگرچه جوشکاری مرطوب، کاربرد گسترده‌ای یافته است ولی همچنان از وجود نواقصی رنج می‌برد، از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
—آبدیدگی سریع فلز جوشکاری: دلیل این آبدیدگی آبی است که در اطراف آن وجود دارد. اگرچه آبدیدگی، نیروی تنش‌پذیری را در جوشکاری افزایش می‌دهد ولی میزان کش‌پذیری و موثر بودن جوش را کاهش داده و سختی آن را افزایش می‌دهد.
—تولید زیاد هیدروژن: حجم بسیار زیادی از هیدروژن در منطقه جوشکاری ایجاد می‌شود که بر اثر تفکیک بخار آب در منطقه قوس به وجود آمده است. گاز هیدروژن موجود در محیط HAZ در فلز جوشکاری حل شده و باعث ایجاد ترک‌خوردگی و شکاف‌های میکروسکوپیک می‌شود.
—از دیگر معایب آن دیدپذیری کم است. گاهی اوقات جوشکار نمی‌تواند به درستی منطقه موردنظر را جوش دهد.
—
—

فایل پاورپوینت 16 اسلاید


دانلود پاورپوینت توپولوژی یا هم بندی شبکه های محلی

شبکه کردن برقراری ارتباط بین چندین کامپیوتر است
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 275 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
دانلود پاورپوینت توپولوژی یا هم بندی شبکه های محلی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
توپولوژی (هم بندی) شبکه های محلی:
انواع روشهای ایجاد (هم بندی) شبکه های محلی عبارتند از:
.1خطی (Bus)
.2حلقوی (Ring)
.3ستاره ای (Star)
.4کامل (Complete)
.5درختی (Tree)
شبکه های خطی (Bus)
ارتباط همه کامپیوترها از طریق کابل مشترک
کابل مورد استفاده از نوع Coaxial است
در دو سر کابل از Terminator استفاده شده که وظیفه آن از بین بردن noise درون خط است.
ایجاد انشعاب در کابل اصلی ازTconnector
پهنای باند این شبکه ها 10Mbps است.
با قطع شدن کابل همه شبکه قطع می شود!(؟)

شبکه های خطی...

شبکه های خطی...

هم بندی ستاره ای(Star)
همه کامپیوترها به یک واحد مرکزی (Hub) متصلند
کابل مورد استفاده در آنها Cat5 است.
پهنای باند آنها 100Mbps است.
با قطع شدن کابل شبکه، کل شبکه دچار مشکل نمی شود.
قطع شدن Hub منجر به قطع کل شبکه می گردد.
اضافه کردن نود جدید به آسانی صورت می گیرد.

فایل پاورپوینت 26 اسلاید


دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی

مروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسشانی ، بازاریابی و از آن استفاده میشود
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 5
فرمت فایل ppt
حجم فایل 265 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
„مقدمه و تاریخچه
„امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسشانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .
„انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .

„تعاریف و مفاهیم بسته بندی
„بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .
„ تعاریف مختلفی از بسته بندی :
„سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی
„وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه
„فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش
„بطور کلی بسته بندی مواد غذایی دارای دو عملکرد اصلی است :
„الف ) حفاظت ماده غذایی و افزایش زمان ماندگاری
„ب) آکاهی رسانی و تبلیغ محصول در نقطه فروش
„بنا به دلایل فوق گرایش تولید کنندگان به بسته بندی افزایش پیدا کرده است :
„بسته بندی به عنوان عامل تحریک کننده مشتری جهت خرید محصول محسوب می شود.
„بسته بندی تصویری از محصول ارائه می دهد .
„بسته بندی نقش یک پیغام را بازی می کند .
„هنگام انتخاب نوع بسته بندی مواد غذایی باید ویژگیهای زیر را در نظر داشت :
„1- غیر سمی برای ماده غذایی 2- محافظت بهداشتی 3-محافظت مواد مغذی
„4- محافظت در مقابل نور 5- محافظت در برابر فشار های مکانیکی
„6-محافظت در برابر گاز و بو 7- سهولت باز شدن
„8- قابلیت چاپ پذیری 9- هزینه کم 10- اندازه و شکل مناسب و زیبا
„11- قابلیت استفاده مجدد 12- نداشتن آثار مخرب زیست محیطی
„13- قابلیت دربندی مناسب 14- حمل و نقل آسان
„

فایل پاورپوینت 39 اسلاید


دانلود پاورپوینت برنامه نویسی با کامپیوتر پایه

برنامه نویسی به صورت پایه در رایانه و برنامه مبنای شانزده جمع دو عدد برنامه نمادین جمع دو عدد برنامه اسمبلی جمع دو عدد برنامه جمع دو عدد به زبان فرترن
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 514 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
دانلود پاورپوینت برنامه نویسی با کامپیوتر پایه

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
برنامه مبنای شانزده جمع دو عدد
برنامه نمادین جمع دو عدد
برنامه اسمبلی جمع دو عدد
برنامه جمع دو عدد به زبان فرترن
قواعد زبان اسمبلی
برچسب
فرم نمادین آدرس است. که می تواند تهی باشد.
نماد خاتمه برچسب کاما می باشد.
دستورات
دستورات ماشین
شبه دستورات
توضیحات
توضیحات مربوط به برنامه که می تواند تهی باشد.
قبل از توضیحات از نماد / استفاده می شود.
برنامه نویسی با کامپیوتر پایه
دستورات کامپیوتر پایه
فرم های مختلف یک برنامه
کد دودوئی
فرم واقعی دستورات حافظه، که اجرا می شوند.
کد مبنای هشت یا شانزده
معادل کد دودوئی که به این مبناها تبدیل شده است.
کد نمادین – برنامه نوشته شده به زبان اسمبلی
استفاده ازنمادها جهت بخشهای مختلف مختلف دستورات
کد دستورالعمل ، آدرس و ...
فرم نمادین دستور به فرم دودوئی آن تبدیل می شود.
زبان های برنامه نویسی سطح بالا
هر دستور به تعدادی از دستورات دودوئی ترجمه می شود.

فایل پاورپوینت 38 اسلاید