دسته بندی | علوم اجتماعی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 134 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 174 |
جامعه شناسی یکی از رشته های علوم اجتماعی است. دیگر رشته های علوم اجتماعی عبارتند از مردم شناسی، جمعیت شناسی، پژوهشگری اجتماعی و ارتباطات اجتماعی و ... . « مبانی جامعه شناسی» بر خوردار از یک نگاه کلی به موضوع های جامعه شناسی است و برای کلیه رشته های تحصیلی اعم از علوم انسانی ضروری است. مبانی جامعه شناسی به ارایه تعاریف و مفاهیم می پردازد و مختصری از دیدگاه های جامعه شناختی را در بر دارد.
7- انحرافات اجتماعی
8- قدرت و سیاست
9- کار و شغل
10- خانواده
11- پایگاه و نقش
12- تغییرات اجتماعی
1- کلیات
2- روش تحقیق
3- فرهنگ
4- گروه و سازمان
5- نهاد های اجتماعی
6- قشر بندی اجتماعی
فصل هفتم: انحرافات اجتماعی
فصل هشتم: قدرت و سیاست
فصل نهم: کار و شغل و اقتصاد
فصل دهم: خانواده
فصل یازدهم: پایگاه و نقش
فصل دوازدهم: ساختار و تغیـــیرات اجتماعی
فصل اول: کلیات جامعه شناسی
فصل دوم: روش تحقیق
فصل سوم: فرهنگ
فصل چهارم: گروه و سازمان
فصل پنجم: نهاد های اجتماعی
فصل ششم: قشربندی اجتماعی
عنوان:
کلیات جامعه شناسی
اهداف:
1- آشنایی با مفاهیمی مانند جامعه و جامعه شناسی
2- آشنایی با تاریخچه جامعه شناسی
3-آگاهی از جایگــاه جامعه شناســــی در میـــان سایر رشته های علوم اجتماعی
مفهوم جامعه به افرادی اشاره دارد که در یک قلمرو جغرافیایی خاص زندگی میکنند با هم تعامل دارند و در هویت و فرهنگ مشترکی، سهیم هستند.
جامعه شناسی، مطالعه سیستماتیک رفتار اجتماعی و گروههای انسانی است. ابتدا روی نفوذ روابط اجتماعی، نگرشها و رفتارهای افراد و بر اینکه چگونه جوامع شکل میگیرند و تغییر میکنند تاکید دارد.
جامعه شناسان به شیوههای مختلف «جامعه شناسی» را تعریف کردهاند. 1- آگوست کنت فرانسوی آن را علم تجزیه و تشریح مظاهر زندگی اجتماعی، نامید. 2- امیل دورکیم فرانسوی جامعهشناسی را علمی میداند که شیوههای خاص و متفاوت زندگی اجتماعی را که متکی بر «وجدان جمعی» است بررسی می کند.
اصطلاح علم به بدنهای از دانش اشاره دارد که به وسیله روشهای مبتنی بر مشاهده سیستماتیک بدست آید. جامعه شناسی مانند رشتههای علمی دیگر، به منظور افزایش درک و فهم در مطالعه سیستماتیک و سازمان یافته پدیدهها (در این مورد، رفتار انسانی) درگیر است.
«رابرتسون» علم را دارای ویژگیهایی بدین شرح میداند:
1- علم، تجربی است.
2- علم، معرفتی منظم است.
3- یافتههای علمی قابل تعمیم است.
4- علم درصد تبیین جهان است.
جامعه شناسی جوانترین رشته علوم اجتماعی است. اگوست کنت در فرانسه، واژه جامعه شناسی را در کتاب فلسفه اثباتی که در سال 1838 منتشر شد، ابداع کرد. او عقیده داشت که علم جامعه شناسی باید مبتنی بر مشاهده و طبقهبندی سیستماتیک باشد نه بر مبنای اقتدار و حدس و گمان.
«اگوست کنت» جامعه شناس فرانسوی را پدر «جامعه شناسی جدید» دانستهاند، زیرا وی جامعه شناسی را علم مستقلی اعلام کرد و آن را در طبقهبندی علوم جای داد، او میگوید: علوم به ترتیب زیر از «فلسفه» جدا شده و استقلال یافتهاند:
1- ریاضیات 2- نجوم 3- فیزیک 4- شیمی 5- زیستشناسی
6- جامعه شناسی
جامعه شناسی را از لحاظ: 1- روش مطالعه، 2- سطوح تحلیل، 3- هدف پژوهش،
4- موضوع، به بخشهای مختلفی تقسیم میکنند.
دو سطح مهم از سطوح مختلف عبارتند از:
1- جامعه شناسی کلان: عبارت از تحلیلی است که نظامهای اجتماعی گسترده و پردامنه، مانند شهر، سازمان های اجتماعی و ساختارهای اجتماعی را مورد مطالعه قرار میدهد.
2- جامعه شناسی خُرد: این سطح تحلیل جامعه شناختی با برخوردهای رو در روی اجتماعی در زندگی و رفتارهای بین اشخاص در گروههای کوچک سر و کار دارد.
علوم اجتماعی علاوه بر جامعه شناسی، 5 علم اجتماعی دیگر یعنی تاریخ، مردم شناسی، اقتصاد، سیاست و روانشناسی را شامل میشود.
جامعه شناسی به بسیاری از رشتههای تخصصی تقسیم میشود که قسمتی از آنها به شرح زیر است:
جرم و بزهکاری
جمعیتشناسی
جامعه شناسی صنعتی
جامعه شناسی روش شناختی
روش شناسی و آمار
جامعه شناسی روستایی
روانشناسی اجتماعی
جامعه شناسی آموزش و پرورش
جامعه شناسی مذهبی
جامعه شناسی شهری
قشربندی و تحرک
رفتار جمعی و ارتباط جمعی
جامعه شناسی فرهنگی
بوم شناسی انسانی
ازدواج و خانواده
جامعه شناسی پزشکی
جامعه شناسی نظامی
جامعه شناسی سیاسی
فایل پاورپوینت 174 اسلاید
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 990 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 82 |
برد اصلی (MotherBoard) چیست؟
برد اصلی (MotherBoard) یکی ازاجزای اساسی و مهم کامپیوترهای شخصی محسوب می گردد.در سال 1982 همزمان با ارائه اولین کامپیوترهای شخصی از برد اصلی استفاده گردید. اولین برد اصلی از لحاظ اندازه نسبتا" بزرگ و بر روی آن ریزپردازنده 8080 نصب گردید. این برد شامل BIOS ، سوکت هائی برای حافظه مربوط به CPU و مجموعه ای از اسلات ها بود که کارت هائی از طریق آنها به برد اصلی متصل می گردیدند. در صورتیکه قصد استفاده از فلاپی درایو و یا یک پورت موازی و ... وجود داشت، می بایست یک برد جداگانه تهیه و آن را از طریق یکی از اسلات های موجود، به برد اصلی متصل کرد. وضعیت فوق سرگذشت اولین بردهای اصلی استفاده شده در کامپیوترهای شخصی بود.
شرکت های آی . بی .ام و اپل با ایجاد تغییرات اساسی، بردهائی را طراحی نمودند که امکان اضافه کردن پتانسیل های دلخواه و جدید در هر زمان میسر بوده و تولید کنندگان متعدد بتوانند محصولات خود را بر اساس استانداردهای فوق طراحی و به بازار عرضه نمایند. برداصلی یک مدار چاپی چند لایه است . مسیرهای مسی که Traces نامیده می گردند، امکان حرکت سیگنال و ولتاژ را بر روی برد اصلی فراهم می نمایند. ازتکنولوژی چند لایه استفاده شده تا بدین طریق برخی از لایه های برد ، قادر به حمل داده برای BIOS ، پردازنده و حافظه بوده در حالیکه لایه های دیگر ولتاژ و Ground را بدون نگرانی از اتصال کوتاه جابجا نمایند. اندازه گذرگاه داده (Data Bus) برد های اصلی جدید دارای یک گذرگاه داده ئی شصت و چهار بیتی می باشند. گذرگاه فوق عرض بزرگراهی را نشان می دهد که داده ها در طول آن حرکت و در احتیار پردازنده گذاشته شده و یا پردازنده نتایج عملیات خود را از طریق آنها ارسال می نماید. سرعت و عرض گذرگاه داده ، تاثیر مستقیم بر عملکرد پردازنده دارد . انواع متفاوت گذرگاه ها بشرح ذیل است : اندازه ( بیت ) مشخصات 8/16 Industry Standard Architecture ( ISA ) 8/16 Extended Industry Standard Architecture( EISA) 16/32 MicroChannel Architecture(MCA) 32 VESA Local Bus (VLB) 32/64 Peripheral Component InterConnect (PCI) 32 Accelerated Graphics Port ( AGP) ChipSets Chipsets ، امکانات و پتانسیل های خاصی را برای تراشه پردازنده بر روی برد اصلی فراهم می نمایند.
Chipset بمنزله قلب کامپیوتر بوده و مسئولیت کنترل و مشخص نمودن سرعت ، نوع پردازنده ، حافظه و اسلات های استفاده شده را برعهده دارد. یکی از تراشه های موجود بر روی برد اصلی Super I/o Controller نامیده شده و مهمترین وظیفه آن کنترل فلاپی دیسک درایو ، صفحه کلید، موس و پورت های سریال و موازی است . بردهای اصلی جدید دارای تراشه هائی بمنظور حمایت USB ، کارت صدا ، کارت شبکه و ... می باشند.
شکل زیر یک برد اصلی را نشان می دهد. برد فوق دارای دو اسلات برای نصب پردازنده (Dual Processor)، پنج اسلات PCI ، چهار پورت USB ، یک اسلات Communication network riser)CNR ) است .
جایگاه مادربرد
مادربرد ، پردازنده و حافظه سه عنصرحیاتی در کامپیوتر بوده که در زمان انتخاب مادربرد، سرنوشت پردازنده و حافظه نیز بنوعی رقم خواهد خورد.انتخاب مناسب یک مادربرد از جمله تصمیمات مهمی است که دامنه آن گریبانگیر تجهیزات سخت افزاری دیگر نیز خواهد شد. انتخاب یک مادربرد قدیمی و از رده خارج ( ولو اینکه در حال حاضر پاسخگوی نیازها و خواسته ها باشد ) می تواند زمینه بروز مسائل متعددی در ارتباط با ارتقاء و افزایش توان عملیاتی کامپیوتر در آینده را بدنبال داشته باشد . فراموش نکنیم ما کامپیوتر را نه بخاطر خود بلکه بخاطر اجرای برنامه ها ( در حال حاضر و آینده ) تهیه می نمائیم .
فایل پاورپوینت 82 اسلاید
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 54 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
مقدمه
محصولات کشاورزی در همه مناطق دنیا مورد حمله عوامل بیماریزای گیاهی قرار گرفته و از این طریق خسارت زیادی به تولیدات گیاهی وارد میشود. شناسایی عوامل بیماریزا در گیاهان و کنترل صحیح آنها در هر کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است. محدودبودن سطح زیر کشت و نیاز مبرم غذایی، انسانها را بر آن داشت تا موضوع کنترل بیماریهای گیاهی را با اهمیت تلقی نموده و در این امر به صورت جدی سرمایه گذاری کنند.
مبارزه بیولوژیکی با عوامل بیماریزا، در حقیقت تنظیم اکولوژیکی مجموعهای از موجودات زنده است.
اهمیت بیماریهای گیاهی
آسیبی که بیماریها به گیاهان محصولده وارد میآورند، باعث کاهش محصول و افزایش قمیت آن برای مصرفکننده و حتی در شرایط حاد، گرسنگی، بدبختی، آلودگی، قحطی و مرگ میشود. مرگ 250 هزار ایرلندی در قحطی 1845 در اثر بیماری بلایت دیررس سیبزمینی نمونهای از تاثیر مستقیم بیماریهای گیاهی در حیات بشری است.
برابر تخمین وزارت کشاورزی آمریکا، بیماریهای گیاهان، سالانه 1/9 میلیارد دلار به گیاهان خسارت وارد میکند.
فایل پاورپوینت 14 اسلاید
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 10 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 232 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 157 |
هنر استفاده بهینه از منابع در اختیار و نحوه اداره کردن یک جامعه آماری می باشد .
برنامه ریزی (planning) ، سازماندهی (organizing)
بکارگماری و استخدام (stafing) ، هدایت و رهبری (Directing) هماهنگی (coordination) ، گزارشات (Reporting)
بودجه بندی(budgeting) P.O.S.B.R.D
خصوصیات مدیر در نگرش جدید:
فن بکارگیری مهارتهای تکنیکی ،اقتصادی و استفاده مؤثر از نیروی انسانی ، زمان ، ماشین آلات و تجهیزات ، سرمایه ، ساختمان و مواد و انرژی به منظور تولید با کیفیت وکمیت مطلوب .
از این دیدگاه ، تولید بیشتر باید در شرایط عدم افزایش هزینه های منابع یا کاهش هزینه های مذکور در شرایط حفظ میزان تولید صورت پذیرد. این دیدگاه سعی بر آن دارد تا ضمن تمرکز بر استراتژی و توجه ویژه به مسائل بهینه سازی از تلفیق صحیح عوامل تولید ، هزینه ها را کاهش و سود را افزایش دهد.
کارخانه ای نسبتا مدرن است که دارای مشخصات ذیل باشد :
1- مدیریت روشنفکر و منعطف
2- برخوردار از برنامه ریزی استراتژیک
3- دارای برنامه های عملیاتی منطبق بر استراتژی تعین شده
4- برخوردار از روشها و تکنیکهای مدیریت روز و سیستمهای استاندارد
5- برخوردار از نیروی کارساز و آموزش دیده
6- بهره مند از تکنولوژی تولید مناسب
فایل پاورپوینت 157 اسلاید
دسته بندی | پزشکی |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 590 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 63 |
رژیم غذایی در بیماری آرتروز
فایل پاورپوینت 63 اسلاید
دسته بندی | مهندسی شیمی |
بازدید ها | 11 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3476 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 33 |
برای اندازه گیری سطوح مواد، استفاده از یک تکنوژلوی مناسب نیست بلکه در ابتدا باید شرایط موجود بررسی شود سپس از تکنولوژی های متفاوت استفاده گردد.در بازار انتخاب های بیشماری وجود دارد که به طور کلی بر دو نوع اندازه گیری سطح متمرکز شده اند:
1-اندازه گیری نقطه ای
2-اندازه گیری پیوسته
در اندازه گیری نقطه ای ، سطح مواد را در یک نقطه از پیش تعیین شده بررسی میکنند، که به این ترتیب از سرریزی و یا پایین آمدن مواد جلوگیری میشود اما در اندازه گیری پیوسته بر سطح مواد دائما نظارت میشود و هر گونه تغییری ثبت می گردد.
بطور کلی اندازه گیری سطوح در صنایع شیمیایی به چهار شیوه زیر انجام میشود:
شناورهای مکانیکی و جابجا شونده ها:
فایل پاورپوینت 33 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 11 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 154 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .
گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند
میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.
دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:
تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.
انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:
در انعقاد اسیدی شیر,ویژگی های میسل کازئین با کاهش PHشیر تغییر می کند در نتیجه کلسیم فسفات کلوئیدی از ساختمان میسل جدا می شود و طی آن بار منفی در ساختمان میسل های کازئین خنثی می شود,همچنان که میسل های کازئین به نقطه ایزوالکتریک نزدیک می شوند,توده ای شدن اتفاق می افتد
زمان لازم برای ظاهر شدن نخستین لخته پس از افزودن کواگولانت است.
ثبات و استحکام دلمه که در زمان معینی بعد از افزودن کواگولانت است
1- کلسیم کلرید
2- دما
3-PH
فایل پاورپوینت 21 اشلاید
دسته بندی | مدیریت |
بازدید ها | 15 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 819 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 330 |
هدف کلی این بخش آشناسازی دانشجویان با مفاهیم اساسی ، اهداف و فلسفه های بازاریابی و نیز شناخت وظایف مدیران بازاریابی در مؤسسات می باشد
نیاز (Need) یعنی کمبود یا حالت محرومیت احساس شده در فرد که آرامش و تعادل انسانـی را بر هم زده و در او انـگیزه ای برای ارضاء ایجاد می کند
خواسته یعنی چگونگی رفع نیاز ، به عبارتی خواسته ها (wants) راه های رفع نیاز بوده و با توجه به فرهنگ جوامع و نیز وضع در آمدی افراد ، تعداد آنها نا محدود و دائماً در حال تغییر می باشد
تقاضا (Demand) یعـنی اقدام به رفـع نیـاز و خواسـته با لـحـاظ نمـودن منـابع مالی ، بنابر این محـدودیت ریالی می تواند ، خواسته کالای x را به تقاضای کالای y بدل نماید
کالا (Product) یعنی هر شیء یا چیزی که توسط شخص معین و یا مؤسسه ای تولید شده و قادر به رفع نیازهای فردی و یا جمعی مصرف کنندگان باشد
مبادله (Exchange) روشی است برای رفع نیاز که در آن فرد کالای مورد نیاز خود را با پرداخت پول یا ارائه کالا و یا خدمت به دیگران بدست می آورد
1- وجود حداقل دو نفر
2- وجود چیز ارزشمند و مورد نیاز طرفین
3- وجود علاقمندی در طرفین
4- آزادی طرفین در قبول یا رد پیشنهاد
5- توانایی طرفین در مراوده و تحویل بموقع کالا
1- وجود حداقل دو کالای با ارزش
2- توافق در مورد شرایط مبادله
3- توافق در مورد زمان مبادله
4- توافق در مورد مکان مبادله
محل تجمع عده ای از عرضه کنندگان و تقاضا کنندگان بالقوه و بالفعلی که دارای نیازهای مشترک بوده و از وسیله مبادله یا پول مشترکی استفاده می کنند ، بازار (Market) نامیده می شود
1- عرضه کننده
2- تقاضا کننده
3- نیاز یا احتیاج
4- قدرت خرید
فایل پاورپوینت 330 اسلاید
دسته بندی | آموزش نرم افزار |
بازدید ها | 9 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 598 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 66 |
فایل پاورپوینت 66 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 338 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |
مقدمه:
خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.
انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.
ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقهترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به 220میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.
کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
فواید کشمش :
کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ...می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C است.
کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.
کشمش منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد.
کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود 600 گرم کشمش 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 2 تا 4میلی گرم آهن دارد.
کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
ارقام خشکباری :
برای تهیه کشمش ارقامی مورد استفاده قرار می گیرند که دارای حبه های گوشتی و پرقند می باشد، وجود دانه در میوه این ارقام باعث پایین آمدن کیفیت محصول می شود.
به همین دلیل در تمام کشورها برای تهیه کشمش از ارقام بیدانه سفید و قرمز استفاده می شود.
به طور کلی 3نوع کشمش به بازار عرضه می شود:
1- کشمش پلوئی
2- کشمش سبز
3- کشمش درشت یا مویز
عوامل موثر در تهیه کشمش خوب :
اندازه، رنگ، مقدار مواد داخلی، پاکی و تمیزی پوست، لطافت و نرمی و یا سختی کشمش.
فایل پاورپوینت 24 اسلاید