دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 3435 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
لیبل و برچسب فروش تخم بلدرچین
اندازه 7*12
کیفیت 300
قابل ویرایش
مخصوص دفتر فنی
قابل ویرایش با فتوشاپ
فرمت فایل psd
برچسبها :
طرح لایه باز بلدرچین , psd بلدرچین , فوتوشاپ طرح بلدرچین , فتوشاپ طرح بلدرچین
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 480 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 93 |
این پاورپوینت در مورد انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل در 93 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل،تعریف سیستم عامل، نخها، چندپردازشی متقارن و ریز هسته ها،تعاریف سخت افزار،Operating System،تعریف سیستم عامل ،سخت افزار،انواع سیستم عامل های شبکه ،سیستم های چند پردازنده ای ،شبکه های بلادرنگساختارهای کنترلی سیستم عامل،سیستم های عامل توزیعی و...ومنابع می باشد
فرآیند دو خصوصیت زیر را دارد:
(وقت پردازنده، حافظه، پرونده هاریا، دستگاههای ورودی و خروجی)
- تملک منبع: ( فرآیند یا وظیفه )
به هر فرآیند یک آدرس مجازی برای نگهداری تصویر فرآیند می دهد.
- توزیع وقت فرآیند: ( نخ یا فرآیند سبک وزن )
فرآیند مسیر اجرای یک یا چند برنامه است و توسط سیستم عامل مورد زمان بندی و توزیع قرار می گیرد.
از انواع مختلف سیستم عامل میتوان به چند سیستم زیر اشاره کرد:
در اینجا کمی سخت است که بین سیستم عاملهای شبکه و سیستم عاملهای MultiUser تفاوت قایل شد. سیستم عاملی مثل ویندوز 2000 در حقیقت مانند باقی ویندوزها یک سیستم عامل SingleUser است و تفاوت آن با سیستم عاملهای MultiUser این است که تنظیمات شبکه و اطلاعات کاربران شبکه فقط به صورت یک برنامه روی آن اجرا میشود و کاربران دیگر شبکه توسط سیستم عامل ویندوز 2000روی شبکه قرار میگیرند و باقی کارکرد آنها توسط سیستم عامل کامپیوتر خودشان انجام میگیرد.
وقتی کامپیوترتان را روشن میکنید، برنامهای به نام ( POST(Power-On Self Test از روی ROM اجرا میشود. این برنامه کوچک، تمام قطعات کامپیوتر را چک میکند. ابتدا پردازشگر و بعد RAM و BIOS [چطور حافظه کامپیوتر کار میکند؟]. سپس برنامه دیگری از ROM اجرا میشود که هارد دیسک شما را فعال میسازد و به دنبال اولین قسمت سیستم عامل یعنی BootstrapLoader میگردد. Bootstrap سیستم عامل را به ترتیب اجرا میکند تا جایی که کنترل کامپیوتر را به آن میسپارد.
پیش از این گفتیم که مدیریت و هدایت پردازشهای کامپیوتر توسط سیستم عامل انجام میشود. مدیریت پردازش شامل تقسیم بندی و اولویت دهی به پردازشها است. نرم افزاری که سیستم عامل برای اینکار از آن استفاده میکند به نام Process یا Thread معروف است.
در حقیقت سیستم عامل کار برنامهها را به صورت پردازش در میآورد و آنها را به پردازشگر میفرستد. مشکلی که در اینجا با آن روبرو میشویم این است که پردازشگر فقط توانایی انجام یک پردازش در یک لحظه را دارد. برای اینکه کار سیستم MultiTask یا چند کاره به نظر برسد، پردازشگر باید چندین بار در هر لحظه به چندین پردازش مخ تلف بپردازد. بیایید به این عملیات به صورت نزدیکتری نگاه کنیم.
فرض کنید دو برنامه داریم که هر کدام پردازشهای خود را به پردازشگر میفرستد. ابتدا برنامهای که اولویت بیشتری دارد پردازش میشود. پردازش اول کامل نمیشود و پردازشگر اطلاعات برنامه اول را تا جایی که پردازش شده، ضبط میکند. سپس نوبت به برنامه دوم میرسد. همین اتفاق برای برنامه دوم میافتد. سپس پردازشگر از همانجایی که برنامه اول متوقف شده شروع به پردازش میکند. و بعد نوبت به تمام کردن پردازش دوم میرسد. این اطلاعات پردازشها در قسمتی از RAM به نام Process Control Block ذخیره میشود. این اطلاعات شامل شماره مخصوصی است که به هر پردازش داده میشود. اولویت پردازش، محلی که پردازش درآنجا متوقف شده، تعداد فایلهایی که توسط پردازشها باز شده و اطلاعات سخت افزارهای خروجی/ ورودی که توسط پردازش مورد استفاده قرار گرفتهاند، نیز در این اطلاعات وجود دارد.
هر پردازشی با توجه به اولویت و مرحلهای که در آن قرار دارد یک وضعیت (Status) دریافت میکند. برای مثال پردازشی که برای اجرا شدن نیاز به دستور کاربر دارد، تا زمانی که این دستور برای مثال توسط فشاردادن دکمه صفحه کلید وارد نشود، این پردازش به صورت غیر فعال و در حالت انتظار (Pending) قرار میگیرد و در این حالت پردازشگر را مشغول نمیسازد.
عملیات تغییر وضعیت پردازشها و جابجایی بین آنها نیز بخشی از ظرفیت پردازشگر را اشغال میکند. اگر سیستم عامل در انجام این عملیات دارای خطا باشد، بجای کنترل کردن درست پردازشها و هدایت آنها به سمت پردازشگر تمام ظرفیت پردازشگر را برای جابجا کردن پردازشها صرف میکند. این کار سرعت کامپیوتر را به شدت کاهش میدهد. این مشکل به Thrashing معروف است.
توضیحاتی ک
اخل یا در هم قفل شدن (Interlock) فرایندهادسته بندی | پزشکی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 844 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 46 |
تاریخچه ایدز
در 1981، 8 مورد وخیم ابتلا به بیماری سارکوم کاپوسی (Kaposi’s Sarcoma) که نوعی
سرطان بدخیم عروقی است، در میان مردان همجنسگرای نیویورک گزارش شد. این نوع سرطان
نادر است و معمولا ً سالمندان را گرفتار میکند. همزمان با این رویداد، شمار مبتلایان بهنوعی
عفونت نادر ریوی نیز در نیویورک و کالیفرنیا افزایش یافت. مسئولان بهداشت و درمان امریکا در آن
زمان علت شیوع ناگهانی این دو بیماری را نمیدانستند؛ اما امروزه این دو واقعة پزشکی مصادف با
تولد بیماری ایدز در زندگی بشری در نظر گرفته میشود. طی یک سال، این بیماری ناشناخته
گسترش یافت و، در 1982، AIDS :Acquired Immune Deficiency Syndrome به معنی
سندروم نقص ایمنی اکتسابی نام گرفت. رفتهرفته، این بیماری نه فقط همجنسگرایان، بلکه گروههای
مختلفی از مردم را مبتلا کرد. بیماران هموفیلی و معتادان گروههای بعدی بودند.
در این سالها، بیماری جدیدی در فقیرترین قاره جهان به معضلی جدی تبدیل شد. این بیماری را
افریقاییها در زبان بومی اسلیم (SLIM) به معنی مرگ در نتیجة تحلیل تدریجی بدن مینامیدند،
به دنبال تحقیقات بیشتر مشخص شد که این بیماری همان ایدز است. در 1984، تلاش دانشمندان و
محققان برای کشف علت بیماری کشندة ایدز به نتیجه رسید. گروهی تحقیقاتی به سرپرستی رابرت
گالو ادعا کرد که عامل این بیماری را شناسایی کرده است. البته این گفته بهشدت با اعتراض محققان
فرانسوی که ماهها قبل ویروس HIV را شناسایی کرده بودند روبهرو شد.
براساس آخرین تحقیقات بر روی ویژگیهای ژنتیکی ویروس HIV، این ویروس از ترکیب دو
ویروس مختلف در شامپانزه بهوجود آمده است. ویروس HIV از دیدگاه علم ویروسشناسی به
گروهی از ویروسها تعلق دارد که در میمونها بیماریزا هستند. یافتة ژنتیکی مذکور این نظریه را
که ایدز طی یک قرن گذشته در جنگلهای غرب افریقا ظهور کرده است، تأیید میکند. به اعتقاد
دانشمندان، انسان برای اولین بار در نیمة اول قرن گذشته در نتیجة شکار و تغذیة گوشت شامپانزه،
سنتی که هنوز در افریقا ادامه دارد، به این ویروس آلوده شده است. بسیاری از دانشمندان بر این
باورند که انتقال ویروس بیش از یک بار اتفاق افتاده است، زیرا انواع متفاوتی از این ویروس باعث
بروز بیماری ایدز در انسان میشود.
جالب آنکه هرچند نخستین مورد ابتلا به ایدز در 1981 در امریکا گزارش شده است،
شواهد نشان میدهد که اولین قربانی ایدز در این کشور یک جوان سیاهپوست بوده که در
1969 درگذشته است. اولین مورد بیماری ایدز درایران در سال 1366 در یک کودک
6ساله هموفیل که از فاکتورهای انعقادی وارداتی آلوده به ویروس ایدز استفاده کرده بود ،
مشاهده شد.
در توجیه کشف همزمان این بیماری در دو نقطة جغرافیایی گفته میشود که افزایش تعداد
سفرهای بینالمللی پس از دهة 1960، به گسترش ویروس HIV در نقاط جهان کمک
کرده است.ادوارد هوپر، خبرنگار انگلیسی، در کتاب خود با عنوان رودخانه نظریة
جالبی را دربارة نحوة انتقال این ویروس از شامپانزه به انسان مطرح کرده است. به
ادعای هوپر، در اواخر دهة 1950، برای تولید نخستین نمونهها از واکسن خوراکی فلج
اطفال، 400 شامپانزه شکار شدهاند و استفاده از کلیة شامپانزههای آلوده به ویروس HIV
برای تولید واکسن، ویروس را به دستکم یک میلیون نفر از اهالی کنگو، روندا و
بوروندی منتقل کرده است. براساس شواهد موجود، محلهای 28 پروژة تولید واکسن با
مکانهایی که اولین موارد آلودگی به ویروس HIV ثبتشده همپوشانی داشته است.
فایل پاورپوینت 46 اسلابد
دسته بندی | مهندسی شیمی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3244 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 71 |
عناوین آزمایشهای مطرح شده :
تئوری و زمینه
شناسایی مواد
آزمایشگاه مبانی شیمی آلی
تقطیر ساده در مقابل تقطیر جزء به جزء
فایل پاورپوینت 71 اسلاید
دسته بندی | صنایع |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2272 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 253 |
اهداف
آشنایی با:
کاربردهای ارزیابی کار و زمان
فایل پاورپوینت 253 اسلاید
دسته بندی | تغذیه |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 628 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.
جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.
غذاهای محوری:غذاهای محوری(مرکزی)منبع اصلی کالری بدن را تامین میکند و معمولا در قاعده هرم غذایی قرار دارند؛مثل دانه های غلات و برنج،گندم،جو،ذرت،ریشه های نشاسته(سیب زمینی) و سبزیجات نشاسته ای(موز پختنی یا موز سبز)
غذاهای ثانویه:سبزیجات،حبوبات،دانه ها،ماهی،تخم مرغ و گوشتها جزٕٕ غذاهای ثانویه در فرهنگ های مختلف به شدت فرق میکند.برای مثال انواع حبوبات مورد استفاده در فرهنگ چینی،دانه ماگ و دانه سویاست.در حالی که در فرهنگ امریکای لاتین شامل سیاه دانه و دانه لوبیا چیتی است.
فایل پاورپوینت 21 اسلاید
دسته بندی | داروسازی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 919 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
نانوتکنولوژی
تحقیق و توسعه فناوری در سطح اتم و مولکولها در اندازههایی در حدود 100-1 نانومتر جهت دستیابی به درک اساسی از پدیدهها و مواد در سطح نانو و ساخت و استفاده از ساختارها و وسایل و سیستمهایی که دارای ویژگیها و عملکرد جدید به دلیل داشتن اندازههای کوچک میباشند.
نانوبیوتکنولوژی استفاده از قابلیت های نانوتکنولوژی در کاربردهای زیستی آن است.
نانوبیوتکنولوژی این امکان را فراهم می کند که:
قرار دادن اجزا و ترکیبات در داخل سلولها
ساخت نانوبیومواد با استفاده از روش های جدید خودآرایی
تولید وسایل نانو بیو
ارائه ماشین های هوشمند و روباتها
امکان استفاده از داروهای با حلالیت کم به کمک نانوذرات
طراحی سیستمهای نوین هدفمند نانوزیستی در حمل دارو
هدف قراردادن تومورها بعلت عبور ذرات نانو از منافذ تومورها
هدف قراردادن فعال با افزودن لیگاندها به سطح نانوذرات
افزایش تجمع نقطه ای دارو
نانوذرات، ذرات کلوئیدی و جامدی هستند با اندازه کوچکتر از میکرون که شیمی سطح پیچیده ای دارند.
فایل پاورپوینت 21 اسلاید
دسته بندی | صنایع |
بازدید ها | 4 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 105 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 37 |
امروزه صنایع کوچک و متوسط به عنوان بهترین راه حل و مناسب ترین شیوه ایجاد اشتغال و افزایش ارزش افزوده برای کشور ما مطرح می باشد و حجم سرمایه گذاری سرانه برای ایجاد یک شغل در این طبقه از واحدهای تولیدی در مقام مقایسه با واحد های بزرگ بسیار کمتر می باشد.
از جمله صنایعی که در ایجاد شغل و ارزش افزوده می تواند نقش بسیار مهمی را ایفا نماید صنعت نساجی می باشد و در بین تمامی رشته های صنعت نساجی ، صنایع فرش خصوصاً فرش دستباف که کشور ما در این زمینه دارای سابقه هزاران ساله می باشد که یکی از غنی ترین پتانسیل های کشور در زمینه ایجاد اشتغال و ارزش افزوده می باشد .
الف ) ویژگی ها و مشخصات فنی محصول :
کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلف ریسی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد که در بافت قالی دستباف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد.
محصول این واحد را بر اساس نوع کاربر ، مواد اولیه و روش تولید می توان طبقه بندی نمود نخ های مورد استفاده در قالی های ریز باف بسیار ظریف تر از قالی های درشت باف می باشد . همچنین نخ های پشمی جهت پتو و جاجیم می توانند بسیار ضخیم تر از نخ های معمول فرش باشد . نخ های پشمی مورد استفاده بایستی از پشم های نو و تازه گوسفندی تهیه گردد در بعضی از موارد از پشم های دباغی جهت تولید خامه قالی استفاده می گردد که مرغوب نبوده در بافت فرش های درشت باف استفاده می شود .
نوع مواد رنگرزی ( طبیعی یا شیمیایی ) در کیفیت خامه قالی دستباف تأثیر زیادی دارد نخ های رنگ شده با رنگ های طبیعی دارای ثبات رنگ و جلای بالاتر بوده و باعث افزایش ارزش افزوده در تولید فرش دستباف خواهند بود.
محصول نهایی عبارت از عدل هایی به وزن 80 الی 100 کیلو گرم نخ پشمی کلف ریسی شده که توسط دستگاه کلاف کن به صورت کلاف در آمده اند خواهد بود . اصطلاحاً به این عدل ها بقچه می گویند .
فایل پاورپوینت 37 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1673 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی
. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .
نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .
فرآیند خشک کردن در مواد غذایی
آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد
ماهیت فرآیند خشک کردن
در موادی که رطوبت شان بالای 30 ٪ است تمام حفره های ریز آن از مایع پر شده و سطح ماده از لایه نازکی توسط آب پوشیده شده است در این حالت مایع بخار شده با نفوذ مولکولی از میان لایه گاز اطراف سطح مایع نفوذ کرده و به جریان توده گاز می رسد اگر مقدار رطوبت ماده بیشتر از رطوبت نمگیری باشد درجه حرارت سطح ماده برابر درجه حرارت حباب تر خواهد شد .(دبی خشک در این حالت تقریبا ثابت است . )
پس از آنکه تمام آب سطح ماده تبخیر شده فرآیند تبخیر مایع درون منافذ شروع می شود. اگر رطوبت مقدار ماده کمتر از رطوبت نم گیری باشد دبی خشک بدلیل کاهش سطح تبخیر ، شدیدا کاهش می یابد. چون تبخیر کاهش یافته درجه حرارت سطح ماده بتدریج بالا می رود تا تقریبا به درجه حرارت هوا برسد .
فایل پاورپوینت 30 اسلاید
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 909 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 35 |
به طور کلی هر بیوسنسور شامل اجزای زیر می باشد:
فایل پاورپوینت 35 اسلاید