فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

لیبل و برچسب فروش تخم بلدرچین

طرح لایه باز بلدرچین psd بلدرچین فوتوشاپ طرح بلدرچین فتوشاپ طرح بلدرچین برچسب تخم بلدرچین طرح لایه باز فروش تخم بلدرچین لیبل بلدرچین لیبل تخم بلدرچینبرچسب بلدرچین
دسته بندی فایل های لایه باز و PSD
بازدید ها 4
فرمت فایل zip
حجم فایل 3435 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
لیبل و برچسب فروش تخم بلدرچین

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

لیبل و برچسب فروش تخم بلدرچین

اندازه 7*12

کیفیت 300

قابل ویرایش

مخصوص دفتر فنی

قابل ویرایش با فتوشاپ

فرمت فایل psd

برچسبها :

طرح لایه باز بلدرچین , psd بلدرچین , فوتوشاپ طرح بلدرچین , فتوشاپ طرح بلدرچین


پاورپوینت انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل pptx در 93 اسلاید

این پاورپوینت در مورد انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل در 93 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل،تعریف سیستم عامل، نخها، چندپردازشی متقارن و ریز هسته ها،تعاریف سخت افزار،Operating System،تعریف سیستم عامل ،سخت افزار،انواع سیستم عامل های شبکه ،سیستم های چند پردازنده ای ،شبکه های بلادرنگساختارهای کنترلی
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 480 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 93
پاورپوینت انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل pptx در 93 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 19520
کاربر

این پاورپوینت در مورد انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل در 93 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: انحصار متقابل و همگام سازی در سیستم عامل،تعریف سیستم عامل، نخها، چندپردازشی متقارن و ریز هسته ها،تعاریف سخت افزار،Operating System،تعریف سیستم عامل ،سخت افزار،انواع سیستم عامل های شبکه ،سیستم های چند پردازنده ای ،شبکه های بلادرنگساختارهای کنترلی سیستم عامل،سیستم های عامل توزیعی و...ومنابع می باشد

فرآیند دو خصوصیت زیر را دارد:

nانحصار متقابل باید اعمال گردد:
n
n فرایندی که در بخش غیر بحرانی خود متوقف می شود ، باید طوری عمل کند که هیچ دخالتی در فرایند های دیگر نداشته باشد .
n
nبرای فرایندی که نیاز به دسترسی یک بخش بحرانی دارد،نباید به تاخیر انداختن نا محدود آن وجود داشته باشد ، بن بست یا گرسنگی نمی تواند مجاز باشد.
nهنگامی که هیچ فرایندی در ناحیه بحرانی نیست ورود یک فرایند بدون تاخیر است.
n
nهیچ فرضی در باره تعداد فرایند ها و یا سرعت آن داشت.
n
nهر فرایندی تنها برای زمان محدودی در ناحیه بحرانی قرار می گیرد.
n
nسیستم عامل باید به تواند فرایندهای فعال مختلف را دنبال کند که این کار توسط بلوک های کنترل فرایند انجام می شود.

nسیستم عامل باید منابع را به هر یک از فرایند ها تخصیص دهد و یا باز پس بگیرد از جمله:

(وقت پردازنده، حافظه، پرونده هاریا، دستگاههای ورودی و خروجی)

- تملک منبع: ( فرآیند یا وظیفه )

به هر فرآیند یک آدرس مجازی برای نگهداری تصویر فرآیند می دهد.

- توزیع وقت فرآیند: ( نخ یا فرآیند سبک وزن )

فرآیند مسیر اجرای یک یا چند برنامه است و توسط سیستم عامل مورد زمان بندی و توزیع قرار می گیرد.

nبه قابلیتی از سیستم که امکان اجرای چند نخ را حمایت می کند.
n
nتک نخی: به رویکرد سنتی یک نخ اجرا در هر فرآیند .

nمانند MS-DOS از فرآیند تک کاربره و از یک نخ حمایت می کند.
استفاده بهینه از منابع و جلوگیری از به هدر رفتن آنها
nتخصیص و آزاد سازی منابع
nاداره صف‌ها و زمان بندی استفاده از منابع
nحساب داری (Accounting) میزان استفاده از منابع
nایجاد امنیت (security)
nایجاد، حذف و اداره فرایند‌ها
nایجاد مکانیسم‌های ارتباط بین فرایند‌ها و همگام سازی آنها
nمدیریت فایل‌ها و پوشه‌ها
nمدیریت حافظه‌های اصلی و جانبی
nبرقراری امکان دسترسی چندتایی (Multiaccess) و اجرای هم روند (Concurrent) فرایند‌ها
nبه اشتراک گذاری منابع (Resource Sharing)
nتعیین راهکار‌هایی برای اداره بن بست (deadlock)‌ها
nجلوگیری از شرایط رقابتی (Race Condition) و تد
در فرهنگ رایانه سیستم عامل Operating System) نرم‌افزاری است که مدیریت منابع رایانه را به عهده گرفته و بستری را فراهم می‌سازد که نرم افزار کاربردی اجرا شده و از خدمات آن استفاده کنند.

از انواع مختلف سیستم عامل می‌توان به چند سیستم زیر اشاره کرد:

  • Real-Time Operating System: در دستگاه‌های صنعتی کاربرد دارد. دستگاه‌هایی مثل CNC که برای انجام تراش قطعات صنعتی به نوعی برنامه نویسی نیاز دارد. این نوع سیستم‌ها توانایی تغییر بسیار کمی دارند و هر بار که کاری توسط دستگاه انجام می‌‌شود آن را در زمان معین و ثابتی انجام می‌دهد.
  • Single-User ,Single-Task: همان طور که از نام آن پیداست فقط برای کار توسط یک کاربر در یک زمان است. سیستم عامل Palm نمونه مناسبی برای این سیستم است.
  • Single-User ,MultiTasking: این همان سیستم عاملی است که در کامپیوتر از آن استفاده می‌‌‌شود و به یک کاربر اجازه اجرای چندین برنامه را می‌دهد.سیستم عامل‌های ویندوز و مکینتاش از این نوع هستند.
  • Multi User: این نوع سیستم به چندین کاربر توانایی استفاده همزمان و دسترسی به برنامه‌های مختلف را در یک زمان ثابت می‌دهد. سیستم عامل‌ «یونیکس» و سیستم عامل‌های ابرکامپیوتر‌ها مانند MVS از این قبیل هستند.

در اینجا کمی سخت است که بین سیستم عامل‌های شبکه و سیستم عامل‌های MultiUser تفاوت قایل شد. سیستم عاملی مثل ویندوز 2000 در حقیقت مانند باقی ویندوزها یک سیستم عامل SingleUser است و تفاوت آن با سیستم عامل‌های MultiUser این است که تنظیمات شبکه و اطلاعات کاربران شبکه فقط به صورت یک برنامه روی آن اجرا می‌‌شود و کاربران دیگر شبکه توسط سیستم عامل ویندوز 2000روی شبکه قرار می‌گیرند و باقی کارکرد آن‌ها توسط سیستم عامل کامپیوتر خودشان انجام می‌گیرد.

وقتی کامپیوترتان را روشن می‌کنید، برنامه‌ای به نام ( POST(Power-On Self Test از روی ROM اجرا می‌شود. این برنامه کوچک، تمام قطعات کامپیوتر را چک می‌کند. ابتدا پردازشگر و بعد RAM و BIOS [چطور حافظه کامپیوتر کار می‌کند؟]. سپس برنامه دیگری از ROM اجرا می‌‌‌‌شود که هارد دیسک شما را فعال می‌سازد و به دنبال اولین قسمت سیستم عامل یعنی BootstrapLoader می‌گردد. Bootstrap سیستم عامل را به ترتیب اجرا می‌کند تا جایی که کنترل کامپیوتر را به آن می‌سپارد.

پیش از این گفتیم که مدیریت و هدایت پردازش‌های کامپیوتر توسط سیستم عامل انجام می‌شود. مدیریت پردازش شامل تقسیم بندی و اولویت دهی به پردازش‌ها است. نرم افزاری که سیستم عامل برای اینکار از آن استفاده می‌کند به نام Process یا Thread معروف است.

در حقیقت سیستم عامل کار برنامه‌ها را به صورت پردازش در می‌آورد و آن‌ها را به پردازشگر می‌فرستد. مشکلی که در اینجا با آن روبرو می‌‌شویم این است که پردازشگر فقط توانایی انجام یک پردازش در یک لحظه را دارد. برای اینکه کار سیستم MultiTask یا چند کاره به نظر برسد، پردازشگر باید چندین بار در هر لحظه به چندین پردازش مخ تلف بپردازد. بیایید به این عملیات به صورت نزدیک‌تری نگاه کنیم.

فرض کنید دو برنامه داریم که هر کدام پردازش‌های خود را به پردازشگر می‌فرستد. ابتدا برنامه‌ای که اولویت بیشتری دارد پردازش می‌شود. پردازش اول کامل نمی‌شود و پردازشگر اطلاعات برنامه اول را تا جایی که پردازش شده، ضبط می‌کند. سپس نوبت به برنامه دوم می‌رسد. همین اتفاق برای برنامه دوم می‌افتد. سپس پردازشگر از همانجایی که برنامه اول متوقف شده شروع به پردازش می‌کند. و بعد نوبت به تمام کردن پردازش دوم می‌رسد. این اطلاعات پردازش‌ها در قسمتی از RAM به نام Process Control Block ذخیره می‌‌شود. این اطلاعات شامل شماره مخصوصی است که به هر پردازش داده می‌شود. اولویت پردازش، محلی که پردازش درآنجا متوقف شده، تعداد فایل‌هایی که توسط پردازش‌ها باز شده و اطلاعات سخت افزار‌های خروجی/ ورودی که توسط پردازش مورد استفاده قرار گرفته‌اند، نیز در این اطلاعات وجود دارد.

هر پردازشی با توجه به اولویت و مرحله‌ای که در آن قرار دارد یک وضعیت (Status) دریافت می‌کند. برای مثال پردازشی که برای اجرا شدن نیاز به دستور کاربر دارد، تا زمانی که این دستور برای مثال توسط فشاردادن دکمه صفحه کلید وارد نشود، این پردازش به صورت غیر فعال و در حالت انتظار (Pending) قرار می‌گیرد و در این حالت پردازشگر را مشغول نمی‌سازد.

عملیات تغییر وضعیت پردازش‌ها و جابجایی بین آن‌ها نیز بخشی از ظرفیت پردازشگر را اشغال می‌کند. اگر سیستم عامل در انجام این عملیات دارای خطا باشد، بجای کنترل کردن درست پردازش‌ها و هدایت آن‌ها به سمت پردازشگر تمام ظرفیت پردازشگر را برای جابجا کردن پردازش‌ها صرف می‌کند. این کار سرعت کامپیوتر را به شدت کاهش می‌دهد. این مشکل به Thrashing معروف است.

توضیحاتی ک

اخل یا در هم قفل شدن (Interlock) فرایند‌ها
nجلوگیری از گرسنگی

دانلود پاورپوینت ایدز و اعتیاد

طی یک سال، این بیماری ناشناخته گسترش یافت ، AIDS Acquired Immune Deficiency Syndrome به ‌معنی سندروم نقص ایمنی اکتسابی نام گرفت
دسته بندی پزشکی
بازدید ها 2
فرمت فایل ppt
حجم فایل 844 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
دانلود پاورپوینت ایدز و اعتیاد

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
ایدز
تاریخچه ظهور بیماری ایدز
ویروس ایدز
علایم بیماری ایدز
راههای انتقال

تاریخچه ایدز

در 1981، 8 مورد وخیم ابتلا به بیماری سارکوم کاپوسی (Kaposi’s Sarcoma) که نوعی

سرطان بدخیم عروقی است، در میان مردان همجنس‌گرای نیویورک گزارش شد. این نوع سرطان

نادر است و معمولا ً سالمندان را گرفتار می‌کند. همزمان با این رویداد، شمار مبتلایان به‌نوعی

عفونت نادر ریوی نیز در نیویورک و کالیفرنیا افزایش یافت. مسئولان بهداشت و درمان امریکا در آن

زمان علت شیوع ناگهانی این دو بیماری را نمی‌دانستند؛ اما امروزه این دو واقعة پزشکی مصادف با

تولد بیماری ایدز در زندگی بشری در نظر گرفته می‌شود. طی یک سال، این بیماری ناشناخته

گسترش یافت و، در 1982، AIDS :Acquired Immune Deficiency Syndrome به ‌معنی

سندروم نقص ایمنی اکتسابی نام گرفت. رفته‌رفته، این بیماری نه فقط همجنس‌گرایان، بلکه گروه‌های

مختلفی از مردم را مبتلا کرد. بیماران هموفیلی و معتادان گروه‌های بعدی بودند.

در این سال‌ها، بیماری جدیدی در فقیرترین قاره جهان به معضلی جدی تبدیل شد. این بیماری را

افریقایی‌ها در زبان بومی اسلیم (SLIM) به‌ معنی مرگ در نتیجة تحلیل تدریجی بدن می‌نامیدند،

به دنبال تحقیقات بیشتر مشخص شد که این بیماری همان ایدز است. در 1984، تلاش دانشمندان و

محققان برای کشف علت بیماری کشندة ایدز به نتیجه رسید. گروهی تحقیقاتی به سرپرستی رابرت

گالو ادعا کرد که عامل این بیماری را شناسایی کرده‌ است. البته این گفته به‌شدت با اعتراض محققان

فرانسوی که ماه‌ها قبل ویروس HIV را شناسایی کرده بودند روبه‌رو شد.

براساس آخرین تحقیقات بر روی ویژگی‌های ژنتیکی ویروس HIV، این ویروس از ترکیب دو

ویروس مختلف در شامپانزه به‌وجود آمده است. ویروس HIV از دیدگاه علم ویروس‌شناسی به

گروهی از ویروس‌ها تعلق دارد که در میمون‌ها بیماری‌زا هستند. یافتة ژنتیکی مذکور این نظریه را

که ایدز طی یک قرن گذشته در جنگل‌های غرب افریقا ظهور کرده است، تأیید می‌کند. به اعتقاد

دانشمندان، انسان برای اولین بار در نیمة اول قرن گذشته در نتیجة شکار و تغذیة گوشت شامپانزه،

سنتی که هنوز در افریقا ادامه دارد، به این ویروس آلوده شده است. بسیاری از دانشمندان بر این

باورند که انتقال ویروس بیش از یک بار اتفاق افتاده است، زیرا انواع متفاوتی از این ویروس باعث

بروز بیماری ایدز در انسان میشود.


جالب آنکه هرچند نخستین مورد ابتلا به ایدز در 1981 در امریکا گزارش شده است،

شواهد نشان می‌دهد که اولین قربانی ایدز در این کشور یک جوان سیاه‌پوست بوده که در

1969 درگذشته است. اولین مورد بیماری ایدز درایران در سال 1366 در یک کودک

6ساله هموفیل که از فاکتورهای انعقادی وارداتی آلوده به ویروس ایدز استفاده کرده بود ،

مشاهده شد.

در توجیه کشف همزمان این بیماری در دو نقطة جغرافیایی گفته می‌شود که افزایش تعداد

سفرهای بین‌المللی پس از دهة 1960، به گسترش ویروس HIV در نقاط جهان کمک

کرده است.ادوارد هوپر، خبرنگار انگلیسی، در کتاب خود با عنوان رودخانه نظریة

جالبی را دربارة نحوة انتقال این ویروس از شامپانزه به انسان مطرح کرده است. به

ادعای هوپر، در اواخر دهة 1950، برای تولید نخستین نمونه‌ها از واکسن خوراکی فلج

اطفال، 400 شامپانزه شکار شده‌اند و استفاده از کلیة شامپانزه‌های آلوده به ویروس HIV

برای تولید واکسن، ویروس را به دست‌کم یک میلیون نفر از اهالی کنگو، روندا و

بوروندی منتقل کرده است. براساس شواهد موجود، محل‌های 28 پروژة تولید واکسن با

مکان‌هایی که اولین موارد آلودگی به ویروس HIV ثبت‌شده همپوشانی داشته است.

فایل پاورپوینت 46 اسلابد


دانلود پاورپوینت آزمایشگاه مبانی شیمی آلی

آزمایشگاه مبانی شیمی آلی، آزمایشگاه ، مبانی شیمی آلی، تعیین نقطه ذوب تقطییر ساده و جز به جزء استخراج نوبلور کردن ، کروماتوگرافی نالیز کیفی ، آبگیری از سیکلوهگزانول ،جانشینی الکتروفیلی آروماتیکی
دسته بندی مهندسی شیمی
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3244 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 71
دانلود پاورپوینت آزمایشگاه مبانی شیمی آلی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

عناوین آزمایشهای مطرح شده :

.1تعیین نقطه ذوب
.2تقطییر ساده و جزء به جزء
.3استخراج
.4نوبلور کردن
.5کروماتوگرافی
.6آنالیز کیفی
.7آبگیری از سیکلوهگزانول
.8جانشینی الکتروفیلی آروماتیکی

تئوری و زمینه

نقطه ذوب

دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد.

دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی در مایع تعادل وجود دارد.

محدوده نقطه ذوب

اولین نقطه (دمای پایین ) دمایی است که اولین قطره مایع در بین کریستالها تشکیل میشود.

نقطه دوم ( دمای بالا) دمایی است که کل توده جامد به مایه شفاف تبدیل میشود.

استفاده

شناسایی مواد

اثبات خلوص ماده

آزمایشگاه مبانی شیمی آلی

تقطیر ساده در مقابل تقطیر جزء به جزء

فایل پاورپوینت 71 اسلاید


دانلود پاورپوینت ارزیابی کار و زمان

افزایش بهره وری تجزیه و تحلیل کارایی عملیان تعیین استانداردهای انجام کار جهت برنامه ریزی و کنترل موثر تولید یکی از موثرترین ابزار تحقیقاتی و کنترلی مدیریت بر روی کارایی افراد و سازمان
دسته بندی صنایع
بازدید ها 2
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2272 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 253
دانلود پاورپوینت ارزیابی کار و زمان

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مقدمه

فصل اول- تاریخچه

فصل دوم- مطالعه روش

فصل سوم- تجزیه و تحلیل عملیات و پیشنهاد روشهای بهبود یافته

فصل چهارم- روشهای زمان سنجی مستقیم

فصل پنجم- سیستمهای زمان سنجی پیشرفته

اهداف

آشنایی با:

تاریخچه مطالعه کار و زمان سنجی
نحوه مطالعه روش
ابزار مطالعه روش
تجزیه و تحلیل عملیات در کارهای صنعتی و خدماتی
بالانس کار
مطالعه حرکت و مکانیزه کردن
روشهای زمان سنجی

کاربردهای ارزیابی کار و زمان

افزایش بهره وری
تجزیه و تحلیل کارایی عملیان
تعیین استانداردهای انجام کار جهت برنامه ریزی و کنترل موثر تولید
یکی از موثرترین ابزار تحقیقاتی و کنترلی مدیریت بر روی کارایی افراد و سازمان

فایل پاورپوینت 253 اسلاید


دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه استاین عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است
دسته بندی تغذیه
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 628 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
مقدمه:

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.

هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند.در تمامی فرهنگها در طول برگزاری

جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.

هر فرهنگی برای خود طبقه بندی ویژه ای از غذاها دارد. طبقه بندی اصلی غذایی شامل غذاهای محوری،غذاهای ثانویه و غذاهای موقعیتی می باشد.

غذاهای محوری:غذاهای محوری(مرکزی)منبع اصلی کالری بدن را تامین میکند و معمولا در قاعده هرم غذایی قرار دارند؛مثل دانه های غلات و برنج،گندم،جو،ذرت،ریشه های نشاسته(سیب زمینی) و سبزیجات نشاسته ای(موز پختنی یا موز سبز)

غذاهای ثانویه:سبزیجات،حبوبات،دانه ها،ماهی،تخم مرغ و گوشتها جزٕٕ غذاهای ثانویه در فرهنگ های مختلف به شدت فرق میکند.برای مثال انواع حبوبات مورد استفاده در فرهنگ چینی،دانه ماگ و دانه سویاست.در حالی که در فرهنگ امریکای لاتین شامل سیاه دانه و دانه لوبیا چیتی است.


فایل پاورپوینت 21 اسلاید


دانلود پاورپوینت کاربردهای نانوبیوتکنولوژی در پزشکی

نانوبیوتکنولوژی استفاده از قابلیت های نانوتکنولوژی در کاربردهای زیستی آن است و نانوبیوتکنولوژی این امکان را فراهم می کند که قرار دادن اجزا و ترکیبات در داخل سلولها ساخت نانوبیومواد با استفاده از روش های جدید خودآرایی تولید وسایل نانو بیو ارائه ماشین های هوشمند و روباتها امکان استفاده از داروهای با حلالیت کم به کمک نانوذرات طراحی سیستمها
دسته بندی داروسازی
بازدید ها 2
فرمت فایل ppt
حجم فایل 919 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود پاورپوینت کاربردهای نانوبیوتکنولوژی در پزشکی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

نانوتکنولوژی

تحقیق و توسعه فناوری در سطح اتم و مولکول‌ها در اندازه‌هایی در حدود 100-1 نانومتر جهت دستیابی به درک اساسی از پدیده‌ها و مواد در سطح نانو و ساخت و استفاده از ساختارها و وسایل و سیستم‌هایی که دارای ویژگیها و عملکرد جدید به دلیل داشتن اندازه‌های کوچک می‌باشند.

نانوبیوتکنولوژی استفاده از قابلیت های نانوتکنولوژی در کاربردهای زیستی آن است.

نانوبیوتکنولوژی این امکان را فراهم می کند که:

قرار دادن اجزا و ترکیبات در داخل سلولها

ساخت نانوبیومواد با استفاده از روش های جدید خودآرایی

تولید وسایل نانو بیو

ارائه ماشین های هوشمند و روباتها

امکان استفاده از داروهای با حلالیت کم به کمک نانوذرات

طراحی سیستمهای نوین هدفمند نانوزیستی در حمل دارو

هدف قراردادن تومورها بعلت عبور ذرات نانو از منافذ تومورها

هدف قراردادن فعال با افزودن لیگاندها به سطح نانوذرات

افزایش تجمع نقطه ای دارو

نانوذرات، ذرات کلوئیدی و جامدی هستند با اندازه کوچکتر از میکرون که شیمی سطح پیچیده ای دارند.

• نانوکپسولها: سیستم های حبابی شکل هستند که در آن دارو در یک حفره قرار داده شده و با یک غشاء پلیمری احاطه شده اند.
•نانوکره ها: سیستم های ماتریکسی هستند که در آن دارو در تمام این ماتریکس توزیع شده است.

فایل پاورپوینت 21 اسلاید


دانلود پاورپوینت طرح توجیهی صنعت نخ فرش ماشینی

کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلف ریسی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد که در بافت قالی دستباف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد
دسته بندی صنایع
بازدید ها 4
فرمت فایل ppt
حجم فایل 105 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 37
دانلود پاورپوینت طرح توجیهی صنعت نخ فرش ماشینی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

امروزه صنایع کوچک و متوسط به عنوان بهترین راه حل و مناسب ترین شیوه ایجاد اشتغال و افزایش ارزش افزوده برای کشور ما مطرح می باشد و حجم سرمایه گذاری سرانه برای ایجاد یک شغل در این طبقه از واحدهای تولیدی در مقام مقایسه با واحد های بزرگ بسیار کمتر می باشد.

از جمله صنایعی که در ایجاد شغل و ارزش افزوده می تواند نقش بسیار مهمی را ایفا نماید صنعت نساجی می باشد و در بین تمامی رشته های صنعت نساجی ، صنایع فرش خصوصاً فرش دستباف که کشور ما در این زمینه دارای سابقه هزاران ساله می باشد که یکی از غنی ترین پتانسیل های کشور در زمینه ایجاد اشتغال و ارزش افزوده می باشد .

الف ) ویژگی ها و مشخصات فنی محصول :
کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلف ریسی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد که در بافت قالی دستباف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد.

محصول این واحد را بر اساس نوع کاربر ، مواد اولیه و روش تولید می توان طبقه بندی نمود نخ های مورد استفاده در قالی های ریز باف بسیار ظریف تر از قالی های درشت باف می باشد . همچنین نخ های پشمی جهت پتو و جاجیم می توانند بسیار ضخیم تر از نخ های معمول فرش باشد . نخ های پشمی مورد استفاده بایستی از پشم های نو و تازه گوسفندی تهیه گردد در بعضی از موارد از پشم های دباغی جهت تولید خامه قالی استفاده می گردد که مرغوب نبوده در بافت فرش های درشت باف استفاده می شود .

نوع مواد رنگرزی ( طبیعی یا شیمیایی ) در کیفیت خامه قالی دستباف تأثیر زیادی دارد نخ های رنگ شده با رنگ های طبیعی دارای ثبات رنگ و جلای بالاتر بوده و باعث افزایش ارزش افزوده در تولید فرش دستباف خواهند بود.

محصول نهایی عبارت از عدل هایی به وزن 80 الی 100 کیلو گرم نخ پشمی کلف ریسی شده که توسط دستگاه کلاف کن به صورت کلاف در آمده اند خواهد بود . اصطلاحاً به این عدل ها بقچه می گویند .

فایل پاورپوینت 37 اسلاید


دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1673 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی

. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .

نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .

فرآیند خشک کردن در مواد غذایی

آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد

ماهیت فرآیند خشک کردن

در موادی که رطوبت شان بالای 30 ٪ است تمام حفره های ریز آن از مایع پر شده و سطح ماده از لایه نازکی توسط آب پوشیده شده است در این حالت مایع بخار شده با نفوذ مولکولی از میان لایه گاز اطراف سطح مایع نفوذ کرده و به جریان توده گاز می رسد اگر مقدار رطوبت ماده بیشتر از رطوبت نمگیری باشد درجه حرارت سطح ماده برابر درجه حرارت حباب تر خواهد شد .(دبی خشک در این حالت تقریبا ثابت است . )

پس از آنکه تمام آب سطح ماده تبخیر شده فرآیند تبخیر مایع درون منافذ شروع می شود. اگر رطوبت مقدار ماده کمتر از رطوبت نم گیری باشد دبی خشک بدلیل کاهش سطح تبخیر ، شدیدا کاهش می یابد. چون تبخیر کاهش یافته درجه حرارت سطح ماده بتدریج بالا می رود تا تقریبا به درجه حرارت هوا برسد .

فایل پاورپوینت 30 اسلاید


دانلود پاورپوینت بیوسنسور یا زیست حسگر

ر یک بیوسنسور،عنصر حسگر که به ماده ای بیولوژیکی پاسخ می دهد،دارای طبیعت بیولوژیکی استاین عنصر باید به نوعی مبدل متصل شود تا یک پاسخ قابل مشاهده با چشم را تولید کندبیو سنسور به طور کلی به احساس و اندازه گیری مواد شیمیایی خاصی که ممکن است فیزیولوژیکی نیز باشد،مربوط می شوند
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 3
فرمت فایل ppt
حجم فایل 909 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
دانلود پاورپوینت بیوسنسور یا زیست حسگر

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر
مقدمه
امروزه در زمینه های مختلفی از جمله پزشکی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، مانیتورینگ محیط زیست و تولید محصولات دارویی و بهداشتی از بیوسنسورها بهره می گیرند. این سنسورها ابزاری توانمند جهت شناسایی مولکولهای زیستی می باشند. به عنوان مثال حواس بویایی و چشایی انسان نمونه ای از یک زیست حسگر طبیعی است که به شناسایی بوها و طعمهای مختلف می پردازد. سیستم ایمنی بدن نیز یک زیست حسگر طبیعی است، که میلیونها نوع مولکول مختلف را شناسایی می کند.
در حقیقت زیست حسگرها ابزارهای آنالیتیکی هستند که می توانند با بهره گیری از هوشمندی مواد بیولوژیکی، ترکیب یا ترکیباتی را شناسایی نموده و با آنها واکنش دهند. محصول این واکنش می تواند یک پیغام شیمیایی، نوری و یا الکتریکی باشد.

بیشترین کاربرد زیست حسگرها در تشخیص های پزشکی و علوم آزمایشگاهی است. در حال حاضر بیوسنسورهای گلوکز از موفق ترین بیوسنسورهای موجود در بازار هستند که به اندازه گیری غلظت گلوکز خون می پردازند. در پانکراس بیماران دیابتی به میزان کافی انسولین تولید نمی شود. در اینگونه موارد برای تنظیم مصرف انسولین، سنجش مداوم میزان گلوکز خون ضروری است. این ابزار به بیماران مبتلا به دیابت کمک می کند تا در طول روز به سنجش سطح گلوکز خون خود پرداخته و در زمانهای مورد نیاز انسولین تزریق کنند.

تعریف بیوسنسور
در یک بیوسنسور،عنصر حسگر که به ماده ای بیولوژیکی پاسخ می دهد،دارای طبیعت بیولوژیکی است.این عنصر باید به نوعی مبدل متصل شود تا یک پاسخ قابل مشاهده با چشم را تولید کند.بیو سنسور به طور کلی به احساس و اندازه گیری مواد شیمیایی خاصی که ممکن است فیزیولوژیکی نیز باشد،مربوط می شوند.معمولا این مواد را سوبسترا می نامند،در حالی که واژه ی کلی تر آن آنالیت است.
•یک بیوسنسور را می توان به عنوان ابزاری که از تلفیق یک حسگر بیولیوژیکی متصل به یک مبدل حاصل می شود،تعریف نمود.
بررسی اجزای بیوسنسور

به طور کلی هر بیوسنسور شامل اجزای زیر می باشد:

1-آنالیت
2-عناصر بیولوژیکی
3-مبدل
(4-پردازشگر)
(5-نمایشگر)

فایل پاورپوینت 35 اسلاید