دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 11308 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 91 |
دسته بندی | آموزشی |
بازدید ها | 13 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 2400 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
آموزش انجام تحلیل های آماری با نرم افزار SPSS
دسته بندی | نفت و پتروشیمی |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1030 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
دسته بندی | عمران |
بازدید ها | 10 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 3747 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 62 |
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 11 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 293 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 70 |
دیکشنری تخصصی زبان انگلیسی حسابداری
دسته بندی | پرسشنامه |
بازدید ها | 9 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 22 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 5 |
این پرسشنامه از نوع پرسشنامه های استاندارد می باشد. نحوه نمره گذاری ، تجزیه و تحلیل و نحوه تفسیر پرسشنامه شرح داده شده است. پرسشنامه دارای روایی و پایایی و همچنین منبع می باشد.
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 10 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1304 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
حقوق وستمزد، عبارت است از «وجه نقد و یا هرگونه مزایای غیرنقدی که کارکنان در مقابل انجام کار ، از کارفرما دریافت می دارند .»
البته «دستمزد» برای کارگران و «حقوق» برای کارمندان است .
اداره امور حقوق و دستمزد در یک سازمان برای ایجاد یک ارتباط منطقی بین وظایف و مسئولیت های شغلی و میزان پرداخت به کارکنان است .
ویژگیهای نظام حقوق و دستمزد مناسب :
بطور کلی نظام حقوق و دستمزد باید به گونه ای طراحی شود که از ویژگیهای زیر برخوردار باشد .
1- نظریه عرضه و تقاضا:
حقوق و دستمزد بر اساس قوانین عرضه و تقاضا محاسبه و تعیین می شود. بنابراین ارزش کار عاملان از لحاظ اقتصادی تابع تجزیه و تحلیل عمومی قیمتهاست. هرگاه عرضه نیروی کار در بازار بیشتر گردد و نیاز ثابت بماند، میزان حقوق و دستمزد به علت فراوانی نیروی کار کاهش می یابد و بلعکس .
این نظریه به نیروی کار به عنوان کالا و خدمات می نگرد و اولین نتیجه آن ایجاد یک نظام پرداخت بر اساس میزان حقوق و دستمزد متداول در بازار کار است.
فایل پاورپوینت 25 اسلاید
دسته بندی | فنی و مهندسی |
بازدید ها | 7 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2400 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 158 |
ناشی از دستگاههای بهداشتی همچون توالت ها، حمام، ماشین های لباس شویی و ظرف شویی، پساب آشپزخانه و شستشوی بخشهای مختلف خانه می باشد.
در شبکه جمع آوری فاضلاب شهری، فاضلاب مغازه ها، فروشگاهها، تعمیرگاهها، رستورانها و... نیز جمع آوری می شود.
مشخصات بستگی به فرآیند مورد استفاده در صنعت دارد
تنها بخش مشابه فاضلاب های صنعتی، فاضلاب ناشی از سیستم خنک کننده می باشد
ناپایدار نمودن آلاینده های موجود در فاضلاب و ته نشین نمودن آنها اساس تصفیه فاضلاب را تشکیل می دهد.
باکتریهای موجود در فاضلاب
باکتریهای هوازی
باکتریهای بی هوازی
برای نشان دادن درجه آلودگی فاضلاب از شاخص های مختلفی استفاده می گردد که با آزمایش های مختلف مشخص می گردند.
فایل پاورپوینت 158 اسلاید
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 10 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 81 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
هر ساله میلیونها کودک دردنیا در اثر عواملی قابل پیشگیری جان خود را از دست می دهند. سالانه 78 میلیون نفر دچار حادثه ای می شوند که نیاز به خدمات درمانی دارد. سوانح پنجمین علت مرگ در دنیا و عمده ترین علت مرگ و بستری در بیمارستان ها هستند. حوادث ممکن است ناتوانی مادام العمر در افراد ایجاد کنند. حوادث 7درصد از مرگهای جهان را شامل می شوند و سنین 5 تا 14 سال بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از سوانح غیر عمدی را داشته اند
- همه ساله در آمریکا بیش از 1500 کودک زیر 15 سال جان خود را از دست می دهند.
- اطفال زیر 6 ماه بالاترین میزان مرگ و میر را دارند ( 9 در 100 هزار نفر جمعیت )
- مرگ و میر دریکسالگی 18 % و این میزان تا سن 6 سالگی کاهش یافته و در سنین 6 تا 12 سالگی ( 3 در 100 هزار نفر جمعیت ) ثابت
می ماند .
WHO تخمین می زند که در سال 2002 حدود 875000 کودک زیر 18 سال در اثر تروما جان خود را از دست داده اند
بر اساس تحقیق محفوظی و همکاران در سالهای 75 تا 78
در ایران، علل حوادث در سنین زیر 12 سالگی به قرار زیر بوده است:
- تصادفات ترافیکی 53/87درصد، سوختگی ها 24/29درصد
- برق گرفتگی 3/91 درصد، غرق شدگی 4/19 درصد
- سقوط از ارتفاع 3/77 درصد، مسمومیت 2/73 درصد
- بلع جسم خارجی3 درصد،سلاحهای سرد(چاقو)2/46 درصد - گلوله خوردگی 18/. درصد، حلق آویز 45/.درصد - متفرقه شامل ریزش آوار و انفجار 1/18 درصد
علل آسیب در کودکان به دو گروه طبقه بندی می شود:
1- عمدی
2- غیر عمدی
فایل پاورپوینت 17 اسلاید
دسته بندی | زیست شناسی |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 248 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
از ارزش غذایی بالایی برخوردار است .با این حال در بسیاری از کشورها موانع فیزیولوژیک زیادی بر سر راه استفاده از M.Oبه عنوان یک منبع غذایی وجود دارد.
در خصوص حصول اطمینان و ایمنی مصرف SCP باید نکات زیر را در نظر گرفت:
مقدار زیاد N.Aمیکروارگانیسمها که میتواند برای سلامتی مضر باشد.
امکان تولید ترکیبات سمی توسط M.O ها مثل آفلاتوکسینهای تولید شده توسط بعضی از قارچها
هضم آهسته سلولهای میکروبی در دستگاه گوارش
ممکن است موجب سوءهاضمه و واکنشهای آلرژیزا شود.
پروتئینهای تک یاخته در تغذیه انسان به طور غیر مستقیم نقشی عمده را ایفا میکند بدین صورت که به عنوان منبع تغذیه ایی حیواناتی محسوب میشود که بعد توسط انسان مصرف خواهند شد.