دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 15958 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
دانلود فایل آماده آگهی ترحیم مادر جدید
دانلود فایل آماده آگهی ترحیم مادر psd
فرمت فایل psd
کیفیت رزولیشن 300
مناسب برای چاپ
طرح لایه باز آگهی فوت مادر ، ترحیم مادر
لایه باز
قابل ویرایش متون
فرمت فایل psd
کیفیت مناسب برای چاپ
دسته بندی | علوم اجتماعی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2016 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 44 |
فایل پاورپوینت 44 اسلاید
دسته بندی | شهرسازی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 11047 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 70 |
بطور کلی انواع خرابی ها به دو دسته تقسیم می شوند.
خرابی های بنیادی به علت عدم قدرت باربری کافی بستر راه و صدمه های وارد شده اتفاق می افتد.
خرابی های سطحی به علت ناهمواری زیاد سطح جاده ، بهره برداری از مسیر راه را با اشکال مواجه می کند.
تشخیص نوع خرابی راه بسیار مهم است چرا که عمل مرمت و بهسازی راه بر اساس تشخیص نوع خرابی انجام می شود.
ترکهای موزائیکی (پوست ماری – سوسماری)
این نوع ترک ها که در تکه های نسبتا کوچک چند ضلعی ظاهر می شوند به دلیل شبیه بودن به پشت سوسمار به این نام خوانده می شود و با تکرار بارگذاری وسعت آنها افزایش می یابد
عوامل بوجود آورنده این ترکها
عبارت اند از:
1)تغییر شکل بیش از حد لایه ها
در اثر بارگذاری
2) خستگی بیش از حد لایه ها
روش مرمت : اگر ترک خوردگی موضعی باشد با استفاده از وصله عمیق آن را تعمیرمی کنیم. اگر ترک خوردگی منطقه وسیعی را پوشانده باشد برای تقویت آن باید از یک لایه روکش آسفالتی با ضخامت مناسب استفاده کرد
وصله سطحی
انجام وصله سطحی شامل مراحل زیر است
الف) خط کشی و بریدن قسمت خراب شده روسازی به صورت شکل های منظم هندسی بطوری که خطوط برش حداقل حدود 30سانتی متر در تمام نقاط از خرابی ها فاصله داشته و ضمنا سطح برش به صورت قائم و عمود بر سطح رو سازی باشد.
ب) تمیز کردن قسمت بریده شده از آب و مواد شل و کنده شده با استفاده از جارو و یا هوای فشرده
ج) قیرپاشی سطح داخلی قسمت بریده شده شامل کف و دیواره ها
د) پر کردن محل گودی با مخلوط بتن آسفالتی
ه) کوبیدن و متراکم کردن مخلوط به طوری که سطح نهایی به دست آمده همسطح روسازی قسمت های مجاور شود.
وصله عمقی
مراحل این روش نظیر آنچه که در مورد وصله سطحی شرح داده شده است با این تفاوت که علاوه بر بریدن و برداشتن سطح رویه ی آسفالتی قسمتی و یا تمام مصالح لایه اساس و زیراساس هم برداشته می شود ضمنا در این حالت قیر پاشی تنها به سطح دیواره ها محدود می شود .
ترک برشی:
به ترک هاییی گفته می شود که به موازات محور طولی راه و به فاصله کمی از لبه رو سازی قرار گرفته باشند . این ترک ها ممکن است علاوه بر ترک های طولی دارای ترکهای عرضی نبز باشند . علت وجود این ترکها مقاومت برشی پایین خاک یا مصالح روسازی است .
این نوع ترکها در راههایی که در خاکریز های با شیب شیروانی زیاد و ناپایدار ساخته شده اند مشاهده می شوند .
روش مرمت : پس از رفع علت خرابی با برداشتن قسمت های ناپایدار روسازی
و پرکردن آن با بتن آسفالتی گرم ، سطح قسمتهای خراب شده و نشست کرده ی روسازی عملیات تعمیر انجام می شود.
فایل پاورپوینت 70 اسلاید
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 73 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 20 صفحه
چندریختی عناوین 2 Binding (early and late)
Upcasting and downcasting
Extensibility
The final modifier with
methods
classes
3 چندریختی مکانیسمهای برنامه نویسی شی گرا:
محصورسازی
ارث بری
چندریختی
چندریختی
توانایی تخصیص چندین معنی به یک اسم متد
توسط دو مکانیسم به اسامی تقید زودهنگام و تقید دیرهنگام انجام می شود. سلسه مراتب حیوانات 4 Animal Dog Cat Pig حیوانات سخنگو 5 public class Animal
{
public void speak( int x ){ System.out.println(“ Animal “ + x );}
}
public class Dog extends Animal
{
public void speak (int x )
{ System.out.println( “Dog “ + x ); }
}
public class Cat extends Animal
{public void speak (int x )
{ System.out.println( “Cat “ + x ); }
}
public class Pig extends Animal
{public void speak (int x )
{ System.out.println( “Pig “ + x ); }
}
کلاس ZooDemo 6 در این کلاس، از حیوانات می خواهیم که به بازدید کنندگان سلام کنند.
public class ZooDemo
{
// Overloaded type-specific sayHello method
// for each kind of Animal
public static void sayHello( Dog d, int i ) { d.speak( i ); }
public static void sayHello( Cat c, int i ) { c.speak( i ); }
public static void sayHello( Pig p, int i) { p.speak( i ); }
(continued) کلاس ZooDemo 7 public static void main( String[ ] args ){
Dog dusty = new Dog( );
Cat fluffy = new Cat( );
Pig sam = new Pig( );
sayHello( dusty, 7 );
sayHello( fluffy, 17 );
sayHello( sam, 27 );
}
} // end Zoo Demo
//------- output -----
Dog 7
Cat 17
Pig 27
مشکلات ZooDemo ؟ 8 کلاس ZooDemo برای هر حیوان یک نسخه ی اختصاصی از sayHello دارد.
اگر حیوانات جدیدی اضافه شود چه؟
بهتر نیست که یک متد sayHello بنویسیم که برای همه حیوانات کار کند. ZooDemo جدید 9 public class ZooDemo
{
// One sayHello method whose parameter
// is the base class works for all Animals
public static void sayHello( Animal a, int x ) { a.speak( x ); }
public static void main( String[ ] args ){
Dog dusty = new Dog( );
Cat fluffy = new Cat( );
Pig sam = new Pig( );
sayHello( dusty, 7 );
sayHello( fluffy, 17 );
sayHello( sam, 27 );
}
} ZooDemo جدید چگونه کار می کند؟ 10 فرض کنید یک متد چندین تعریف دارد.
مقید کردن به اختصاص تعریف متد مناسب به فراخوانی متد گفته می شود.
تقید زودهنگام وقتی اتفاق می افتد که ما تعریف مناسب متد را در هنگام کامپایل کد به متد منتسب کنیم.
در تقید زودهنگام، متدی فراخوانی می شود که متغییر مرجع مربوط به متد از آن نوع است.
در مثال قبلی، کامپایلر از کجا بداند که متد sayHello کدام حیوان را فراخوانی کند؟
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 494 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 57 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 57 صفحه
چفدها و طاقها چفد در تعریف هندسی باریکه طاق منحنی است در تعریف معماری به باریکه طاقی که روی یک درگاه قرار میگیرد. طاق به مفهوم کلی به مفهوم پوشش فضای بین دو دیوار است و شکلی که طاق از نظر فرم تابع آن می شود چفد است. پوشش طاق بر دو نوع است : 1- تخت 2- سغ پوشش سغ در واقع پوششی منحنی است که از لحاظ شکل تابعیتی از چفد منحنی دارد انتخاب چفد مناسب با توجه به منطق ساختمانی و ایستایی بنا صورت می گرفته است. رازیگران به قوسهای تخم مرغی به دلیل تحمل پذیری زیاد آنها در برابر بارهای وارده تمایل فراوان داشتند. در ایران از شکل نیم دایره برای زدن طاق استفاده نمیشود چون شکل نیم دایره از نظر ایستایی مناسب برای چفد یا طاق نیست. شکرگاه : زاویه 22.5 درجه ایوارگاه : زاویه 67.5 درجه تیزه یکی از چفدهای معروف ایرانی به نام پنج اوهفت است که به خوبی در برابر فشارهای وارده تحمل می کند پوشش سغ به دو بخش مازه دار و تیزه دار تقسیم می گردد. چفد تیزه دار همان طور که از نامش پیداست راس آن تیز است و از تقاطع دو قوس منحنی ایجاد می شود و به آن قوس جناغی هم می گویند. در چفد مازه دار راس هلالی شکل است و بخشی از بیضی است. هر دو نوع چفد را 1350 ق .م میتوان در معبد چغازنبیل دید. علت عمده جایگزینی چفد جناغی کاستن از شکوه بنا به خصوص ارتفاع آن بود. در تاریخانه دامغان قرن دوم هجری چفدها وپوششها مازه ای است ولی در مسجد جامع فهرج شکل تیزه ای به خود گرفته است. اصطلاحات مربوط به چفدها افراز : بلندترین نقطه چفد را افراز گویند. دهانه : فاصله ای که چفد روی آن زده می شود. خیز: نسبت افراز به دهانه چفدها بر حسب خیزشان به 4 دسته تقسیم می شوند. 1 – تیز 2- تند 3- کند 4- کفته چفد های بیز چفدهای تیزه دار چفدهای فرنگی طاقها ابعاد آجرها 25*25*5 نحوه اجرای طاقها 1- ضربی 2- رومی 3- چپیله ، تیغه ای یا لاپوش انواع طاقها 1-طاق آهنگ طاق و تویزه طاق کلمبو طاق چهار بخش هر گاه دو طاق آهنگ همدیگر را به طور عمودی قطع کنند از تقاطع آنها یک طاق چهار بخش تشکیل می شود مانند طاق شبستان غربی مسجد جمعه اصفهان 1- گوشه سازی یعنی ساختن و تبدیل کردن شکل 4 گوشه به 8, 16 , 32 , 64 گوشه و بالاخره دایره گوشه سازی خود شامل دو بخش است 1-1- اسکنج یا سکنج 1-2- ترمبه یعنی جمع شده ترمبه به چهار طریقه پوشش می شود. 1-2-1 – گوشه سازی با چوب به شکل جلو آمده 1-2-2- گوشه سازی فیلپوش 1-2-3- ترمبه پتگین پتگین یعنی پیش آمدن تدریجی دیوار 1-2-4- ترمبه پتکانه (پتگونه) شکل پتگانه به چند ردیف تاقچه می گویند که روی هم سوار شده و جلو آمده باشند تا ترکیب گوشه بندی را کامل کنند. 1-2- شکنج : چین و چروک شکنج به صورت چین و چروکهایی در گوشه گنبد ایجاد می کنند شکنج به دو صورت اجرا می شود 1-2-1- طاق بست یا طاق بندی 1-2-2- کاربست یا کاربندی
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 7253 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 34 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 34 صفحه
چریمویا Annona cherimola طبقه بندی علمی
چریمویا
Cherimoya نام انگلیسی:
Annona cherimola نام علمی:
Annonaceae تیره:
Magnoliales راسته: ارزش غذایی و موارد مصرف مصرف فراوری و تازه خوری دارد(تنهایی یا همراه با چند قطره لیموترش)
هسته له شده به عنوان حشره کش استفاده می شود
از مایع هسته در درمان بیماری های چشمی استفاده می شود
استفاده از هسته به عنوان دارو در درمان خشکی دهان،سوزش گلو و استفراغ
شاخه ها خواص هسته ها را دارند
برگ دارای کافئین است
ارزش غذایی 100 گرم بخش خوراکی میوه گونه های دیگر Annona reticulata(custard apple)
A.squamosa(sugar apple)
A.muricata (sourop)
A.cherimola *A. squamosa منشا و پراکندگی ارتفاعات آند در اکوادور،کلمبیا،بولیوی
در ارتفاعات برزیل و شیلی به صورت بومی درامده است
در سال 1950 با آفت زدگی مرکبات در ارتفاعات سیرانوادا چریمویا جایگزین آنها شد
سال 1970 در جزایر هاوایی
سال 1979 در ایتالیا
کاشت در ارتفاع 750 متری در فیلیپین
گیاه شناسی چریمویا به ارتفاع 5تا 9 متر می رسد
شاخه ها کوتاه ،شاخه های جوان حالت رنگ زدگی و مویی دارند
نیمه خزان کننده،ریزش برگ قبل از گل دادن و قبل از بهار
برگ کرکدار وبیضوی،پهنا 3.8-9 سانتیمتر،طول 7.6-15 گلها منفرد یا در دسته های 2-3تایی روی ساقه ای کوتاه و آویزان
میوه قلبی شکل به طول 10-20 سانتی متر
پوست میوه نرم و گوشت آن شیرین انواع چریمویا Deliciosa
Carter
White
Basta
Pinchua
Bays
Whaley
Booth آب و هوا چریمویا میوه ای نیمه گرمسیری است که نیازمند روز بلند است
در کلمبیا در ارتفاع 1400-2000 متر با دمای 17-20 رشد خوبی داشت
در پرو دمای مناسب ان:18-25 درجه در تابستان و 15-18 درجه در زمستان
حساس به سرما نیازی به رطوبت زیاد ندارد
نیاز بارندگی سالیانه:120 میلیمتر
بارندگی متناوب مطلوب نیست
باد شدید مانع گرده افشانی چریمویا می شود گرده افشانی عدم همزمانی در باز شدن گلها گرده افشانی را با مشکل روبه رو کرده است
گرده افشانی با حشرات یا مصنوعی
A.Senegalensis گرده دهنده مناسب:
خاک در انواع خاکهای سبک و سنگین رشد می کند
مناسب: 6.5-7.8PH تکثیر بذر خشک به مدت طولانی قابل نگهداری است
قرارگیری بذر به مدت 1-4 روز درآب سپس کاشت در پیت یا ماسه
پیوند دانهال ها در دوسالگی
انتقال نهال 90-120 سانتیمتری به زمین اصلی
A.reticulata یا پایه مناسب:درخت کاستر داپل
عملیات کاشت فاصله کاشت درختان جوان:7.5-9 متر
میانه کاری در چند سال اول با ارزن ،سبزی یا گیاهان زینتی
درختان جوان به صورت ردیفهای چسبیده به هم بهترین میوه را می دهند.
سرشاخه زنی با نزدیک شدن شاخه ها به هم
کوددهی 6 ماه پس از کاشت 225 گرم کود کامل با فرمول 10:8:6 برای هر درخت و 6ماه بعد به میزان 450 گرم برای هر درخت،سپس افزایش مقدار کود تا 2کیلوگرم برای هر درخت .
آبیاری درختان جوان هر دو هفته یکبار برداشت محصول شروع باردهی از سن 4 - 5 سالگی
تا 300 میوه در درخت (درشرایط خیلی عالی)
میوه باید روی درخت برسد ولی تا حدی نارس برداشت میشود.
بهترین زمان برداشت:زردی رنگ میوه
علائم رسیدن میوه:لق خوردن بذر داخل میوه ، معطر بودن میوه
میوه باید با کمی از شاخه برداشت شود نگهداری میوه نارس در دمای 10 درجه سانتیگراد
برای رساندن میوه دما را تا 20 درجه دمای معمولی بالا میبرند
بسته بندی در دسته های 6.5 کیلویی آفات و بیماری ها مقاوم به نماتد است
شته ها در انتهای میوه جمع میشوند
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2197 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 28 صفحه
1 بسم الله الرحمن الرحیم 2 چرخه سلولی و مراحل مربوطه 3 در بدن هر انسان بالغ در هر شبانه روز، میلیون ها سلول ساخته می شود این سلولها در نتیجه ی تقسیم شدن سلولهای قبلی (سلول های مادر) حاصل می شوند. تقسیم سلول در سراسر طول زندگی جانداران رخ می دهد. وقتی دستمان بریده می شود تعداد زیادی از سلول ها در محل زخم می میرند. در این موقع، سلول های سالمی که در محل بریدگی قرار دارند تقسیم میشوند و سلول های جدید (سلول های دختری) را می سازند تا جایگزین سلولهای از بین رفته کنند و زخم ترمیم شود. تعداد سلولهای جنینی که در رحم مادر است، در نتیجه تقسیم سلول، زیاد می شود این جنین رشد و نمو می کند و قسمت های مختلف بدن را شکل می دهد. رشد و نمو نوزادی که متولد می شود همچنان ادامه می یابد تا نوزاد بزرگ شود و به سن بلوغ رسد. 4 تقسیم دوتایی در همه ی انواع تقسیم سلول، سلولی که در حال تقسیم است سلول مادر و سلول های حاصل از تقسیم را سلول های دختر می نامند. سلول های دختر به سلول های مادر شباهت فراوان دارند و هنگام تقسیم ماده ژنتیکی از سلول مادر به سلول های دختری منتقل می شود. تقسم سلولی انواع مختلفی دارد: ساده ترین نوع تقسیم سلولی است که در باکتری ها دیده می شود. دی اِن اِی باکتری ملکولی بسته یا حلقوی است که با غشای پلاسمایی متصل است. این نوع تقسیم سلولی نوعی تولید مثل غیر جنسی است که به تولید زاده های یکسان می انجامد در تولید مثل غیر جنسی فقط یک والد شرکت دارد. تقسیم سلولهای یوکاریوتی، به مراتب پیچیده تر از تقسیم سلول های پروکاریوتی(تقسیم دوتایی) می باشد چون در این تقسیم سیتو پلاسم و هسته هر دو تقسیم می شوند و قبل از تقسیم سیتو پلاسم، لازم است اندامک های مختلف به درستی در فضای سلول باز آرایی شوند تا بتوانند به گونه ای مناسب، بین دو سلول دختر توزیع شوند و سلولهای کارآمد را پدید آورند. تفاوت سلولهای یوکاریوتی و پروکاریوتی سلول های پروکاریوتی مثل باکتری ها و سیانو باکتری ها
و سلول های یوکاریوتی مثل بقیه سلولها تک سلولی پر سلولی 5 آنچه که از تقسیم دوتایی گفتیم مربوط به باکتری ها و در کل مربوط به پروکاریوتها بود ولی . . . توجه داشته باشید که تکثیر سلول همانند تکثری یک صفحه از کتاب نیست. در تکثیر صفحات یک کتاب، نسخه اصلی تغییری نمی کند، اما هنگام تکثیر سلول، از سلول مادر دو سلول دختر حاصل می شود و سلول مادر هر چند از بین نمی رود، اما به صورت قبلی نیز وجود نخواهد داشت. در واقع دو سلول دختر زمانی سلول مادر بوده اند که اجزای سلولی، سلول مادر بین آنها تقسیم شده است. تولید مثل سلولهای یوکاریونی سلول یوکاریوتی برخلاف سلول پروکاریوتی هسته ای سازمان یافته دارند یعنی ماده ژنتیک آنها را پوشش هسته از سیتوپلاسم جدا می کند. بخش مهمی از دی اِن اِی سلولهای یوکاریوتی درون هسته و در اجزایی به نام کروموزوم جای دارد. 6 چون تفاوت اصلی سلول های پروکاریوتی و یوکاریوتی در چگونگی تقسیم سلولی مربوط به تقسیم اندامک ها مخصوصاً ماده ژنتیکی میباشد بهتر است قبل از پرداختن به روند چرخه سلولی در یوکاریوتها با ماده ژنتیکی سلول های یوکاریوتی به صورت مختصر آشنا شویم. اطلاعات زیادی که در دی ان ای وجود دارد در واحد هایی به نام ژن ذخیره شده است. هر ژن قسمتی از ملکول دی ان ای است که برای ساختن پروتئین یا ار ان ای مورد استفاده قرار می گیرد یک ملکول دی ان ای هزاران ژن دارد که هر یک نقش مهمی در رشد و نمو موجود زنده و تنظیم کارکرد آن بر عهده دارند. درون هسته سلول های یوکاریوتی معمولاً چندین کروموزوم وجود دارد که هر کروموزوم حاوی پروتئین و دی ان ای می باشد وقتی سلول در حال تقسیم نیست کروموزوم ها به صورت رشته های باریک و در هم تنیده دیده می شوند و توده ای را تشکیل می دهند که کروماتین نام دارد.
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 15616 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 84 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 84 صفحه
چرخ دنده و انواع آن
فهرست مطالب انواع چرخ دنده ها روشهای ساخت وعیب یابی چرخ دنده استانداردهای چرخ دنده ها تحلیل نرم افزاری
بررسی اثرات لقی جانبی بر ضریب هندسی چرخدنده های ساده
بررسی صدای اضافه ساده درچرخدنده
حذف روش سعی و خطا برای ایجاد سطح تماس مطلوب در چرخدنده های مخروطی مارپیچ
انواع چرخدنده و روشهای ساخت وعیب یابی GEAR TYPES
&
MANUFACTURING METHOD
&
FAULT FINDING
ارائه دهنده :
مصطفی زارع نژاد
فصل اول
CHAPTER 1
انواع چرخ دنده
GEAR TYPES
1- چرخ دنده ساده 2- چرخ دنده مارپیچ 3- چرخ دنده مخروطی 4- چرخ دنده حلزونی 5- چرخ دنده شانه ای 6- چرخ دنده جناقی چرخ دنده ساده برای انتقال حرکت در محور های موازی استفاده می شود راستای محور و راستای دنده ها یکی است جهت چرخش دو چرخ دنده ساده مخالف یکدیگر است در این نوع چرخ دنده به دلیل آنکه دو دنده همزمان با هم درگیر می شود سرو صدا زیاد است در این چرخ دنده با تغییر در شعاع می توان سرعت زاویه ای را تغییر داد انواع چرخ دنده های ساده : چرخ دنده ساده خارجی چرخ دنده ساده داخلی چرخ دنده مارپیچ از این چرخ دنده جهت انتقال حرکت در محور های موازی و یا متنافر استفاده می شود راستای محور و دنده ها متفاوت است در این نوع ابتدا نوک دو دنده با هم تماس پیدا می کنند سپس کل دو دنده به نرمی با هم درگیر می شوند و این بدان معنی است که سر و صدای کمی ایجاد می شود به دلیل مایل بودن دنده ها در هنگام تماس نیروی زیادی ایجاد شده در نتیجه باید بلبرینگی انتخاب کرد که بتواند این نیرو را تحمل کند چرخ دنده مخروطی از این چرخ دنده جهت انتقال نیرو در محورهای عمود بر هم و یا تحت زاویه استفاده می شود دنده ها بر روی مخروط ناقص ایجاد شده انواع دندانه ساده دندانه مارپیچ سروصدای ایجاد شده در نوع دندانه مارپیچ کمتر است چرخ دنده حلزونی به محرک پیچ حلزونی و به پیرو چرخ دنده حلزونی گوییم پیچ حلزونی چرخ حلزونی راستای دنده و راستای محور چرخ دنده متفاوت است این چرخ دنده شباهت زیادی با نوع مارپیچ دارد با این تفاوت که با پیچ حلزونی درگیر است از این چرخ دنده هنگامی استفاده می شود که بخواهیم تغییر زیادی در سرعت ایجاد کنیم مثلا برف پاک کن اتومبیل این چرخ دنده خاصیت جالبی دارد و آن این است که پیچ حلزونی می تواند چرخ دنده را بچرخاند اما چرخ دنده نمی تواند پیچ حلزونی را بچرخاند کاربرد دیگر آن در بالابرمی باشد بطوری که موتور به پیچ حلزونی متصل است وبار توسط تسمه به شافت چرخ دنده متصل می باشد در نتیجه با به حرکت در آمدن موتور بار بالا می آید اما زمانی که موتور به هر دلیلی کار نکند بنا به خاصیتی که گفته شد بار پایین نمی آید چرخ دنده شانه ای این چرخ دنده از یک شانه و یک چرخ دنده ساده تشکیل شده است شانه چرخ دنده ساده دندانه های شانه می تواند ساده و یا مارپیچ باشد خاصیت جالب این چرخ دنده تبدیل حرکت دورانی به خطی است چرخ دنده جناقی دنده های این نوع چرخ دنده روی محیط استوانه می باشد دنده ها نسبت به محور دارای زاویه کمتر از 90 درجه می باشد
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2458 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 22 صفحه
توجه: فایل دانلودی فقط حاوی فایل پاورپوینت بوده و نرم افزاری همراه آن موجود نمی باشد.
1 بسم الله الرّحمن الرّحیم 2 چراغ راهنمای تغذیه ای :اهمیت موضوع و معرفی یک نرم افزار طراحی شده برای تعیین آن
برچسب گذاری چراغ راهنمای تغذیه ای نشان دادن اطلاعات مرتبط با :
میزان نمک
چربی کل
اسیدهای چرب ترانس
قند 3 4 برچسب گذاری چراغ راهنمای تغذیه ای چراغ راهنما به صورت برچسب روی مواد غذایی درج می شود و از سه رنگ سبز، زرد و قرمز تشکیل شده است.
رنگ سبز نشان دهنده مفید بودن ماده غذایی، زرد نشان دهنده اخطار و احتیاط و قرمز نشان دهنده مضر بودن آن ماده غذایی است. 5 اهداف برچسب گذاری چراغ راهنمای تغذیه ای ارتقاء اطلاعات و کمک به انتخاب مواد غذایی برای مصرف کننده
تقویت نظارت مردم بر مواد غذائی
کنترل و کاهش نامحسوس تبلیغات مواد غذائی مضر
در نهایت : ارتقای سلامتی مردم و کاهش بیماری های مرتبط با غذا (بویژه بیماری های غیر واگیر) نشانگرهای رنگی اطلاعات مرتبط با میزان انرژی بر اساس کیلو کالری در هر سهم ماده غذایی یا در 100گرم/ میلی لیتر مواد غذایی که سهم برای آنها تعریف نشده است.
اطلاعات مرتبط با میزان نمک (کلرید سدیم)، چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، قند (کل قندهای منو و دی ساکارید آزاد به غیر از پلی اولها) بر حسب گرم در هر سهم مواد غذایی یا 100 گرم / میلی لیتر مواد غذایی که سهم برای آنها تعریف نشده است. 6 نشانگرهای رنگی 3. تعداد سهم ماده غذایی موجود در بسته بندی به صورتی که قابل تشخیص و قابل درک برای مصرف کننده باشد.
مثال : در مواردی که بسته بندی شامل چند سهم از ماده غذایی مربوطه است باید ذکر شود. مثلا اینکه " این اطلاعات برای یک برش پیتزا ، یا یک همبرگر " و از این قبیل است. 7 نشانگرهای رنگی 4. تخصیص نشانگرهای رنگی هر کدام از موارد ذکر شده در بند 2
5. تولید کنندگان یا واردکنندگان می توانند همراه نشانگرهای رنگی از لغات توصیفی " زیاد" ، "متوسط"، یا "اندک" به طور هم زمان استفاده کنند. 8 مراحل برچسب گذاری تغذیه ای با نشانگرهای رنگی اندازه سهم به صورت قابل تشخیص و درک برای مصرف کننده (مثلا یک همبرگر، یک چهارم برش کیک) تعیین شود.
تعداد سهم موجود در بسته بندی ماده غذایی مورد نظر مشخص شود.
میزان انرژی به کیلو کالری و نمک، چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، و قند بر حسب گرم در هر سهم ماده غذایی مورد نظرتعیین شود. 9 تعریف سهم یک ماده غذایی مقداری از ماده غذایی که عموماً در هر وعده توسط فرد مصرف میشود را سهم میگویند.
مثال :
یک لیوان شیر معادل240 میلی لیتر
یک عد کیک معادل27 گرم
تکه گوشت پخته معادل 30گرم
پنیر معادل 30 گرم و... 10 برای محاسبه رنگ مورد نظر اطلاعات زیر ضروری است 11 مراحل برچسب گذاری تغذیه ای با نشانگرهای رنگی مواد غذایی جامد مراجعه به ستون قرمز (اندازه سهم) سمت چپ جدول شماره 1 اگر مقدار دراین محدوده بود رنگ مورد نظر قرمز است اگر نبود در 100 گرم محاسبه می کنیم مراجعه به 3 ستون اول جدول شماره 1 مواد غذایی مایع مراجعه به ستون قرمز (اندازه سهم) سمت چپ جدول شماره 2 اگر مقدار دراین محدوده بود رنگ مورد نظر قرمز است اگر نبود در 100 سی سی محاسبه می کنیم مراجعه به 3 ستون اول جدول شماره 2 نرم افزار طراحی شده برای تعیین چراغ راهنمای تغذیه ای مبنای برنامه بر اساس ضوابط برچسب گذاری (آخرین ویرایش در سال 93) می باشد.
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 686 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 16 صفحه
عنوان : چای مقدمه چای نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است. چای واژهای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار میرود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شدهاست.
نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ میشد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند.
نوشیدنی چای با دم کردن برگها، جوانهها یا شاخههای فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست میشود. فرآوری آن میتواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوههای دیگر به آن باشد.
چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدانها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدراتها، یا پروتئین. آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس میباشد.
تاریخچه بوته چای برای نخستین بار در چین و در حدود پنج هزار سال پیش شناخته شد که به تدریج خواص درمانی آن کشف شد. علاوه بر آن از چای برای مصارف رنگآمیزی نیز استفاده میشدهاست.
هلندیها در سده هفدهم چای را از چین به اروپا بردند. در اروپا چای در مغازههای عطاری عرضه میشد. نیکولاس تولپ پزشک هلندی در کتاب خود تحت عنوان مشاهدات پزشکی در سال ۱۶۴۱ اعلام کرد: با نوشیدن چای از همه بیماریها در امان هستید و عمرتان طولانی میشود. در قرن ۱۸ زمانی که «آن» ملکه انگلیسی چای را بجای آبجو انگلیسی به عنوان نوشیدنی صبحانه خود انتخاب کرد، مُد بر مباحث پزشکی غلبه کرد.
نوشیدن چای برای مدتی در مستعمرات انگلیس در آمریکا تحریم شد. زمانی که بریتانیاییها بر خریداران چای حتی برای اهداف درمانی، مالیات تحمیل کردند، مستعمرهنشینان در برخی جوامع به اعتراض برخاستند، بعدها همین معترضان تندخو مخفیانه سوار کشتیهای بریتانیایی شدند و ۳۴۲ صندوق چای را به «لنگرگاه بوستون» بردند و با بهای ارزانتری فروختند.
فرآوری انواع چای براساس نوع فرآوری خود قابل تمایز هستند. برگهای بوته گیاه چای، اگربه سرعت پس از چیده شدن، خشک نشوند، پلاسیده و اکسیده میشوند. این فرایند مشابه با تبدیل جو به مالت است، که درآن نشاسته به انواع شکر تبدیل میشود؛ برگهای آن به سرعت تیره میشوند، و سبزینه آن تخریب شده و مواد جوهرمازو درآن آزاد میشود. گام بعدی در فرآوری، متوقف ساختن روند اکسیداسیون در مرحلهای ازپیشتعیینشده و از طریق از بین بردن آب برگها با حرارت دادن آنها میباشد. طبقه بندی چای بر اساس درجه و دوره تخمیر شدن (اکسیداسیون) برگها، به گروههای زیر طبقهبندی میشود:
چای سفید
چای سبز
چای اولانگ
چای قرمز
پوئر Pu-erh
کوکیچا
ژنمایکا (Genmaicha
چای گل (عطری) چای سفید برگهای تازه (جوانهها) که تحت عمل [اکسیداسیون] قرار نگرفتهاند؛ شکوفههای چای را برای جلوگیری از تشکیل سبزینه (کلروفیل) از نور خورشید میتوان دور نگه داشت. چای سفید نسبت به دیگر انواع چای در مقادیر کمتری تولید میشود و میتواند از همان نوع چای که با روشهای دیگر تولید شده ازلحاظ قیمت نسبتاً گرانتر تمام شود. این نوع چای در کشورهای دیگر به غیر از چین، کمتر شناخته شدهاست، اگرچه این شناخت با عرضه چای سفید به شکل کیسهای، و نیز چای سفید سرد و فوری، بیشتر شدهاست.
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.