دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 117 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 53 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2- مبانی نظری.................................................................. 15
2-1- مقدمه.................................................................. 15
2-2-1- هوش معنوی............................................................ 15
2-2-1-1- تعاریف هوش معنوی............................................. 18
2-2-1-2-1- مدل وگان........................................ 27
2-2-1-2- مدلهای هوش معنوی................................................. 27
2-2-1-2-2- مدل بروس لیچفیلد................................... 27
2-2-1-2- 3- مدل ایمونز..................................................... 27
2-2-1-2-4- مدل کینگ......................................................... 28
2-2-1-3- کاربرد هوش معنوی در محیط کار................................ 33
2-2-1-4- هوش معنوی مبتنی بر آموزه های اسلامی................. 34
2-2-1-4-1- مؤلفه های هوش معنوی در اسلام از دیدگاه جامی.......... 35
2-2-1-5- معنویت، هوش معنوی....................................... 36
2-2-1-6- معنویت و سازمان........................................... 35
2-2-1-7- معنویت اسلامی............................................. 37
2-2-1-7-1- اخلاق............................................................. 37
2-2-1-7-2- عرفان................................................. 38
2-2-1-8- معنویت اسلامی در سازمان و نتایج آن............... 38
2-2-2- مفهوم تعارض................................................ 39
2-2-2-1- جایگاه تعارض در مدیریت..................................... 40
2-2-2-2-تعارض سازنده در برابر تعارض مخرب.............................. 43
2-2-2-3- انواع تعارض................................................................. 43
2-2-2-4- سطوح تعارض.............................................................. 45
2-2-2-5-تعارض سرد و گرم...................................................... 49
2-2-2-6- مدلهای تعارض..................................................... 51
2-2-2-7- دلایل بروز تعارض........................................................ 56
2-3- بررسی پیشینه تحقیق............................................ 60
2-4- جمع بندی و نتیجه گیری.......................................... 68
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 55 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 59 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1-مقدمه ....................................................................16
2-2-هوش معنوی...................................................18
2-2-1-تاریخچه هوش معنوی.....................................21
2-2-2-تعریف هوش......................................................22
2-2-3-تعاریف هوش معنوی از دیدگاه های مختلف...............23
2-3- معنویت.......................................................30
2-3-1-معنویت و مذهب...........................................32
2-3-2-همپوشی بین معنویت و مذهب.......................34
2-3-3-انواع معنویت.............................................35
2-3-4-اسلام و معنویت.............................................38
2-3-5ویژگی اصلی انسانهای معنوی..........................41
2-3-6-ابعاد ارادی انسانهای معنوی...............................42
2-3-7-مدل هوش معنوی کینگ.................................47
2-4-خودکنترلی.............................................................48
2-4-1-مراحل خودکنترلی برای رسیدن به منبع کنترل درونی..........52
2-4-2-پنج مهارت افزایش خود کنترلی.................54
2-4-3-خود کنترلی و مراقبه................................57
2-4-4-واگیر دار بودن توانایی خود کنترلی..................57
2-4-5-نقش و ضرورت خود کنترلی....................59
2-4-6-خود کنترلی در سازمان..............................59
2-4-7-ماهیت و هدف خود کنترلی.........................60
2-4-8-مرز بین کنترل و خود کنترلی......................62
2-4-9-عواقب نداشتن کنترل بر خود..............................63
2-4-10-ریشه کنترل بر خود.................................64
2-4-11-مدل خود کنترلی تانجی.........................66
2- 5 - ادبیات و پیشینه تحقیق.................................67
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 175 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 87 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1 مقدمه------------------------------------------------------------------- 23
2-2 هوش ------------------------------------------------------------------ 24
2-3 ماهیت هوش انسانی، از گذشـته تا حال --------------------------------------- 26
2-4 سابقـه تاریخی ----------------------------------------------------------- 27
2-5 نظریه هوش چندگانه ------------------------------------------------------ 28
2-6 دلالتهای نظریه هوش چند گانه برای برنامههای درسی و آموزش ------------------ 32
2-7 فرهنگ------------------------------------------------------------------ 34
2-7-1 فرهنگ ملی------------------------------------------------------------ 35
2-7-2 فرهنگ عمومی--------------------------------------------------------- 35
2-7-3 فرهنگ تخصصی-------------------------------------------------------- 36
2-7-4 فرهنگ سازمانی-------------------------------------------------------- 36
2-8 فرهنگ سازمانی----------------------------------------------------------- 38
2-9 هوش فرهنگی ----------------------------------------------------------- 41
2-10 اجزای هوش فرهنگی----------------------------------------------------- 44
2-10-1 دانش فرهنگی -------------------------------------------------------- 45
2-10-2 مراقبتهای فرهنگی----------------------------------------------------- 46
2-10-3 مهارتهای فرهنگی ---------------------------------------------------- 46
2-11 توسعه هوش فرهنگی ---------------------------------------------------- 47
2- 12 ابعاد هوش فرهنگی ----------------------------------------------------- 47
2- 13 انواع شخصیتها در هوش فرهنگی ------------------------------------------ 52
2-14 تقویت هوش فرهنگی ---------------------------------------------------- 53
2-15 عناصر هوش فرهنگی ---------------------------------------------------- 54
2-16 استفاده از هوش فرهنگی ------------------------------------------------- 56
2- 17 مؤلفههای هوش فرهنگی ------------------------------------------------- 57
2-18 آموزش هوش فرهنگی --------------------------------------------------- 61
2-19 هوش فرهنگی از دیدگاه اسلام --------------------------------------------- 63
2-20 اصول هوش فرهنگی از نظر اسلام ------------------------------------------ 64
2-21 ویژگیهای مهم هوش فرهنگی از نظر اسلام ---------------------------------- 67
2-22 راهبردهای اسلام در حوزۀ فرهنگ ملی و فرا ملی ----------------------------- 69
2-23 مؤلفههای هوش فرهنگی از نظر اسلام --------------------------------------- 72
2-24 راههای تقویت مهارتهای هوش فرهنگی از نظر اسلام--------------------------- 80
2- 25 ارتباط ---------------------------------------------------------------- 81
2-26 ارتباطات چیست؟-------------------------------------------------------- 82
2-27 نظریه ارتباطات --------------------------------------------------------- 85
2-28 پشینه نظریه ارتباطات ---------------------------------------------------- 86
2-29 چارچوب نظریه ارتباطات -------------------------------------------------- 86
2-30 ارتباطات اثر بخش ------------------------------------------------------- 88
2-31 اثر بخشی در ارتباطات میان فردی------------------------------------------- 89
2- 32 ویژگیهای اثر بخشی ----------------------------------------------------- 90
2-33 موانع موجود بر سر راه ارتباطات اثر بخش ----------------------------------- 95
2-34 روشهای بهبود ارتباطات --------------------------------------------------- 97
2-35 تحقیقات در رابطه پژوهش------------------------------------------------- 98
2-35-1 پیشینه درداخل کشور-------------------------------------------------- 98
2-35-2 پیشنه درخارج از کشور------------------------------------------------- 100
2-36 خلاصه فصل دوم--------------------------------------------------------- 102
دسته بندی | کتابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 83 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 55 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1. مقدمه.. 9
2-2. تعریف همکاری.. 9
2-3. ایجاد طرح همکاری بین کتابخانهای.. 10
2-4. روشهای همکاری........................ 10
2-4-2. همکاری کتابخانهها در دانشگاه وروکلاو........... 12
2-5. شرایط لازم برای کسب موفقیت در برنامههای همکاری بین کتابخانهها 14
2-6. انواع همکاریهای بین کتابخانهای................... 15
2-7. اهداف همکاری بین کتابخانهها 19
2-8. همکاری بین کتابخانهای؛ غنی کردن کتابخانههای کوچک........ 21
2-9. همکاری بین کتابخانهها درمان نه پیشگیری.............. 22
2-10. امانت بین کتابخانهای....................... 24
2-10-1. ایجاد نظام امانت بین کتابخانهای.. 26
2-10-2. رهنمودهای ایفلا در خصوص اصول اجرای امانت بین کتابخانهای و خدمات تحویل مدرک در سطح بینالملل 27
2-10-3. اصول و رهنمودهای اجرایی..................... 28
2-10-3-1. مزایای همکاری بین کتابخانهها................. 28
2-10-3-2. مزایای کتابخانههای مشترک.. 29
2-10-4. پروتکل امانت بین کتابخانهای: پیشرفت و پروژهها 29
2-11. تأثیر نظامهای رایانهای برخدمات امانت بین کتابخانهای.. 31
2-12. امانت بین کتابخانهای در ایران................... 32
2-13. امانت بین کتابخانهای در سایر کشورها 33
2-13-1. ایالات متحدۀ آمریکا 33
2-13-1-1. کد امانت برای ایالات متحده، توسط کمیته امانت بین کتابخانهای.. 34
2-13-1-2. پروژۀ امانت بین کتابخانهها و تحویل مدرک در آمریکای شمالی..... 35
2-13-1-3. مکزیک.................. 35
2-13-1-4. انگلستان....................... 35
2-13-1-5. استرالیا..................... 36
2-13-1-6. هندوستان. 36
2-13-1-7. دانمارک.................... 37
2-14. اشتراک منابع............................... 37
2-14-1. نکات اساسی در طرحهای اشتراک منابع.......... 39
2-14-2. جایگاه اشتراک منابع در توسعه خدمات کتابداری و اطلاع رسانی....... 40
2-14-3. استفاده کنندگان چندگانه از منابع اطلاعاتی....... 41
2-14-4. ضرورت ایجاد دستگاههای اجرایی مناسب............ 42
2-14-5. اشتراک منابع، فراهمآوری مشترک................. 43
2-14- 5-1. تحویل مدرک و اشتراک منابع. 44
2-14-6. محدودیتهایی که در اشتراک منابع پیش میآید. 44
2-15. پیشینههای تحقیق......................... 45
2-15-1. مطالعات انجام شده در خارج از ایران................ 45
2-15-1-2. مطالعات انجام شده در داخل ایران.................. 50
2-15-1-3. جمعبندی پیشینههای تحقیق................ 58
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 315 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 73 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1- مقدمه................................................................. 21
2-2- پیشینه نظری ............................................................. 21
2-2-1- ارتباطات سازمانی............................................ 21
2-2-1-1- اهمیت ارتباطات.......................................................... 22
2-2-1-1- تعاریف ارتباطات....................................................... 24
2-2-1-3- سطوح ارتباطات....................................................... 26
2-2-1-4- ارتباطات سازمانی....................................................... 26
2-2-1-5- متغیرهای ارتباطات..................................................... 28
2-2-1-6- فرایند ارتباطات................................................ 29
2-2-1-7- اجزای فرایند ارتباطات..................................................... 30
2-2-1-8- موانع ارتباطات.................................................... 34
2-2-1-9- مهارت و شایستگی مورد نیاز برای ایجاد پیامهای باکیفیت.... 35
2-2-1-10- ویژگیهای ارتباطات سازمانی................................... 36
2-2-1-11- تجزیه و تحلیل ارتباطات سازمانی................................ 37
2-2-1-12- انتخاب مسیر یا کانال ارتباطی مناسب...................... 37
2-2-1-13- انواع ارتباطات................................................ 38
2-2-1-13-1- ارتباطات کلامی و غیرکلامی.................................... 38
2-2-1-13-2- ارتباطات یک جانبه و دو جانبه............................. 39
2-2-1-13-3- ارتباطات رسمی و غیر رسمی................................. 41
2-2-1-14- ارتباطات خطی، تعاملی و تبادلی.............................. 42
2-2-1-14-1- ارتباطات خطی..................................................... 42
2-2-1-14-2- ارتباطات تعاملی ........................................ 44
2-2-1-14-3- ارتباطات تبادلی .............................................. 46
2-2-1-14-4- مقایسه مدلها.......................................... 48
2-2-2- تعهد سازمانی.......................................................... 49
2-2-2-1- تعاریف تعهد سازمانی......................................... 51
2-2-2-2- اهمیت تعهد سازمانی.................................................. 53
2-2-2-3- اجزا و مراحل تعهد سازمانی..................................... 54
2-2-2-4- جوانب یا انواع تعهد سازمانی................................... 55
2-2-2-5- عوامل مؤثر بر تعهد سازمانی........................................... 58
2-2-2- 6- دو دیدگاه درباره تعهد سازمانی.................................... 62
2-2-2-7- دیدگاههای نظری عوامل مؤثر بر تعهد سازمانی.................. 64
2-2-2-8- دﻳﺪﮔﺎﻫﻬﺎﻳﻲ درﻣﻮرد ﻛﺎﻧﻮﻧﻬﺎی ﺗﻌﻬﺪ ﺳﺎزﻣﺎﻧﻲ.............. 65
2-2-2-9- ﺗﻌﻬﺪ ﺳﺎزﻣﺎﻧﻲ ﻣﻔﻬﻮم ﻳﻚ ﺑﻌﺪی ﻳﺎ ﭼﻨﺪﺑﻌﺪی...................... 66
2-2-2-10- اﻟﮕﻮﻫﺎی ﭼﻨﺪﺑﻌﺪی.................................................... 67
2-2-2-11- مدل می یر و آلن......................................................... 63
2-2-2-12- راهکارهایی برای افزایش تعهد سازمانی.................. 72
2-3- پیشینه پژوهشی....................................................... 73
2-3-1- ارتباطات سازمانی..................................................... 73
2-3-1-1- پژوهشهای داخلی................................................. 73
2-3-1-2- پژوهشهای خارجی........................................ 77
2-3-2- تعهد سازمانی............................................................ 79
2-3-2-1- پژوهشهای داخلی..................................................... 79
2-3-2-2- پژوهشهای خارجی................................ 83
2-3-3- ارتباطات سازمانی و تعهد سازمانی............................... 86
2-1-5-3- جمع بندی و نتیجه گیری............................................ 87
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 671 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 51 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1- پیش درآمد. 11
2-2- سلامت روان. 11
2-2-1 روان شناسی سلامت... 11
2-2-2 مکتب تحلیل بیوانرژتیکی.. 12
2-2-3 مسایل اخلاقی در معنویت و سلامت روان. 12
2-2-4 ضوابط اخلاقی انجمن روان شناسی امریکا 12
2-2-5 معنویت و سلامت روان. 13
2-2-6 بخشایش و نادیده گرفتن خشم. 13
2-2-7 خصوصیات افراد دارای سلامت روان. 13
2-2-8 خود بیمار انگاری.. 14
2-2-9 اختلال وسواسی- اجباری( (ocd. 14
2-2-10 حساسیت بین فردی.. 15
2-2-11 افسردگی.. 15
2-2-12 اضطراب... 16
2-2-13 خصومت... 17
2-2-14 فوبیا 17
2-2-15 پارانویا 18
2-2-16 روان پریشی.. 18
2-3- پرخاشگری.. 18
2-3-1 تعریف پرخاشگری.. 18
2-3-2 انواع پرخاشگری.. 19
2-3-3 تظاهرات پرخاشگری از کودکی تا اوایل بزرگسالی.. 20
2-3-4 در طول دومین و سومین سال ها عمر، نشانه های رفتاری.. 20
2-3-5 نوجوانی و اوایل بزرگسالی.. 21
2-3-6 عوامل موثر بر پرخاشگری.. 22
2-3-7 خانواده به منزله مرکز آموزش پرخاشگری.. 22
2-3-8 تقلید پرخاشگری.. 23
2-3-9 تقویت پرخاشگری.. 23
2-3-10 تماشای خشونت در تلویزون. 24
2-3-11 نقص در مهارت های شناختی.. 25
2-3-12 کنترل پرخاشگری.. 26
2-3-13 آموزش استراتژی های موثر بر کاهش تعارض به کودکان. 26
2-3-14 تشویق و ترغیب رفتارهای مخالف... 26
2-3-15 آگاهی فزاینده از تاثیرات زیان آور پرخاشگری.. 27
2-3-16 سازمان بندی مجدد محیط ها 27
2-3-17 برون ریزی عواطف از طریق هنر. 27
2-3-18 شیوه های رفع خشم. 27
2-3-19 شیوه های مواجه با انسان خشمگین.. 28
2-4- نقاشی و نقاشی درمانی.. 28
2-4-1 نخستین مراحل نقّاشی کودکان خط خطی کردن. 28
2-4-2 مراحل تکامل خط خطی کردن. 29
2-4-3 از هیجده ماهگی تا دو سال و نیمگی.. 29
2-4-4 توصیف نقاشی توسط پیاژه 30
2-4-5 تفسیرهای فرافکنانه نقاشی کودکان. 31
2-4-6 توصیف نقاشی توسط پیاژه 31
2-4-7 هیجده ماهگی تا دو سال و نیمگی.. 31
2-4-8 از دو سال و نیمگی تا پنج سالگی.. 32
2-4-9 پنج تا هشت سالگی.. 32
2-4-10 هشت سالگی تا نوجوانی.. 33
2-4-11 شاخص های هیجانی در مورد نقاشی کودکان. 33
2-4-12 انتخاب موضوع نقاشی بین پسرها و دخترها 33
2-4-13 اضافه نمودن شخصیت های دیگر. 34
2-4-14 کمبود محبت... 34
2-4-15 نقاشی در مقام بازی.. 34
2-4-16 حسادت... 35
2-4-17 بی ارزش کردن اشخاص.... 35
2-4-18 کودک و میمون. 35
2-4-19 فاصله بین اشخاص.... 36
2-4-20 برجسته نمودن اشخاص.... 36
2-4-21 رنگ و تخیلات... 36
2-4-22 تعیین هویت... 37
2-4-23 تکامل چهره نگاری.. 37
2-4-24 ارتباط بین اندازه اشیاء و محل قرار گرفتن آنها 37
2-4-25 نقاشی و زندگی عاطفی کوک.. 38
2-4-26 جهت نقاشی.. 38
2-4-27 فضا 38
2-4-28 معانی رمزی حیوانات... 39
2-4-29 معانی رمزی آب... 39
2-4-30 معانی رمزی رنگین کمان. 40
2-4-31 معانی رمزی کوه ها 40
2-4-32 معانی رمزی هواپیما 40
2-4-33 معانی رمزی راه 40
2-4-34 معانی رمزی خانه. 40
2-5- پیشینه تحقیق.. 41
2-5-1 پیشینه هنر و نقاشی درمانی.. 41
2-6- موسیقی و نقاشی.. 48
2-6-1 ریتم یا آهنگ ترسیم. 49
2-7- نظریه های مختلف در مورد سلامت روان. 49
2-7-1 نظریه فروید. 49
2-7-2 نظریه موری.. 50
2-7-3 نظریه آدلر. 50
2-7-4 نظریه مزلو. 51
2-7-5 نظریه فروم. 51
2-7-6 نظریه روان تحلیل گری.. 52
2-7-7 نظریه رفتار شناسی فطری.. 52
2-7-8 نظریه سائق (فرضیه ناکامی –پرخاشگری) 52
2-7-9 نظریه یادگیری اجتماعی.. 53
2-7-10 نظریه هنرمندانه. 54
2-7-11 نظریه بالینی- فرافکن.. 54
2-7-12 نظریه تکاملی.. 55
2-7-13 نظری بالینی- فرافکنانه. 56
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 181 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 55 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1- مبانی نظری و پژوهشی. 13
2-1-1- مقدمه 13
2-2- مفهوم شهروند و شهروندی. 14
2-3- آموزش شهروندی به عنوان واقعیت اجتماعی. 18
2-4- آموزش شهروندی به عنوان واقعیتی سیاسی. 21
2-5- آموزش شهروندی به عنوان واقعیتی فرهنگی. 23
2-6- آموزش شهروندی به عنوان واقعیتی تربیتی. 24
2-8- تعلیم و تربیت شهروندی. 32
2-9- دلالت های پرداختن به تربیت شهروندی. 36
2-10- عناصر تشکیل دهنده برنامه درسی تربیت شهروندی. 38
2-11- سطوح و ابعاد شهروندی. 40
2-11-1- بعد شخصی. 41
2-11-2-بعد اجتماعی. 42
2-11-3-بعد مکانی. 42
2-11-4-بعد زمانی. 43
2-12- نهاد آموزش و پرورش و تربیت شهروندی. 46
2-13- اهداف تربیت شهروندی. 49
2-14- رویکردهای سازماندهی محتوای برنامه درسی تربیت شهروندی. 52
2-15- روشهای یاددهی ـ یادگیری متناسب با تربیت شهروندی. 54
2-16- سیر تحول در برنامه درسی دوره راهنمایی تحصیلی ایران. 56
2-17- اهداف دوره راهنمایی تحصیلی. 58
2-18- پژوهشهای داخلی و خارجی. 59
2-19- نتیجه گیری. 64
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 171 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 70 |
بصورت فایل ورد
همراه با منابع
2-1-مبانی نظری تحقیق
2-1-1-ارتباطات (مهارت های ارتباطی) و چارچوب مفهومی آن
2-1-2-هدف و اهمیت ارتباطات
2-1-3-فرایند و انواع ارتباطات
2-1-4-ویژگی های ارتباطات
2-1-5-مهارت های ارتباطی مدیران
2-1-6-تعاریف مهارتهای ارتباطی
2-1-7-مهارت های ارتباطی و مؤلفه های آن
2-1-8-انگیزش پیشرفت تحصیلی
2-1-9-پیشرفت
2-1-10-اهداف پیشرفت
2-1-11-منشا نیاز به پیشرفت
2-1-12-مدل پیشرفت اتکینسون
2-1-13-نظریه مک کللند
2-1-14-انگیزه پیشرفت
2-1-15-زمینه اجتماعی انگیزه پیشرفت
2-1-16-ویژگی های دانش آموزان دارای انگیزش پیشرفت
2-1-17-عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
2-1-18-پیشرفت تحصیلی
2-1-19-عوامل مهم تاثیر گذار بر پیشرفت تحصیلی
2-1-20-اُفت و پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان
2-1-21- افت تحصیلی چرا؟
2-1-22-خانواده عامل کلیدی در افت تحصیلی دانش آموز
2-1-23-به نیازهای فرزندانتان توجه کنید
2-1-24-پیشنهادهایی به والدین برای پیشرفت تحصیلی فرزندان :
2-1-25-نظریه های پیشرفت تحصیلی
2-1-26- گانیه
2-1-27- بلوم
2-1-28-عوامل مؤثر بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
2-1-29- تجربه معلمان
2-1-30-آماده کردن درس و نمره دادن
2-1-31- مهارت ها
2-1-32- تحصیلات عمومی
2-1-33- تحصیلات در زمینه تعلیم و تربیت
2-1-34-مدارس شهری و روستایی
2-1-35-دستور العمل برای والدین در باره پیشرفت تحصیلی فرزندان
2-1-36- توصیه به والدین در مورد مقایسه دانش آموزان
2-1-37-مشکلات مرتبط با تکالیف مدرسه
2-1-38- نقش اولیاء در پیشرفت تحصیل کودکان
2-2-پیشینه تحقیق
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 30 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد . زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند . البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد . تا جایی که ، گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود .تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد . زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند . البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد . تا جایی که ، گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود .بنابراین در صورتی که تغذیه مناسب باشد و تمام مواد لازم به بدن برسد ، هم انرژی مورد نیاز نوجوان به حد کافی تأمین خواهد شد و هم نیازی به رژیم خاص غذایی وجود نخواهد داشت .صبحانه وعده غذایی مهمی برای نوجوانان است . زیرا صبحانه ناکافی یا کم کالری گاهی می تواند زمینه ساز کمبودهای تغذیه ای شود . توصیه می شود که در برنامه غذایی نوجوانان سه گروه اصلی مواد غذایی شامل : چربی ها ، مواد قندی و نشاسته ای و پروتئین ها حتماً وجود داشته باشد . البته مصرف زیاد قندهای ساده مثل نوشابه های گازدار ، شکلات ، آب نبات و سایر موادی که فقط انرژی زا هستند و ارزش غذایی ندارند باید محدود شوند و به جای آنها از مواد نشاسته ای مانند برنج ، نان و سیب زمینی استفاده شود .همانگونه که اشاره شد یکی از مواد مورد نیاز بدن ، پروتئین ( حیوانی و گیاهی ) است . نیاز به این ماده در دوران بلوغ به دلیل سریعتر شدن رشد و افزایش حجم عضلات بیشتر می شود . پروتئین های حیوانی در تخم مرغ ،گوشت ، پنیر و شیر و پروتئین های گیاهی در غلات و حبوبات وجود دارد . مصرف روزانه ۴۵ تا ۷۲ گرم پروتئین توصیه می شود .
اهمیت تغذیه دختران:
دختران امروز مادران فردا و کلید سلامتی نسل کنونی و آینده می باشند.تمام مطالعات انجام شده نشان داده است که بسیاری از مشکلات دوران بارداری و تولد نوزادان نارس ارتباط مستقیم با وضع تغذیه مادر در زمان قبل از بارداری و سنین قبل از ازدواج دارد.بطور کلی ، دخترانی که زندگی خود را با تغذیه ناکافی در دوران کودکی همراه با بیماری شروع کرده و به دوره نوجوانی پا می گذارند ، از یک طرف به علت کمبودهای تغذیه ای با کاهش قدرت یادگیری ، افت تحصیلی ، افزایش ابتلا به بیماریها و کاهش توانمندی ذهنی و جسمی مواجه هستند و از سوی دیگر ، پس از ازدواج نمی توانند دوران بارداری شیردهی خوبی داشته باشند. زیرا در دوران بارداری و شیردهی ذخایر بدنی مادر مصرف می شود و سوء تغذیه او تشدید یافته و علاوه بر مادر سوء تغذیه گریبانگیر فرزندش نیز میشود. بطور کلی مطالعات انجام شده نشان داده است که در دخترانی که از زمان تولد تا بلوغ غذای متعادل و کافی مصرف کنند در هنگام بارداری و زایمان با مشکلات کمتری روبرو هستند. اندازه لگن بستگی به قد دارد و لگن در دخترانی که خوب تغذیه شده اند به شکلی است که وضع حمل آسانتر می شود.به علت کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن در دختران نوجوان ، ذخایر آهن بدن آنها تخلیژه می شود. این دختران پس از ازدواج و در دوران بارداری از کمبود آهن شدید رنج می برند و در این مادران نه تنها خطر مرگ و میر به علت خونریزی هنگام زایمان افزایش می یابد بلکه نوزادانی که بدنیا می آورند کم وزن و یا نارس بوده و ذخایر آهن کافی ندارند کم خونی فقر آهن در دوران بارداری و 2 سال اول زندگی اثرات جبران ناپذیر بر رشد و تکامل مغزی کودکان دارد و موجب کاهش بهره هوشی به میزان 5 تا 10 درصد می شود. بر اساس بررسی کشوری شیوع کم خونی فقر آهن در زنان 15-49 ساله که اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در سال 1374 انجام داده است ، بیشترین میزان شیوع کمبود آهن در دختران 19-15 ساله ( 39 در صد) گزارش شده است . بررسی سلامت و بیماری که در سال 1378 توسط معاونت پژوهشی وزارت بهداشت انجام شده نیز نشان داده است که شیوعکم خونی در زنان 39-15 ساله و 69-40 ساله تقریبا 2 برابر مردان است. این ارقام نشان دهنده آسیب پذیری بیشتر زنان و دختران در سنین بلوغ در مقایسه با مردان این گروه سنی می باشد.
جدول 6: توزیع افراد بر حسب درجات مختلف ابتلا به کم خونی به تفکیک سن و جنس
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 33 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |
ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون
روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال پیش از میلاد کشت می شده و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن ...
مقدمه
روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال پیش از میلاد کشت می شده و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن پس از تلخی زدایی با محلول های قلیایی یا آب نمک به عنوان غذا و تأمین انرزی بدن مورد استٿاده قرار می گرٿته است. زیتون، از آغاز تمدن یعنی 10000 سال پیش و حتّی از دوران توحّش نیز در گیاه درمانی کاربرد داشته است. اگر چه، میوه ی زیتون و روغن حاصل از آن در جیره غذایی مردم نقش دارد، اثرات در مانی آن در قسمت های مختلٿ بدن حایز اهمیت ٿراوان می باشد. در حال حاضر، مطالعات دارویی زیتون به طور جدّی مورد پی گیری قرار می گیرد. در این مقاله روش درست تهیه این روغن مورد بررسی قرارگرٿته است. روغن هایی که غیر اصولی و از میوه های زخمی و پوسیده در انبار تهیه شده باشند نه تنها ارزش درمانی ندارند بلکه مصرٿ آن ها برای اٿراد سالم نیز بسیار مضر می باشد.به طور خلاصه میتوان توضیح داد، روغن زیتون با اٿزایش لیپوپروتیینهای دانسیته بالا (HDL)یا کلسترول خوب و پایین آوردن لیپوپروتیین های دانسیته پایین (LDL) یا کلسترول بد، به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند. این روغن اگر هنگام مصرٿ حرارت داده شود یا در معرض نور و اکسیژن هوا قرار گیرد، سودمندی خود را از دست خواهدداد. عصاره برگ زیتون ٿشار خون را پایین آورده و به عمل گردش خون در بدن کمک می کند. طیٿ درمانی روغن زیتون بسیارگسترده است. این روغن در دیابت، آماس مثانه، سنگ صٿرا، بیماری های دستگاه گوارش، گردش خون به ویژه قلب، پوست اثر مٿید ٿراوانی دارد. مصرٿ روغن زیتون برای جلوگیری از حمله قلبی سودمند است زیرا مانع لخته شدن خون در شریان می گردد. اوله او روپین موجود در برگ و میوه زیتون با غلظت پایین به عنوان یک ضد اکسایشی قوی محسوب می گردد. اولئوروپین استخراج شده از برگ زیتون یکی از داروهای ضد ٿشار خون مهمی است که در بعضی ازکشورها به صورت قرص تولیدو به مصرٿ پزشکی می رسد. قیمت این قرص ها بر حسب درجه خلوص آن ها متغیر است.
روغن زیتون چیست؟
روغن زیتون مانند کره و روغن ذرت یک چربی است.این روغن یکی از دو روغنی است که از میوه استخراج میگردد و بدون عملیات اضاٿی قابل مصرٿ می باشد. درخت زیتون ابتدا در سوریه باستان به دلیل اهمیت میوهی آن کشت میشد، که به علت استٿاده در پخت و پز، روشنایی و مصارٿ درمانی تولید میشده است. در دنیای قدیم این درختان در سراسر جهان انتشار داشتهاند، و امروزه بیشتر در نواحی مدیترانه یا مناطق با آب و هوای مشابه یاٿت میگردند.
تاکنون بیش از 900 رقم زیتون شناخته شده اند. ارقام زیتون از نظر مصرٿ به سه گروه تقسیم میشوند که عبارتند از: زیتون کنسروی، زیتون روغنی و زیتون کیٿیچاشنی. بسیاری از مردم تٿاوت بین دو گروه آخری را تأیید نمیکنند.در آشپزی به جای چربیهای دیگر مانند کره، چربی حیوانی و روغن ذرت میتوان از روغن زیتون بهره گرٿت.از طرٿ دیگر روغن چاشنی برای تهیهی مخلٿات غذایی، اٿزودنی به سبزیجات و سالاد مورد استٿاده قرار میگیرد.این روغن مانند سایرروغنهای خوب زیتون در گروه چاشنی طبقه بندی میگردد. درختان زیتون را بر اساس نوع بهره برداری که از آنها میشود، به دو نوع کنسروی و روغنی تقسیم میکنند.
روغن زیتون چگونه تولید میشود؟
پس از تٿاوت واریته ای زیتون، درجه رسیدگی، روش برداشت و استخراج آن از مهمترین معیارهای تعیین کننده ی کیٿیت روغن محسوب میگردد. زیتون در آواخر پاییز وآوایل زمستان پس از تغییر رنگ از سبز به ارغوانی تیره میرسد که در این حالت به آن زیتون سیاه نیز گٿته میشود. بارسیدن زیتون، روغن آن تغییرات زیادی را متحمل میگردد. زیتونهای ابتدای برداشت، محصول مرغوبی با روغن میوهای هستندکه اغلب زمان برداشت آن به سرعت سپری میشود. زیتونهای برداشت آخری آنقدر تأخیر برداشت دارند که ابداً جمعآوری نمیشوند، امّا بعضی از کشاورزان، آنها همراه با برگها برداشت می کنند و سپس روغن حاصل از آنها را با روغن سبز رنگ آغاز زمان برداشت مخلوط مینمایند.
عموماً بهترین روغنها از زیتونهایی تولید میشوند که در زمان برداشت 3/1 تا 3/2 میوهها سیاه شده باشند. با اینکه تلاشهای ٿراوانی برای توسعه روشهای برداشت صورت میگیرد، امابرای تولید بهترین روغن زیتون همیشه از روش برداشت دستی استٿاده میگردد که نیمی از هزینه تولید را به خود اختصاص میدهد.
اگرچه استثناهایی وجود دارد، اما بیشتر روغنهای زیتون مخلوطی از روغن چندین رقم است و همهی این ارقام برای یک روغن ویژهای کشت میشوند و پس از برداشت محصول، با هم دیگر به طور مخلوط آسیاب شده و خمیر میگردند.در ایتالیا، روغن زیتون از رقم زیتون روغنی ٿرانتویو که یکی از رایجترین رقم زراعی این کشور است به سهولت استخراج میگردد.
زیتون پس از برداشت برای تهیه خمیر نرم آسیاب میگردد. در صنعت برای تهیه این خمیر از نوعی آسیاب سنگی معروٿ به پیترا(pietra) استٿاده میشود. در سالهای اخیر یک نوع آسیاب چکشی جایگزین پیترا شده است. در هرکدام از این روشها مزایا و معایبی وجود دارد. روش آسیاب سنگی کند و خیلی ملایم است اما تمیز کردن آن کار سختی میباشد. از طرٿ دیگر آسیاب چکشی تمیز بوده و خمیر زیتون خیلی نرمی را تولید میکند، به طوری که بعضی از اٿراد احساس میکنند که خمیر مزهی ٿلزی به خود گرٿته است. اگر میوههای زیتون توسط آسیاب چکشی خردشوند و سپس دریک مخلوط کن معروٿ به مالاکساتور کاملاً مخلوط گردند، مولکولهای روغن با هم تجمع نموده و قطرات بزرگی را تشکیل خواهند داد.
...
منابع:
1 – مؤسسه ی بین المللی تحقیقات روغن زیتون (2004- 2000) اسپانیا
2 – انجمن روغن زیتون ایالت کالیٿرنیا (2005 – 2002 ) ایالات متحده آمریکا