فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

فروشگاه نوین داک

فروش تحقیق ، پروژه ، مقاله ، پاورپوینت

پاورپوینت بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew

دانلود پاورپوینت بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew بررسی بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew پاورپوینت جامع و کامل بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew کاملترین پاورپوینت بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew پکیج پاورپوینت بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew مقاله بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew تحقیق بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 1
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3029 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
پاورپوینت بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew

فروشنده فایل

کد کاربری 8044
کاربر

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 15 صفحه

بیماری سفیدک سطحی مو powdery mildew عامل بیماری این قارچ از رده آسکومیست است که مرحله جنسی آنUncinula necator و شکل کنیدی دار(شکل غیر جنسی) آن به نام Oidium tuckeri نامیده میشود.
نام این قارچ اخیرا به Erysiphe necator اصلاح شده است.
عامل سفیدک پودری مو یک انگل اجباری است. تاریخچه تاریخچه پیدایش:
سالها تصور می‌کردند که اصل و مبدا سفیدک حقیقی مو از آمریکا است ولی طبق بعضی از شواهد و مدارک موجود مبدا آن از سرزمین ژاپن است. این بیماری برای اولین بار در تاریخ 1834 توسط
شوای نیتس در امریکای شمالی گزارش شده است . سپس در سال 1845 توسط Tucker باغبان انگلیسی توصیف شده بطور کلی این بیماری از لحاظ تاریخی یکی از قدیمی‌ترین بیماری قارچی است.

تاریخچه پیدایش بیماری در ایران:
در ایران برای اولین بار در فاصله سالهای 1251-1250 در ارومیه توسط حسنعلی نواب گزارش شده است. همچنین طبق اطلاعات کسب شده ابتدا در نواحی مرکزی ارومیه بروز کرده و بعدا به سایر نقاط شمالی و غربی و جنوبی و بعضی نقاط دیگر سرایت کرده است مناطق انتشار در ایران در ایران بیماری سفیدک مو در نقاط آذربایجان ، خراسان و اطراف تهران ، زنجان ، اراک ، قزوین ، اصفهان ، ارومیه ، فارس ، کاشان ، کرمانشاه ، گلپایگان ، خرم آباد ، محلات و بطور کلی در کلیه استانهای ایران در تمام نقاط انگور خیز ایران به چشم می‌خورد.
این بیماری درنقاط مختلف ایران به نامهای سیاه بور (در اصفهان) ، آق (در ارومیه), چور (در مراغه) ، قاریا (در قزوین) و باد زدگی(در شهریار) نامیده می شود. بیولوژی پاتوژن بصورت میسلیوم روی شاخه ها و همچنین بصورت اندامهای جنسی در برگ های ریخته شده پای درختان زمستان گذرانی می کنند. در فصل بهار آلودگی توسط میسلیوم شروع می شود. از میسلیوم های موجود در سطح میزبان کنیدیوفور های حامل کنیدی ها منشا می گیرند و کنیدی ها پس از جدا شدن از کنیدیوفور ها توسط باد و دیگر ناقلین جابجا شده و آلودگی بدین صورت در فصل بهار و تابستان انتشار می یابد. آلودگی در دمای ۳۵-۵ درجه سانتی گراد و در رطوبت بالای ٪۳۰ امکان پذیر است. دمای اپتیمم برای آلودگی ۲۵ درجه سانتی گراد است. باران سبب توقف فعالیت پاتوژن می شود. چرخه بیماری Observations of conidia (the asexual stage) تصویر از کلیستوتست این قارچ گرفته شده از نمونه در دانشکده کلیستوتست در آغاز سفید رنگ هستند و به تدریج به زردی می گرایند و سرانجام در موقع بلوغ به رنگ قهوه ای تیره در می آیند . نشانه های بیماری قارچ عامل بیماری می توانند روی تمام قسمت ها ی جوان و سبز مو اعم از برگ ، ساقه ، پیچک ، گل و میوه ظاهر شود .ولی مشخص ترین علائم روی سطح فوقانی برگ ظاهر میشود . پودر سفید در دو طرف برگهای جوان ایجاد میشود و در موقعی که برگ ها به شدت مورد حمله باشد در شرایط گرم و خشک به طرف بالا لوله میشوند.(دلیل آن رشد نکردن پوست ولی رشد اندام های زیرین است )
برگها مبتلا در تابستان قهوه ای شده و نابهنگام خزان می کند . نظیر همین لکه ها و نقاط روی ساقه های جوان ، نیز تشکیل شده و بعدا" لکه ها تغییر رنگ داده و سرانجام در پاییز به رنگ قهوه ای متمایل به سیاه در می آید این شاخه ها را در موقع زمستان به سهولت میتوان از ساقه های سالم تمیز داد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد